Najbolji VPN za HBO sada u 2020. godini

HBO Now jedna je od boljih dostupnih platformi za strujanje. Istaknuli smo to u našem gledanju vodiča Game of Thrones, ali platforma može ponuditi više od zmajeva i mašte. Osim evoluirajuće knjižnice kuriranih filmova i emisija poput prošlog tjedna večeras s Johnom Oliverom, HBO Now ima za svakoga ponešto.


Svaki američki građanin, to je. Iako je HBO dostupan u oko 50 zemalja, HBO Now dostupan je samo u Sjedinjenim Američkim Državama, poput Hulu-a, HBO Now ima najnovije filmove i TV emisije koje se struji, a distributeri vole čvrsto pratiti tko može gledati što (pročitajte naš najbolji VPN za Vodič za Hulu).

Ipak postoje načini oko toga. U ovom vodiču za najbolji VPN za HBO Now, pokazat ćemo vam kako virtualna privatna mreža može otvoriti strujne poplave. Koristeći naše najbolje VPN recenzije, pripremili smo pet pružatelja usluga koji će pristupiti HBO Nowu i pružiti ugodno iskustvo struje u procesu.

Zašto vam treba VPN za HBO sada

Kao što je već spomenuto, HBO Now dostupan je samo u Sjedinjenim Državama, tako da svi ostali širom svijeta nemaju sreće. Ipak, postoji način da se taj geoblock zaobiđe i otključa sadržaj koji HBO Now može ponuditi.

Korištenjem VPN-a možete prevariti HBO Now misleći da se nalazite u SAD-u. VPN vam dodjeljuje novu IP adresu, što HBO Now koristi za otkrivanje u kojoj se zemlji nalazite. Na primjer, ako ste htjeli da biste usmjerili BBC iPlayer, trebat ćete koristiti UK adresu u Velikoj Britaniji (pročitajte naš najbolji VPN za BBC iPlayer vodič).

Prije spajanja na HBO Now, prvo ćete se povezati s poslužiteljem u vlasništvu VPN davatelja koji se nalazi u SAD-u. Na HBO Now, izgledat će kao da ste upravo povezani s VPN poslužitelja, što znači da možete strujati s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Za one koji su zaobišli tehnologiju, znat ćete da se ista stvar može postići s proxy-jem, ali, kao što smo istaknuli u vodiču VPN nasuprot proxy-u protiv Tor-a, korištenje jednog općenito je loša ideja. Za razliku od proxyja, VPN kriptira vašu početnu vezu, čineći je tako da je nemoguće prepoznati tko ste.

Jednostavno praćenje rute može vas povezati natrag ako koristite proxy, ali ne može s VPN-om. Šifriranjem vaše veze, VPN poslužitelj djeluje kao blok, omogućujući vam tunel bez omogućavanja drugima da prate vašu vezu do vas.

To znači da VPN ne samo da će vas povezati s HBO Nowom, već će vas zaštititi u tom procesu. Uz napad špijuniranja i preskakanja veza, VPN je ključna mjera sigurnosti koja vraća vašu privatnost u vaše ruke.

Najbolji VPN za HBO sada 2020

Odabir najboljeg VPN-a za HBO odmah

Iako ideja korištenja bilo kojeg ol ‘VPN-a s HBO Nowom djeluje na papiru, to u praksi ne funkcionira. HBO Now, uz većinu ostalih platformi za streaming, ima uspostavljene sustave za otkrivanje da li koristite VPN. Prije pokretanja našeg popisa, ukinuli smo mogućnosti videći može li neki pružatelj usluga uopće pristupiti platformi.

Ipak, probiti se nije dovoljno. Testiramo pristup streaming platformama na više poslužitelja, a samo vrh pružatelja usluga koji dosljedno mogu pristupiti tim platformama. Na primjer, VPNArea će vas prebaciti na Netflix, ali samo na određenim poslužiteljima u SAD-u (pročitajte naš pregled VPNArea).

