Kako gledati The Shield Online 2020: To će biti duga noć

Štit je fantastična vježba pripovijedanja koja prati grupu korumpiranih policajaca u Los Angelesu tijekom prvog desetljeća 21. stoljeća. Emitovan je između 2002. i 2008. godine, pa ga je zasjenila The Wire, što ga čini manje pogođenim nego što bi trebao biti. Ovaj vodič o tome kako gledati Štit će vas postaviti na pravi put da ga iskusite.


U svojoj srži, Štit je postupak koji prati časnike staje, stanicu policije, u Farmingtonu, izmišljenom okrugu LA-a. Fokus je na Vic Mackeyja i njegova trojicu prijatelja, koji formiraju neortodoksni štrajkaški tim koji nakon zločina ide na svoj način. Njihov poseban status doveo ih je do toga da vjeruju da su iznad zakona, zbog čega su postali toliko prljavi da brane vjerovanje.

Ono što situaciju čini tako intrigantnom i izdvaja The Shield osim milijun ostalih policajaca pokazuje da nije samo glavni protagonist, već i negativac, već i duboko suosjećajan i simpatičan. To je u malo čemu zbog fantastične predstave Michaela Chiklisa, koji vas tjera da viknete i ostale, čak i dok čine brutalne zločine.

Dodajte tome dobro ispričane priče s anemičnim glupanom koji se pretvara u glavnog ispitivača, đavolski ambicioznog kapetana policije, kao i sezonske nastupe Forest Whitakera i Glenna Close-a, i dobit ćete sedam sezona televizora koji će vas prikazati rub vašeg sjedala. Pogledajmo gdje gledamo The Shield na mreži.

Gledaj The Shield Online

Za razliku od nekih ikoničnih emisija, poput Doctor Whoa, imate nekoliko opcija za legalno gledanje The Shield-a na mreži. Izvorno je emitiran na FX-u, tako da možete pronaći svih sedam sezona na FX +, mrežnoj usluzi streaminga. Košta samo 6 USD mjesečno i dobijate besplatno sedmodnevno probno razdoblje. 

The-štit-FX

Kao i mnoge američke usluge, ipak je dostupan samo stanovnicima SAD-a, što znači da će vam trebati virtualna privatna mreža da biste lažno otkrili svoju lokaciju. VPN usmjerava internetsku vezu putem sigurnog poslužitelja, ne samo što vam omogućuje da se pretvarate kao da ste tamo, već i šifrira vašu vezu, skrivajući svoju prisutnost na internetu.

Sjajna su tehnologija, a brzi pregled pokazuje da naš najbolji VPN, ExpressVPN, izvrsno funkcionira s FX +, pa vam preporučujemo da ga probudite. Dolazi s pravilnikom o povratu novca od 30 dana u slučaju da niste zadovoljni s njim.

To je rečeno, ako niste previše zainteresirani potrošiti taj novac jer već imate dovoljno pretplatnih streaming-a, imate i druge mogućnosti. Shield je također na Amazon Prime Video, ali preporučujemo da ga uparite s jednim od naših najboljih VPN-ova za Amazon Prime Video pick-ove osim ako ne želite da vaše podatke spajaju Bezosovi prikupljači podataka.

Treća mogućnost je gledati The Shield je Hulu, koji je poput FX + dostupan samo u SAD-u. Ako ste izvan SAD-a i želite pristup velikoj biblioteci za streaming Hulu, pogledajte naš najbolji VPN za odabir Hulu za pristup..

Netflix nema prava na The Shield nigdje u svijetu, tako da nemate sreće ako ste ljubitelj hardcore usluge. Razmislite o više komičnom obratu žanra policajaca-n-pljačkaša i potražite naš vodič kako gledati Brooklyn Nine-Nine

Gledaj The Shield Online besplatno

Ako ne želite plaćati gledanje emisija, uvijek možete ići ilegalnim putem. Otvoreno vam je nekoliko opcija, od kojih je najjednostavnija streaming web stranica. Pogledali smo neke od tih web stranica i ustanovili da je u vrijeme pisanja samo Putlocker besplatno ponudio struje The Shielda. Sve veze koje smo pronašli na drugim web mjestima bile su mrtve kao pragovi.

The-štit-Putlocker

Kao što smo spomenuli u našem članku o tome kako gledati Outlander, gledanje bilo čega na Putlockeru uključuje navigaciju kroz minsko polje pop-up oglasa, od kojih su mnogi prekriveni zlonamjernim softverom iz nekog opisa. Ako koristite web mjesto, instalirajte jedan od najboljih blokada skočnih prozora i najbolji antivirusni softver ili će se loše stvari dogoditi na vašem računalu..

Pazi na Štit s Kodijem

Kao i kod ilegalne struje, teško je pronaći The Shield na Kodi-ju. Brz pogled pokazuje da ga trenutno ima samo Poseidon, kojeg ćete naći u jednom od najboljih Kodijevih spremišta, Kodilu.

the-štita kodi

Ako ovo čitate i nemate pojma što je Kodi, ali ste zaintrigirani, potražite naš Kodi vodič kako biste započeli s tim. To je rečeno, jer upotreba Kodi-ja nije baš legalno, možda biste trebali pogledati i naš najbolji VPN članak za Kodi da biste saznali kako se zaštititi od gadnih novčanih kazni za gledanje piratskog sadržaja.

Štit bujice

Posljednja opcija koju vam možemo dati jest jednostavno bujica The Shield-a. Riječ je o ilegalnom korištenju Kodija ili Putlockera, ali postoji problem što ga je lako uhvatiti. Preporučujemo da koristite jedan od naših najboljih VPN-a za bujicu ako krenete rukom mučenja ili ako se suočite sa strogim novčanim kaznama i možda čak i vremenom zatvora..

The-štit-torrent

Djed iz torrenting web stranica, The Pirate Bay – ili u ovom slučaju zrcalo toga – ima obilje mogućnosti, ali ogromne datoteke sa svih sedam sezona izgledaju kao najbolja opklada. Brzi pregled alternativnih torrent web stranica pokazuje da ni tamo nema nestalih bujica The Shield-a.

Završne misli

The Shield je revolucionarni show koji je apsolutno obavezan za sve koji vole dobru priču ispričanu. Iako u njemu plave momci radeći svoj posao na površini, to je prekrasno istraživanje dobra i zla, a ponekad i ljudskog stanja. Nadamo se da će vam jedan od gornjih avenija pomoći da ga gledate.

Što mislite o The Shield? Volite li je ili mrzite? Imate li savjete za stvari za koje smatrate da smo nam propustili? Javite nam svoje misli u donjim komentarima i, kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map