Kako gledati Riverdale Online u 2020. godini: Dohvatiti se s bandom

U gradu Riverdale stvari nisu u redu, čak ni izvan drame tinejdžera koja nabija bandu Archieja Andrewa. Uz dovoljno referenci na prošla vremena i neonska svjetla da bi se i Stranger Things pocrvenele, Riverdale je vrijedan bdijenja (pročitajte naš vodič za Stranger Things). U ovom kratkom vodiču pokazat ćemo vam kako.


Postoji nekoliko načina za strujanje emisije, od kojih su neki legitimni, a neki koji nisu. Pronalaženje emisije na njegovoj mreži, CW Network, često može predstavljati više problema nego što vrijedi, pogotovo s popularnim rezanjem kabela. Ako želite ogrebati dramu srednjoškolskog svrbeža, pročitajte kako biste naučili gledati Riverdale. 

Gledajte Riverdale online

Kao što je već spomenuto, Riverdale emitira na CW mreži koja je, na sreću, pristupačnija od nekih mreža na standardnom kablu. Možete prenositi cijele epizode na web mjestu CW Network ili putem njegove pametne televizije besplatno, s oglasima koji se postavljaju u svakoj epizodi. To je jedino ako ste u SAD-u. 

riverdale-CW

Zbog geoblokova distribucije, CW mreža emitira samo u SAD-u, tako da ako ste izvan kontinentalnog 48, imat ćete problema, osim ako ne koristite virtualnu privatnu mrežu. Ako niste svjesni, VPN može učiniti da se pojavite kao da ste negdje drugdje na mreži, zaobilazeći samo ograničenje SAD-a koje CW mreža ima. 

Ipak, niti jedan VPN neće raditi. Mnogi loše upravljaju platformama za streaming – pročitajte naš pregled ProtonVPN-a za primjer – pa ćete htjeti biti opremljeni solidnim izvođačem. Naš najbolji VPN za vodič za strujanje je dobro mjesto za početak, ali možete jednostavno preskočiti hoopla i prijaviti se za račun pomoću ExpressVPN-a (pročitajte i naš ExpressVPN pregled). 

Uz to, Netflix struji Riverdale. Sve sezone koje trenutno ne emitiraju CW mrežu dostupne su za gledanje, a nove sezone dodaju se ubrzo nakon što su završene na TV-u uživo. Zbog toga se geoblokovi i dalje primjenjuju, pa pročitajte naš najbolji VPN za Netflix i kako pobijediti vodiče za zabranu Netflix VPN-a kako biste se pripremili za to.

Gledajte Riverdale besplatno

Riverdale možete besplatno gledati na CW mreži, ali ako se ne želite baviti oglasima, možete ga besplatno strujati i drugdje. Sumnjamo da ima dosta web stranica koje pružaju streamove, ali kad smo pogledali sve sezone otkrili smo Couchtuner i Europix. To kaže, ako izmicanje oglasa jest ono što želite, te će web stranice stvarati probleme.

riverdale-couchtuner

Oni su notorni za skočne prozore, pa budite sigurni da ste opremljeni jednim od naših najboljih blokada skočnih prozora prije nego što pokrenete stream. Preglednik s ugrađenim blokatorom oglasa također nije loša ideja, poput Opere (pročitajte naš Opera Opera). 

Drugo je pitanje kibernetičkog kriminala. Ako web lokacija za streaming ne može zaraditi novac bombardiranjem oglasa, to će učiniti slanjem zlonamjernog softvera niz mrežni lanac. Naš najbolji vodič za antivirusni softver osigurat će da ste zaštićeni na svim frontovima, ali ako želite uštedjeti novac, možete se obratiti i našem najboljem besplatnom antivirusnom softveru.. 

