Kako gledati Osvetnike na mreži i besplatno

2008. godine Iron Man je učinkovito pokrenuo Marvel Cinematic Universe. Deset godina i 20 filmova kasnije, MCU je postao model kojeg svi žele oponašati. Iako postoji mnogo samostalnih filmova, franšiza Avengers spada među najpopularnije i najunosnije. S obzirom na to, mislili smo da se možda pitate kako gledati filmove o Osvetnicima, pa smo napravili ovaj vodič.

Sva su tri filma o Osvetnicima kulminacija različitih zapletima u MCU. MCU je pokrenut prije 10 godina i obuhvaća više faza i filmova stvarajući zajednički svemir i kanon. Osvetnici 4 bit će konačni film u trećoj fazi, a zatim ćemo kliznuti u fazu četiri.

Filmovi The Avengers s nevjerojatnim su uspjehom, jer su sva trojica zaradila više od milijardu dolara i dospjela na listu filmova s ​​najviše zaračunavanja svih vremena. Ako ih niste vidjeli, mi smo tu da vam pomognemo da se popnete ispod svoje poskočne stijene tako što ćete proći nekoliko načina kako ih gledati.

Četvrtim filmom Avengers, koji je prorijeđen u proljeće 2019. i koji služi kao zaključak Avengers: Infinity War, sada je jednako dobro vrijeme kao i bilo koji trenutak za snimanje ili ponovno gledanje MCU filmova – dvostruko, pa ako računate dane dok kapetan Marvel ne udari u kazališta.

Gledajte Avengers Online

Avengers je dostupan za streaming na Netflixu, kao i drugi MCU filmovi, poput Black Panther, Thor: Ragnarok i Guardians of the Galaxy Vol 2. No, dok smo raspravljali u našem vodiču o tome kako pobijediti Netflixov vodič za zabranu, ipak će se vaša knjižnica razlikovati na temelju vaše regije.

Gledajući Osvetnike na Netflixu

U tom članku prelazimo nekoliko virtualnih privatnih mreža sposobnih zaobići Netflixovu VPN detekciju kako biste mogli pristupiti području ograničenom na regiju. Ne možete pogriješiti s ExpressVPN kada je riječ o Netflixu, kao što možete vidjeti u našoj ExpressVPN recenziji.

Sva tri naslova – The Avengers, The Avengers: Age of Ultron i The Avengers: Infinity War – dostupni su za iznajmljivanje na Amazon Prime Video. Međutim, pretplatnici ih ne mogu besplatno strujati. Regionalna ograničenja primjenjuju se i na Amazon Prime Video, pa potražite naš najbolji VPN za strujni vodič za prijedloge kako riješiti geoblocking.

Teško je pobijediti ExpressVPN, ali NordVPN je još jedan najbolji izbor za strujanje. O našem iskustvu s njim pročitajte u našoj NordVPN recenziji.

Izreživanje Marvel sadržaja na Huluu nije uvjerljivo. Dostupna je samo Marvel serija animiranih značajki. U skladu s tim, Vudu ima sva tri Avenger klika dostupna za iznajmljivanje. Google Play i YouTube također su odlučne odluke jer ih redovito imaju u svojim knjižnicama.

Gledajte Osvetnike besplatno

Općenito postoje besplatne opcije za gledanje filmova Avengers, pod uvjetom da niste izbirljivi u pogledu kvalitete ili zakonitosti. Odobreno, postoji rizik da gledamo piratske filmove, ali ako je to vaša stvar, mi nismo tu da sudimo. Samo to učinite sigurno i diskretno.

Putlocker je glavni izvor piratskih filmova i, kao rezultat toga, privukao je pažnju Američkog udruženja za filmove i upravljačka tijela koja primjenjuju svjetske zakone o autorskim pravima i intelektualnom vlasništvu. Zbog toga se domena neprestano mijenja.

SolarMovie smatran je Netflixom piratskog sadržaja i vjerojatno je najpopularnija alternativa zloglasnom 123Moviesu. Vijetnamski 123Movies naglo su se ugasili iz nepoznatih razloga u 2018., iako se vjeruje da je bio pod pritiskom da to učine, budući da su MPAA i vijetnamska vlada ukorijenjeni u globalnu kampanju protiv ilegalnih filmskih mjesta.

