Najbolji dodaci Kodi-a 2020: za vaše gledanje

Kodi je besplatni medijski centar s otvorenim kodom koji vam omogućuje uvoz i kategorizaciju vašeg digitalnog sadržaja. U ovom vodiču s najboljim Kodi dodacima, pomoći ćemo vam da proširite Kodiinu funkcionalnost s najboljim službenim i neslužbenim dodacima. Pokazat ćemo vam kako instalirati dodatak, provući se zašto nam se sviđa svaki odabir i dati nekoliko prijedloga o tome da ostanete sigurni kada ih upotrebljavate.


U vrijeme pisanja potvrda je da dodaci na ovom popisu djeluju. U skladu s tim, neslužbena gužva na dodatnim brzinama brzo se kreće, tako da postoji vjerojatnost da neće sve biti dostupno kad ovo pročitate. S druge strane, službeni dodaci potječu od Kodi tima i uvijek bi trebali biti dostupni.

Što je dodatak Kodi i kako ga instalirati

Kodi je sučelje za medijski centar. Ako je za vas to previše nejasna definicija, pročitajte naš cjeloviti Kodi vodič za temeljitiji. Kodijeva namjera koristi se za povezivanje s nekom vrstom pohrane medija i djelovati kao korisničko sučelje za njegovo organiziranje. Ako vas zanima ta vrsta postavljanja, potražite naš vodič o najboljoj pohrani u oblaku na Kodi-ju.

Međutim, pravo Kodi iskustvo dolazi putem dodataka. Oni su, kao što i ime govori, dodatak Kodi-ju koji vam omogućuje strujanje novog sadržaja, promjenu korisničkog sučelja i još mnogo toga, puno više.

Kodijeva priroda otvorenog koda omogućuje i sve vrste dodataka. Ima službene dodatke koji su usmjereni na organiziranje određenih vrsta sadržaja, ali i treće strane mogu dodavati svoje.

Službeni ili neslužbeni, Kodi dodaci dolaze putem spremišta (repozicija ako želite neki Reddit kredit). Repos su poput različitih trgovina koje sadrže dodatke. Jedan se može specijalizirati za anime, dok se drugi fokusira na sport. Neki, poput Walmartsa iz svijeta Kodija, imaju malo svega.

Ako tražite negdje za početak, pročitajte naš vodič o najboljim Kodi spremištima.

Instalacija dodataka je jednostavna. Ako samo tražite službene dodatke, možete ih pronaći u svojoj Kodi instalaciji. Međutim, neslužbeni dodaci prolaze putem reposa treće strane, tako da ćete morati povezivati ​​svoju Kodi izgradnju s tim repoom da biste na nju instalirali dodatke..

Postoje dva načina za to: povezivanje putem Kodija ili instaliranje repoa .zip datoteke. Potonje je dosljednije i manje ranjivo na repo gašenje, pa preporučujemo da to isprobate, ako je moguće.

Omogući nepoznate izvore

Prije nego što uspijete instalirati i pogledati repo, morate omogućiti Kodi-ju da mu pristupi. Prema zadanim postavkama ne dopušta veze iz nepoznatih izvora, ali morat ćete se povezati s jednim da biste pregledali repo i instalirali dodatke. Ako ste samo zabrinuti sa službenim dodacima, slobodno preskočite ovaj korak.

Na početnom zaslonu Kodi napravite sljedeće:

 • Kliknite “postavke” (ikona zupčanika).
 • Idite na “postavke sustava.”
 • Kliknite “dodaci”.
 • Označite klizač “nepoznati izvori” s desne strane.

Ovisno o verziji Kodija koju koristite, postavka je možda već omogućena. Uprkos tome, dobro je provjeriti kada započinjete. Nakon što ga jednom promijenite, više vam se ne bi trebalo ponoviti do sljedećeg ažuriranja.

Instaliranje iz .Zip datoteke

Instaliranje iz .zip datoteke najbolji je način za prikupljanje dodataka iz repo-a, sve dok imate dovoljno prostora za pohranu ili neograničeni plan pohrane u oblaku. Možete preuzeti cijeli repo gdje god budete domaćin, tako da ćete uvijek imati pristup dodacima iznutra, ali oni možda neće raditi ako je dodatak nestao izvan mreže.

Prvo trebate pronaći .zip datoteku za repo. Posjetite web mjesto na kojem se nalazi repo i preuzmite datoteku lokalno. Na primjer, repo One One Nation nalazi se na http://www.onenation.info/Repo/. Kliknite tamo datoteku i ona će se početi preuzimati.

