Najbolji VPN za ESPN 2020

Ako ste ljubitelj sporta, vjerovatno je da je ESPN redoviti dio vaše televizijske prehrane. Ako je vaš odabrani sport predstavljen u nekoj od stranih podružnica ESPN-a, jedini način za nastavak navijanja za omiljeni tim je virtualna privatna mreža. Zbog toga je tim Cloudwards.net ovaj vodič sastavio najbolji VPN za ESPN.


ESPN nije svugdje isti. Dok stanovnici Sjedinjenih Država uživaju bejzbol, nogomet, nogomet, košarku i hokej, različite zemlje cijene različite sportove. Na primjer, australska podružnica ESPN-a pokazuje kriket i ragbi koji nisu dostupni u SAD-u.

U skladu s tim, nisu sve VPN mreže jednake. Potreban vam je sustav koji je opremljen kombinacijom brzih brzina struje i mogućnošću zaobilaženja geobloka. Sastavili smo listu najboljih VPN pružatelja usluga kako bismo utvrdili koji su optimalni programi za gledanje ESPN-a bez kabela.

Također, ako tražite alternativu ESPN, pogledajte fuboTV, sjajan streaming kanal za sport i ostale zabave..

Najbolji VPN za ESPN 2020

Što VPN čini najboljim za ESPN?

Svi VPN-ovi smanjuju vašu brzinu, ali neki, poput BoxPN-a, oduzimaju previše onoga što možete pročitati u našoj BoxPN recenziji) Zbog toga smo se okrenuli našoj listi najbržih VPN pružatelja usluga kako bismo odredili najbolje VPN-ove za strujanje ESPN-a.

Želite biti sigurni da i dalje dobivate brzinu preuzimanja između 3 megabita u sekundi i 25 Mbps kad se povežete s VPN-om. Preporučuje se brzina vašeg interneta od najmanje 3 Mbps za streaming standardne definicije, 5 Mbps za visoku razlučivost i do 25 Mbps za 4K ili Ultra HD.

Netflix ima jedan od najboljih VPN sustava za otkrivanje na svijetu, ali nije savršen. Postoje načini za pobijediti Netflix VPN zabranu. Za ESPN, ljubitelji sporta poželjet će VPN koji ima povijest deblokiranja naprednih sustava.

Također želite VPN koji ima mnogo poslužitelja širom svijeta. Na primjer, ako želite gledati njemački nogomet, trebat ćete pristupiti poslužitelju u Njemačkoj. Što više poslužitelja ima VPN, to će on biti učinkovitiji u strujanju ESPN-a (ili provjerite naš najbolji VPN za Njemačku).

Ako samo želite uživati ​​u hokejskoj noći u Kanadi, ne želite VPN koji je težak ili zbunjujući za postavljanje i upotrebu. Vrhunski VPN povezat će se pritiskom na gumb i nesmetano se kretati između poslužitelja.

1. Najbolji VPN za ESPN: ExpressVPN

Ne samo da je ExpressVPN naš najbolji VPN za ESPN, već je i najbolji top VPN. ExpressVPN dosljedno traje iz godine u godinu. U sportskom pogledu zamislite tim iz snova s ​​Lebronom Jamesom, Shaqom, Michaelom Jordanom i Kobeom Bryantom. To je dobar ovaj VPN.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

ExpressVPN je brz i deblokirat će gotovo sve. Najbolji je VPN za Netflix, kao i najbolji VPN za BBC iPlayer. Neće imati problema sa streamingom ESPN-a.

ExpressVPN ima impresivan izbor poslužitelja, broji 148 lokacija u 94 zemlje. Sportske matice ne bi trebale imati problema s pristupom državi po kojoj su izabrale.

Svidjelo nam se njegovo korisničko sučelje. To je jednostavno i učinkovito, s jednim gumbom uključivanje i isključivanje usluge. Prikladni bočni izbornik omogućuje vam da klikom odaberete zemlju po vašem izboru, tako da možete gledati njujorški bejzbol jednu minutu, a sljedeći ruski hokej.

Ostali razlozi koji volimo ExpressVPN

ExpressVPN koristi OpenVPN kao svoj glavni protokol za tuneliranje i spaja ga s AES 256-bitnom enkripcijom. To je najsigurnija kombinacija na planetu i omogućuje anonimno iskustvo pregledavanja web stranica. Njegova snažna sigurnost pomogla mu je da postigne visoke ocjene u našem pregledu ExpressVPN-a.

Sadrži prekidač za zaustavljanje koji završava i vašu VPN vezu u slučaju propuštanja IP-a.

Možete instalirati ExpressVPN u mnogim okruženjima, uključujući Windows, macOS i Linux operativne sustave; Android, BlackBerry i iOS mobilni uređaji; i usmjerivači. Neobično, ima proširenja preglednika za Chrome, Firefox i Safari, a može se koristiti i s Apple TV i Amazon Fire TV.

ExpressVPN ima 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da nema rizika za pokušaj.

2. NordVPN

Dosadno rangiran na drugom mjestu u svijetu, NordVPN ne bi trebao imati problema s deblokiranjem ESPN sadržaja.

