Top pet najboljih VPN usluga za vrijeme kokica u 2020. godini

Popcorn Time je besplatni streaming program nazvan “Netflix za piratske filmove”. Omogućuje vam gledanje filmova i TV emisija trenutno i bez gnjavaže, ali iz kontroverznih izvora. Njegov multi-platforma BitTorrent klijent izvlači sadržaj iz torenta i reproducira ga na ugrađenom uređaju za reprodukciju medija, tako da je korištenje jednog od naših najboljih VPN-ova za Popcorn Time biranje obavezno.. 


Najvjerojatnije ste čuli bujicu, koja sama po sebi nije protuzakonita, ali je li stvar umočen u prljave vode piraterije. Torrenting je oblik dijeljenja datoteka, ali većina sadržaja koji se nalazi na torrent stranicama zaštićen je autorskim pravima, a preuzimanjem ga kršite zakon.

Zbog toga što Popcorn Time emitira filmove i prikazuje se izravno iz bujica, ostavlja vas u rizičnom položaju, osim ako ne poduzmete mjere opreza. Zakoni o autorskim pravima razlikuju se u svakoj zemlji, pri čemu su neki strogi samo prema onima koji dijele takav sadržaj. 

Zbog toga biste trebali koristiti virtualnu privatnu mrežu kako biste se skrivali. Ako vam se žuri da kokice isplivaju, preporučujemo vam korištenje najboljeg VPN-a vani, ExpressVPN.

Najbolji VPN za vrijeme kokica

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. Windscribe
 5. IPVanish
 6. TunnelBear

Kako smo izabrali najbolje VPN-ove za vrijeme kokica

Primijetit ćete da većina VPN-a spakira iste značajke na papir, ali se ne provode jednako. Iako neko može imati velike brzine, u odjelu sigurnosti možda neće biti super. Da biste bili sigurni da ste zaštićeni i imate najbolje iskustvo tijekom strujanja sadržaja putem Popcorn Time-a, VPN koji odaberete treba ispuniti niže navedene kriterije.

sigurnosti

Jaka sigurnost je apsolutna nužnost kada se nalazite na teritoriji bujice. Ne samo da će vas zaštititi od mrežnih opasnosti, poput cyber kriminala, već će sakriti vašu IP adresu kako vam ne bi mogao biti praćen. Dobro je odabrati VPN s ugrađenim prekidačem za uklanjanje, jer će to potpuno prekinuti vezu ako VPN ne uspije, a čuvati ćete skrivenu.

Privatnost

Provjerite da i dobavljač cijeni privatnost. Ako imate strogu politiku zapisivanja, znači da nećete bilježiti vaše internetske veze, što je dobro kad su u pitanju zakoni o autorskim pravima..

Širina pojasa i P2P poslužitelji

Provjera vaše propusnosti tijekom bujice poput gledanja igre Pac-Man-a. Ona se brzo pojede, tako da je razumljivo da mnogi pružatelji usluga ne dozvoljavaju mučenje. Iako vam izravno ne ide bujica, najbolje je osigurati da pružatelj VPN-a dopušta peer-to-peer promet i ima neograničenu propusnost tako da vas ne zaobiđe.

Ubrzati

Brzine VPN-a također će igrati ulogu u gledanju Popcorn Time-a. Ako odaberete jedan s malim brzinama, imat ćete sreću prijeći ekran za učitavanje. Velike brzine pomoći će pri učitavanju sadržaja i omogućuju vam da gledate vrijeme kokica po pristojnoj razlučivosti.

Jednostavnost korištenja

Njegova se lakoća upotrebe može imati na umu, posebno ako imate malo znanja o tome kako koristiti VPN. Postoji puno VPN-a koji nude jednostavan početak vašeg iskustva, brzo preuzimanje i jednostavno gumb za povezivanje nakon toga. Ipak, ako tražite više prilagodljivosti, trebali biste se još pobliže upoznati s postavkama.

Cijena

Cijena možda nije prvo što vam se iskoči u glavu, ali može se uvelike razlikovati. Morate biti sigurni da se uklapa u vaš proračun.

