Kako gledati Morski pas: 2020. krv u vodi

Shark Tank postoji od 2009. godine, pokazujući nadane poduzetnike koji imaju priliku pretvoriti svoje snove u stvarnost, a vraća se za svoju 11. sezonu na mreži ABC u rujnu 2019. Želite li gledati prethodne epizode ili se pripremiti za sezonu Nakon premijere, ovaj će vam vodič pokazati kako gledati Shark Tank na mreži.

Tijekom svake epizode, poduzetnici iznose svoje ideje panelu od pet ulagača – „morskih pasa“ – u nadi da će impresionirati barem jednog od njih. Njihov je cilj nagnati morske pse da ulažu u svoju poslovnu ideju i da u konačnici imaju koristi od njihovog financiranja i poslovne stručnosti.

U nekim je slučajevima zainteresirano više od morskih pasa, pa dolazi ili do rata za nadmetanje ili pak postižu sporazum o podjeli udjela ulaganja.

Kako gledati tenk morskog psa na mreži

Morski pas morskog psa emitiran je na ABC-u, tako da možete ići izravno na web stranicu i gledati ga jer u njemu ima dostupno cijelo godišnje doba.. 

kako-to-sat-shark-tank-abc

Međutim, ako se nalazite izvan Sjedinjenih Država, dočekat će vas prekrasna poruka “Kôd pogreške: 403-1”. To je zato što su emiteri strogi oko toga gdje se sadržaj prikazuje u svrhu licenciranja.

kako-to-sat-shark-tank-pogreška

Pravi naziv za ta ograničenja su geoblocks. Ako živite u inozemstvu ili putujete izvan željene zemlje, možete je obilaziti blokovima instaliranjem virtualne privatne mreže i promjenom lokacije.

Na Huluu također možete gledati Morski pas. Međutim, iz nekog razloga, sezona devet nije dostupna, a epizode od 18 do 22 možemo vidjeti samo za sezonu 10. Morat ćete plaćati mjesečnu naknadu za pristup sadržaju, ali možete mu dati vrtlog sa svojim besplatnim probnim vremenom.

kako-to-sat-shark-tank-Hulu

U skladu s tim, Hulu možete upotrebljavati samo ako ste u Sjedinjenim Državama, pa će vam trebati američka IP adresa za pristup. Naš najbolji vodič za VPN za Hulu ipak vam može pomoći u tome.

Našli smo i Shark Tank na Amazon Prime Video. Za pristup sadržaju, morate biti član. To znači da ćete morati plaćati mjesečnu naknadu, a platit ćete dodatnu naknadu za emisije koje želite gledati. Pojedine epizode Shark Tank možete kupiti za 1,99 dolara, a pune sezone za 14,99 dolara.

kako-to-sat-shark-tank-amazon-premijera-Video

Ako ne možete pristupiti emisiji u svojoj trenutnoj zemlji, naš najbolji VPN za Amazon Prime Video pomoći će vam da se povežete s američkim poslužiteljem.

Ako usput pogodite bilo kakve geoblokove, a ne želite da odaberete pogodan VPN, preporučujemo vam da koristite ExpressVPN. Lako će vas povezati s američkim poslužiteljem i nećete zasmetati ekranima za učitavanje, jer je to najbrži VPN koji smo testirali. To je ujedno i naš najbolji VPN za strujanje. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za više informacija o davatelju usluga.

Kako gledati Shark Tank besplatno

Mnogo je stranica besplatnog streaminga, ali mnoga od njih prepuna su zlonamjernog sadržaja i pop-up oglasa. Ako koristite takvu web stranicu, preporučujemo vam da instalirate jedan od naših najboljih blokatora skočnih prozora. 

