Kako gledati Lucifera u 2020. godini: Đavo kojeg poznaješ

Lucifer je TV emisija zasnovana na istoimenoj seriji stripova, koju je objavio DC Comics. U seriji, Lucifer, pali anđeo, odlučuje otići u Los Angeles i malo se zabaviti, umjesto da vlada u paklu. 


Ne krije da je zapravo vrag, u stvari sasvim suprotno: hvali se time i pokušava sve uvjeriti, ali nitko mu ne vjeruje. Tijekom serije Lucifer upoznaje detektivu policijske uprave u Los Angelesu Chloe Decker i započinje joj pomagati u rješavanju slučajeva ubojstva.

Lucifer je izvorno pokupio FOX, emitirao se 2016., ali je otkazan 2018. nakon tri sezone. Međutim, tada je Netflix odlučio dati priliku Luciferu. Mjesec dana nakon otkazivanja, Netflix je preuzeo emisiju i obnovio je za četvrtu sezonu.

Kako gledati Lucifer na mreži

Ako želite gledati Lucifer na mreži, na raspolaganju vam je puno opcija. Jedan od njih je Netflix, jedan od najvećih streaming servisa na Internetu s više od 148 milijuna korisnika i tisućama emisija i filmova širom svijeta. 

Sve u svemu, Netflix je dobra usluga, ali kvaliteta i izbor ponude ovise o državi u kojoj se nalazite. To je zato što Netflix ima samo prava na strujanje na neke naslove u određenim zemljama..

Iako je Lucifer postao TV emisija Netflix, još uvijek nije dostupan u svim zemljama svijeta. To je zato što je Lucifer od četvrte sezone nadalje postao Netflix Originals serija. To znači da je četvrta sezona dostupna samo na Netflixu. 

Evo sljedećeg: Samo zato što Netflix već četvrtu sezonu posjeduje prava na streaming, to ne mora nužno značiti da posjeduje i prava na streaming na prethodnu seriju u svakoj zemlji. Iako je Luciferu lako dostupno putem Netflixa u SAD-u i Kanadi, u Europi se stvari razlikuju.

kako-to-sat-Lucifer-Netflix

Na primjer, u Njemačkoj uopće ne možete gledati Lucifera, dok u Rumunjskoj i Bugarskoj Netflix ima sve četiri sezone. U Velikoj Britaniji, s druge strane, možete gledati tek četvrtu sezonu jer druge tvrtke posjeduju medijska prava sezona od jedne do tri.

Bez brige, iako postoje VPN-ovi i drugi načini koji vam omogućuju uživanje u Netflixu i svim onim što nudi. Možete pogledati naše prijedloge za najbolji VPN za Netflix, kao i naš članak o tome kako pobijediti Netflix VPN zabranu. 

Ako zaista želite gledati Lucifera, ali ne želite koristiti Netflix, pokušajte Hulu. Prvi mjesec je besplatan, ali nakon toga morat ćete se pretplatiti na jedan od njihova tri paketa. 

Čini se da Hulu nije previše pogođen sporama o medijskim pravima i ima prve tri sezone Lucifera. Nažalost, Hulu ne možete gledati izvan Sjedinjenih Država. Zbog toga ćete možda htjeti pogledati naš najbolji VPN za Hulu.

Na kraju, ako zaista želite uživati ​​u sve četiri sezone Lucifera, trebali biste si nabaviti Netflix račun i pristojan VPN, koji bi trebao učiniti trik.

Kako gledati Lucifer Online besplatno

Prije nego što počnete tražiti besplatne opcije za gledanje Lucifera na mreži, prvo biste trebali provjeriti je li mrežna struja legalna u zemlji u kojoj živite. U nekim zemljama streaming nije velika stvar i možete besplatno gledati Lucifer na mreži, ali neke zemlje mogu imati stroge zakone protiv toga. U svakom slučaju, samo da biste ga sigurno igrali, trebali biste provjeriti naš najbolji VPN za strujne prijedloge.

kako-to-sat-Lucifer-free-streaming-putlocker

Internet vam omogućuje gledanje mnogih stvari besplatno. Lucifer je jedan od njih. Možete pogledati vraga na nekoliko različitih mjesta za streaming, kao što su PutLocker i Couchsurfer. Međutim, cijena koju plaćate za strujanje Lucifera je drugačija: sigurnost vašeg prijenosnog računala. 