1. ExpressVPN

S obzirom da je ExpressVPN popularan izbor ovdje na Cloudwards.net, i činjenica da je najbolji VPN za streaming, vjerojatno ne čudi što smo ga postavili na prvom mjestu po Popcorn Timeu. Omogućuje bujicu i izvrsnu sigurnost kako biste ostali skriveni, zajedno s prekidačem za uklanjanje koji je omogućen prema zadanim postavkama Osim toga, na snazi ​​je stroga politika zabrane zapisa. 

Nećete trebati voditi računa o upotrebi propusne širine jer je dodatak neograničen i najbrži je VPN na tržištu.

expressvpn-pregled-server-navigacija

Instalacija i uporaba se lako. Ako ste početnik, ne morate se brinuti da biste se uhvatili u koštac s tim, jer postoji veliki prekidač za uključivanje za povezivanje. Oni koji to znaju mogu ga prilagoditi svojim potrebama. Više o tome možete pročitati u našoj ExpressVPN recenziji.

ExpressVPN je skup paket, ali itekako vrijedi novca. Da biste ublažili udarac, postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca, dajući vam vremena da ga isprobate. Također, ako piratstvo nije vaša stvar, vrlo dobro funkcionira s BBC iPlayerom.

2.NordVPN

NordVPN je još jedan sjajan izbor, posebno zato što je naš najbolji VPN za bujice. Koristi vrhunsku sigurnost zajedno sa svojim dvostrukim poslužiteljima koji u osnovi pružaju veću zaštitu vašoj vezi. 

Prekidač za zaustavljanje spreman je i ima solidnu politiku zapisivanja. Kvaliteta njegove usluge slična je kvaliteti ExpressVPN-a, kao što možete pročitati u našoj ExpressVPN usporedbi sa NordVPN usporedbom.

Dolazi s neograničenom propusnom širinom, a njegove brzine su dobre, iako na dugim udaljenostima mogu usporiti. Jednostavan je za uporabu i brzo ćete se povezati. Pogledajte naš NordVPN pregled kako biste bolje pogledali uslugu.

nordvpn-pregled-sučelje

NordVPN cjenovno vam može bolje odgovarati od našeg najboljeg odabira ako imate strogi proračun. Nudi dobru vrijednost za vaš novac, ali mjesečni plan nije najbolja opcija. Dulji planovi na kraju ispadnu jeftiniji i 30-dnevni prozor povrata novca u slučaju da vam se ne sviđa.

3. CyberGhost

Sljedeće je CyberGhost. To je dobra usluga koja nudi pristojnu sigurnost da biste bili zaštićeni. Ima prekidač kill, ali za razliku od drugih pružatelja VPN-a, stalno je omogućen. S jedne strane, to je sjajno jer ne morate imati na umu da ga uključite, ali s druge, sramota je što nema kontrole nad tim. CyberGhost ne bilježi vaše mrežne aktivnosti.

cyberghost-pregled-proširila-ui

Dobivate neograničenu propusnost i njegove brzine su velike. Međutim, poput NordVPN-a, na njegovu brzinu može utjecati udaljenost između vas i poslužitelja. Ažurirano sučelje učinilo je korisničko iskustvo mnogo ugodnijim i ne biste trebali imati problema s njegovim korištenjem. Svakako pročitajte našu recenziju CyberGhost za više detalja.

CyberGhost je jeftin, ali trebali biste odabrati dugoročni plan kako biste vidjeli što veću vrijednost. Sedmodnevna besplatna proba dostupna je na Androidu i iOS-u. Nažalost, korisnici stolnih računala dobivaju samo jednodnevno probno razdoblje. Ipak, postoji garancija povrata novca, bez obzira na uređaju koji koristite.

4. Windscribe

Također možemo preporučiti Windscribe. Nudi velikodušan besplatni plan, iako nema sva zvona i zviždaljke svog plaćenog plana. Bit će pokriveni velikom sigurnošću i njenim ugrađenim prekidačem za uklanjanje bilo kojeg plana. Međutim, prekidač kill naziva se zbunjujuće “vatrozidom”, stoga pripazite na to. 

