Kako gledati čudesnu gospođu Maisel 2020. godine

Amazon Prime Video obično nema zvjezdani popis emisija. No nedavno se to promijenilo. Čudesna gospođa Maisel, Dječaci i Dobra ljubav su se pridružili redovima Čovjeka u Visokom dvorcu, cementirajući Amazon Prime Video kao ozbiljnu platformu za streaming koja se može boriti sa sličnim značajkama Netflixa. 


U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako gledati jednu od najpopularnijih emisija Amazona, Čudesnu gospođu Maisel. Emisija prati Miriam “Midge” Maisel, idealnu ženu i majku pedesetih godina prošlog vijeka koja živi u New Yorku, na Gornjoj zapadnoj strani. Nakon niza loših događaja, Midge se našla pijana u klubu, otkrivši talent za stand-up komediju za koju nikad nije znala da ima. 

S ukupnom ocjenom od 92 posto na Rotten Tomatoes, Čudesna gospođa Maisel jedna je od najboljih TV emisija u okolici. Jednaki dijelovi šarmantni i veseli, gospođa Maisel baca svoje likove u najnevjerovatnije okolnosti, a sve kako bi pokazala kako se razmažena majka i supruga mogu odvojiti od školjke. Čitajte dalje kako biste saznali kako gledati Čudesnu gospođu Maisel.

Kako gledati divnu gospođu Maisel na mreži

Kao što smo već spomenuli, čudesna gospođa Maisel ekskluzivni je Amazon Prime Video. Međutim, ovisno o tome gdje se nalazite u svijetu, Amazon Prime Video ili nije dostupan ili ima drugu biblioteku sadržaja.

sjajni-Gospođa-Maisel-Amazon

Prema Amazonovom centru za pomoć, mali izbor naslova označen je s “gledajte dok ste u inozemstvu” što znači da ih možete gledati bez obzira gdje se nalazite u svijetu. No, ovdje je naglasak na “malom”. Da, možete strujati neke naslove bilo gdje u svijetu, ali većina će se biblioteke Prime Video promijeniti. 

Srećom, postoji način za to. Korištenjem virtualne privatne mreže možete se pojaviti kao premijer Video kao da ste bilo gdje u svijetu. VPN mijenja vašu IP adresu, što Amazon i ostale streaming platforme koriste za identifikaciju vaše lokacije. Iako je sličan proxyju, VPN je sigurniji izbor o kojem možete pročitati u našem VPN nasuprot proxy vs Tor vodiču. 

Amazon neće moći otkriti gdje se nalazite ako koristite VPN, pa bez obzira jeste li u Kini ili Švedskoj, Amazonu se možete pojaviti kao da ste u, recimo, SAD-u (pročitajte naš najbolji VPN za Kina vodič). Nadalje, budući da koristite novu IP adresu, Amazon neće moći pratiti vaše podatke, što je ogromno za internetsku privatnost.

Imamo najbolji VPN za Amazon Prime vodič, ali ne iznenađuje da je naš najbolji VPN izbor, ExpressVPN, na prvom mjestu. Kao što možete vidjeti u našem pregledu ExpressVPN-a, rad VPN blokova koji je premijer Video olakšava i olakšava postupak. Zapravo, ExpressVPN je krunu preuzeo u našem najbržem vodiču s VPN-om.

Kako gledati divnu gospođu Maisel na mreži besplatno

Ako već nemate pretplatu na Prime, uvijek možete besplatno gledati Čudesnu gospođu Maisel, iako ona zahtijeva da skočite kroz nekoliko obruča. 

Nakon brzog pretraživanja, ustanovili smo da su sve epizode Čudesne gospođe Maisel strujile na PutLockeru i Europixu. Postoji mnoštvo web lokacija sličnih ovim, uključujući CouchTuner koja vjerojatno imaju i streamove. 

sjajni-Gospođa-Maisel-putlocker

Ipak, ništa nikada nije stvarno besplatno, a to je slučaj s ovom vrstom streaming web stranica. Oni su temelj za razne kibernetičke zločine, sa svime, od zlonamjernog softvera do pratilaca preglednika koji su spremni napasti vaše računalo.