Osvetnici
© BollywoodLife

Couchtuner je druga opcija, ali se fokusira na TV emisije, a ne na filmove. Njegova IP adresa skače i okolo, zato budite pažljivi u praćenju.

Pristup ilegalnom sadržaju ugrožava vaše podatke i privatnost, kao i sigurnost vašeg računala. Uz to, postoji rizik pokretanja parnice zbog kršenja zakona o autorskim pravima. Mnogo dodira strujanja prepuno je skočnih prozora, oglasa i zlonamjernog softvera. Provjerite je li vaš antivirusni softver ispunjen.

Pročitajte naš Bitdefender pregled da biste vidjeli zašto je to očit izbor za posao, kao i što ga svrstava među naš najbolji antivirusni softver.

Ako ne vidite skočne prozore za porno dok gledate The Avengers, trebat će vam blokiranje skočnih prozora na vašem gusarskom brodu. Naši najbolji blokeri skočnih prozora pomoći će očuvanju vaše privatnosti i sigurnosti.

Iako bi trebalo biti riječi, ipak ćemo to reći: koristite VPN. To će povećati vašu sigurnost i učiniti vas anonimnima. VPN-ovi maskiraju vašu IP adresu, šifriraju vaš promet i skrivaju vas od svog davatelja internetskih usluga. Pogledajte najbolje VPN-ove za odabir.

TorGuard je posebno zanimljiv za anonimnost. U našem TorGuard pregledu možete vidjeti zašto je dobro za gusare i stanovnike tamnog weba.

Pogledajte Kod osvetnika Kodi

Kodi je program otvorenog koda za upravljanje medijima na poslužitelju koji je polako stekao privlačnost strujnim entuzijastima. Omogućuje vam pohranu i organiziranje svih vrsta medija, kompatibilan je s većinom operativnih sustava i podržava ga na više uređaja.

Kodi se nudi kao prazno platno, a mogućnosti za zabavu prepuštate vama. Stvari postaju zanimljive s dodacima, posebno neslužbenim. Tu ćete pronaći skladišta piratskog sadržaja.

Blamo Repo bio je među najpopularnijim spremištima za piratske filmove i TV emisije, ali je ugašen u rujnu 2018. Još jedan popularni dodatak, Exodus, i dalje je dostupan kroz skladište Kodi Bae. Spremište Crazy Aces ima dodatak Marvel koji sadrži i mnoge MCU filmove.

Osvetnici
© KodiVPN

Da biste saznali više o Kodi-ju, pročitajte naš temeljni Kodi vodič. Raspravljamo o instaliranju, pronalaženju dodataka i spremišta i sigurnosnim mjerama koje biste trebali poduzeti. Ako ste već pokrenuti, pogledajte naša najbolja Kodi-ova spremišta.

Završne misli

Gledanje svih filmova o Osvetnicima može biti teško jer su obično raspoređeni na više mjesta. Nema ih svaki davatelj pa ih sve njihove knjižnice posjeduju i struju. Ako se želite unajmiti, Amazon Prime Video i Vudu najlakše su mjesto za ići.

Netflix ima prvi film o Osvetnicima i bez sumnje će predugo biti Avengers: Infinity War. Uz to, često imate i druge MCU filmove ako vas zanimaju filmovi izvan franšize Avengers. Hulu je uglavnom poprsje s filmovima Marvel, pa vjerojatno ne vrijedi trošiti svoje vrijeme.

Za gusare među vama, najbolja ponuda su Putlocker i spomenuta spremišta za Kodi. Brza pretraga u Pirate Bayu pokazuje više bujica za Avengers: Infinity War, ako vam je bujica torba. Svakako pročitajte naše najbolje VPN-ove za vodič za bujice.

Nadamo se da smo vam pomogli razjasniti vaše mogućnosti kako gledati filmove Avengers i pripremiti se za završetak treće faze 2019. Hvala vam na čitanju i, ako smo nešto ostavili, komentirajte ili cvrkutajte kod nas.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me