Najbolje alternativne torrent stranice

Ovdje na Cloudwards.net prije smo razgovarali o bujici i u tom smo članku preporučili ili korištenje Pirate Bay ili Kickass torrenta. Međutim, u mnogim zemljama postoje blokovi koji korisnicima onemogućavaju pristup bilo kojoj od tih web lokacija. U ovom ćemo članku istražiti alternative Kickassu i Pirate Bayu kojima biste trebali moći pristupiti gdje god se nalazili.

No, prije nego što to učinimo, upozorenje: osim ako ne upotrebljavate VPN, vaša veza nije sigurna i može vas pratiti bilo tko. Uz ogromne špijunske programe koje je NSA uspostavila, kao i špijuniranje američkih davatelja internetskih usluga, nema garancije da ne privlačite neželjenu pažnju, osim ako koristite bilo koji od naših najboljih VPN pružatelja usluga.

Na vrhu tog općeg popisa, imamo i top pet najboljih VPN-ova za bujicu. Ako, međutim, postavljanje VPN-a nije vaš stil, postoji posljednja opcija, naime bujica u oblaku. Svaka od tri usluge pregledane u tom članku omogućit će vam ne samo anonimno bujicu, već su i puno brže od konvencionalnih bujica. Iako besplatni planovi sa svakim nameću ozbiljna ograničenja, nekoliko dolara mjesečno će vam omogućiti dijeljenje datoteka sadržajima vašeg srca.

Alternativne bujice

Ispod ćete pronaći brzi popis alternativa Krentass Torrentima kao i The Pirate Bayu. Ništa od doljega zajamčeno neće raditi s vaše lokacije (različite zemlje imaju postavljene različite filtre), ali malo zbrke oko proxyja i VPN-ova pokazuju da većina njih radi, većinu vremena.

RARBG

Ova web stranica nudi manji izbor od većine, ali kvaliteta datoteka ovdje je prilično pristojna. Obožavatelji kvalitete nad količinom bit će prilično zadovoljni ovim stranicama, pogotovo ako vole gledati starije i novije filmove i TV emisije. To ipak nije super za igre.

Isohunt

Ovo je jedno od najstarijih torrent lokacija vani, premda zahvaljujući redovitim nadogradnjama sučelja ne biste mislili. Web-lokacija nudi nešto od svega, mada je u dijelu ograničenog komentara pomalo škakljivo shvatiti u koje se prijenose može vjerovati, a koji ne mogu..

LimeTorrents

Još jedno malo mjesto, LimeTorrents je lijepo jer vam omogućuje da znate jeste li povezani s VPN-om ili ne, dok vam također daje lijep pregled je li roj s kojim ste povezani zdravi. Budući da je korisničko sučelje pomalo teško za navigaciju, iskusni će bujica vjerojatno iskoristiti najviše prednosti, dok će početnici možda ponekad morati s malo energije.

1337X

Naziv ove web stranice trebao bi vam dati predstavu koliko ima godina i njegove posebnosti su i stariji filmovi, emisije i igre. Međutim, to nije dovoljno za one gerijatrijske da bi upamtili 1337-govor, ali čak i mlađa publika moći će ovu web stranicu iskoristiti u redu.

yts.ag

Ova je web lokacija namijenjena korisniku koji je prenio YIFY, pa ako ste mu obožavatelj (dobro, to je uglavnom vjerovatno “oni”), svidjet će vam se ta stranica. Iako možda nisu svi obožavatelji ove grupe filmskih krekera, ako želite pronaći uistinu ogromnu biblioteku filmova, znate kuda otići. Općenito govoreći, kvaliteta filmova je odlična, mada ukusi skupine mogu biti previše eklektični za neke.

EZTV.ag

Što se filma tiče, EZTV je to za TV emisije: iako kvaliteta ne mora uvijek biti do statusa Netflixa, izbor je uistinu ogroman. Možete provesti toliko vremena odlučujući što ćete gledati koliko ga zapravo gledate.

Seedpeer

Ako je jednostavnost vaša stvar, onda provjerite Seedpeer. Iako kretanje po web stranici može biti zbunjujuće točno jer postoji tako malo gumba, ipak vam daje zgodan mali pregled svih nedavnih prijenosa, zbog čega potraga za svježim bujicama postaje lagana.

Torrent tražilice

Ako tražite određenu datoteku ili je samo nešto nejasno, možete biti prilično teško. Osim nekoliko gore nabrojanih, vani je i mnoštvo sićušnih bujica, za koja nitko osim nekoliko obožavatelja nije čuo. U tom slučaju pomaže korištenje bujice tražilice; u nastavku smo odabrali tri.

Toorgle

Indeksirajući 55 milijuna bujica, Toorgle je teški napadač trojice. Njegovo sučelje je, međutim, pomalo pribrano jer je u osnovi modificirani rezultat Google pretraživanja koji ne filtrira duplikate ili neželjene bujice. Ako ipak trebate pronaći nešto čudno, najbolje je kladiti se.

Torrent Project

Ne samo što Torrent Project ima više od 10 milijuna bujica indeksirano, to sučelje omogućuje vam preuzimanje torrent datoteke ili veze magneta izravno s vlastite stranice. To znači da ćete imati manje skočnih oglasa koji će vas nervirati dok tražite, veliki bonus u našoj knjizi.

Zaključak 

I tu ga imate: nekoliko alternativnih torrent stranica koje bi trebale raditi u vrijeme pisanja. Kako su ove stvari obično u toku, mi ćemo se potruditi da ovaj popis bude ažuriran kako mjeseci prolaze. 

Ako nelegalno preuzimanje filmova i TV emisija nije vaša stvar, uvijek se možete odlučiti za dobivanje Netflix računa. Ako je odabir vaše zemlje pomalo razočaravajuć, uvijek možete koristiti bilo koji od naših najboljih VPN za Netflix ponude i gledati Netflix u SAD-u. Ako je igranje vaša stvar, možete provjeriti i naših pet najboljih cloud usluga za igrače.

Hvala na čitanju; javite nam u komentarima ispod ako imate prijedloge u vezi s dobrim bujicama. Imajte na umu da preuzimanje materijala zaštićenog autorskim pravima nije baš legalno, pa se obavezno čuvajte vani.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me