Nakon što to učinite, otvorite Kodi i učinite sljedeće:

 • Kliknite “dodaci”.
 • Idite na “preglednik s dodacima” (ikona otvorenog okvira).
 • Kliknite “instaliraj sa zip”.
 • Dođite i odaberite spremljenu .zip datoteku.

Nakon nekog trenutka dobit ćete obavijest s omogućenim dodatkom. To znači da je repo spreman za upotrebu, a vi možete pregledavati njegove dodatke odabirom opcije “instaliraj iz spremišta” na istom zaslonu.

Instaliranje s URL-a

Instaliranje iz .zip datoteke nije vam uvijek luksuz. Ako, primjerice, koristite Kodi na Raspberry Pi, pokušaj instaliranja datoteke .zip s malo lokalne memorije ne može biti problematičan. U tim je slučajevima bolje instalirati s URL-a.

To radi isto što i instaliranje iz .zip datoteke, ali umjesto da Kodi usmjeri na .zip datoteku spremljenu lokalno, usmjerit ćete je prema URL-u gdje se nalazi .zip datoteka. Na početnom zaslonu Kodi napravite sljedeće:

 • Kliknite “postavke”.
 • Idite na “upravitelj datoteka.”
 • Odaberite “dodavanje izvora” iz lijevog stupca.
 • Kliknite “.”
 • Unesite URL spremišta koje želite.
 • Dajte mu ime.
 • Dovršite korake “instaliraj iz .zip datoteke”.

Kao i kod instaliranja s .zip, nakon nekoliko trenutaka dobit ćete obavijest s omogućenim dodatkom. Budući da ste u suštini učinili isto, dodatke možete instalirati na isti način klikom na “instaliraj iz spremišta” na ekranu.

Najbolji službeni dodaci Kodi

“Službeni” dodaci za Kodi potječu iz zadanog spremišta. Nećete trebati dodavati novi repo, ali ipak ćete trebati upotrijebiti opciju “instaliraj iz spremišta” za pristup dodacima.

Na raspolaganju je puno poznatih lica, uključujući YouTube, SoundCloud i Spotify. U ovom se vodiču fokusiramo na manje očite mogućnosti, iako su YouTube i Spotify korisni dodaci. Vi ste kompetentan korisnik interneta, tako da nećemo ići preko očiglednog.

Uređivač tipki

Keymap Editor je obavezan dodatak za uslužni program za Kodi. Pruža grafičko korisničko sučelje za promjenu mapiranja ulaza za kontroler koji koristite, bilo da je riječ o tipkovnici, univerzalnom daljinskom ili nečem drugom.

Primamljivo je povući tipkovnicu i miš u dnevnu sobu i nazvati je danom, mada ćete sljedećih nekoliko mjeseci vjerojatno putovati po žicama. Keymap Editor olakšava građenje daljinskog upravljača bilo koje vrste i konfiguriranje na način na koji želite. Čak i ako vaš daljinski upravljač ne radi ispravno, dodatak bi trebao i dalje biti u vašem arsenalu u slučaju da želite dodati prečace ili promijeniti navigaciju.

BBC iPlayer

Kodi se bori s televizijom uživo jer je teško pronaći pouzdane streamove na mreži. Srećom, BBC iPlayer je besplatan način za gledanje visokokvalitetne televizije. Budući da dolazi iz izvora, također je i pouzdan.

Best-Kodi-add-ons-iPlayer

Jedini problem je što BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji, baš poput web stranice za koju je vezan. Iako niste u Velikoj Britaniji, dodatak možete prevariti u mišljenju da ste koristeći najbolji VPN za BBC iPlayer.

FilmRise

Zaronit ćemo na većim velikim streaming platformama u sljedećem odjeljku, ali FilmRise je dobro mjesto za početak službenog kraja. To je besplatna, legalna streaming platforma koja nudi pristup manje poznatim filmovima koji se vjerojatno neće pojaviti drugdje.

Best-Kodi-add-ons-Filmrise

Dobar način da razmislite je poput “besplatnog” odjeljka na zahtjev davatelja kabela. Iako ne možete gledati sve što želite, dobar je niz filmova i TV emisija u širokom rasponu žanrova.

Plex

Instaliranje Plexa na Kodi je čudno jer postavljate korisničko sučelje medijskog centra na drugi. Ipak, to je dobar dodatak koji treba uzeti u obzir, budući da je to puno više izvan okvira od Kodija i dolazi s pristupom bazama podataka metapodataka za pokretanje.