Ima brojne značajke privatnosti, ali neke su informacije zabilježene. U skladu s tim, zadržani podaci ne predstavljaju istinsku vrijednost i ne mogu vam se povezati, kao što možete pročitati u našoj recenziji Windscribe. Brzine su mu dovoljno dobre za većinu aktivnosti, a ima neograničeno sučelje koje će odgovarati i početnicima i tehničarima.

windscribe recenzija povezan

Razlike između planova su primjetne posebno kada je u pitanju širina pojasa. S plaćenim planom, neograničeno je, dok besplatni plan daje samo mjesečnu naknadu od 2 GB, što se može povećati na 10 GB ako prijavite valjanu poruku e-pošte. Postoje i načini za povećanje limita.

Besplatni plan nije ništa za njušiti – čak je i zauzeo prvo mjesto u našoj najboljoj usporedbi besplatnih VPN usluga – ali bilo bi vam bolje da osigurate neograničenu propusnost.. 

Za jeftin način da to postignete možete koristiti opciju “napravi plan” Windscribe-a. Pomoću toga možete dodati jednu lokaciju poslužitelja i neograničene podatke za samo 2 USD mjesečno.

Ako se odlučite za čitavu svinju, plaćeni plan bolje funkcionira s dužim pretplatama. Nema službenih pravila o povratu novca, ali možete ih zatražiti u roku od tri dana od kupnje. To može izgledati usko, pogotovo što nema besplatnog suđenja, ali prvo možete koristiti besplatni plan da biste bili sigurni da vam se sviđa.

5. IPVanish

IPVanish je pošten izbor za siguran pristup Popcorn Timeu, iako se u nekim područjima pojavljuje kratko, posebno u usporedbi s našim najboljim odabirom (pročitajte naš ExpressVPN nasuprot IPVanish komadu). Njegova je sigurnost dobra s izborom različitih opcija protokola, a tu je i uključen prekidač kill. 

IPVanish-Server-listu

Pravilo nema zapisnika, ali raniji postupci IPVanish-a čine upitno. IPVanish je prethodno predao zapisnike američkom Ministarstvu unutarnje sigurnosti, tako da morate imati na umu. Nismo sigurni kako se njegova politika privatnosti sada drži, ali to je definitivno narušilo njegovu reputaciju. Pročitajte našu recenziju IPVanish za više informacija.

Osim toga, IPVanish ima dobru brzinu na većini poslužitelja (iako ga NordVPN tuče) i nema ograničenje propusnosti. Takođe je jednostavno postavljanje i korištenje, tako da tamo nećete imati problema. Mjesečni trošak je prosječan, a na duljim planovima možete vidjeti samo male uštede. Postoji, međutim, sedmodnevno jamstvo povrata novca u slučaju da nije za vas.

6. TunnelBear

Naš posljednji izbor je TunnelBear koji ima dobru sigurnost sa solidnom razinom enkripcije, ali je zaključan u toj postavci, tako da ga ne možete promijeniti. Sadrži prekidač za ubijanje pod nazivom “VigilantBear”, a nema politiku zapisivanja. TunnelBear prikuplja minimalno podataka, ali nije identificirano i koristi se za poboljšanje usluge.

Dolazi s neograničenom propusnošću, a sučelje je jednostavno, ali više o tome možete pročitati u našem cjelovitom TunnelBear pregledu. Brzina se razlikuje između različitih poslužitelja, ali trebali bi biti u redu.

Tunnelbear-klijent

TunnelBear nudi besplatni plan, koji nije dobar kao Windscribe, ali je ipak pristojan. Međutim, mjesečno s njim dobivate samo 500 MB podataka, i to će se prilično brzo pojesti. Ograničenje možete povećati s malim zadacima, poput tweetinga o TunnelBearu, ali to još uvijek možda neće biti dovoljno.