PutLocker je jedna od mogućnosti. Lako je navigacija, a ima ogroman broj TV emisija i filmova koje možete odabrati, uključujući svih 10 sezona Shark Tank-a.

kako-to-sat-shark-tank-putlocker

Mogli biste se uputiti i putem bujice kako biste gledali Shark tenk na mreži. Brzo smo pretražili The Pirate Bay i pronašli obećavajuće rezultate, ali ima i mnogo alternativnih mjesta za bujicu koje možete odabrati.. 

kako-to-sat-shark-tank-the-pirat-bay

Budite oprezni pri preuzimanju bilo čega s bujica, jer prijeti opasnost od cyber kriminala. Uz to gledate li putem web mjesta za besplatan streaming ili torent, većina dostupnog sadržaja zaštićen je autorskim pravima, tako da ćete prekršavanjem zakona pregledom prekršiti zakon. Na vama je samo što radite, ali želimo vas obavjestiti.

Bez obzira na one rute koje vodite, trebali biste biti zaštićeni VPN-om jer će ga sigurnost zaštititi od cyber prijetnji i sakriti vašu IP adresu od znatiželjnih očiju. 

NordVPN je dobar konkurent u ovom slučaju zbog svojih prilagođenih P2P poslužitelja. Takođe nam je najbolji VPN za bujice, ali možete pročitati našu NordVPN recenziju kako biste sami odlučili.

Također, za dodatni sloj zaštite trebali biste instalirati pristojan antivirus. Bitdefender je dobar izbor, jer djeluje u stvarnom vremenu kako bi vas zaštitio od bilo kakvih opasnosti na mreži na koje naiđete. Pročitajte našu recenziju Bitdefender Antivirus za bolji pregled usluge.

Kako gledati Morski pas na Kodi

U slučaju da već ne znate, Kodi je softver otvorenog koda koji vam omogućuje pretvaranje bilo kojeg uređaja u kazalište kućne zabave. Možete emitirati filmove i televiziju uživo instaliranjem spremišta i dodataka, a možete pohraniti i medije u njega.

Instalacija je jednostavna i možete je prilagoditi svojim željama. Pogledajte naš Kodi vodič kako bismo vam pomogli da započnete. 

Korištenje Kodija samostalno je potpuno legalno. To postaje ilegalno tek kad počnete gledati materijal zaštićen autorskim pravima. Neki su dodaci zakoniti, ali drugi, poput Sporazuma, omogućuju vam pristup piratskom sadržaju. Ipak, postoji mnoštvo dodataka za izbor, a neke preporuke možete potražiti u našim najboljim Kodi spremištima i najboljim Kodi popisima dodataka.

Našli smo svih 10 sezona Shark tenka na dodatku Poseidon, koji je dio skladišta Kodil. Dosjei su izgledali kao da su iu dobrom stanju.

kako-to-sat-shark-tank-kodi

Sjetite se ipak da kada koristite Kodi za strujanje određenog sadržaja, to radite kroz bujicu. Iz tog razloga trebali biste koristiti VPN da biste identitet zadržali anonimnim. ExpressVPN je najbolji VPN vani, a kodi je također i najbolji VPN, ali je i CyberGhost pristojan izbor. Pročitajte našu recenziju CyberGhost da biste vidjeli koji vam je draži.

Završne misli

Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao u pronalaženju odgovarajućeg načina za gledanje Shark tenka na mreži. Plaćene opcije, poput Hulu i Amazon Prime Video, brzo se i lako postavljaju. Međutim, ako vam nedostaju sredstva, besplatni streaming web mjesta, torrenting ili Kodi možda su bolji izbor.

Ako idete posljednjim putem, obavezno se naoružajte blokadom skočnih prozora, antivirusom i VPN-om. U našim VPN recenzijama ima dosta dobrih pružatelja usluga, ali ExpressVPN je najbolji VPN na tržištu. Uz to možete koristiti 30-dnevno jamstvo vraćanja novca da biste vidjeli da li vam se sviđa.  

Imate li preporuke za gledanje Shark Tank-a na mreži? Javite nam se u odjeljku za komentare. Dok ste ovdje, pogledajte naše ostale zabavne članke. Hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me