Čak i ako ste zadovoljni s Kodijevim sučeljem, Plex ima vrijednost. Ako nadogradite na pretplatu Plex Pass, možete pristupiti medijima na vašem poslužitelju na svim svojim uređajima. Vaša izrada Kodi možda se nalazi na malom računalu, tabletu ili telefonu, a Plex vam omogućuje način strujanja sadržaja vašeg većeg medijskog poslužitelja preko tih uređaja.

PlayOn Browser

Kodi uključuje neke poznate dodatke, poput YouTubea, ali ne sve. Ako želite iskustvo nalik Rokuu na Kodi, trebat će vam preglednik PlayOn. Obavezno pogledajte naš vodič za upotrebu Kodi on Rokua ako želite obratno.

PlayOn otvara izbornike aplikacija. Tamo možete pronaći gotovo bilo koju platformu za strujanje, uključujući Netflix, Hulu, Amazon Prime Video i još mnogo toga. Oni transformiraju Kodi iz jednostavnog medijskog centra u namjenski okvir za streaming.

Uz to možete snimiti sadržaj koji struji. Ako ste iskusili nevolje pokušaja pronalaska filma ili TV emisije koji su skinuti na Netflixu, shvatit ćete koliko je ta značajka neprocjenjiva. Čak i bez medijske biblioteke, PlayOn vam omogućuje izradu ispočetka.

Ipak, postoji negativna strana, kao što je slučaj s većinom dobrih stvari. PlayOn košta novac, što je neuobičajeno među Kodi dodacima. Uprkos tome, naknada od 5 USD mjesečno je opravdana s obzirom na to koliko je dodatak funkcionalan.

Filmska baza podataka

Ako ne želite Plex, ali još uvijek želite pristup metapodacima kako biste ispunili detalje svog sadržaja, svakako preuzmite The Movie Database. Ima sve, od glumaca do okvira za umjetnost za vaše filmove. U službenom repo-u postoje i baze podataka za glazbene i TV emisije, pa će im ovaj unos poslužiti kao rezervirano mjesto.

Iako knjižnicu čini privlačnijom službenom umjetničkom kutijom, obožavanjem umjetnosti i još mnogo toga, ona također olakšava pretraživanje vaše biblioteke. Filmska baza podataka automatski pregledava vašu knjižnicu u potrazi za metapodacima, što znači da možete pretraživati ​​po godini, žanru i još mnogo toga.

Otvori titlove

Filmska baza podataka je odlična, ali ne dohvaća titlove. Ako ste ljubitelj bujice, već znate da pronalaženje datoteke s odgovarajućim titlovima može biti teško. Otvoreni titlovi rješava problem s titlovima za preko 4 milijuna TV emisija i filmova na 75 jezika.

Uz to, svakodnevno se ažurira, tako da ćete uvijek imati pristup potrebnim titlovima, bez obzira na to koliko je novog sadržaja koji struji. Za gledanje vašeg sadržaja pri maloj glasnoći ili samo za otkrivanje što dovraga glumci šapuću, Otvoreni je titl nužan.

LazyTV

Moderne streaming platforme nude puno pogodnosti koje neke mogu uzimati zdravo za gotovo, uključujući kurirani sadržaj i automatsku reprodukciju. Pri prelasku s korisničke platforme na Kodi, iskustvo može lako pasti. LazyTV nudi rješenje: automatski reproduciranje vašeg sadržaja, tako da nikad ne morate podići prst.

LazyTV je poput proizvođača inteligentnih popisa za reprodukciju Kodija. Možete ga navesti da gleda prvu neobjavljenu epizodu TV emisije, ali ona je sofisticiranija od toga. Možete, na primjer, nasumično podesiti epizode za komične emisije ili čak dodati filmove na popis za reprodukciju vaših TV emisija. Kao što je bacanje na listu vježbanja bezumno, LazyTV izvlači neodlučnost iz struje.

Trakt

LazyTV vas moli da budete spretni, a Trakt vas moli da budete spretni. Preuzima ručne aspekte modernih platformi za strujanje i dodaje ih Kodi. Njegova glavna funkcija, po kojoj je dobila ime, je praćenje onoga što ste gledali, a što niste. Nakon dovršetka sadržaja možete mu dati ocjenu i staviti ga na odmor dok prolazite kroz ostatak svoje biblioteke.

