Kako gledati vršne slijepe 2020. godine: Grime i nasilje

Birmingham, 1919 .: Korupcija, anarhija, brutalnost i puno prljavštine prekrivaju engleske ulice. Nakon Prvog svjetskog rata, grad Birmingham, kao i ostatak Europe, još uvijek se oporavlja. Pruža šansu da banda Peaky Blinders, koju predvodi obitelj Shelby, želi iskoristiti za izgradnju svog carstva. 

Obitelj Shelby sebi je dala ime kladionica, reket i gangster. Obično je najstariji brat, Arthur Shelby, vođa bande i glavni. Međutim, brzo postaje jasno da je pravi majstor iza zbivanja njegov mlađi brat, Thomas Shelby. 

Peaky Blinders, BBC TV emisija, temelji se na istinitoj priči o bandi koja je bila prava stvar početkom 20. stoljeća. Obitelj Shelby je, međutim, potpuno izmišljena. 

U seriji možemo vidjeti naše antiheroje koji nose određenu vrstu sive kape, poznatu i kao “vršnjak”. Naziv “Peaky Blinders” dobio je od bande jer su bili ozloglašeni za stavljanje britvica u svoje vrhove kako bi ih koristili u borbi.

U ovom ćemo vam članku dati najbolje savjete kako gledati Peaky Blinders na mreži.

Kako gledati vršne slijepe oči na mreži

Budući da je Peaky Blinders BBC emisija, najlakši način za gledanje bio bi to putem BBC iPlayera. Možete se besplatno prijaviti za BBC račun, ali to je samo jedna strana novčića. Da biste mogli uživati ​​u BBC programu na iPlayeru, morate se fizički nalaziti u Velikoj Britaniji ili barem BBC trebate vidjeti UK adresu UK.  

S obzirom na činjenicu da je BBC dostupan samo u Velikoj Britaniji i nigdje drugdje, morate pronaći način da nadmašite njihov geoblock. Virtualna privatna mreža čvrst je izbor za to. Ako ne znate koji trebate koristiti, pogledajte naš najbolji VPN za članak o iPlayeru BBC-a. 

Drugi način gledanja Peaky Blinders na mreži je putem Netflixa. Morat ćete se pretplatiti na njegovu uslugu, ali dobra stvar je, međutim, što nudi besplatnu jednomjesečnu probnu inačicu, a možete se pretplatiti na mjesečnoj osnovi. Uz besplatnu probnu inačicu, sami se možete uvjeriti sviđa li vam se usluga i želite li je nastaviti koristiti ili ne. 

Škakljivi dio Netflixa je gotovo neprobojni geoblock i VPN zabrana. Srećom po vas, napisali smo članak o tome kako pobijediti Netflix VPN zabranu. Ipak, peta i najnovija sezona trenutno nisu dostupne na Netflixu, što je šteta.

kako-to-sat-zašiljen-blinders-free-streaming-Netflix

Ipak, ako već niste vidjeli prve četiri sezone, Netflix je dobra opcija za to. Prve četiri sezone Peaky Blinders dostupne su u Velikoj Britaniji, Norveškoj, Kanadi, Sjedinjenim Državama, Njemačkoj i mnogim drugim zemljama (nismo mogli testirati svaku zemlju). 

Peta sezona pojavit će se na američkom Netflixu 4. listopada. Međutim, ostaje nejasno hoće li to biti dana kada će europski navijači Peaky Blinder napokon moći vidjeti svoju emisiju i na Netflixu.

Amazon Prime je također odličan način za gledanje filmova i serija na mreži. Međutim, u prve su zemlje dostupne za kupnju samo prve dvije sezone Peaky Blinders, uključujući Njemačku, Norvešku, SAD, Kanadu i Hong Kong. 

Jedina zemlja u kojoj možete kupiti svih pet sezona na Amazon Primeu je Velika Britanija. Postavlja se pitanje zašto bi ga itko želio kupiti na Amazon Primeu ako ga može besplatno gledati na BBC iPlayeru? Ako niste upoznati sa Amazon Prime, pogledajte naš vodič kako gledati Amazon Prime.

Kako gledati Peaky Blinders na mreži besplatno

Osim gore spomenutih usluga streaminga, Peaky Blinders možete i besplatno putem Interneta putem drugih platformi. U stvari, na internetu postoji mnogo besplatnih načina na koje se može gledati kako obitelj Shelby gradi svoje carstvo. 

