Kako gledati sport s FuboTV-om 2020. godine

Za sportske orahe, mogućnost gledanja najnovijih događaja je neophodna. Možda ste nogometni obožavatelj i želite gledati kako Cristiano Ronaldo postiže Juventus, ili Lionel Messi probija posljednju liniju obrane i ubacuje loptu u mrežu. Možda vam nogomet nije prvi izbor, a želite vidjeti kako Yankei sudjeluju u Metsu. 

Bez obzira na to koji sportski događaj želite nastupati, velika je šansa da ga fuboTV emitira. U ovom ćemo vam vodiču reći kako gledati sport sa fuboTV-a.

Pokrenut u siječnju 2015. kao “fubo”, započeo je život kao servis za streaming nogometa i od tada je tvrtka rasla. U 2017. godini označio je naziv fuboTV i proširio asortiman sportskih događaja uživo na MLS, MLB, NFL i NBA, u ime samo nekoliko. Iako je fuboTV sportsko orijentirana usluga, također prenosi filmove, vijesti i mrežne televizijske serije.

kako-to-sat-sportsko-s-fubotv-kanale

Usluga je dostupna u SAD-u, Kanadi i Španjolskoj, a krajem 2018. godine fuboTV je objavio da je njen posao u porastu, a broj pretplatnika dostići će 250.000.

FuboTV je mnogo uložio u vlastitu tehnologiju, što se u to vrijeme činilo rizičnim potezom, ali isplatilo se kada su u pitanju streaming velikih događaja. 

Na primjer, 2018. godine, dok su Hulu i PlayStation Vue imali problema – poput kratkih prekida rada – prilikom strujanja Super Bowla, publika fuboTV-a prošla je kroz cijelu igru ​​bez ijednog problema. To samo mora učiniti vrhunskim izborom za ljubitelje sporta.

Gledajte sport s FuboTV-a

FuboTV ima više od 100 kanala, pri čemu je više od 30 sportskih kanala. Svi su oni dostupni i sa standardnim paketom, a uključuju kanale kao što su Fox Sports 1 i 2, beIN Sports i NFL Network. Sa svim tim kanalima trebali biste moći pronaći igru ​​koju tražite.

kako-to-sat-sportsko-s-fubotv sportovima

Nascar utrke, mješovite borilačke vještine i boks samo su neke od ponuda koje nudi fuboTV. Također ima punu pokrivenost posebnim događajima uživo, poput Super Bowl i UFC Main Fight kartica. 

Posebnost fuboTV-a je njegov Cloud DVR. Pomoću nje možete snimiti i gledati bilo gdje i bilo kada. Broj dobivenih sati ovisit će o paketu koji odaberete. Na primjer, na Standardnom planu bit će vam dodijeljeno 30 sati prostora za zapis. Ako se odlučite za nadogradnju, svi ostali paketi imaju 500 sati prostora za zapis.

Kompatibilni uređaji za FuboTV

Postoji puno uređaja na koje možete instalirati i gledati fuboTV. Ako vam je Apple prvi izbor, aplikaciju možete preuzeti na iPhone, iPad i Apple TV. Postoji i aplikacija za korisnike Androida koju možete preuzeti na telefon ili tablet.

kako-to-sat-sportsko-s-fubotv-uređaja

Suočimo se s tim: veći je bolji i ništa se ne uspoređuje s velikim zaslonom, pogotovo kada je u pitanju gledanje sporta. Recimo da ste imali priliku momci da gledaju utakmicu. Pa, ne želite se svi družiti oko malog ekrana. Srećom, možete koristiti Google Chromecast, Amazon Fire TV Stick ili Roku da biste ga usmjerili izravno na svoj televizor. 

Ako iz bilo kojeg razloga ne želite koristiti aplikaciju, možete strujati fuboTV izravno iz preglednika. Za najbolje korisničko iskustvo, fuboTV preporučuje upotrebu Google Chromea.