Brzina također igra veliku ulogu u iskustvu strujanja. Ako vaš pružatelj internetskih usluga ne ometa vašu vezu, VPN će potrajati dio vaše internetske brzine. Dodavanjem drugog poslužitelja u miks povećavate troškove mreže. To je rečeno, samo zato što dolazi do degradacije brzine što ne znači da vaša veza mora biti spora.

Dobavljači koje smo odabrali imaju malu razliku između zaštićene i nezaštićene brzine. Manje je važno s HBO Nowom nego što je to slučaj s Netflixom, jer HBO Now ne podržava HDR ili 4K streaming (pročitajte naš najbolji VPN za Netflix vodič).

Iako se posebno ne tiču ​​HBO-a, sigurnost i privatnost uvijek su u središtu pozornosti kada koristite VPN. Odabrali smo davatelje koji nude najbolje u sigurnosti VPN-a, štiteći vas i što radite putem interneta od bilo koga tko zabode nos tamo gdje ne pripada.

Izvan toga smo pogledali i cijenu, jednostavnost upotrebe, lokacije poslužitelja i korisničku uslugu, ali ta su područja bila periferna. Iako su im važni, bili smo spremni trgovati, na primjer, prilagođavanjem korisnicima za veće brzine.

Najbolji VPN za HBO sada: ExpressVPN

ExpressVPN je najbolji VPN za strujanje, pa ne čudi da je i najbolji VPN za HBO Now. Između jednostavnog sučelja za upotrebu, ultrabrzim brzinama i besmislice pristupa privatnosti, ExpressVPN je savršen VPN za gotovo sve. U skladu s tim, njegova sposobnost da zaobiđe geoblokove posebno je dobra za strujanje.

expressvpn recenzija brzine test

Kad je u pitanju streaming, nema puno pružatelja usluga koji bi mogli odgovarati ExpressVPN-u. Tijekom našeg testiranja uspio je dosljedno zaobići većinu geoblokova. Borio se s Amazon Prime i Hulu, ali samo na nekoliko servera. S Netflixom, BBC iPlayerom i HBO Nowom pristupio je platformi bez obzira na poslužitelju koji smo testirali.

Velike su i brzine. ExpressVPN je preuzeo krunu u našem najbržem vodiču za VPN održavajući većinu naše nezaštićene brzine bez obzira na to gdje se nalazimo u tunelu. Iako je boravak u blizini kuće uobičajen, ExpressVPN je rijedak po tome što ostaje brz na velikim udaljenostima. Budući da je HBO Now dostupan samo u Sjedinjenim Državama, ta je otpornost važna.

Mnogo je lokacija koje možete birati i u SAD-u. ExpressVPN ima 21 lokaciju koja se proteže od New Yorka do Los Angelesa, s iznenađujućim brojem opcija na Srednjem zapadu. Većina američkih poslužitelja također podržava sve protokole ExpressVPN-a, tako da možete koristiti razinu sigurnosti koja vam je ugodna..

Ostali razlozi koji volimo ExpressVPN

Sve ostalo o ExpressVPN-u je, iskreno, sjajno. Iako nemaju zvukove i zvižduke nekih davatelja koje ćemo spomenuti u ovom vodiču, on svoje nedostatke nadoknađuje solidnom osnovnom uslugom..

Ukratko, to znači bez obzira na to odakle se nalazite tuneli s ili na, ExpressVPN se može isporučiti. Njegove brze globalne brzine uravnotežuju jedan od najvažnijih problema s kojima se suočavaju VPN-ovi, a njegov mentalitet spreman za rad pojednostavljuje pronalazak poslužitelja i konfiguriranje aplikacije. Dovoljno je da novajlija započne, a da pritom zadrži naprednu konfiguraciju da bi se majstori igrali.