Prije nego vam pokažemo gdje ga možete gledati, savjet savjeta: Uistinu biste trebali biti oprezni pri pristupu takvim web lokacijama jer je većina njih učitana bezvrijednim softverom i malwareom. 

Stoga biste trebali koristiti antivirusni softver kako biste zaštitili svoj uređaj i preglednik od zlonamjernih skočnih prozora i virusa koje ove web stranice mogu donijeti. Također biste trebali razmotriti načine kako sakriti svoju IP adresu, za svaki slučaj. 

kako-to-sat-zašiljen-blinders-free-streaming-123-filmova

Jedno od mjesta na kojem smo pronašli svih pet sezona Peaky Blinders-a je 123Movies, ali postoje i druge besplatne web stranice, poput CouchTuner-a i SolarMovie, koje također omogućuju gledanje kako banda vlada nad Birminghamom.

Kako gledati vršne slijepe na Kodi

Još jedan način gledanja Peaky Blinders-a besplatno je korištenje Kodi, aplikacije za kućno kino s više platformi. Kodi vam omogućava da organizirate i pohranite svoje omiljene TV emisije, glazbu, filmove i video zapise već gotovo 15 godina. 

Budući da se radi o više platformi, to znači da ga možete očito instalirati na nekoliko platformi (očito). Iako neki kažu drugačije, sam Kodi zakonit je za upotrebu i dostupan za preuzimanje na Windows-u, iOS-u, Linuxu ili Androidu. 

Međutim, postaje nešto kompliciranije s dodacima jer je to legalno sivo područje. Neki su legalni, a neki nisu. Zato biste trebali dvaput razmisliti o tome koje želite instalirati i koristiti. Ako vam je potrebna pomoć u vezi s Kodi-om, potražite u našem opširnom vodiču o tome kako koristiti Kodi.

kako-to-sat-zašiljen-blinders-free-streaming-kodi

U dodatku Poseidon pronašli smo svih pet sezona Peaky Blinders. Ovaj dodatak možete dobiti instaliranjem skladišta Kodil. Samo obavezno koristite pravu vezu za instalaciju, jer se mijenjaju svaki tjedan. 

Peaky blinders bujica

Prije nego što uopće razmislite o bujici, trebali biste stvarno potražiti naš vodič o tome što je mučenje i je li to zakonito u vašoj zemlji ili ne. Korištenje torrent usluge može biti lukavo, narušiti vašu privatnost i naštetiti vašem sustavu. 

Kao i kod besplatnih servisa za strujanje, datoteke koje preuzmete iz bujice mogu se oštetiti. Opet, savjetujemo vam da svoj sustav zaštitite antivirusnim programom. Ako vam nedostaje gotovine, pogledajte naš pregled najboljeg besplatnog antivirusnog softvera. 

Međutim, korištenje antivirusnog softvera možda nije dovoljno. Da biste bili sigurni, nabavite sebi VPN. Ako ne znate koji VPN radi pristojan posao, pogledajte naše najbolje VPN-ove za vodič torrentom. 

kako-to-sat-zašiljen-blinders-free-streaming-knaben

A sada, prelazimo na posao: svih pet sezona Peaky Blinders možete preuzeti s interneta s nekoliko bujica. Svi oni nude različite veličine i formate datoteka. Neke su popularne gusarske stranice Knaben ili The Pirate Bay. 

Završne misli

Ako volite povijesne emisije s dramom i kriminalom, onda su Peaky Blinders samo predstava za vas. Gledajte Thomasa Shelbyja kako juri velike ambicije i gradi zakonite tvrtke diljem Velike Britanije na temelju nasilja, dugova i kriminala..

Peaky Blinders izvrstan je show koji možete gledati na BBC iPlayeru, Netflixu i dijelom na Amazon Prime. Postoje i druge mogućnosti streaminga i bujice.

Kao što je gore spomenuto, očito ne preporučujemo da gledate Peaky Blinders online besplatno ili da ga preuzmete kao bujicu, jer postoje metode koje su jednostavnije i legalnije. Na primjer, preporučujemo da nabavite pristojan VPN za Veliku Britaniju, a zatim gledate Peaky Blinders na BBC iPlayeru. 

Što mislite o Peaky Blinders? Jeste li ga gledali? Što mislite o našim mogućnostima gledanja? Znate li nešto bolje? Javite nam u komentarima u nastavku. Kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me