Kad smo ga testirali, usluga nije imala problema s pristupom Netflixu, Huluu, BBC iPlayeru ili Amazon Prime Video. S obzirom na to, ESPN ne bi trebao predstavljati nikakav problem za to.

NordVPN je sporiji od ExpressVPN-a, ali je i dalje dovoljno brz za strujanje. Više o tome kako se njih dvoje uspoređuju pročitajte u članku ExpressVPN vs NordVPN.

prijašnji

Sljedeći

Međutim, došlo je do brzih padova, pa će vam trebati razumno brza nezaštićena internetska veza da biste gledali 4K i Ultra HD sadržaj.

Ono što NordVPN toliko visoko stavlja na ovaj popis jest njegov masovni odabir poslužitelja. Ima preko 5000 poslužitelja u 60 zemalja. To uključuje šest kontinenata i gotovo svaki veći grad na svijetu. Bez obzira koji sport želite gledati, NordVPN ima poslužitelj koji vas može tamo dovesti.

NordVPN je još jedna usluga jednostavna za upotrebu koja se povezuje pritiskom na gumb. Instalacija je jednostavna i za jednostavno korištenje. Prebacivanje između zemalja je jednostavno kao i promjena kanala na televiziji.

Ostali razlozi koji volimo NordVPN

U našem NordVPN pregledu, primijetili smo da se on povezuje do šest uređaja odjednom, što vam omogućava da proširite zaštitu na cijelu obitelj. Također radi s bežičnim usmjerivačima, stvarajući sigurnu mrežu koja će osigurati sigurnost uređaja pametnih kuća.

Što se tiče sigurnosti, NordVPN podržava brojne protokole za tuneliranje, među kojima je glavni OpenVPN. Ima IPSec, PPTP, L2TP i SSTP kao i za sustave koji imaju teško vrijeme s OpenVPN-om. Većina protokola djeluje s AES-ovom 256-bitnom enkripcijom, o čemu možete pročitati u našem opisu članka o šifriranju.

Također je vrlo dobar s planovima od 2,99 dolara mjesečno za tri godine. Ovakva cijena praktički nije čuvena za VPN ovo dobro.

3. TorGuard

Tijekom gledanja ESPN-a s TorGuardom nećete imati problema s međuspremništvom. Ima velike brzine koje brzo nadmašuju samo ExpressVPN i privatni pristup internetu (pročitajte naš pregled PIA).

Svaki poslužitelj koji smo testirali mogao bi izdržati zahtjeve do 4K i Ultra HD. Kao i kod većine VPN-a, kašnjenje se povećavalo s daljinom, ali čak i pri prelasku svijeta, TorGuard nikada nije pao izvan prihvatljivog raspona.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

prijašnji

Sljedeći

TorGuard nije mogao samostalno deblokirati Netflix ili BBC iPlayer, ali usluga prodaje namjenske streaming IP adrese za dodatnih 7,99 USD mjesečno.

Ti dodaci djeluju poput šarma, ali prodaju se za pojedinu zemlju. Ako želite pristupiti sadržaju iz Kanade, Engleske i Australije, platit ćete tri namjenske adrese.

TorGuardova mreža sastoji se od više od 3.000 poslužitelja u 55 zemalja. Stvar je u tome što se ne možete povezati svaki pojedinačno. Umjesto toga, birate jedan od 68 data centara i VPN vas dodjeljuje poslužitelju u tom području. Većina zemalja ima jedinstven podatkovni centar, tako da to nije veliki problem onima koji pokušavaju pristupiti ESPN feedu.

Što se tiče klijenta, TorGuard je jednostavan. Program pokreće na programskoj traci računala, tako da ćete morati pristupiti desnom tipkom miša za pristup njegovom korisničkom sučelju. UI je veći od većine, ali posao dobiva dovršen. Ako želite prebaciti poslužitelje, morat ćete se odvojiti od usluge, što može biti neugodno.

Ostali razlozi koje volimo TorGuard

TorGuard odlazi svojim putem kako bi osigurao da vaše iskustvo ostane privatno. Iako to nije puno za deblokiranje ESPN-a, u našem je TorGuard pregledu ostavilo snažan dojam..

Usluga vam omogućuje istovremeno povezivanje pet uređaja na jedan račun. Ako želite više od toga, možete kupiti do 20 dodatnih uređaja za 1 dolar po komadu. Također možete spojiti TorGuard na bežični usmjerivač, tako da cijela kućna ili uredska mreža može pasti pod njegovu zaštitu.

Čvrsta je VPN bez zapisivanja, bez curenja i prekidača za zaustavljanje da biste bili sigurni. Također dolazi s blokatorom oglasa i alatima pomoću kojih možete provjeriti nepropusnosti IP-a.

TorGuard je izgrađen posebno za bujicu i to pokazuje. Zato je jedan od naših najboljih VPN-a za bujicu.

4. CyberGhost

Unatoč nekoliko problema s rješavanjem nekih grešaka u proxy-ju Netflixa, CyberGhost je uspio deblokirati Netflix, Amazon Prime Video, Hulu i BBC iPlayer. Obožavatelji ESPN-a trebali bi se pouzdati u njegovu sposobnost deblokiranja svojih omiljenih sportova.