Budući da je plaćeni plan jedina opcija za dobivanje neograničene propusnosti, možete uštedjeti novac odabirom godišnje pretplate, a ne mjesečne. Ipak nema prozora za povrat sredstava. Nude se za svaki slučaj, tako da ćete trebati kontaktirati TunnelBear ako ga želite. Možete ipak koristiti besplatni plan kako biste ga prvo isprobali.

Što je vrijeme za kokice?

Iako vam je možda predstavljen duh od uvoda, razjasnit ćemo točno što je vrijeme kokica. Svatko može preuzeti Popcorn Time. To je besplatni program koji vam omogućuje jednostavno gledanje filmova ili TV emisija. 

BitTorrent klijent ima integrirani media player i nakon što odaberete ono što želite gledati, on izvlači sadržaj iz torenta i reproducira ga. Na taj način ste uštedjeli gomilu čekanja da se bujica preuzme i možda otkrijete da je to loše jaje. Možete ga gledati odmah i u HD rezoluciji.

Besplatno preuzimanje Popcorn Time dostupno je na Windows-u, Mac-u, Linuxu, Androidu i iOS-u, tako da imate puno izbora kad je riječ o tome koji uređaj trebate koristiti. 

Je li vrijeme kokica sigurno? Zašto vam treba Popcorn Time VPN

Pitanje “je li vrijeme za kokice sigurno” je uobičajeno. Odgovor je malo da i ne. Budući da Popcorn Time koristi bujice – koje uglavnom sadrže sadržaj zaštićen autorskim pravima – korištenje VPN-a za zaštitu ne predstavlja nikakvu pomisao. Zakoni o autorskim pravima razlikuju se od zemlje do države, ali obično nije dobra ideja samo preuzimati ili pregledati takav sadržaj bez zaštite. 

Korištenjem VPN-a, vaša će IP adresa biti skrivena zajedno s ostalim osobnim podacima. Uz to, bez i jedne bi se vaše aktivnosti mogle zabilježiti i pratiti prema vama. Ako su zakoni u vašoj zemlji strogi, mogli biste se naći u nekoj vrućoj vodi. 

Ukratko, VPN će vam osigurati da ostanete anonimni i nepratljivi, ostavljajući vam toliko vremena za kokice koliko želite.

Korištenje kokica za vrijeme VPN-a za Android ili iOS

Baš kao i glavne streaming platforme, Popcorn Time je skrenuo pozornost na mobilne uređaje. Aplikaciju Popcorn Time možete preuzeti izravno na svoj uređaj i uživati ​​u iskustvu sličnom onom za desktop verziju. 

Imajte na umu da se i dalje koristi isti postupak crtanja sadržaja iz bujica. Možda biste htjeli biti sigurni da ste na WiFi vezi kad je koristite, u suprotnom možete završiti s velikim novčanim podacima. 

Za korisnike iOS-a, početna aplikacija Popcorn Time zahtijevala je da uređaj bude bez prekida. Srećom, to više nije potrebno, što vam pruža mnogo manje gnjavaže. Za verziju Popcorn Time Android bolje je da preuzmete Popcorn Time APK izravno s službene web stranice, jer to nije uvijek dostupno u Google Play trgovini.

Popcorn Time Mobile i VPN-ovi

Ako odlučite koristiti svoj mobilni uređaj za Popcorn Time, provjerite je li instaliran prikladan VPN. Mnogi od gore navedenih VPN-a ispunjavaju zadatak, a ExpressVPN je još uvijek najbolji izbor za takve uređaje, ali naš najbolji VPN za mobilni komad uključuje i druge izbore..

Na primjer, VyprVPN nije na ovom popisu, ali ima neke od najboljih mobilnih aplikacija vani – pročitajte našu recenziju VyprVPN – što ga čini jednim od naših najboljih VPN-a za Android ponude. Privatni pristup internetu dobar je izbor ako želite pristojno VPN iskustvo po niskoj cijeni, kao što možete pročitati u našoj PIA recenziji. Možete pogledati i naš najbolji VPN za iPhone.

