Kako gledati priču o sluškinji 2020. godine

Priča o sluškinji trebala bi biti jedna od zanimljivijih emisija za udar na streaming platformama u nedavnom pamćenju. Distopijska drama dobila je bezbroj nagrada za glumu, specijalne efekte, kinematografiju i još mnogo toga. Ako ste gladni drame drame s teškim religijskim i političkim tonovima – znamo, mami – ovdje smo za pomoć.


U ovom vodiču o gledanju Priča sluškinja pružit ćemo vam svaki način na koji možete strukturirati emisiju na mreži. Neke se metode plaćaju, a druge su besplatne. Neki su legalni, a drugi ne toliko. Bez obzira na veličinu vaše džepne knjige, imamo način da gledate priču The Handmaid’s.

Pogledajte internetsku priču sluškinje

Pristup nije težak kada je u pitanju Priča sluškinja. Emisiju producira Hulu, a poput većine streaming platforma objavljuje sve epizode određene sezone odjednom (slično kao Netflix s Black Mirror-om). Hulu ni nije preskupo, barem ako ste voljni postavljati oglase.

kako gledati hulu sluškinje sluškinje

U ovom slučaju, kretanje zakonitim putem nije previše loše. Hulu je jeftin i strujajući ga tamo, moći ćete osigurati da dobijete 4K stream. To kaže, to nije moguće svima. Hulu je dostupan u SAD-u samo zahvaljujući rigoroznim geoblokovima koje postavljaju mreže poput NBC-a. Ako ste izvan Sjedinjenih Država, nemate sreće.

Naš najbolji VPN vodič za Hulu može vam ipak pomoći. Virtualna privatna mreža maskira vašu internetsku vezu kako bi izgledala kao da se nalazite na drugoj lokaciji. Kada ga upotrebljavate, možete biti bilo gdje na svijetu i dalje vam se čini da ste u američkom, odnosno na Huluu.

Ako želite gledati Priču o sluškinji, potrebne su vam dvije stvari: aktivna pretplata na Hulu i da se nalazite u SAD-u. Srećom, VPN može oduzeti potonji zahtjev ako ne živite u SAD-u.

Gledajte Priču sluškinja besplatno

Iako jeftin, Hulu i dalje nešto košta. Ipak, ne smetajte, jer postoje načini da ih besplatno struji. Direktnija ruta je Couchtuner koji ima obje sezone Priče sluškinja. Postoje i druge web stranice za streaming, ali imali smo sreće s Couchtunerom.

Nemojte samo pokrenuti i započeti strujanje. Odlazak na bilo koju web lokaciju koja krši zakone o autorskim pravima dobar je način za nabavku zlonamjernog softvera. Prije pucanja zaštitite se od potencijalnih prijetnji najboljim antivirusnim softverom. Preporučujemo Bitdefender jer on može zaštititi vaš uređaj u stvarnom vremenu od bilo kojeg cyber kriminala koji se zaustavi na vašoj struji (pročitajte našu Bitdefender recenziju).

Korištenje VPN-a također ne bi naštetilo. Bitdefender ima svoje, ali kao što možete vidjeti u našoj Bitdefender VPN recenziji, to nije tako sjajno. Bolje ćete obaviti bilo koju opciju iz našeg najboljeg VPN vodiča, ali ako niste zainteresirani za čitanje nekoliko tisuća riječi na VPN-ima, umjesto toga možete pročitati naš ExpressVPN pregled.

VPN će zaštititi vašu IP adresu od svakog tko želi preslušati vašu vezu. Kada koristite VPN i antivirus, bit ćete zaštićeni ne samo od zlonamjernog softvera na web mjestu, već i od svih koji žele otkriti gdje ste. Uz to, te web stranice nisu legalne, pa ako želite izbjeći pismo davatelja internetskih usluga, morate sakriti što radite.

