Kako gledati razbijanje loše 2020. godine: Saga o Walteru Whiteu

Breaking Bad je postao gotovo povijesna emisija i definira zlatno doba televizije, slično kao The Wire ili The Sopranos. Ako ga još niste vidjeli ili, vjerojatnije, želite gledati kako se Walter White još jednom loše lomi, sastavili smo ovaj opsežni vodič o tome kako gledati Breaking Bad online.


Iako se sada smatra važnom u TV krajoliku, Breaking Bad gotovo nije preživio prvu sezonu. Malobrojni sugovornici AMC-a, njegove mreže domaćina, vidjeli su mnogo budućnosti u priči o učitelju kemije koji je pretvarao meta meta, pogotovo ne ako ga glumi stereotipni simpatični momak Bryan Cranston. Međutim, showruners su ustrajali, a mi smo završili s pet i pol sezona napete drame.

Breaking Bad je priča o Walteru Whiteu, nekad obećavajućem kemičaru 50-ih koji je završio nastavu u srednjoj školi u Albuquerqueu u Novom Meksiku, sanjajući o svojim danima slave. Oženjen je, ima sina tinejdžera s cerebralnom paralizom i dijete na putu. Život ide usporedo, iako ubogo, kad mu je dijagnosticiran rak pluća i treba mu novac, puno toga, tako da se njegova obitelj može pobrinuti nakon što prođe.

Uz njih dolazi Jesse Pinkman – ovisnik o drogama, trgovac metmama i bivši učenik White-a – i njih dvoje počinju kuhati metamfetamin u prikolici u pustinji. Progone ih dileri droge, zamalo trče policajci, a to je samo prva epizoda.

Ako vas je ovaj kratki opis zainteresirao za gledanje filma “Breaking Bad” ili ste uzbuđeni kada ga ponovo vidite, ostanite s nama dok vam pokazujemo gdje ga možete gledati na mreži. Prelazit ćemo preko besplatnih opcija kao i plaćenih.

Kako gledati razbijanje lošeg interneta

Prvo, pogledajmo pravne načine na koje možete gledati kako se ruši. AMC, njegova mreža, nema svoju uslugu streaminga kao što je, recimo, CW. Međutim, sve epizode filma “Breaking Bad” možete pronaći na Netflixu. Isto vrijedi i za drugi AMC-ov glavni centar, Mad Men, koji se također u cijelosti može naći na Netflixu.

Breaking-bad-Netflix

Brzo smo pretražili nekoliko zemalja Netflix ponude koristeći virtualnu privatnu mrežu – program koji vam omogućuje da zafrkavate internetsku lokaciju – i pronašli smo Breaking Bad sezonu 1 do 5 na svima njima, bez obzira je li to bila web lokacija u SAD-u, web mjesto u Velikoj Britaniji ili EU.

Netflix je prisutan u gotovo svim zemljama svijeta, osim nekih gadnih despotskih režima, poput Sjeverne Koreje i sličnih (pogledajte naš internetski pregled cenzure za više primjera). 

Međutim, budući da nemamo gdje provjeriti sve Netflixove odabire za svaku zemlju, moglo bi biti da nedostaje “Breaking Bad” u jednoj ili dvije od njih, u tom slučaju ćete morati koristiti VPN da biste pristupili zemlja koja to čini.

No, neće svaki VPN ispuniti zadatak, jer Netflix ima drakonsku zabranu VPN-a koja zapne većinu usluga. U našem slučaju koristili smo ExpressVPN koji se u našem temeljitom i neprekidnom testiranju uvijek pojavljuje kao najbolji VPN za Netflix. Od srca vam preporučujemo ako imate problema pronaći Breaking Bad na Netflixu u svojoj zemlji.

