Kako gledati milijarde 2020. godine: Intrige i moćne predstave

U glavnim ulogama Damian Lewis i Paul Giamatti, Billions pripovijeda epsku borbu za vlast između menadžera hedge fondova milijardera Bobbyja Axelroda (Lewis) i prorečenog federalnog tužitelja Chucka Rhoadesa (Giamatti), koji nije više od umaranja ruku da bi postigao svoje ciljeve. Naučite kako gledati milijarde na mreži i otkrijte tko je na vrhu.

Emisija vas uvlači u svijet skupih automobila, penthausima na Manhattanu i restoranima svjetske klase koje česti i bogati moćni. Nema dobrih ili loših momaka, jednostavno su nijanse sive, jer su i brokeri i tužitelji više nego voljni sagnuti se, a ponekad i potpuno krše zakon kada to odgovara njihovim potrebama.

Sve ovo prati brzi i duhoviti dijalog prožet kulturnim referencama od Starship Troopers-a do Pulp Fiction-a. Puno je kamena, a mnogi milijarderi i poznate ličnosti iz stvarnog života sviraju sami, što je čvršće postavljeno u našu vlastitu stvarnost. 

Iako se reference i kameni ponekad mogu previše zapetljati u nos, predstava ostaje fascinantan pogled na ljudsko ponašanje u situacijama s velikim ulogom.

Milijardi su tijekom cijelog trajanja imali veliki uspjeh, a predstava je nedavno emitirala svoju četvrtu sezonu ranije ove godine, a očekuje se da će sezona 5 otpasti negdje u ožujku 2020. Evo nekoliko načina na koje se možete zaprijetiti svim akcijama prije toga.

Kako gledati milijarde na mreži

Milijarde stvara Showtime, a jedini način da se gledaju sva četiri godišnja doba je na vlastitoj platformi, Showtime Anytime. Da biste izravno dobile milijarde iz izvora, morat ćete naplatiti pretplatu od 10,99 USD. Platforma također zahtijeva američku IP adresu za pristup jer se usluga nudi isključivo američkim gledateljima.

Milijarde-Showtime

Prve tri sezone dostupne su i na Netflixu u određenim azijskim i latinoameričkim zemljama. Netflix je prilično dobar u otkrivanju i blokiranju VPN-a, tako da ćete trebati zaobići Netflix VPN zabranu koristeći najbolji VPN za Netflix da biste gledali milijarde na streaming servisu.

Milijarde-Netflix

Ako koristite VPN, prelazak na IP adresu u Južnoj Koreji ili meksičku IP adresu, također će vam pružiti pristup emisiji.

Milijarde-Amazon

Pored toga, u Amazon Prime Video možete kupiti milijarde za 2,99 USD po epizodi ili 9,99 USD po sezoni. Ako ste novi na Amazonovoj streaming platformi, pročitajte naš vodič o tome kako gledati Amazon Prime Video. Ako dobijete pretplatu na uslugu, možete gledati i prvu sezonu besplatno, iako ćete morati završiti negdje drugdje da biste dovršili predstavu.

Kako gledati milijarde na mreži besplatno

Ako ne želite potrošiti novac na gledanje Milijardi, pokrivamo vas. Provjerili smo i Putlocker i CouchTuner, a obje web stranice za streaming imaju veze za sve epizode, obično s nekoliko ogledala na raspolaganju. Određene su veze i ogledala, ali koliko smo mogli reći da su sve epizode imale barem jedno radno ogledalo iz kojeg.

Milijarde-Putlocker

Web lokacije poput ove su dodirane i uglavnom se financiraju skočnim oglasima, pa se pobrinite da imate instaliran jedan od najboljih blokada skočnih prozora. Tu je i zlonamjerni softver oko kojeg trebate brinuti prilikom korištenja besplatnih web stranica za strujanje, pa prijeđite na naš popis najboljeg antivirusnog softvera ako nemate ništa instalirano ili tražite nadogradnju.

Milijarde-Couchtuner

Kao i uvijek, preporučujemo da se povežete putem VPN-a prilikom streaminga na ilegalnim web lokacijama poput ovih, pa potražite naš popis najboljih VPN opcija, ako već niste.

Kako gledati milijarde na Kodi

Kodi je još jedan način besplatnog gledanja milijardi na Internetu. Ako do sada niste naišli na platformu, potražite naš Kodi vodič kako biste započeli. Za vrlo osnovno rušenje, Kodi vam omogućuje instalaciju spremišta (ili repozita, kako ih kul djeca nazivaju) i dodataka koji sadrže ogromne medijske biblioteke s gotovo svim prikazima ili filmovima o kojima razmišljate..

Milijarde-Posejdon

No pronalaženje pravog spremišta može biti poprilično teško, tako da za vašu udobnost imamo popis najboljih Kodi-ovih skladišta. Nakon što ste preuzeli pravi repo, možete krenuti na popis najboljih Kodi dodataka.

Brzo smo pretražili popularne dodatke za Poseidon i Incursion, koji su oba u rekordi Kodil, i pronašli smo sve četiri sezone dostupne u obje. Upotreba bilo kojeg od ovih dodataka za pristup zaštićenom autorskom materijalu putem Kodi-ja je nezakonita, pa se isti savjet u vezi s korištenjem VPN-a primjenjuje i ovdje. Čak imamo i specifičan popis prijedloga za najbolji VPN za Kodi.

Milijardi torenti

Sve sezone i epizode milijardi dolara lako se mogu pronaći na raznim stranicama bujice. Kao i uvijek, imajte na umu da je torrentstvo nezakonito kada se koriste za preuzimanje sadržaja zaštićenih autorskim pravima poput milijardi. Iz tog razloga, morat ćete se zaštititi od pravnih komplikacija, pa provjerite našu listu najboljih VPN-a za bujicu prije nego što se odlučite za plovidbu morima.

Milijarde-Torrents

Također je važno provjeriti koji su komentari bujica dobili i je li korisnik učitavan na web mjestu. Kao i kod streaminga, bujica može biti rizičan pothvat, pa se pripremite otkrivanjem koji je najsigurniji antivirusni softver.

Završne misli

Milijarde je sjajno zaroniti u epske borbe za moć i fascinantnu osobnu dinamiku, a sadrži nevjerojatno talentiranu glumačku ulogu koja će vas odvesti duboko u njihov svijet. Iako se emisija vrti oko ogromnih svota novca, postoji puno načina da ga gledate besplatno ili za skromnu svotu.

Što mislite o milijardama? Volite li izvrsne predstave koje Paul Giamatti i Damien Lewis donose na ekran ili vas stalne reference o pop kulturi i možda pretjerano duhovit dijalog odvode?

Ako ste već obožavatelj emisije, kako vam se sviđaju naši prijedlozi za gledanje? Jesmo li nam propustili jednog koji ste nekada gledali Milijarde? Ako je to slučaj, javite nam u komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me