Kako gledati teoriju velikog praska 2020. godine

Ako vas riječ “bazinga” ne zbunjuje, vjerovatno ste čuli za Teoriju velikog praska. Gromoglasni sitcom o štreberima, nauci i beznadnoj potrazi za ženama vodio se 12 sezona, stvorio je vlastiti spin-off i pokazao se kao jedna od najuspješnijih američkih TV emisija svih vremena.


Emisija se fokusira na živote četvorice nesretnih znanstvenika i susjeda njihove djevojke u susjedstvu, dok se bore kroz neugodne socijalne situacije i neuspjele odnose kako bi se otklonili, pronašli ljubav i rasli kao ljudi. Ako volite znanost ili sci-fi, vjerojatno će vam se svidjeti Teorija velikog praska.

Ako nadoknadite više od 200 epizoda, bit će teško ako ne znate gdje biste pogledali. U ovom ćemo vam vodiču reći kako gledati Teoriju velikog praska na mreži.

Kako gledati teoriju velikog praska na mreži

Netflix je sjajan za gledanje bingeva dok ne otkrijete da nema emisiju koju tražite. To je zbog toga što nije svaka regija kojoj se služi ima isti sadržaj. Nakon što naučite kako pobijediti Netflix VPN zabranu, pretplata na pravu virtualnu privatnu mrežu, poput CyberGhost (pogledajte naš CyberGhost pregled), može vam omogućiti gledanje sadržaja iz bilo koje Netflix regije.

BigBang-Netflix-UK

Teorija velikog praska nije dostupna u američkoj ili kanadskoj verziji Netflixa, ali je negdje drugdje. Velike Britanije, Švicarske i Njemačke regije Netflix nose prvih 11 sezona emisije, a rumunjska, japanska i grčka verzija imaju prvih osam.

Emisija također nije na Amazon Prime Video ili Hulu. Ako uspijete nabaviti račun, na CBS All Accessu možete nadoknaditi zadnju sezonu emisije.

ITunes je jednostavno iznajmljivanje ili kupnja epizoda iz prvih 11 sezona emisije. Ako želite napuhati se putem Teorije velikog praska na mreži, kombiniranje VPN veze s našeg najboljeg VPN-a za Netflix u uži izbor s Netflix pretplatom je najbolja metoda.

Kako gledati besplatno teoriju velikog praska

Postoje načini za gledanje TV emisija kao što je Teorija velikog praska bez pretplate na uslugu streaminga. Web stranice za besplatan streaming postoje, ali budite oprezni jer ih nisu sve sigurne za upotrebu.

Piratstvo je osobni izbor. Ako vam nije važno gdje nabavite svoj sadržaj, već samo da je besplatan, nećemo vam suditi o tome. Ovaj je članak strogo činjeničan. Ne preporučujemo upotrebu web stranica sa besplatnim streamingom ili bilo koje druge načine kršenja autorskih prava.

Jedina preporuka koju dajemo je zaštititi vaš hardver. Instalirajte najbolji antivirusni softver i ažurirajte ga uvijek da biste ga zaštitili od zlonamjernog softvera.

VPN pretplata je dobar drugi sloj obrane, pogotovo ako se radi o zaštiti od zlonamjernog softvera, poput WiTopia personalVPN (pročitajte naš WiTopia personalVPN pregled).

Teoriju Big Bang pronaći ćete na većini besplatnih web stranica za streaming. Stari tajmeri kao što su Putlocker i Filmovi123 još su tu, kao i puno pretvarača koji koriste ista ili slična imena, i svi će vjerojatno imati na popisu Teoriju velikog praska.

Samo ne vjeruj onome što vidiš. Držite obranu i ako ne teče, pokušajte negdje drugo.

Pogledajte teoriju velikog praska na Kodiju

Ne žele svi riskirati da zaraze svoje računalo samo gledajući TV emisiju. Kodi, softver medijskog centra, savršena je alternativa zahvaljujući dodacima treće strane.

BigBang-Kodi-Yoda

Trebat ćete pročitati naš konačni vodič za Kodi ako nikad niste koristili softver. Nakon što ga instalirate na svoje računalo ili pametni telefon, morat ćete instalirati pravi dodatak za strujanje da biste ga počeli gledati.

Seren, Placenta i 13 Klovnovi su popularni kod Kodi korisnika, ali možda ćete morati prvo dodati neke od najboljih Kodi-ovih skladišta kako biste ih mogli pronaći i instalirati.

Kodijevi se dodaci s vremena na vrijeme mijenjaju, pa pogledajte naš najbolji Kodi vodič za dodatke za neke od najboljih. Većinu stvaraju hobisti koji ne vole riskirati gnjev velikih tvrtki koje se bave sadržajem da bi svoje usluge ažurirale.

Nije tako Bazinga: Teorija velikog praska i bujice

Kao što smo već spomenuli, ovisi o tome hoćete li se baviti autorskim piratstvom. Ako ste nešto spremni, bujica je alternativa strujanju Teorije velikog praska drugdje.

Ipak, to ne možemo reći, jer je u mnogim zemljama. Ne riskirajte svoju sigurnost. Upotrijebite VPN uslugu poput ExpressVPN-a (pogledajte našu ExpressVPN recenziju) ili pogledajte neke od drugih iz našeg najboljeg VPN-a za torrenting guide.

BigBang-PirateBay

Teorija velikog praska jedan je od najpoznatijih američkih sitcoma, pa bi to bilo lako. Torrent web stranice, poput The Pirate Bay, imaju epizode i čitave sezone za preuzimanje, uključujući i posljednje emitovane epizode.

Samo budite svjesni da će veliki televizijski i filmski producenti dijeliti vlastiti sadržaj na bujicama i na taj način sastaviti popis dionika za kojima mogu tražiti štetu koristeći svoju IP adresu kako bi ih identificirali..

Zbog toga je upotreba VPN usluge koja podržava torrent, poput TorGuarda (pogledajte našu TorGuard recenziju), tako važna..

Završne misli

Kad je Teorija velikog praska emitirala svoju posljednju sezonu, nikad nije bilo bolje vrijeme da se nadoknadimo stotine sati dobrog stanja sitcoma. Zahvaljujući spin-offu Young Sheldona, fanovi The Big Bang Theory još će imati mnogo toga za pogledati kada se serija završi.

S obzirom na rizike, bujica Teorije velikog praska nije nešto što bismo preporučili. Ako to učinite, upotrijebite VPN, kao što je VyprVPN (pročitajte naš VyprVPN pregled) za dodatnu zaštitu. Streaming pomoću dodatka Kodi bolja je opcija za većinu ljudi, a vrijedno je pogledati kako prvo koristiti Kodi vodič.

Prvih 11 sezona Teorije velikog praska naći ćete na nekoliko regionalnih verzija Netflixa, pa ako ste pretplatnik na Netflix, upotreba VPN davatelja koji podržava Netflix, poput ExpressVPN-a, vaša je najbolja opcija.

Ako teorija velikog praska nije vaša stvar, priuštite sebi slobodne noći i naučite kako umjesto toga gledati besplatne filmove na mreži.

Imate li preporuke za gledanje teorije Velikog praska na mreži? Rado bismo se javili od vas u komentarima u nastavku. Hvala na Vašem vremenu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map