Jedina je mana visoka cijena ExpressVPN-a. U usporedbi s nekim pružateljima usluga ExpressVPN je skupa, ali u usporedbi s, recimo, Hide.me-om, nije previše loše (pročitajte našu recenziju Hide.me). ExpressVPN nema najgore cijene, ali potrošit ćete u prosjeku.

Možete saznati više o cijenama i značajkama u našem ExpressVPN pregledu ili ga sami isprobajte s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

CyberGhost

CyberGhost je oduvijek bio sjajna usluga, ali njegovo staro sučelje ostavilo je mnogo toga za poželjeti. Međutim, ažuriranje verzije 7 učinilo je silu da se mora uzeti u obzir uz pojednostavljivanje korisničkog iskustva i dodavanje niza novih značajki u tom procesu..

CyberGhost-Streaming-poslužitelje

Lakše je nego ikad prije pristupiti njegovim posebnim poslužiteljima za strujanje. Za razliku od ExpressVPN-a, CyberGhost ima popis lokacija koje služe strujanju. Postoji oko 50 lokacija, od kojih je svaka optimizirana za drugu streaming platformu, uključujući HBO Now. Platforme s regionalnim ograničenjima, kao što je HBO Now, imaju lokacije u zemlji u kojoj žive.

Iako poslužitelji za streaming izgleda da ne rade ništa posebno, CyberGhost ne ostavlja sumnju na to koje biste mjesto trebali odabrati za streaming HBO Now. Od našeg testiranja, poslužitelji rade i preko platformi, tako da poslužitelj u Velikoj Britaniji optimiziran za BBC iPlayer može raditi i sa Netflixom..

Što se tiče brzine, CyberGhost nije najbolji, ali ni nije loše. Kada koristite OpenVPN, početni pad brzine je dubok, ali upotreba IKEv2, s kojim se CyberGhost instalira, rezultira mnogo bržom brzinom.

Ostali razlozi koji volimo CyberGhost

Za razliku od ExpressVPN-a, značajke su jedno od ključnih prodajnih mjesta CyberGhosta. Osim poslužitelja za strujanje, to uključuje i torrent servere. Oni ne postižu ništa drugačije u pogledu brzine ili sigurnosti, samo su postavljeni za podatke o vršnjacima koji su gladni podataka. Zbog tih specijalnih poslužitelja, CyberGhost je zaradio mjesto u našem najboljem VPN-u za vodič torrentingom.

Jedna od zanimljivijih značajki je, međutim, ugrađena automatizacija. CyberGhost vam omogućuje postavljanje “pametnih pravila”. Oni mu kažu što treba učiniti nakon recimo povezivanja s poslužiteljem. Na primjer, možete reći CyberGhostu da pokrene vaš preglednik nakon povezivanja ili mu reći da koristi samo VPN na određenim WiFi mrežama.

Iako smo vidjeli savjete o toj funkcionalnosti s drugim uslugama, CyberGhost-ova implementacija smatra se najpotpunijom. Možete saznati više o pametnim pravilima, kao i ostalim značajkama CyberGhosta, u našoj recenziji CyberGhost ili ga isprobati sa 45-dnevnom garancijom povrata novca.

NordVPN

NordVPN nudi mnogo toga, uključujući velike maksimalne brzine, masivnu mrežu poslužitelja i dugačak popis značajki. Ipak, i dalje pada ispod ExpressVPN-a. Kao što možete vidjeti u našoj usporedbi ExpressVPN-a i NordVPN-a, NordVPN je najbolje plasiran kao srebrni medalja, sposoban za više od ExpressVPN-a, ali s puno manje dosljednosti.

nordvpn-pregled-server-navigacija

Radi sve što treba, ali velika mreža poslužitelja često pukne. Umjesto da vam predstavi lokacije, NordVPN vam omogućuje odabir pojedinačnog poslužitelja na koji se želite povezati. Kao što je slučaj s većinom tehnologija, ne radi svaki poslužitelj onako kako bi trebao biti, tako da je vjerojatnost pronalaska problema s problemima veća nego kod drugih davatelja usluga.

