Kako gledati Westworld Online u 2020. godini: Prema robotu utopiji

Westworld je emisija o tematskom parku Wild West, okupljenom stvarnim robotima s kojima gosti mogu ostvariti svoje fantazije, herojske i romantične. Što roboti misle o tome, sve je važnije kako emisija traje. Ako se pitate kako gledati Westworld, pomoći ćemo vam da to pronađete.


Zvijezde Westworlda Anthonyja Hopkinsa kao egoističnog genija i ima ulogu robota koji prolaze kroz egzistencijalne krize dok trpe na kapljice neugodnijih posjetitelja parka. Mračna je, mršava i NSFW, pa je nećete htjeti gledati s bakom uokolo, mada će je vjerovatno gledati sama čim vam se okrenu leđa.

kako-to-sat-Westworld-Netflix

Sezona 1 i 2 Westworlda su već izvan, a sezona 3 im je vruća. Postoji nekoliko načina da se to vidi, kao što su strujanje, Kodi i bujica.

Humanoidni roboti s problemima s memorijom mogu poželjeti da mogu efikasnije izbrisati svoje podatke. Ako želite biti sigurni da su podaci izbrisani, pročitajte naše mrežne sigurnosne kopije ne brišu članak o vašim datotekama.

Gledajte Westworld Online

Jedan od najlakših načina za gledanje Westworld-a je putem internetskih streaming usluga. Amazon nosi prve dvije sezone u mnogim zemljama. U SAD-u možete gledati epizodu od 3,99 USD ili se pretplatiti na HBO za 14,99 USD nakon što završite besplatno sedmodnevno probno razdoblje. U nekim je zemljama pisanje država, poput Japana, pretplatnicima Amazon Prime Video besplatno.

Naš članak o gledanju članka Amazon Prime Video odličan je za početak ako ste zainteresirani za isprobavanje usluge.

kako-to-sat-Westworld-amazon

Ako u svojoj zemlji ne možete pronaći uslugu koja vodi izložbu, postoje načini za gledanje bez obzira na to. Virtualna privatna mreža može vam omogućiti pristup internetu dok se čini da se nalazite s drugog mjesta od onoga gdje se nalazite. Ako vam emisija nije dostupna lokalno, povežite se odnekud s našim najboljim VPN-om za Amazon Prime Video vodič.

To može ili ne mora biti zakonito, ovisno o tome gdje se nalazite i u koju se zemlju nalazite, pa budite oprezni. Ne bismo sanjali da sugeriramo da zakoni koje pišu korporativni lobisti imaju manju moralnu težinu od zakona o ubojstvima i krađi.

Neke će usluge streaminga otkriti kada koristite VPN i blokirati vas, ali samo zato što ne možete ući s jednom uslugom ne znači da ne možete s drugom uslugom. Kupite okolo ili uštedite vrijeme i pročitajte naš najbolji VPN za strujni članak.

Prikazavaju se i prikazuju glavni servisi za strujanje pa ako na Amazon Prime Video ne možete pronaći Westworld, provjerite šta su drugdje dostupne. Trenutno nije na Netflixu ili Huluu. Ako trebate probiti bilo koji blok, pogledajte našu ExpressVPN recenziju, najbolju uslugu za prolazak kroz bilo koje digitalne zidove.

Ne morate ga strujati jer je dostupan na DVD-u i Blu-rayu. Iako redovni Netflix ne prenosi predstavu, njegova usluga iznajmljivanja DVD-a jest. Možda ga čak možete pronaći u trgovini (sjećate se tih?).

Gledajte Westworld Online besplatno

Također možete pronaći emisije koje besplatno struju na web stranicama kao što je Couchtuner. Europix je još jedna popularna web stranica za strujanje i možda ćete biti svjesni drugih. Te su web stranice rizične za upotrebu, stoga je vrijedno provjeriti je li vaše računalo zaštićeno od nestrija prije nego što ih posjetite. Pogledajte naš najbolji antivirusni pregled da biste vidjeli koji softver pruža najbolju zaštitu.

kako-sat-Westworld-Amazon-Dolores

Možda biste se zasitili skočnih prozora kad provjeravate te web stranice, pa pogledajte naš najbolji članak o blokadi skočnih prozora. Pazite i da predajete privatne podatke. Naš način zaštite zaštite privatnosti dat će vam nekoliko savjeta.

Gledajte Westworld Via Kodi

Kodi je medijska platforma koja omogućuje strujanje video zapisa iz mnogih izvora. Postoje sve vrste načina da se koristi. Srećom, imamo mnoštvo članaka koji će vam pomoći. Naš najbolji članak o modelu Kodi gradi ili vodič za Kodi dobra su mjesta za početak.

Alati poput Kodi omogućuju vam organiziranje i upravljanje streamovima na televizoru ili drugom medijskom uređaju. Web stranice koje nude struje često su iste o kojima raspravljamo kada govorimo o besplatnom streamingu, pa se, opet, savjetuje oprez.

Neke su pravno upitne, pa ih koristite na svoj vlastiti rizik i pokušajte izbjeći izvore neukusnih izgleda. Povezivanje putem VPN-a, poput onih u našem najboljem VPN članku za Kodi, razumna je mjera opreza.

Gdje pronaći torente Westworld

Torrenti su sjajan način pristupa datotekama na internetu. Westworld neće ostati bez autorskih prava još 40 do 60 godina, ovisno o mjestu u kojem živite i hoće li velike korporacije dodatno stegnuti grčevitost nad grlima naših zakonodavaca u godinama koje dolaze.

Ako niste sigurni je li legalno koristiti bujice na vašem području ili za neku posebnu emisiju, pogledajte naš netačni vodič za bujice za savjet.

Ako razmišljate o bujici, u našem najboljem VPN članku o torrenti potražite savjete o tome kako to sigurno učiniti.

Završne misli

U Westworldu nova tehnologija puno obećava, ali stvarnost se ne odvija uvijek tako glatko kako se očekuje. To nije različito od interneta, gdje je san o slobodnoj i otvorenoj komunikaciji ustupio mjesto minskom polju špijunskog softvera, cyber-kriminala i legalese.

Kao i kod Westworld-a, nije uvijek jasno jesu li negativci kauboji koji ispaljuju oružje ili oni koji rade stvari iz kula slonovače.

Prije nekoliko godina možda ste pomislili da je zla korporacija koja zlonamjerno koristi tehnologiju stvari fikcije. Sada znamo bolje. Ako želite zadržati karticu o tome što rade zli nadmoćnici u stvarnom životu, pogledajte naš najnoviji članak State of Cloud.

Kao što smo vidjeli, postoji puno načina da se promatra Westworld. Neke su legalne, a neke ne ovise o mjestu u kojem živite. Postoji mnogo dobrih VPN opcija, poput onih u našem najboljem članku o VPN-u. Kodi je također dobar izbor.

Trenutno postoji puno sjajnih televizora, pa nikada nije bilo boljeg vremena da iskoristite razne načine za gledanje. Ako ste završili sa Westworldom i gledate nešto drugo, pogledajte naše kako gledati Crnu panteru i kako gledati članke The Handmaid’s Tale.

Ako na Kodiu gledate nekoliko emisija, možda vam je ponestalo prostora, pa potražite našu najbolju pohranu u oblaku u Vodiču za Kodi.

Ako imate iskustva s nekom od usluga o kojima smo razgovarali ili preporuke koje nismo spomenuli, podijelite s nama u donjim komentarima. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map