Za web mjesta poput PutLockera VPN je obavezan – neke opcije možete pronaći u našem najsigurnijem VPN vodiču – ali ni antivirus nije loša ideja. Siguran antivirus osiguravat će da se uz vašu struju ne isporučuju neželjeni paketi. Možete pročitati naš najbolji vodič za antivirusni softver radi preporuka, ali na prvo mjesto rangiramo Bitdefender (pročitajte našu recenziju Bitdefender Antivirus).  

Skočni prozori također napadaju te web stranice za strujanje, pa svakako pročitajte naš vodič za blokiranje skočnih prozora. Iako njihova upotreba može biti dosadna, web stranice poput PutLockera omogućuju vam da besplatno emitirate popularne TV emisije. Međutim, za jednostavniju upotrebu i kvalitetu bolje je koristiti lokalni pristup.

Srećom, postoje mogućnosti za to.

Čudesna gospođa Maisel Torrents

Najbolji način gledanja Čudesne gospođe Maisel besplatno je preuzimanje. Međutim, ne možete ga izravno preuzeti. Zbog zakona o autorskim pravima u većem dijelu svijeta domaćin je cjelovitog preuzimanja djela, poput TV emisije, veliko ne-ne. Međutim, ako koristite decentraliziranu metodu za preuzimanje, poput torrentinga, to možete zaobići. 

sjajni-Gospođa-Maisel-potok

Torrenting je poput preuzimanja malih bitova datoteke s više računala u mreži. Budući da niti jedan stroj ne drži sve, lakše je zaobići zakone o autorskim pravima. Međutim, upozorite se da je razmjera sadržaja zaštićen autorskim pravima zabranjena u gotovo svim zemljama. Rečeno je da, ako to ionako namjeravate učiniti, trebali biste se zaštititi. 

Kao što je opisano, VPN mijenja vašu IP adresu, a to je jednako važno za bujice kao i za geoblokove. Ako za torrenting koristite naš najbolji VPN, možete preuzeti sadržaj svog srca bez straha od obavijesti svog davatelja internetskih usluga ili, još gore, akcije vlasnika autorskih prava. 

VPN je važan za bujice, ali ni antivirus nije loša ideja. S Interneta preuzimate neslužbene datoteke, što uvijek može značiti probleme. Preporuke pročitajte naš najsigurniji vodič za antivirusni softver.

Pregledavajući popularne bujice – možete vidjeti gornji primjer – lako smo pronašli svaku epizodu Čudesne gospođe Maisel u najvišoj kvaliteti koju nudi: 1080p. Na svakoj se datoteci koju nalazimo nalazi i puno sejača, što znači da biste trebali moći lako preuzeti cijelu sezonu. 

Kako gledati čudesnu gospođu Maisel na Kodi

I na kraju, preko Kodija možete gledati Čudesnu gospođu Maisel. Kodi je softver otvorenog koda za medijski centar koji se obično koristi za organiziranje filmova, TV emisija i glazbe koju posjedujete. No, pomoću neslužbenih dodataka, možete besplatno strujati filmove i TV emisije.

sjajni-Gospođa-Maisel-kodi

Ti dodaci djeluju tako da pročišćavaju mjesta poput Europixa i CouchTunera, a zatim isporučuju struju kroz Kodi sučelje. I dalje upotrebljavate nelegalne web stranice za strujanje, čak i ako su to putem Kodija, tako da biste trebali gledati svoje iskustvo gledanja kao takvo. Ne podižite struju bez zaštite najboljeg VPN-a za Kodi. 

Našli smo svaku epizodu dostupnu s dodatkom Poseidon, koji ima skoro svaki film i TV emisiju koji biste mogli poželjeti. Možete saznati više o upotrebi dodataka u našem vodiču za upotrebu Kodi-ja.

Završne misli

Čudesna gospođa Masiel treba uživati, bez obzira imate li pretplatu na Amazon Prime ili ne. Iako je emisija dostupna besplatno putem različitih ruta, ne biste ih trebali koristiti bez zaštite. Uvijek provjerite jeste li zaštićeni VPN-om, bez obzira koristite li CouchTuner ili Kodi. 

Ako želite naučiti gledati druge emisije, provjerite našu arhivu za streaming. Imamo članke poput ovog, uključujući nedavno objavljene kako gledati Catfish i kako gledati Sons of Anarchy. 

Kako gledate divnu gospođu Maisel? Što mislite o predstavi? Javite nam svoje misli u komentarima u nastavku. Kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map