Osim toga, možete stvoriti popise za nadzor. Trakt se integrira s desktop aplikacijom koja skenira vašu biblioteku medija i omogućuje vam izradu popisa. Možete ih sinkronizirati na svim uređajima, pa ako napravite popis na radnoj površini, naći ćete ga u Kodi-u.

SHOUTcast 2

Usredotočili smo se uglavnom na filmove i TV emisije jer se većina dodataka usredotočuje i na njih. SHOUTcast, s druge strane, ne znači. To je internetska streaming platforma posvećena internetskom radiju, s više od 50 000 stanica koje možete slušati u svom katalogu, i sve besplatno.

Raspon stanica je izvrstan. SHOUTcast služi sve, od talk radija do reggae-ja. Jednostavno je i pronalaženje onoga što želite. Ima mnoge značajke filtriranja koje vam omogućuju sortiranje prema brzini prijenosa, broju slušatelja i još mnogo toga.

imitirati

Mimik nije potreban dodatak, ali većina početnika bi ga trebala preuzeti. Kodi je to koža koja mijenja navigaciju, izgled i više. Iako je na raspolaganju mnoštvo drugih kože, Mimic je duboko prilagodljiv, pokazujući snagu Kodija kada je uparen sa pametnim članovima zajednice.

Inspiraciju crpi iz dvije popularne Kodi teme: Aeon Nox i reFocus. Ipak, nudi dublju razinu prilagodbe. Na primjer, svoju početnu stranicu možete promijeniti tako da prikazuje zid filmske i TV show umjetnosti ili galeriju sadržaja kroz koju se možete kretati.

Mimic posebno dobro funkcionira s dodacima metapodataka, poput filmskih baza podataka. Na primjer, omogućuje vam da pokažete obožavanje umjetnosti, umjesto službenih plakata za filmove i TV emisije. Pomoću pravog dodatka metapodataka možete pronaći obožavatelje i dodati ga na svoju početnu stranicu bez dodatnog posla.

Najbolji neslužbeni Kodi dodaci

Kodi je open source, tako da svatko može preuzeti izvorni kod i promijeniti ga. Tim koji stoji iza Kodija podržava programere s razvojnim kitom koji programerima omogućuje da skoknu i stvaraju vlastite dodatke..

Iako su kože i slično fer igra, svaki dodatak za strujanje, na što ćemo se fokusirati, ulazi u legalnu sivu površinu. Nakon ovog odjeljka, više ćemo govoriti o zakonitosti kodija i neslužbenih dodataka, ali ako želite detalje, pročitajte naš zakonski vodič za Kodi..

NaN Tutoriali

NaN Tutorials je namjenski Kodi kanal koji ste tražili i koji ima pristojno snimanje zaslona, ​​dobar zvuk i kompetentan pripovjedač. Noobs and Nerds jedan je od najboljih reposa, a dodatak Tutorials trebao bi biti od velike važnosti za sve koji koriste Kodi.

Uključuje sve, od instaliranja Kodi-a na Windows-u do njegovog konfiguriranja na posebnim platformama. Možete naučiti kako obavljati osnovne zadatke, poput instaliranja neslužbenih dodataka ili zaroniti u utrobu Kodija pomoću serije “DaButcher Digs Deeper”. NaN Tutorials se ne čine bitni u početku, ali kada se pitanja pojave, lijepo je imati jedan izvor za odgovore.

Dodatak dolazi iz skladišta Noobs and Nerds koje možete pronaći na http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/.

odlazak

Exodus je godinama bio oslonac na Kodiju, ali nakon što je platforma zatvorena i na kraju programera postojala radio-tišina, činilo se da je ljubitelj obožavatelja napokon ugrizao prašinu. Oživio se, mada, u obliku Exodusa Reduxa, kojega je epitet strujanja na Kodiju.

Best-Kodi-add-ons-Izlazak

Ima gotovo svaku filmsku i TV emisiju koju biste mogli poželjeti, od kojih su mnogi upravo emitirali ili ušli u kina. Exodus postiže tako veliku biblioteku pomoću “strugača”, botova dizajniranih za obilazak interneta i pronalaženje video izvora za sadržaj koji želite strujati.

Ne razlikuje se od odlaska na neku od tih web stranica i pronalaženja samog streama, iako može imati manje oglasa. Budući da krše sve vrste zakona, ai produžite ih, važno je da Exodus koristite samo s virtualnom privatnom mrežom.