Pogledajte Priču sluškinje na Kodiju

Ako ne želite sjesti za svoj stol i gledati priču sluškinje, možete koristiti Kodi. Međutim, postavljanje može biti komplicirano, pa pročitajte naš Kodi vodič ako niste upoznati s platformom. Ukratko, to je središnji medijski centar koji vam omogućuje organiziranje medija pohranjenih na vašoj mreži.

Mnogi neslužbeni dodaci za Kodi omogućuju vam besplatno gledanje filmova i TV emisija. Mnogo njih ima epizode Priče sluškinja – možete pročitati naš najbolji Kodi vodič za dodatke da biste vidjeli koje – ali preporučujemo Exodus. Ako želite naučiti kako ga instalirati, pročitajte spomenuti vodič.

Legalnost Kodija je komplicirana. Možete pročitati naš Kodi pravni vodič za detalje, ali suština svega toga je da je svaki materijal zaštićen autorskim pravima općenito ne-ne. Osjećamo se kao da pobjeđujemo mrtvog konja, ali put oko takvih pravnih blokova je VPN.

Možete postaviti Kodi i započeti strujanje bez VPN-a, ali to nije dobra ideja. Svaki put kada zatražite da emitirate epizodu, zajedno s njom šalje se i vaša IP adresa i, kao takav, vaš internetski identitet. Svi koji vide te podatke, uključujući vašeg davatelja internetskih usluga i agencije za provođenje zakona, znat će što radite.

Pročitajte naš najbolji VPN za Kodi vodič kako biste postigli brzinu. I nama se sviđa ExpressVPN za Kodi, ali NordVPN je čvrsta alternativa usmjerena na proračun (pročitajte našu NordVPN recenziju).

Pogledajte Torrentinu torrentu sluškinja

Napokon, možete torrent Priča sluškinja. Brzo pretraživanje popularnih torrent web stranica – sigurni smo da možete pogoditi koje – pokazuje da su sve epizode iz prve i druge sezone dostupne za preuzimanje. Ako niste upoznati s načinom djelovanja bujica, pročitajte naš vodič za torrentine.

kako gledati bujicu priče sluškinje

Ne iznenađuje da postoje i pravni problemi sa bujicom. Naš muči ilegalne pokušaje vodiča da očisti sivo područje kojim se bavi, ali bez obzira na to, i ovdje biste trebali koristiti VPN. Naš najbolji VPN za bujicu je dobro mjesto za početak.

ExpressVPN je čvrst za bujice, ali više nam se sviđa NordVPN zbog svojih namjenskih peer-to-peer poslužitelja. CyberGhost također ima torrent servere, ali kao što možete vidjeti u našem CyberGhost pregledu, brzine su razočaravajuće.

Čak i više nego prilikom streaminga na mreži, antivirus je ključan kada vam se muče. Prilikom preuzimanja putem magnetske veze ne postoji način da kažete što sadrži bujica, što znači da ne možete znati što stavljate na svoj stroj. Sve dok upotrebljavate najsigurniji antivirusni softver, u redu ste.

Bitdefender je za to uzeo krunu, ali postoje i druge opcije ako ne otkucava vašu fancy. F-Secure je, kao što naziv govori, siguran, ali skupo je, kao što možete vidjeti u našoj recenziji F-Secure Antivirus. Kaspersky Anti-Virus dosljedno se rangira u laboratorijskim rezultatima, ali postoje zabrinutosti kada je u pitanju privatnost korisnika (pročitajte našu recenziju Kaspersky Anti-Virus).

Završne misli

Postoji više ruta za gledanje Priča sluškinja. Bez obzira na to što uzimate, VPN će vam dobro doći. Pogledajte naše VPN recenzije da biste pronašli davatelja koji radi za vas.

I naša bi arhiva za strujanje trebala biti korisna. Tamo možete pronaći druge članke poput ovog za streaming najnovijih filmova i TV emisija širom interneta. Nedavno smo pripremili kako gledati Dragon Ball i kako gledati Black Panther, pa ih pogledajte.

Kako gledate priču sluškinje? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map