Vrijeme kokica i besplatni davatelji VPN-a

Budući da korištenje Popcorn Time interneta omogućuje besplatno gledanje filmova i emisija, vjerojatno se pitate možete li trošak VPN-a zadržati na nuli. Postoji puno besplatnih VPN-a koji vas mogu zavesti, a neki od njih nisu previše loši, ali svakako biste trebali držati svoje čuvare ako odlučite koristiti besplatni VPN za Popcorn Time.

Za početak, tržište je prepuno takozvanih VPN-a koji vas zapravo ne štite. Neki čekaju da se sljedeća žrtva nasloni uz zlonamjerni softver uključen u instalacijski program. Ostali jednostavno ne rade, ali će pratiti vaše podatke.

Najbolji antivirusni softver može vam pomoći u nekim sigurnosnim problemima koje donose besplatni VPN-i, ali postoje i drugi nedostaci. Naš najgori besplatni vodič VPN sadrži nekoliko primjera koliko mogu biti loši.

najgore bez-VPN-hola-VPN

Uz sve to, čak i ako pronađete pristojan besplatni VPN, postoje servisiranja nekih vrsta ograničenja, poput ograničenja u iskorištavanju propusne širine. Najbolje je koristiti renomiranu uslugu kada su sigurnost i podaci ugroženi, a plaćeni VPN znači da ne pokušavaju od vas dobiti novac na druge načine.

Vrijeme kokica Nevažeća pogreška medija

Korisnici unutar zajednice Popcorn Time prijavili su pogrešku prilikom pokušaja strujanja sadržaja. Čini se da se u nekim slučajevima pojavljuje pogreška “nevaljanog medija” kada pokušavaju pogledati bilo koji film ili predstavu. Iako mi s Cloudwards.net-a nemamo nikakvog osobnog iskustva s tim, čini se da postoji nekoliko razloga. 

Najčešći krivci su antivirusni softver ili vatrozidi. Oni mogu spriječiti da Popcorn Time pristupi web lokacijama za dijeljenje P2P-a od kojih Popcorn Time dobiva svoj sadržaj. Jednostavnim podešavanjem postavki, korisnici su mogli nastaviti sa svojim parenjem. 

Stvarni koraci koje ćete trebati poduzeti da biste prilagodili te postavke ovisit će o tome koji antivirusni ili zaštitni zid koristite, ali on se svodi na to da izbjegnete Popcorn Time ili u potpunosti onemogućite softver, iako ovo drugo ne bismo preporučili..

Kako dodati bijelu kokicu u roku od vašeg vatrozida

Ako je uzrok zadanog vatrozida Windows ili macOS, slijedite korake u nastavku.

Dopuštanje vremena za kokice na Windowsima 10

 1. Upišite “vatrozid” u traku za pretraživanje na programskoj traci
 2. Kliknite na “Windows Defender Firewall”
 3. U lijevom izborniku kliknite “omogući aplikaciju ili značajku putem vatrozida Windows Defender”
 4. U prozoru “dopuštena aplikacija” kliknite “promijeni postavke”
 5. Označite okvir pored vremena za kokice
 6. Kliknite “u redu” da biste spremili svoje postavke

Dopuštanje vremena za kokice na MacOS-u X

 1. Iz Appleovog izbornika kliknite “postavke sustava”
 2. Kliknite “sigurnost” ili “sigurnost” & privatnost ”
 3. Odaberite karticu vatrozida
 4. U oknu s preferencijama kliknite ikonu zaključavanja i unesite administratorsko ime i lozinku
 5. Kliknite “opcije vatrozida”
 6. Kliknite gumb “dodaj aplikaciju”
 7. Odaberite Popcorn Time kao aplikaciju koju želite dopustiti
 8. Kliknite “dodaj”
 9. Kliknite “u redu” da biste spremili svoje postavke

Malo vremena za kokice

Ako vam vrijeme kokica ne uspije, evo nekoliko alternativa. 

Usluge plaćenog strujanja

Ako biste radije koristili drugu metodu za gledanje emisija i filmova, možete izabrati nekoliko drugih opcija. 

