Najbolji VPN za Hulu u 2020. godini: hrvanje s VPN banom

Hulu je popularna usluga za strujanje, ali dostupna je samo u Sjedinjenim Državama. To znači da vam jedini način na koji možete pristupiti ako putujete ili živite u drugoj zemlji je putem VPN-a. Međutim, to i nije baš jednostavno kao povezivanje putem bilo kojeg VPN-a. Hulu je teško deblokirati, ali doći će vam jedan od naših najboljih VPN-a za Hulu tipove.


Ako vam treba brz odgovor, prijavite se za CyberGhost. Odlična je VPN koja Hulu deblokira bez problema. Ima veliku mrežu servera, velike brzine i neograničenu propusnost. Možete iskoristiti sedmodnevno besplatno probno razdoblje za korisnike mobilnih uređaja ili 24-satno probno razdoblje ako ste i na radnoj površini.

Hulu ima mnoštvo sadržaja, a ako vam nedostaje omiljena emisija jer ne možete pristupiti usluzi, virtualna privatna mreža vaš je odgovor. Kasnije ćemo govoriti o tome zašto vam treba VPN, ali ukratko, pomoći će vam da dobijete američku IP adresu, zavaravajući Hulu da misli da ste zapravo tamo.

Najbolji VPN za Hulu

 1. CyberGhost – Dosljedan pristup s optimiziranim streaming poslužiteljima, jeftin
 2. ExpressVPN – Velike brzine, nedosljedan pristup
 3. NordVPN – Dosljedan pristup, ali neki su serveri spora
 4. Windscribe – Windflix streaming poslužitelji, neograničene veze
 5. VyprVPN – Dosljedan pristup, ali kvaliteta struje može biti niska
 6. ProtonVPN – Besplatni plan s neograničenom propusnošću, ali malim brzinama

1. CyberGhost

CyberGhost je najbolji izbor kada je u pitanju ulazak u Hulu. Zauzeo je treće mjesto na našem najboljem VPN-u za streaming krug, i iako možda nije naš top VPN općenito, postoje neki dobri razlozi zašto je to naš prvi izbor za Hulu.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Za početak, CyberGhost dolazi s VPN poslužiteljima širom svijeta koji su optimizirani za specifične usluge, uključujući streaming. Neke od tih servera testirali smo za naš CyberGhost pregled i uspjeli smo deblokirati Hulu – kao i mnoge druge streaming usluge – besprijekorno i dosljedno.

Iako CyberGhost ima veliku mrežu poslužitelja, ne postoji zabuna oko toga koji je najbolji za Hulu. Klikom na karticu “za streaming” vidjet ćete gomilu poslužitelja za različite zemlje, ali ispod svake od njih CyberGhost vam govori za koju je uslugu optimizirana. 

Ipak, kod CyberGhosta postoji negativna strana i to je njegova brzina. To nije baš sporo, ali u našem testiranju otkrili smo da postaje sporiji na velikim udaljenostima. Osim toga, njegove brzine ovisit će o protokolu koji koristite. Primjerice, ustanovili smo da korištenje OpenVPN-a može usporiti. Ipak, VPN se dobro drži kod streaminga, a vi dobivate neograničenu propusnost.

Ostale značajke CyberGhosta

Sigurnost CyberGhosta je dobra i koristi AES 256-bitnu enkripciju. Također dolazi s trajno omogućenim kill sklopkom. To je dobro na jedan način, jer prekidač kill prekida vezu ako VPN ne uspije i zaštiti vas. To kaže, neugodna je činjenica da to ne možete isključiti; nitko se ne želi odrezati usred predstave. 

CyberGhost možete koristiti u sustavu Windows, macOS, Android i iOS. Jednostavan je za korištenje, čak i ako se sučelje malo navikne. Možete istovremeno povezati i do sedam uređaja, samo u slučaju da drugi žele gledati nešto drugo. Imajte na umu da je i ovo ograničenje sedam za instalacije.