Gledajte Riverdale na Kodi

Ako rad s buggy i reklamiranim web lokacijama ne djeluje privlačno, možete strujati na Kodi. Kao što možete pročitati u našem Kodi vodiču, to je sučelje medijskog centra otvorenog koda koje se može proširiti dodacima. Neki od tih dodataka, na sreću, omogućuju vam da povučete streamove (pročitajte naš najbolji Kodi vodič za dodatke za nekoliko primjera).. 

riverdale-kodi

Otkrili smo da sva godišnja doba struji na dodatku Poseidon, ali i drugi imaju tokove. Ovi dodaci djeluju povlačenjem streamova s ​​web stranica poput Couchtunera i Europixa i omogućuju vam da odaberete koju želite gledati. Umjesto da posjeduju sadržaj, oni jednostavno obrišu druge web stranice.

Zbog toga vrijede ista pravila. Želite antivirusni program u pripravnosti. No skočni prozori manje su problem. Ovdje je važnije korištenje VPN-a. Povlačenje ovih potoka nije legalno – za više informacija pročitajte naš pravni vodič Kodi – tako da je zaštita vaše IP adrese i identiteta važna. 

Naš najbolji VPN za Kodi vodič uputit će vas na pravi put. Ne iznenađuje da je ExpressVPN i taj popis skinuo, vidjevši da je to vjerojatno najbolji VPN općenito, ali ni CyberGhost nije loša opcija. Kao što možete pročitati u našem CyberGhost pregledu, on ima dugi popis poslužitelja izgrađenih za strujanje. 

Riverdale Torrents

Ako niste previše zainteresirani za streaming, možete preuzeti lokalno Riverdale i gledati ga bez brige o brzini interneta. CW mreža ne dopušta vam preuzimanje epizoda, ali i dalje im možete pristupiti bujicom. Ako niste svjesni, bujica vam omogućuje da uzmete male bitove datoteke s više strojeva i sastavite ih na svoje računalo. 

riverdale-potok

Iako se većim dijelom proširuje kršenje autorskih prava, još uvijek postoje pitanja jesu li torrentice ilegalne. Kao što je slučaj s gotovo svim drugim načinima gledanja Riverdalea, trebat će vam VPN da biste mogli ostati anonimni dok bujite. Pročitajte naš najbolji VPN za vodič za bujice. 

ExpressVPN dobro djeluje za bujice, ali više nam se sviđa NordVPN, o čemu možete saznati u našoj NordVPN recenziji. Gledajući oko sebe, pronašli smo Riverdale na Piratskom zaljevu i LimeTorrents. Vaša preferirana alternativna web stranica za mučenje trebala bi imati i epizode na raspolaganju. 

Uz VPN, važan je i antivirus jer preuzimate datoteku na svoj stroj. Naš najsigurniji antivirusni softver može vas postaviti, ali preporučujemo Bitdefender Antivirus iznad svega. Kao što možete pročitati u našem pregledu Bitdefender Antivirus, nudi izuzetnu zaštitu i dugačak popis značajki za pokretanje. 

Završne misli

Riverdale je vrijedan bdijenja, usprkos nekim šaljivim šnaniganima. Srećom, lako je pronaći između CW mreže, Netflixa, torrentinga, Kodi i mrežnih streaming platformi. Provjerite jeste li opremljeni VPN-om i antivirusnim softverom prije nego što se upustite u dubine Riverdale-a. 

Pogledajte i našu arhivu za strujanje. Tamo ćete pronaći dijelove poput ovog, pa možete lupati dok vam srce ne priušti. Nedavno smo objavili kako gledati The Shield i kako gledati Bleach, pa pogledajte i one. 

Kako planirate gledati Riverdale? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju. 

Riverdale FAQ

Što je Riverdale?

Riverdale je inspiriran stripovima “Archie”. Iako ne uzima priče iz stripa, većina likova je tamo. Priče se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali Riverdale se uglavnom odnosi na kriminal u rodnom gradu grupe prijatelja tinejdžera.. 

Gdje se snima Riverdale?

Većina filmova za Riverdale odvija se u Vancouveru, Britanska Kolumbija, Kanada. Ikonični uvodni snimak koji prikazuje grad snimljen je u Harbor Springsu u Michiganu.

Kakav je kanal Riverdale On?

Riverdale emitira na CW mreži, ali također struji na Netflixu. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map