Kako gledati NFL bez kabela 2020.: rezati kablove i ići na mrežu

Ne može izbjeći svoju obavijest da je započela nogometna sezona. Idućih 17 ili više tjedana moći ćete gledati sve NFL s kojima možete upravljati i to više puta tjedno. To jest, pod uvjetom da ste spojeni na kabelski kanal. Međutim, postoji puno internetskih alternativa za gledanje NFL-a bez kabela, a mi ćemo pogledati one najbolje u ovom članku.

Uostalom, zašto plaćati kablovskoj tvrtki velike svote da gledaju NFL – plus sve ostale gluposti koje zalijeću u vaš napuhani, precijenjeni paket – ako se možete pretplatiti na nešto online s malo više preciznosti, ai za puno manje novca? O medijima se ovih dana sve vrti oko medija, a slijedili su sport. Pročitajte naš članak o tome kako gledati Wimbledon za još jedan primjer.

Prije nego što se pozabavimo kako se sve to događa, imajte na umu da je Super Bowl drugačiji čajnik ribe u usporedbi s regularnim NFL igrama. Zbog toga pogledajte naš članak o tome kako gledati Super Bowl.

Kako gledati NFL Online uz prolaz NFL igre

Najcjelovitije rješenje za gledanje svih NFL igara je uz NFL Game Pass. Dolazi u dva okusa, Pro i Essential. Pro je onaj koji najvjerojatnije želite jer omogućuje pristup prenosu svih igara uživo, kao i čitavu gomilu dodataka, dok vam Essential nudi samo istaknute detalje i dodataka. Čini se da uglavnom postoje za pretplatnike kablova koji žele dodatni oomph.

Game Pass košta 100 USD za ljude koji se prijavljuju s američke IP adrese i dolazi sa sedmodnevnim probnim vremenom kako biste ga mogli testirati. Doista volimo Game Pass kao opciju, jer stotinjak dolara nije sve toliko u usporedbi s onim što košta pretplata putem kabla, a dobivate puno igara uživo, ponavljanja, puno. 

Međutim, ako niste u Sjedinjenim Državama, stvari postaju malo skuplje. Game Pass također dolazi u međunarodnoj verziji koja vam nudi iste igre i dodataka, ali košta 200 dolara umjesto 100 dolara, iako ljudi u Europi dobivaju cijenu navedenu u eurima. Paket Essential stiže za nešto manje od polovice.

Provjerili smo nekoliko zemalja koje nude upotrebu virtualne privatne mreže – programa koji može prevariti vašu lokaciju bilo gdje u svijetu – i nijedna od njih ne padne ispod te vrijednosti od 200 USD. 

To znači da imate jednu od dvije mogućnosti ako ovo čitate izvan Sjedinjenih Država: možete platiti 200 dolara za Game Pass za gledanje svih igara koje američki kolege gledaju po 100 dolara ili možete dobiti vlastiti VPN. Na taj način možete platiti samo 100 dolara kao Yankiji. 

Iskoristili smo ExpressVPN i s lakoćom smo ušli na web mjesto Game Pass, čime smo još jednom dokazali da je tamo najbolji VPN. Tamo je najskuplja opcija od 100 USD, ali na kraju ćete je platiti isto kao što biste dobili International Game Pass, a također ćete imati i sjajnu VPN godinu dana. 

Na primjer, možete jednostavno gledati sve emisije koje želite putem Netflixa, lako zaobilazeći VPN zabranu na toj web lokaciji ili gledajući CW emisije izvan Sjedinjenih Država besplatno. VPN otvara svijet zabave, a istovremeno čuva i preporučujemo svima da ga imaju. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za više detalja.

Kako gledati NFL Online s FuboTV-a

Druga mogućnost gledanja NFL-a za rezače kabela je fuboTV, usluga struje koja nudi mnoštvo različitih kanala, uključujući one na kojima možete uhvatiti NFL. Možete koristiti NBC za gledanje, primjerice, Sunday Night Football-a, dok Fox ima Football Night Saturday. FuboTV nije jeftin od 55 USD mjesečno, mada to vam daje pristup stotinama kanala širom svijeta. 