Razgovarat ćemo više o važnosti VPN-ova na kraju ovog odjeljka, ali svakako pričekajte da pokrenete Exodus dok ga ne konfigurirate. Exodus možete pronaći na https://i-a-c.github.io/repo.

Nemesis AIO

Nemesis AIO je seksistički, ali koristan dodatak za Kodi. Kao i Exodus, on pomira internetske izvore za sadržaj i omogućava vam odabir struje. Utoliko rečeno, osjeća se kuriranije od Egzodusa, s posebnim odjeljcima pod nazivom “za njega” i “za nju”.

Best-Kodi-add-ons-Nemesis

Ovisno o tome što ste uključili, Nemesis će biti odgovor na vaše potrebe za streamingom ili samo još jedan dodatak od smeća. Odjeljak „za njega“ sadrži teme poput bodybuildinga i filmova o gangsterima, dok odjeljak „for her“ nudi tutoriale o šminkanju i romantične slike (rekao sam vam da je seksistički). Tu je i odjeljak „za djecu“ s Disneyevim filmovima i obrazovnim filmovima.

Čak i sa svojim pomalo uskim kategorijama, Nemesis AIO ima puno sadržaja. Ima fluidnu navigaciju, brzo dohvaćanje i raznovrstan sadržaj, uključujući anime, glazbu i audio knjige. Trebate samo kopati da biste pronašli ono što želite. Uz Nemesis AIO dobivate i Nemesis, što je tradicionalnija verzija dodatka.

Možete ga pronaći u spremištu Stream Army, koje se nalazi na http://streamarmy.co.uk/repo/.

Upad

Exodus Redux promijenio je iskustvo i, iako je većina još uvijek netaknuta, žestoki Exodusovi fanovi možda čeznu za starim prijateljem. Incursion je vilica Exodus koja je gotovo identična starom dodatku.

Best-Kodi-add-ons-Incursion

Ona okuplja filmove i TV emisije brišući mrežne izvore kako bi pronašla streamove. Pronaći ćete slične kategorije kao Exodusove i obilje funkcija filtriranja i navigacije. Uz to, dolazi s opsežnim setom alata za održavanje za integriranje usluga treće strane i upravljanje izvorima vašeg toka.

Inkvizija dolazi iz repo TVAddons kojeg možete pronaći na http://fusion.tvaddons.co.

9Anime

9Anime je popularna web stranica za streaming animea koja ima širok spektar subbed i dubbed sadržaja. 9Anime.tv, web mjesto po kojem je dodatak nazvan, i dalje je jak, a dodatak Kodi koristi ga kao izvor za streaming emisija od kauboja Bebopa do Evangeliona.

Za razliku od puno neslužbenih dodataka, dolazi od 9Anime. Postoje i druge verzije, poput one koja dolazi iz Cypher’s Locker-a, koje ne rade, pa obavezno preuzmite dodatak samo iz izvora.

Možete ga instalirati izravno kao dodatak kod Kodi-a bez prolaska kroz spremište. Preuzmite .zip datoteku sa https://github.com/DxCx/plugin.video.9anime i koristite gornju metodu “instaliraj iz .zip” kako biste se postavili.

XXX-O-DUS

Iako nije najbolji neslužbeni dodatak za sve, XXX-O-DUS je najbolji dodatak za odrasle za Kodi. Već smo obuhvatili najbolji porno VPN, tako da korištenje jedne od tih usluga s uslugom XXX-O-DUS izgleda kao podudarnost napravljena na nebu (nebeski tip neba).

Best-Kodi-add-ons-XXX-O-DUS

Lako je imati zapadnjački način razmišljanja da je kod pornografije najvažnije brinuti se tako što će drugi davatelj internetskih usluga saznati više o željenoj metodi ručne zabave. Iako je u mnogim dijelovima svijeta, uključujući dijelove Afrike i Azije, streaming pornića ilegalan i teško, a u najboljem je slučaju pristup njemu..

Dodatak poput XXX-O-DUS otvara poplave. Ako ste u Kini, gdje vam streaming pornića može odrediti zatvorsku kaznu, obavezno ga usmjeravajte samo uz najbolje VPN usluge za Kinu.  

Potječe iz skladišta vojske Stream, u vrijeme pisanja, koje smo povezali u unosu Nemesis AIO iznad.

cCloud TV

cCloud TV nedostaje opcija poput Exodusa, premda pokušava ispuniti sličan zadatak. Međutim, za razliku od Exodusa, cCloud TV može prenositi TV uživo, uključujući sport. Postoji kanal za gotovo sve, uključujući protoke za NFL.