Tijekom testiranja povezali smo se sa poslužiteljima koji jednostavno nisu radili više puta. Kad se zvijezde poravnaju, ne postoji usluga poput NordVPN-a. Može razbiti gotovo svaki geoblok, uključujući HBO Now, i održati neke od najbržih brzina koje smo vidjeli.

Međutim to zahtijeva ulaz. Ako želite zaroniti, ExpressVPN je više “plug and play”. NordVPN zahtijeva da vam se operu ruke, ali to će se isplatiti.

Ostali razlozi koji volimo NordVPN

Popis značajki NordVPN-a je među najboljima. Sve započinje CyberSec-om, ugrađenim blokatorom oglasa i zlonamjernog softvera. Za razliku od PureVPN-a, koji čini da svoj blokator oglasa koristi kao marketinšku točku, a ne kao funkcionalni alat (pročitajte našu recenziju PureVPN), CyberSec djeluje prilično dobro, ali mi ipak preporučujemo potragu za najboljim antivirusnim softverom radi boljeg zaokruživanja rješenja.

Kao i CyberGhost, i NordVPN uključuje posebne poslužitelje, ali nijedan nije optimiziran za strujanje. Umjesto toga, mogu pomoći u sigurnosti ili privatnosti. Na primjer, Tor poslužitelji će zaštititi vaš identitet tako što će vas odvojiti od nekoliko poslužitelja prije povezivanja, a Double VPN poslužitelji će dodati drugi sloj šifriranja vašoj vezi..

NordVPN je također jeftin. Iako mjesečni plan nije impresivan, višegodišnji ugovori snižavaju mjesečnu cijenu na manje od nekoliko dolara. Shemu cijena možete vidjeti u našoj NordVPN recenziji ili je isprobati s 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

TorGuard

TorGuard omiljen je ovdje na Cloudwards.net, čak i ako nije najbolji VPN za sve. To nije najprivlačnija opcija na tržištu, ali razina konfiguracije koju nudi je neusporediva. Srećom, nisu sve tipke i gumbi. Ispod upravljačke ploče nalazi se solidna usluga koja s većim brzinama pristupa većini strujnih platformi.

torguard-pregled-sučelje

I to čini dosljedno. TorGuard sjedio je uz ExpressVPN u našem najbržem VPN vodiču zbog njegove otpornosti na više lokacija. Zbog toga je TorGuardova prosječna brzina niža. Iako većina lokacija djeluje dobro, povremeni dud ometa što bi u protivnom mogao imati izvrsne rezultate.

Što se tiče lokacija poslužitelja, TorGuard nije previše impresivan, ali ima fokus na SAD, što ga čini odličnim izborom za HBO Now. Postoje lokacije diljem Sjedinjenih Država, uključujući podatkovne centre u Dallasu, Chicagu i Atlanti.

TorGuard ima i najbolju sigurnost koju smo vidjeli. S dovoljno VPN protokola koji omogućuju okretanje glave i fokus na konfiguriranost, može se prilagoditi svim sigurnosnim postavkama koje želite.

Ostali razlozi koji nam se sviđaju TorGuard

Kao što je već spomenuto, TorGuardov najjači aspekt je njegova prilagodljivost. Ne možete birati samo protokol koji koristite, već i vrstu šifriranja, način provjere autentičnosti poruke i veličinu ključa. Iako za većinu ljudi razlika između AES-256-CBC i AES-256-GCM nije bitna, oni koji žele konfigurirati svoju sigurnost mogu.

Ta se fleksibilnost proširuje podrškom za prilagođene skripte i ubijanje aplikacija što vam omogućuje postavljanje killswitch na određene aplikacije. Na primjer, možete reći TorGuardu da blokira internetsku vezu s klijentom koji se bavi torrentom ako VPN ne uspije i ostavi vaš preglednik netaknut.