FuboTV Trošak

U usporedbi s konkurentima, fuboTV je skuplji. Usprkos tome, on nudi više sportskog sadržaja nego bilo koji drugi internetski streaming servis. Uz to, u cijenu je uključen i Cloud DVR pohrana.

FuboTV može izabrati četiri paketa. Standardni paket iznosi 54,99 USD mjesečno i uključuje 115 kanala, 30 sati Cloud DVR-a i mogućnost gledanja na dva zaslona u isto vrijeme.

Slijedi Obiteljski paket, koji opet nudi 115 kanala, iako se kanali razlikuju od prvog. Uz to imate 500 sati Cloud DVR-a i možete ga istovremeno gledati na tri zaslona. Ovaj paket dolazi 59,99 dolara mjesečno. 

Treće, postoji paket Family Deluxe. Košta 64,99 dolara mjesečno i dolazi sa 151 kanalom, 500 sati Cloud DVR-a i, opet, mogućnost gledanja tri ekrana u isto vrijeme. Kao bonus dobijate fubo Extra, koji uključuje 35 kanala za zabavu.

I na kraju, tu je Ultra paket koji košta 79,99 USD mjesečno, mada oni trenutno nude posao od 74,99 USD mjesečno u prva tri mjeseca. Pomoću ovog paketa dobivate 184 kanala, 500 sati Cloud DVR-a i tri simultana zaslona. 

Također dobijate Fubo Extra, 35 zabavnih kanala i Showtime, koji uključuju devet kanala na zahtjev. Osim toga, Sport Plus dobivate s 24 visokoenergetska kanala.

kako-to-sat-sportsko-s-fubotv-paketa

Svi TV paketi – od standardnog pa sve do ultra – prikazuju više od 130 događaja u 4K. Ako još uvijek niste uvjereni, fuboTV nudi besplatno sedmodnevno probno razdoblje, tako da možete pristupiti njegovom sadržaju i isprobati ga prije nego što ga kupite.

FuboTV Geoblocks

Iako fuboTV ima usluge dostupne u Kanadi i Španjolskoj, većina programiranja dostupna je samo u Sjedinjenim Državama. Ako se nalazite izvan SAD-a, udarit će vas u geoblokove, ali i dalje možete gledati fuboTV koristeći virtualnu privatnu mrežu. 

VPN će vam pomoći da dobijete američku IP adresu tako da na fuboTV-u (i drugim uslugama streaminga) izgledate kao da se fizički nalazite u zemlji. 

Postoje i mnoge druge prednosti korištenja VPN-a, a za odličnu sveobuhvatnu uslugu preporučujemo ExpressVPN. Lako ćete se povezati s poslužiteljem u Sjedinjenim Državama, a najbolji je VPN za strujanje zbog svojih brzih brzina i neograničene propusnosti. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za više detalja ili je iskoristite sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Završne misli

Sa toliko mjesta za streaming koje možete odabrati, teško je pronaći onu koja vam najbolje odgovara. Ako ste u Sjedinjenim Državama i tražite uslugu rezanja kablova sa sportskim prednostima, fuboTV mora biti suparnik.

Ipak, postoje i neki nedostaci na fuboTV-u. Za jednu je skuplja od svojih konkurenata, a iako kaže da nudi 4K sadržaj, uglavnom se ograničava na sportske događaje. Ostali su tokovi slabije kvalitete, poput 720p.

Uz to, fuboTV nema prava na prikazivanje bilo kojeg ESPN sportskog sadržaja. Iako to nekima možda neće predstavljati problem, ako želite gledati nogomet u ponedjeljak navečer, morat ćete koristiti alternativnu metodu da biste ga gledali.

Ako imate iskustva s korištenjem fuboTV-a ili smo nešto propustili, javite nam to u odjeljku za komentare. Pogledajte i ostale naše zabavne članke. Kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me