Kako gledati Breaking Bad besplatno

Za one među vama koji ne vole granatiranje za Netflix – iako ne bismo znali zašto, budući da je to sjajna usluga – ili želimo izbjeći politiku strujnih ratova, također postoji puno načina da gledaju kako se Breaking Bad besplatno. Pregledat ćemo nekoliko najboljih opcija u ostatku ovog članka.

Prva je opcija besplatni streaming, a u tom slučaju “besplatan” znači ilegalni. Tamo postoji mnoštvo web lokacija koje to nude, ali mi obično preporučujemo PutLocker. 

To je zato što PutLocker nudi najmanje pop-up prozora, najbolje sučelje i obično ima sve ažurirane epizode, čak i uz opskurnije emisije poput Timelessa. Kao iznenađenje za nikoga, u katalogu imaju i sva godišnja doba Breaking Bad.

Breaking-bad-Putlocker

No, kao i na svim ilegalnim web lokacijama za prijenos, PutLocker zarađuje novac od oglasa i čini se da nije svejedno tko ih postavlja. To znači da postoji ozbiljna opasnost da zlonamjerni softver zarazi vaše računalo ako ga upotrebljavate.

Preporučujemo da, ako posjetite PutLocker, imate jedan od najboljih blokada skočnih prozora i pristojni antivirus. U suprotnom, riskirate da vam se računalo ponaša smiješno samo zato što ste željeli gledati predstavu besplatno. Za antivirus preporučujemo Bitdefender, pa potražite više o našoj Bitdefender Antivirus recenziji.

Kako gledati kako se lomi na Kodi

Ako se kao dio nas zanimate stranice za strujanje, onda je Kodi možda bolja opcija za vas. To je open-source medijska platforma koja je prvotno razvijena za Xbox, ali sada se može instalirati na gotovo svaki uređaj i operativni sustav vani. Ako želite znati više o tome prije polaska, preporučujemo vam da potražite više informacija u našem Kodi vodiču.

Što se tiče Breaking Bad-a, brzi pogled uočava da je dostupan u našem omiljenom dodatku, Poseidon, koji se zauzvrat može naći u jednom od najboljih Kodijevih spremišta, Kodilu. Međutim, ako se odlučite krenuti putem Kodi, obavezno upotrijebite jedan od naših najboljih VPN-a za Kodi tipove, jer ono što radite je tehnički mučiti i samim tim je protuzakonito u većini dijelova svijeta.

Razbijanje loših bujica

To nas lijepo vodi u naš posljednji dio, naime kako gledati Breaking Bad bujicom. Kao što biste očekivali od popularne emisije, The Pirate Bay upravo puni bujicama koje imaju ili pojedinačna godišnja doba ili cijelu stvar, tako da nema nikakvih briga. Međutim, uvijek možete provjeriti neke alternativne stranice bujice, ako želite.

Breaking-bad-Torrents

Međutim, primjenjuju se uobičajena odricanja od odgovornosti: torrenting se svugdje smatra ilegalnim, pa što god učinili, koristite jedan od najboljih VPN-ova za torrenting pri dijeljenju datoteka ili riskiranju novčane kazne. Organizacije za zaštitu autorskih prava skinule su rukavice u cijelom svijetu posljednjih nekoliko godina, tako da se morate zaštititi.

Završne misli

Saga o Walteru Whiteu i njegovoj obitelji, a da ne spominjemo sve živopisne likove koji nastanjuju ovu izmišljenu verziju Novog Meksika, apsolutna je poanta u televizijskom pripovijedanju, i preporučujemo je svima koji vole dobru priču ispričanu dobro. Nadam se da će vam neki od gore spomenutih poteza za gledanje Breaking Bad stati naprijed.

Kada završite, još uvijek imate Better Call Saul kojem ćete se veseliti, predznak koji vrijedi tijekom života jednog od najgorih odvjetnika ikad postavljenog na zaslon.

Što mislite o Breaking Bad? Znate li bolji način za gledanje od onoga koji smo naveli u nastavku? Rado bismo se javili od vas u komentarima u nastavku. Kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map