Prilagođene skripte dostupne su prije veze, nakon veze i nakon prekida veze. Morat ćete napisati skripte i ukazati im TorGuard, ali razina fleksibilnosti je neusporediva. Kao jednostavan primjer, možete reći TorGuardu da pokrene Chrome u anonimnom načinu nakon povezivanja.

Unatoč svom datumskom izgledu, o TorGuardu ima puno toga za voljeti. Možete saznati više u našoj TorGuard recenziji ili vidjeti kako vam se sviđa s besplatnim tjednim ispitivanjem.

Privatni pristup internetu

Minimalistički pristup privatnog pristupa internetu može biti neugodan za one koji više vole biti praktični sa svojim softverom, ali fleksibilnost i vrijednost usluge su nesporni. PIA je jedna od najjeftinijih opcija, a iako je to obično crvena zastava, PIA ima dokazane rezultate.

privatnog internet-pristup-pregled-tura

Unatoč skromnom sučelju, PIA je snažna. On je zauzeo drugo mjesto u našem najbržem VPN vodiču, i to samo malo manje od ponderiranog prosjeka ExpressVPN-a. Iako se instalira s 128-bitnim AES-om koji ima napredne brzine, testirali smo ga s AES-ovim 256-bitnim. Srećom, PIA brzina je ostala netaknuta, čak i nakon što je sigurnost povećana.

Ima problema s većinom streaming usluga, ali HBO Now radio je za vrijeme našeg testiranja. Položaj PIA-e u SAD-u znači da postoji mnogo opcija za poslužitelj za odabir, tako da ne biste trebali imati problema s pronalaženjem poslužitelja za HBO Now.

Iako se VPN koji se nalazi u SAD-u obično predstavlja problem, PIA je dokazala da se zalaže za privatnost korisnika. Dva puta je pozvan na sud za korisnike koji su počinili zločin dok koriste uslugu, pa čak ni pod sudski poziv, nisu mogli dati nikakve korisničke podatke.

Ostali razlozi koji vole privatni pristup internetu

PIA je nedavno ažurirala svoje sučelje, a iako je klijent još uvijek vezan za ladicu, obožavatelji smo izvršenih promjena. Jedan naizgled beznačajan dodatak je noćni način rada, koji zamračuje zasljepljujuću pozadinu i umjesto toga osvjetljava tekst. S obzirom na nedavno ažuriranje noćnog načina u programu Windows Explorer, novo sučelje PIA-e može se podudarati s onim na vašoj radnoj površini.

Postoje i naprednije značajke. PIA uključuje MACE, koji je alat za blokiranje zlonamjernog softvera i oglasa sličan CyberSec-u. Koristi popis poznatih domena koje poslužuju oglase i blokira ih dok pregledavate, pa preporučujemo da ga uključite i pričekate kako bi mogao u potpunosti djelovati.

Kao i TorGuard, PIA ima veliku prilagodljivost, što iznenađuje s obzirom na to koliko je aplikacija minimalna. Možete postaviti veličinu ključa, šifru i način provjere autentičnosti, kao i šifru i veličinu ključa mrežnog stiska..

Iako nije duboka kao TorGuard, PIA prilagodljivost se ističe. Na stranu neupotrebljivost, PIA je solidna usluga s korektnom cijenom. Možete saznati više u našem privatnom pregledu internetskog pristupa ili ga isprobati sa sedmodnevnom garancijom povrata novca.

Završne misli

HBO Now ima puno toga za ponuditi, tako da je šteta što samo američki stanovnici mogu pristupiti platformi. S VPN-om, međutim, možete biti bilo gdje u svijetu i dalje uživati ​​u Game of Thrones, True Detective, The Sopranos i još mnogo toga.

Prije nego što se previše zavirite u vaš Westeros lore, provjerite našu arhivu za strujanje. Tamo ćete pronaći načine za gledanje filmova i TV emisija širom interneta. Ne samo da ćemo vas provesti kroz proces strujanja, nego ćemo vam pokazati i kako to sigurno raditi.

Što struji s HBO Now? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map