CyberGhost je jeftin VPN s impresivnim performansama. Ipak ne preporučujemo da se odlučite za mjesečni plan Dulji planovi imaju dobre popuste, a na raspolaganju je sedmodnevno besplatno probno razdoblje za Android i iOS ili 24-satno probno razdoblje za stolna računala. Uz to, postoji jamstvo povrata novca, a to je 14 dana za mjesečni plan i 45 dana za duže.

2. ExpressVPN

Naš drugi izbor je ExpressVPN, što je naš najbolji VPN općenito. Često je to naš prvi odabir, a iako smo otkrili da može otključati Hulu tokom našeg testiranja, on jednostavno nema dosljednost koju CyberGhost ima. ExpressVPN je impresivan kada se radi o drugim platformama i naš je najbolji VPN izbor i za Netflix i za BBC iPlayer.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

ExpressVPN nema posebno optimizirane servere za streaming, tako da možete pristupiti gotovo bilo kojoj platformi s njegove mreže, u cjelini. Međutim, to znači da imate zadatak tražiti kompatibilan poslužitelj. Srećom, to ipak nije previše teško. Postoji više od 3000 poslužitelja diljem svijeta, a mnogi od njih razasuti su širom Sjedinjenih Država.

Brzine ExpressVPN-a su izvrsne. To je najbrži VPN koji smo testirali, a s neograničenom propusnošću vaše bi iskustvo streaminga trebalo biti vrhunsko nakon što pronađete pravi poslužitelj. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za više detalja.

Također ima veliku sigurnost koja dolazi s automatski omogućenim prekidačem za isključivanje, osim što ga možete isključiti. ExpressVPN možete koristiti na Windowsima, macOS-u, Androidu i iOS-u, kao i uređajima za strujanje kao što su Roku i Amazon Fire TV. 

VPN omogućuje do pet istodobnih veza. Osim toga, jednostavan je za korištenje i ima racionalizirano sučelje koje je savršeno za početnike i tehnike.

ExpressVPN je skuplji u usporedbi s drugim uslugama, ali za svoj novac dobijate mnogo. Iako je CyberGhost bolji za Hulu, ExpressVPN ga pobjeđuje u mnogim drugim područjima. Možete uštedjeti novac odabirom dužeg plana, a tu je i 30-dnevno jamstvo povrata novca za mir.

3. NordVPN

NordVPN je još jedan dobar izbor za Hulu. Lako i dosljedno može provaliti u uslugu. U skladu s tim, VPN je na trećem mjestu zbog svoje nedosljednosti u mreži. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Mreža poslužitelja NordVPN-a je ogromna, i iako može deblokirati Hulu, naišli smo na neke poslužitelje koji nisu imali ono što je potrebno za strujanje Huluovog sadržaja. Neki poslužitelji imaju velike brzine, ali drugi imaju potpuno suprotno.

Ukupne velike brzine ExpressVPN-a znače da jednostavno trebate pronaći poslužitelj koji deblokira Hulu. S NordVPN-om to nije slučaj pristupa, nalazi se dovoljno dobar poslužitelj za strujanje i to može potrajati. Kad ga jednom pronađete, on je izvrstan i nema ograničenja propusnosti za koji biste trebali brinuti. Pročitajte više u našoj NordVPN recenziji.

Njegova je sigurnost jedna od najboljih na tržištu, a uključena je i opcionalna sklopka za ubijanje. Kao i CyberGhost, i NordVPN dolazi sa specijalnim poslužiteljima. Nijedan od njih nije optimiziran za streaming, ali dobivate i druge, uključujući dvostruke poslužitelje za dodatnu zaštitu, kao i peer-to-peer poslužitelje koji su dovoljno dobri da NordVPN postanu naši najbolji VPN-ovi za bujicu.

NordVPN je jednostavan za upotrebu, s intuitivnom kartom za odabir mjesta vašeg poslužitelja. Može se instalirati na Windows, macOS, Android i iOS, a možete istovremeno povezati i šest uređaja.