I Couchsurfer i PutLocker pružaju vam besplatan pristup Luciferu i mnogim drugim serijama i filmovima, ali oni su također učitani virusima i zlonamjernim skočnim prozorima koji mogu zaraziti vaš uređaj. 

Obavezno koristite jedan od najboljih blokatora skočnih prozora i antivirusni softver. Čak i posjećivanje stranice može biti opasno bez prave zaštite.

Kako gledati Lucifera na Kodi

Još jedan način gledanja Lucifera besplatno je pomoću Kodi-ja, multi-platformske aplikacije za kućno kino, koju je Xbox isprva razvio još 2004. godine.

Kodi možete preuzeti i instalirati na gotovo sve uređaje, uključujući Linux, Windows, iOS i Android (saznajte više o tome kako koristiti Kodi u našem vodiču). Preuzimanje i instaliranje samog Kodi-ja potpuno je legalno i jedna je od najboljih besplatnih opcija za organiziranje filmova i serija. 

Boravak s pravne strane, međutim, ovisi o načinu na koji koristite Kodi, jer nije sve što radite na Kodi-ju legalno. Na primjer, dodaci prema zadanim postavkama nisu zakoniti. 

Ako ne želite da policija pokuca na vaša vrata (Lucifer neće biti s njima), možda biste trebali provjeriti jesu li dodaci legalni ili ne prije nego što ih odlučite preuzeti.. 

kako-to-sat-Lucifer-free-streaming-kodi

Sve četiri sezone Lucifera pronašli smo u dodatku Poseidon. Ovaj dodatak možete dobiti instaliranjem skladišta Kodil. Samo obavezno koristite pravu vezu za instalaciju, jer se mijenjaju svaki tjedan. 

Još jedna stvar o kojoj biste stvarno trebali razmišljati je korištenje VPN-a kako biste izbjegli nevolje. Ako želite biti na sigurnoj strani, provjerite naš najbolji VPN za Kodi vodič.

Lucifer bujice

Posljednje, ali ne najmanje bitno, razgovarajmo o bujicama. Bujice su moćan – ali možda i ne legalni – način gledanja Lucifera na mreži besplatno. Seriju možete pronaći na nekoliko bujica, poput Knabena, The Pirate Bay-a i LimeTorrents-a.

Svaki bujica nudi različite veličine datoteka i omogućuje vam odabir između njih. Možete preuzeti pojedinačne epizode ili čitave sezone; na tebi je. 

kako-to-sat-Lucifer-free-streaming-knaben

Korištenje bujica je nezakonito i savjetujemo svima koji imaju nekoliko dolara u džepu protiv toga. Prebacite se izravno na Netflix ili koristite VPN za bujice. Ako se zaista osjećate kao bujica, svakako biste trebali provjeriti našu NordVPN recenziju, jer je ovo jedan od najboljih VPN-a za bujicu.

Završne misli

Možda ste čuli poslovicu: “Bolje vraga koga poznaješ nego vraga kojeg ne poznaješ.” Pa, u ovom slučaju to definitivno nije točno. Ako niste gledali Lucifera, pokušajte. Odlična je emisija i dostupna na cijelom internetu. 

Bilo da se radi o Netflixu, Huluu, besplatnim streaming uslugama ili bujicama, Lucifer možete gledati gotovo bilo gdje. Možete se diviti vragu što ne čini tako loše stvari čak i na freeTV-u. 

Što mislite o Luciferu? Jeste li ga gledali? Što mislite o našim mogućnostima gledanja? Znate li nešto bolje? Javite nam u komentarima u nastavku. Kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map