Kako gledati kauboja Bebopa 2020. godine prije nego što ga Netflix pokvari

Cowboy Bebop je serijska anime serija koja uspijeva ukrasti toliko žanrova, uzbudljivo je samo gledati ga iz tog razloga. To je mnoge skeptike pretvorilo u mišljenje da bi japanska animacija ipak mogla imati neke zasluge. Da biste bili sigurni da se pridružite redovima vjernika, sastavili smo ovaj vodič o tome kako gledati Kauboj Bebop na mreži. 


Originalno anime emitirano je 1998. godine, a isprva slijedi avanture Spikea i Jet-a, dva lovaca na glave koji putuju kroz galaksiju na brodu Kaubojski bebop, malom svemirskom brodu koji je složen s domišljatošću koliko strukturno znanje. Nakon nekoliko epizoda pridružili su im se Faye i drugi, a Faye posebno djeluje kao folija u mnogim planovima bande.

Emisija široko varira od teme. I Spike i Jet su nezadovoljni, ali principijelni ljudi, s tim da ga je Spikeova prošlost često progonila. S druge strane, Faye je gotovo nemoralni umjetnik, stvarajući napetost u posadi s vremena na vrijeme. To kaže, da osim istraživanja ovih teških predmeta, kauboj Bebop također ima puno smijeha, uistinu tražeći jaku mješavinu tonova.

Kauboj Bebop emitirao je samo 26 epizoda i postao pomalo kultni klasik. Mnogi su je također voljeli zbog jedinstvenosti. No, pronaći ga putem interneta može biti teško, pa smo sastavili sljedeće načine na koje možete gledati Kauboj Bebop na mreži.

Gledajte Kauboj Bebop na mreži

Kada je u pitanju legalni streaming, postoji nekoliko opcija za gledanje Cowboy Bebopa. I Hulu i Amazon Prime Video nude ga. Hulu je bolji izbor jer možete jednostavno prenijeti sadržaj svog srca ako ste pretplaćeni. U međuvremenu, Amazon vas plaća odvojeno za show, što je originalna japanska verzija, tako da ili je bolje da govorite jezik ili naučite živjeti sa titlovima.

Kauboj Bebop Amazon

Smatramo da je za većinu ljudi Hulu bolja ponuda. Međutim, dolazi s vlastitim problemom, a to je da je Hulu blokiran na bilo koga tko ne koristi američku IP adresu. Ovo je sramota za sve koji su izvan Sjedinjenih Država, jer Hulu ima svih 26 epizoda Kauboj Bebopa, u podponiranim i sinhronizovanim verzijama.

Kauboj Bebop Hulu

Ako niste u Americi, ali još uvijek želite pristupiti Hulu – osim kaubojskog bebopa, ima i nekoliko sjajnih predstava, poput Priče i slušnice Rockmaid – mogli biste zaobići blok pomoću virtualne privatne mreže ili VPN-a. Sastavili smo popis najboljih VPN-a za Hulu, koji svi djeluju poput šarma.

Posljednja pravna opcija vam je Funimation, koja nosi sav kaubojski bebop i na engleskom i na japanskom. Također posjeduje gotovo sve anime koje ste ikada mogli gledati, zaradivši to u našem vodiču o gledanju Zmajeve kugle. Ako ste ljubitelj žanra, ovo je web mjesto neophodno.

Kaubojska zabava bebopa

Međutim, geoblock nosi i svoju ružnu glavu i Funimation. Međutim, to nije tako strogo se primjenjuje kao zabrana Netflix VPN ili Hulu, tako da smo bili u mogućnosti lako proći koristeći ExpressVPN. Pogledajte naš ExpressVPN pregled da biste vidjeli detalje ove sjajne VPN usluge.

Prilagodba kauboja Bebop uživo

Popularni kao što je Kauboj Bebop i dalje, čak i nakon što je prošlo 20 godina, bilo je neizbježno da se netko konačno zauzme za licenciranje i ponovno uređivanje prava. Netflix je bio prvi koji je uzeo tu posebnu rukavicu i najavio da će napraviti verziju živahne anime u stvarnoj akciji. 

U vrijeme pisanja nije objavljeno kada će početi snimati, a kamoli emitirati. Netflix ga ima u svojoj knjižnici, ali nema drugih informacija osim kratkog opisa o kakvoj će emisiji biti.

Kauboj Bebop Netflix

Ovaj članak ćemo ažurirati kada dođe vrijeme. Iako, nakon što smo vidjeli što se dogodilo s Bleachom, nećemo se nadati da će Netflixov kaubojski bebop biti dobar..

Gledajte kaubojski bebop besplatno

Međutim, ako vam svi gore navedeni razgovori o pretplatama i VPN-ovima zvuče kao previše gnjavaže, na raspolaganju vam je i mnogo opcija za besplatni streaming. Pronašli smo Cowboy Bebop na dvije ilegalne stranice za streaming, iako smo sigurni da bi neustrašiviji gusari među vama mogli pronaći još nekoliko.

Prvo je PutLocker, koji je prilično stabilan izvor za visokokvalitetne struje, kao što možete i sami vidjeti u našim vodičima o tome kako gledati The Shield i kako gledati Archer. Ne samo da ima svih 26 epizoda snimljenih na engleskom jeziku, nego nudi i film o kauboju Bebopu, jedinu od naših mogućnosti za to.

Kauboj Bebop PutLocker

Vaša je druga mogućnost Animefreak, ilegalno web mjesto za streaming posvećeno – vjerojatno ste pogodili – anime ripsu. Sučelje je dosadno kao i sve, ali nudi sve epizode Cowboy Bebopa u engleskom dubu, kao i japanskom sa subs. 

Kauboj Bebop AnimeFreak

Obje web stranice, doduše, obiluju skočnim oglasima i drugim trikovima koji se tiču ​​zlonamjernog softvera. Iz tog razloga, toplo preporučujemo da koristite jedan od najboljih blokatora skočnih prozora i jedno od najboljih antivirusnih rješenja prije odlaska na bilo koju web lokaciju.

Torrent kauboja Bebop

Ako vam se čini da je vaše ilegalno gledanje Cowboy Bebopa malo starije škole, uvijek postoje bujice. Brzi pogled na The Pirate Bay pokazuje da je na raspolaganju mnogo opcija, tako da se nećete morati brinuti da ne pronađete ništa, poput Timelessa. Postoji nekoliko bujica sa svih 26 epizoda, kao i film, pa čak i soundtrack.

Torrent kauboja Bebop

No, kao i na svim ilegalnim stvarima na Internetu, prilično je važno da se zaštitite dok koristite dijeljenje datoteka P2P. Inače ćete možda dobiti neugodno pismo ili čak posjet od svog lokalnog čuvara autorskih prava. Preporučujemo upotrebu bilo kojeg od naših najboljih VPN-a za bujicu, za jedan, iako možete koristiti i uglednija alternativna mjesta za bujice.

Završne misli

Kauboj Bebop značajna je serija koja je, poput Evangeliona, oblikovala anime i utjecala na bezbroj drugih kreativnih djela. Preporučujemo ga svima koji vole duboku priču s jakim razvojem likova. Nadamo se da će vas gornji savjeti prebaciti na ono što vas je zadržalo u gledanju.

Što mislite o kauboju Bebopu? Je li to osnovno umjetničko djelo ili samo nekoliko manijaka koji se kreću oko svemirskog broda? Javite nam u komentarima u nastavku. Ako mislite da smo preskočili bilo koji put da gledamo Kauboj Bebop, rado ćemo vam se javiti. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map