S NordVPN-om dobijate mnogo za svoj novac. Cijene su poštene, a možete sniziti trošak odlučivši se za dulju pretplatu. Postoji i 30-dnevno razdoblje povrata novca.

4. Windscribe

Sljedeće je Windscribe, koji nudi i plaćeni i besplatni plan. Njegov je besplatni plan prilično dobar i osvojio je prvo mjesto u našem najboljem djelu za besplatne VPN usluge. Međutim, za ovaj krug slobodni plan neće ga smanjiti. To je zato što smo tijekom testiranja našeg pregleda Windscribe ustanovili da su njegovi besplatni poslužitelji beskorisni za pristup Huluu.

windscribe-Slider1

windscribe-slider2

windscribe-slider3

windscribe-slider4

windscribe-slider5

prijašnji

Sljedeći

Pristup BBC iPlayeru i Amazon Prime Video na besplatnim poslužiteljima bio je lagan, ali oni nisu dobri za Hulu ili Netflix. Srećom, ipak, Windscribe ima neke Windflix poslužitelje posebno izgrađene za streaming. Dostupne su za SAD, Veliku Britaniju, Kanadu i Japan, a rade. Neki drugi plaćeni poslužitelji rade s Huluom, ali to nije zajamčeno.

Brzine vjetar su dobre, ali nisu dobre kao naš najbolji izbor. Sigurna je i nudi mnoštvo značajki, uključujući i preklopnik. Lak je i jednostavan za korištenje te pruža suvišno sučelje. Možete ga koristiti u Windows-u, macOS-u, Androidu i iOS-u, a omogućuje vam istovremeno povezivanje neograničenog broja uređaja. 

Što se tiče dopuštene širine pojasa, to će ovisiti o planu koji odaberete. Besplatni plan ograničava vas na 2 GB mjesečno, ali to je veće do 10 GB ako prilikom prijave unesete valjanu adresu e-pošte. Međutim, Windflixove poslužitelje ne možete koristiti na slobodnom planu. Kompletni plaćeni plan ostvaruje vam neograničenu propusnost, ali postoji jeftiniji način za strujanje Hulu.

Upotrebom plana izrade plana Windscribe možete dodati Windflix poslužitelj i neograničene podatke za samo 2 USD mjesečno. Iako možda nije najbolji VPN općenito, on sigurno pruža način da se gleda Hulu i ostanete sigurni uz minimalnu naknadu. Nema službenih pravila o povratu novca, ali možete zatražiti povrat u roku od tri dana od kupnje.

5. VyprVPN

VyprVPN se ne ističe u usporedbi s našim najboljim pružateljima usluga, ali ima neke kvalitete koje nije moguće zanemariti. Jedna od tih osobina je i njegova mogućnost pristupa streaming uslugama, uključujući Hulu. U našim testovima za naš pregled tvrtke VyprVPN, Hulu je dosljedno pristupio na svakom poslužitelju koji smo isprobali, a da nije prilagodio nijednu postavku..

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Dolazi s vlasničkim protokolom Chameleon koji je osmišljen kako bi pomogao u strujanju dok dodaje dodatnu sigurnost, ali otkrili smo da nije potreban. Pored toga, iako brzine VyprVPN-a ne izgledaju mnogo na papiru, u praksi djeluje dobro na većini poslužitelja. Rečeno je da nisu svi brzi i često vam se može predstaviti niska razlučivost.

VyprVPN dolazi s neograničenom propusnošću, a njegova je sigurnost izvrsna i prilagodljiva. Kompatibilno je sa sustavom Windows, macOS, Android i iOS, a iako njegovo sučelje nije najbolje, nije teško koristiti. 

Cijena koju plaćate ovisit će o paketu koji odaberete. Standardni plan ostvaruje vam tri istodobne veze, a Premium plan vam daje pet veza, kao i upotrebu protokola Chameleon. 