S 4.800 poslužitelja u preko 50 zemalja, VPN je dobro zastupljen i trebao bi omogućiti ljubiteljima sporta pristup ESPN-u u regijama širom svijeta. Moglo bi se dodati više zemalja u Africi i Aziji kako bi poboljšao svoj popis, ali većina područja koja primaju ESPN zastupljena su, uključujući sve zemlje u Europi.

Što se tiče brzina, CyberGhost dobro vozi, ali nije ni približno tako dobar kao što su ExpressVPN i TorGuard.

Veze na kratkim udaljenostima vide mali gubitak, ali što se više pogoršava, što dalje idete. CyberGhost je još jedna usluga koja će vam pružiti pristojnu brzinu strujanja ako ste imali blistav brzi internet prije povezivanja.

Brzo se povezuje i omogućava vam da odaberete svoj poslužitelj s lakoćom. Iako je izgled klijenta nezgodan, on dobro radi. Korisničko sučelje nalikuje nečemu što je Windows 10, ali zaslonom za odabir poslužitelja je jednostavno upravljati, s mogućnošću odabira najbržih poslužitelja, najmanje naseljenih poslužitelja ili onih koji su optimizirani za bujice.

Ostali razlozi koji volimo CyberGhost

CyberGhost stoji uz svoj proizvod sa sedmodnevnim besplatnim probnim vremenom za Android i iOS, kao i 45-dnevnim jamstvom povrata novca za bilo koju platformu. Ima mnogo prilagodljivih postavki kojima se lako pristupa kroz navigacijsku traku.

Možete pokrenuti CyberGhost na do sedam uređaja istovremeno. Većina VPN-ova omogućuje vam povezivanje neograničenih uređaja, ali dopuštaju samo određeni broj da radi istovremeno. U našem pregledu CyberGhost pokazali smo da vam usluga omogućuje instaliranje na čak sedam uređaja i to su jedine veze koje ćete moći koristiti.

CyberGhost je zaštićen najjačim protokolima za tuneliranje i enkripcijom u VPN svijetu. Kao glavni protokol koristi OpenVPN, a podržava ga 256-bitni AES (pročitajte naš sigurnosni vodič za VPN da biste saznali više o njima).

5. Windscribe

Windscribe ima puno uspjeha u deblokiranju usluga poput Netflixa. U našem pregledu Windscribe isprobali smo ga povezivanjem s nekoliko slučajnih poslužitelja i dobili pristup.

Također ima nekoliko poslužitelja nazvanih Windflix, koji su dizajnirani za strujanje Netflixa. Radili su i za nas. To znači da ESPN fanovi ne bi trebali imati problema s probijanjem softvera za blokiranje VPN-a za pristup sportskim događajima s Windscribeom.

sučelje vjetropisa

sklonosti za vjetrovke

proširenje preglednika windscribe

mogućnosti privatnosti

vjetroelektrane testove propuštanja

prijašnji

Sljedeći

To je umjereno brza usluga. Postoji početni pad brzine prilikom povezivanja, ali uspijeva održati tu razinu na velikim udaljenostima. Korisnici brze brzine neće imati problema s streamingom sadržaja kristalno jasne kvalitete.

VPN klijent je jednostavan i učinkovit. Postoji jedan veliki gumb za povezivanje i isključivanje. Možete jednostavno prebaciti servere i uključiti i isključiti prekidač za zaustavljanje sustava s glavnog sučelja. Prekidač za ubijanje Windscribe-a iz nekog se razloga naziva vatrozidom.

Ostali razlozi s kojima smo se voljeli Windscribe

Windscribe je jedini VPN na ovom popisu s besplatnom opcijom, ali to ne znači da je to najbolja opcija, pogotovo kada je usluga poput NordVPN tako cijenjena (pročitajte našu Windscribe vs. NordVPN usporedbu).

Ograničen je na 10 GB propusne širine mjesečno, tako da vam neće pomagati u streamu Sportskog centra (ili će biti dobro za prijenos u vaš oblak). Umjesto toga, ako se želite zaštititi dok se povezujete na javni WiFi, to je sjajan alat.

Pročitajte naše opasnosti iz javnog WiFi vodiča da biste saznali više.

Windscribe omogućuje neograničene veze uređaja, što je uvijek dobrodošlo. Sigurnost je također velika, jer OpenVPN i AES 256-bitna enkripcija sprečava cyber-kriminale u vašem poslu..

Završne misli

Mnogo VPN-a omogućit će vam pristup 24-satnom ciklusu sportskog programiranja ESPN-a, ali smatramo da će vam naši izabranici pružiti najbolje iskustvo.

VPN-ovi su nam omogućili da pređemo granice u našoj potrošnji medija. Ooružani jednom od tih kvalitetnih usluga, ne možete pogriješiti. Ipak snažno osjećamo da ExpressVPN i NordVPN imaju prednost u odnosu na ostale.

Što mislite o našem popisu? Jesmo li bacili gol ili smo gurnuli loptu? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map