Međutim, kao i kod bilo koje usluge streaminga, na mjestu su neke geoblokove, što znači da ne možete gledati sve sa svih strana. Američka verzija web mjesta ima najveću ponudu, uključujući premium TV kanale, dok se nogomet može naći na europskoj i latinoameričkoj verziji putem, recimo, meksičke IP adrese.

Ovdje se ponovno pojavljuje naš stari prijatelj ExpressVPN. FuboTV pozitivno pozdravlja upotrebu VPN-a i nismo imali problema s ulaskom u različite verzije web mjesta koristeći ga. FuboTV dolazi sa sedmodnevnim probama, pa vam preporučujemo da provjerite gleda li li vam sport jeftino dobro.

Kako gledati NFL Online s DAZN-om

Sportski orijentirani konkurent fuboTV-a je DAZN i izravno emitira NFL igre, ali samo u SAD-u. Sviđaju nam se jer je prilično jeftin, košta 20 dolara mjesečno ili 99 dolara godišnje, ali dostupan je samo u nekolicini zemalja. Pogledajte naš vodič kako gledati DAZN za više informacija o ovoj usluzi.

Međutim, kako DAZN ima samo NFL igre za gledatelje u SAD-u, za ulazak ćete trebati koristiti ExpressVPN. Ako ste u SAD-u, ali želite gledati međunarodne sportove, pogledajte naše vodiče o tome kako dobiti brazilski IP adresa i njemačka IP adresa.

Kako gledati NFL Online s Huluom

Slično poput fuboTV-a, streaming stalwart Hulu također nudi kabelske kanale poput NBC-a i Foxa koje možete koristiti za gledanje NFL igara. Zove se Hulu + Live TV i nije jeftina po 45 USD mjesečno. Trošak se nadoknađuje činjenicom da ne dobivate samo pristup mnogim kanalima, već i Huluovoj ogromnoj biblioteci za streaming, o kojoj smo govorili u našim vodičima za gledanje, između ostalog, Priče i slušatelja sluškinje.

No opet, Hulu + Live TV funkcionira samo ako se prijavljujete iz SAD-a, pa ćete htjeti koristiti jedan od naših najboljih VPN-a za Hulu ako niste u Sjedinjenim Državama, ali zvuči kao opcija za vas , Također imamo vodič kako gledati Hulu na televizoru ako su veliki zasloni veća od vaše brzine.

Kako gledati NFL Online besplatno

Na kraju, željeli bismo besplatno rangirati sve mogućnosti koje imate za gledanje NFL-a. Ipak imajte na umu da nijedna od ovih opcija nije potpuno legalna, pa ćete za sigurno njihovo korištenje trebati angažirati VPN kao i jedno od najboljih antivirusnih rješenja, tako da ništa nepoželjno ne ometa vezu s vama.. 

Najbolje mjesto za pronalazak ilegalnih streamova NFL igara je Reddit. U prošlosti je r / nflstreams bio dobar izvor za njihovo pronalaženje, a brzi pregled pokazuje da je i sada slučaj. Međutim, vrijede uobičajena upozorenja, zato budite oprezni.

Druga je mogućnost koristiti Kodi. Ova medijska platforma sadrži sve vrste zanimljivih spremišta u kojima možete gledati NFL igre prošle i sadašnje. Pogledajte naš vodič s najboljim Kodi dodacima za sport kako biste pronašli najbolje opcije. Ako niste upoznati sa Kodi-om, pogledajte naš cjeloviti Kodi vodič kako biste započeli koristiti ovu impresivnu platformu.

Završne misli

Američki je nogomet najpopularniji sport u Sjedinjenim Državama, što objašnjava zašto je toliko toga skriveno u skupocjenim kabelskim paketima. Nadamo se da će vam gornji prijedlozi pomoći da gledate NFL za najmanje manje novca nego što biste inače potrošili, a možda čak i iz inozemstva koristeći ExpressVPN.

Obavijestite nas je li izostavljeni vaš omiljeni način gledanja NFL-a bez kabela ostavljajući komentar ispod ovog članka. Osim toga, želimo vam sjajnu nogometnu sezonu i puno užitka u gledanju. Hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me