Možete birati između mjesečnog ili godišnjeg plana, mada godišnji dugoročno djeluje bolje. Postoji i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

6. ProtonVPN

Naš zadnji unos je ProtonVPN. Nije na našem najboljem VPN-u za streaming liniju jer ga brzina obmanjuje, ali smatramo da i dalje zaslužuje mjesto na našoj Hulu VPN listi zbog mogućnosti jednostavnog pristupa platformi. 

protonvpn-armaturnoj klizač-1

protonVPN sučelje-klizač-2

protonvpn profile-klizač 3

protonvpn-settings-klizač-4

protonvpn-split-tuneliranje-klizač-5

prijašnji

Sljedeći

Nije vani najsporiji VPN, ali to bi se sigurno moglo dogoditi i uz stražnji udarac. U našem testiranju ProtonVPN pregleda otkrili smo da iako nema problema s pristupom uslugama streaminga, stvarni se tokovi učitavaju neko vrijeme. To je rečeno, imali smo više sreće kada smo zanemarili preporučene servere ProtonVPN-a i odabrali svoje, tako da imajte to na umu.

Sigurnost ProtonVPN-a je impresivna, uz AES 256-bitnu enkripciju i upotrebu njegovih Secure Core poslužitelja (dostupnih na određenim planovima). VPN također ima dobro korisničko sučelje i može se koristiti u Windowsima, macOS-u, Androidu i iOS-u.

Jedan od drugih razloga zbog kojih je naš ProtonVPN napravio naš popis je zbog izdašnog besplatnog plana. Iako mu nedostaju dobre brzine, ProtonVPN svojim korisnicima daje neograničenu propusnost i na plaćenim i na besplatnim planovima, što je rijetkost. Besplatni plan omogućuje vam jedno povezivanje i pristup na tri poslužitelja, što uključuje i SAD. Moramo vas ipak upozoriti da njegovi besplatni poslužitelji nisu sjajni.

Ako želite osigurati pristup pouzdanijim poslužiteljima, plaćeni ProtonVPN plan dolazi u tri oblika. Njegov osnovni plan omogućuje vam dvije istodobne veze i upotrebu svih njegovih poslužitelja. Plus plan nudi vam sve što je uključeno u osnovni plan, kao i pet istodobnih veza i upotrebu njegovih optimiziranih poslužitelja. 

Posljednji plan je njegov vizionarski. To vam daje sve gore navedeno, 10 istodobnih veza i korištenje šifrirane usluge e-pošte, ProtonMail. No, to je skupo i dobivate sve što vam je potrebno na planu Plus. Postoji 30 dana povrata novca u slučaju da se predomislite.

Kako smo izabrali najbolje VPN-ove za Hulu

Ovdje je ključni fokus može li VPN usluga pristupiti Huluu ili ne. Svi naši tipovi mogu deblokirati Hulu, ali također smo uzeli u obzir dosljednost. To znači da lako mogu pristupiti usluzi na više poslužitelja. Da biste bili sigurni da imate dobro iskustvo strujanja, trebate uzeti u obzir i neke druge značajke.

Brzina i širina pojasa

Brzina VPN-a važan je čimbenik. Velike brzine znače da VPN može strujati u dobroj razlučivosti – čak 4K na određenim uređajima. Ako odaberete spor VPN, trpjet ćete pufer, slaba vremena učitavanja i možda čak potpuni neuspjeh učitavanja. 

Osim toga, želite odabrati VPN koji ima pristojnu propusnost. Neograničeni podaci najbolji su jer se nećete morati brinuti hoće li doći do ograničenja. Ako postignete ograničenje, VPN će prestati raditi i više nećete moći gledati Hulu.