Međutim, naše je testiranje s dodatkom bilo pjegavo, kao što je uobičajeno za Kodi dodatke. Neki bi se potoci preusmjeravali na druge kanale – Fox Sports 1 zapravo je bio A&E stream, na primjer, – ali mi smo uspjeli povremeno pronaći potoke.

TV sa najboljim kodi-dodacima-cCloud

Izvan sporta, cCloud može mnogo toga ponuditi. Na primjer, postoje 24/7 struje slučajnih dokumentarnih filmova, međunarodni izvori vijesti uživo i još mnogo toga. Iako ćete morati loviti za aktivni stream, cCloud besplatno donosi obećanja televizije uživo.

Možete ga pronaći u nekoliko reposa, ali uspjeli smo s reporom Kodi Bae, koji možete pronaći na https://github.com/kodibae?tab=repositories.

Skynet

SkyNet je repo koji djeluje poput dodatka. Možete ga instalirati baš kao i bilo koji drugi dodatak, ali to je zaista zbirka drugih dodataka. Unatoč tome, to je jedno od najboljih cjelovitih rješenja za Kodi, a obuhvaća filmove, sport, TV emisije i još mnogo toga.

Best-Kodi-add-ons-Skynet

Jedna od najboljih ponuda u SkyNetu je Magic Dragon, video dodatak koji ima jedinstvenu prednost u odnosu na ostale Kodi streaming platforme po tome što ima pouzdane izvore za 4K sadržaje. Uspjeli smo dobiti novije filmove, poput Tihog mjesta i uništenja, koji se odvijaju bez ikakvih štucanja.

SkyNetu trebaju instalirani repozitori Maverick i Supremacy da bi radili jer iz njih povlači dodatke. Ipak nismo uspjeli potražiti SkyNet ni u jednom od njih. Ako to želite, najbolje je upotrijebiti Kodil koji možete preuzeti na http://bit.ly/kodilrepo.

Ostati siguran kod Kodija

Sada biste trebali puhati po šavovima s novim sadržajem koji će se strujati, ali prije nego što pritisnete “reproduciraj”, trebali biste se povezati s VPN-om. Ukratko, Kodi je zakonit, ali piratstvo nije.

Baš kao što biste koristili i najbolji VPN za bujice prilikom bujice, tako biste trebali koristiti i najbolji VPN za Kodi kada koristite Kodi. VPN će šifrirati promet koji izlazi iz vašeg Kodi okvira, tako da nitko, uključujući vašeg davatelja internetskih usluga, vladu ili mrežne snajpere, neće znati što radite, bez obzira krši li Zakon o autorskim pravima digitalnog tisućljeća.

Uz to, puno sadržaja na koje ćete naići na Kodi je geblokirano, što znači da je ograničen na streaming samo u određenim dijelovima svijeta. VPN može učiniti da izgledate kao da ste na nekoj drugoj lokaciji, pa će BBC iPlayer pomisliti da ste u Velikoj Britaniji kad želite gledati Grahama Nortona, a Netflix će pomisliti da ste u SAD-u kad želite bingeti gledati House karata.

ExpressVPN je naš prvi izbor, i to ne samo za Kodi. Naš je izbor najboljeg VPN-a za strujanje i najboljeg VPN-a u cjelini. Ima sposobnost da se zaobiđe oštra cenzura, velike brzine i impresivne sigurnosne prakse. O tome možete saznati više u našoj ExpressVPN recenziji.

Završne misli

Kodi, čak i pored svih svojih poteškoća, ostaje riznica medija. Službeni dodaci usredotočeni su na organiziranje vašeg sadržaja, konfiguriranje perifernih uređaja i poboljšanje korisničkog iskustva. S druge strane, neslužbeni dodaci nude obilje filmova, TV emisija, glazbe i još mnogo toga s čime se čak i vrhunske streaming platforme ne mogu suprotstaviti.

Iako je uzbudljivo, morate riješiti poslovni kraj stvari prije ronjenja. VPN je ključan kada koristite Kodi jer će vam omogućiti pristup sadržaju zaključanom u regiji i ostati zaštićeni od kaznenog progona. Osim toga, lijepo je znati da sve što čudne dodatke kojima odlučite pristupiti nećete pokreti. ExpressVPN je naš prvi izbor, ali slobodno pročitajte ostale VPN recenzije ako želite obaviti kupovinu.

Koje ćete dodatke instalirati? Jesmo li propustili? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map