Usluge s plaćenim streamingom dostupne su na mreži s dobrim sadržajem, u kojem se nalaze neke od trenutno najpopularnijih, nagrađivanih emisija. Na primjer, Netflix voli Stranger Things, a čudesna gospođa Maisel emitira na Amazon Prime Video.

I druge usluge streaminga, poput Hulu i HBO Now, imaju i privlačne biblioteke, ali dostupne su samo u SAD-u. Srećom, VPN-ovi su sjajni za zaobilaženje geobloka. Ako odaberete VPN poslužitelj u zemlji u kojoj su ove usluge dostupne, učinit će da izgledate kao da ste fizički tamo. 

To je posebno dobro ako putujete ili ste se preselili, jer ćete moći normalno nastaviti s pretplatama. Također će vam omogućiti pristup sadržaju koji nije dostupan u vašoj trenutnoj zemlji. Naš najbolji VPN za Hulu i najbolji VPN za HBO Now komadi mogu vam pomoći.

Uz to, Netflixova je knjižnica različita u svakoj zemlji zbog autorskih prava i licencnih ugovora. Pomoću VPN-a za podmetanje lokacije možete biti u knjižnicama drugih zemalja. Obavezno odaberite VPN koji može prijeći Netflixove VPN detektore. Naš najbolji članak o VPN-u za Netflix navodi neke koje su ispunjene. 

Streaming sadržaja pomoću Kodija

Ako imate neki drugi način dobivanja besplatnog vremena za kokice, Kodi je dobar izbor. Kodi je softver otvorenog koda koji se može koristiti za pohranu i organiziranje medijskih datoteka, ali možete ga i besplatno koristiti za streaming filmova i TV emisija. Prilično je jednostavan za upotrebu, a za početak možete koristiti naš Kodi vodič.

Za strujanje filmova i emisija morat ćete instalirati spremišta i njihove dodatke. Ti dodaci omogućit će vam pristup tonu sadržaja, a mi imamo popise najboljih Kodi-ovih spremišta i najboljih Kodi dodataka koje možete pogledati..

Moramo, ipak, napomenuti da, iako je Kodi legalan, neki dodaci sadrže ilegalni sadržaj. Na primjer, Covenant je popularan dodatak, ali pruža pristup piratskom sadržaju, tako da možete imati malo vremena Kodi Popcorn. Nećemo vam reći što učiniti, ali ako ih odlučite koristiti, provjerite upotrebljavate VPN s našeg najboljeg VPN-a za Kodi popis.

Torrenting

Iako je vrijeme kokica za vas sve mučne poslove, možda biste radije radili sami. Dostupno je puno bujica, poput Pirate Baya, i brzom pretragom na njima trebali biste moći pronaći ono što tražite.

Ako ipak krenete niz ovu rutu, treba zabilježiti nekoliko stvari. Za jedno, ne možemo dovoljno naglasiti da torrentni sadržaj zaštićen autorskim pravima krši zakon, a mogli biste naići na brojne probleme. Obavezno ostanite skriveni VPN-om, kao što je naš top izbor za bujice, NordVPN.

Također se morate sjetiti kako bujica može na vaš kućni prag donijeti čitav niz mrežnih opasnosti. Datoteke mogu biti opuštene zlonamjernim sadržajem koji čekaju da zaraze vaše računalo.

VPN vam može pomoći u tome, no u vašem je najboljem interesu da instalirate dobar antivirus. Preporučujemo upotrebu Bitdefendera, jer će vas zaštititi u stvarnom vremenu. Naš pregled Bitdefender Antivirus ima više detalja.

Završne misli

Vrijeme kokica je odličan izbor za one koji žele trenutni, besplatan pristup najnovijim i najvećim filmovima ili emisijama. To je jednostavno preuzimanje i nudi izvrsnu alternativu plaćenim opcijama ako nemate proračun. U tom smislu, postoje neki rizici povezani s uslugom.

Ako imate iskustva s upotrebom vremena za kokice ili mislite da smo nešto propustili, javite nam u odjeljku za komentare u nastavku. Pogledajte i ostale naše VPN članke i naš odjeljak za zabavu. Kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map