Mreža poslužitelja

Mreža poslužitelja je također važna. Da biste pristupili Hulu, morate se povezati s poslužiteljem u Sjedinjenim Državama. Skoro svi VPN-ovi imaju poslužitelje u Sjedinjenim Državama, ali ipak biste trebali još dvaput provjeriti prije prijave. Uz to, što ih je više, veća je šansa da nađete onaj koji radi i koji ima dobru brzinu.

sigurnosti

Iako vam sigurnost i privatnost neće pomoći gledati vašu omiljenu emisiju, one su i dalje važne. Dobra sigurnost zaštitit će vas od bilo kakvih online opasnosti na koje naiđete. Ako samo želite gledati Hulu na svom TV-u, to i nije tako velika stvar. Međutim, ako želite gledati priču sluškinje putem WiFi svojeg lokalnog kafića, to je druga priča.

Stvar s javnim WiFi je da nikad ne znate koliko je sigurna veza. Ako se na njega povežete bez ikakve zaštite, postavljate probleme. Vaši osobni podaci i podaci o kreditnoj kartici mogu se ukrasti ili se možete zaraziti zlonamjernim ili špijunskim softverom. Korištenje VPN-a – kao i pristojni antivirus – može vam pomoći u sigurnosti.

Jednostavnost upotrebe i kompatibilnost uređaja

Imajte na umu i prilagođavanje korisniku, iako će ovo područje ovisiti i o vašem prethodnom iskustvu s VPN-ovima. Ako ste novak, poželjet ćete nešto jednostavno što bi vas brzo moglo povezati, ali ako ste tehničar, možda biste cijenili nešto što je fleksibilnije. 

Također ćete htjeti provjeriti je li VPN kompatibilan s vašim uređajem. VPN davatelji obično podržavaju najpopularnije operativne sustave – Windows, macOS, Android i iOS – ali neki uključuju i druge operativne sustave, poput Linuxa ili pametnih televizora.

Cijena

Ovdje na Cloudwards.net fokusiramo se više na dobivenu vrijednost, a ne na stvarni trošak. Zbog toga je još uvijek važno priuštiti si VPN, a često postoje i popusti koje možete iskoristiti.

Zašto mi treba VPN za Hulu?

Ako upišete “VPN” u trgovinu aplikacija ili tražilicu, vidjet ćete tonu besplatnih VPN-a. Prije nego što budete prodani na temelju besplatnog besplatnog poslovanja, morate znati nekoliko stvari.

Iako nisu svi besplatni VPN-ovi loši – kao što je besplatni plan Windscribe-a, postoji mnogo njih koje jednostavno ne smanjuju. Na primjer, VPN se može oglašavati kao vrlo siguran i velik u privatnosti, ali u stvarnosti bi mogao imati malo nikakve zaštite i prenošenje vaših osobnih podataka izravno marketinškim tvrtkama.. 

Zlonamjerni softver često može čekati i u instalacijskim datotekama nekih VPN-ova. Instaliranje antivirusa zaštitit će vas od neočekivanih napada, ali trebali biste i dalje biti budni.

Više o tome koliko loši besplatni VPN-ovi mogu biti u našem najgorem besplatnom VPN vodiču, ali preporučujemo da se klonite svih usluga koje izgledaju sjenovito. Prije ulaska provjerite VPN-ovu politiku privatnosti, recenzije i sve ostale informacije koje možete pronaći na njemu.

Završne misli

Hulu nije najjednostavnija usluga za streaming, ali korištenje jednog od naših Hulu VPN tipova pomoći će vam da zaobiđete njegove blokove. Ne biste trebali imati problema gledati svoju omiljenu emisiju Hulu, pod uvjetom da odaberete pristojan VPN poslužitelj u SAD-u. Da biste bili sigurni da imate najbolje iskustvo, VPN bi također trebao imati dobru brzinu i pristojnu propusnost..

Od svih pružatelja VPN-a, CyberGhost ima svoj glas za Hulu. Ima dosta poslužitelja, dobre brzine i neograničenu propusnost. Također je jeftino i nudi garanciju povrata novca, u slučaju da se predomislite.

Jeste li koristili VPN da biste deblokirali Hulu? Recite nam svoje iskustvo u odjeljku za komentare. Pogledajte i ostale naše VPN članke i arhivu za strujanje. Kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map