Kako gledati Hulu na svom TV-u 2020. godine

Ako ste ozbiljan rezač kablova, ali i dalje želite pristup omiljenim emisijama, Hulu nudi jaku knjižnicu s kanalima na zahtjev, kao i tisućama emisija i filmova. Možete ga koristiti na računalu i mobilnim uređajima, ali za tok sa svog televizora morate malo poduzeti još jedan korak. U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako gledati Hulu na svom televizoru kako biste maksimalno iskoristili njegovu uslugu.


Hulu emitira epizode svojih omiljenih emisija iz tradicionalnih mreža poput ABC, Fox i NBC. Također ima rastuću paletu ekskluzivnog originalnog sadržaja – poput Priče sluškinja, višestruko nagrađivane drame – između ostalih zapaženih filmova i sadržaja iz drugih kablovskih prodajnih mjesta.

gledanje-Hulu-TV-emisije

I ne samo to, postoji Huluova TV usluga uživo koja ima više od 50 uključenih kanala, na Sling TV-u, AT&T Now TV (ranije DirecTV Now), PlayStation Vue i YouTube TV. To ga čini lako jednim od najboljih usluga za streaming video sadržaja okolo.

Kako gledati Hulu na svom TV-u

Hulu je sa sjedištem u SAD-u, tako da ne možete legalno pristupiti van države. Iz baze znanja Hulu jasno pokazuje da nema nikakve namjere da netko drugi osim članova jednog kućanstva u SAD-u koristi njegovu uslugu. Međutim, možete koristiti virtualnu privatnu mrežu za pristup Hulu izvan SAD-a.

sat-Hulu-tv-pogreška

Huluove blokove teže je zaobići nego zabrana Netflix VPN-a. To je zato što nudi popularne epizode TV emisija dan nakon što su emitirane na većim mrežama ili čak uživo, ako imate pravu pretplatu. Distributeri emisija osobito se odnose na prikazivanje sadržaja samo američkim kupcima. 

Pomoću VPN-a možete prilagođavati svoje omiljene emisije kad god se emituju, bilo gdje u svijetu. I ne samo to, već vam se osigurava veza i učinkovito maskira vaš identitet na mreži.

Naši najbolji VPN za Hulu tipove omogućuju vam instaliranje VPN-a na više uređaja, uključujući usmjerivače, tako da nećete biti sigurni samo dok struji Hulu, ali i zaštitite se dok radite bilo što drugo.

Kao i Netflix, postoji nekoliko metoda pomoću kojih možete gledati Hulu na televizoru iz udobnosti svoje dnevne sobe. To uključuje korištenje pametnog televizora, igraće konzole poput Xboxa, lijevanje uređaja poput Rokua ili povezivanje prijenosnog računala s televizorom putem HDMI kabela.

Hulu na popisu stranica uređaja sadrži detalje podržanih uređaja i značajki, što je dobro mjesto za početak ako niste sigurni u svoje postavljanje. Vjerojatno ćete na popisu pronaći barem jednog koji već posjedujete. Istražimo ove metode pojedinačno.

Kako gledati Hulu na pametnom televizoru

sat-Hulu-tv-smart-tv

Operativni sustavi pametne televizije automatski se povezuju s vašom WiFi ili Ethernet mrežom tako da možete pristupiti, upravljati i pregledavati internetski sadržaj s Hulu i drugih usluga. Ako ga imate, ne trebate ništa više u svom kabinetu da biste lakše gledali Hulu na svom TV-u.

Neki Smart TV-ovi imaju ugrađene aplikacije, poput Hulu i drugih, na svom tvrdom disku, tako da se možete jednostavno prijaviti na svoj račun i gledati svoje omiljene klikove ni u kojem trenutku. Ako vaš Hulu nema Hulu, možete preuzeti aplikaciju da bi mogla funkcionirati, ali Hulu je najbolje koristiti s njegovom posebnom aplikacijom.

Kako doći do Hulu na vašem pametnom televizoru

 1. Pritisnite “Home” na daljinskom upravljaču za pristup čvorištu
 2. Odaberite Aplikacije
 3. Pretražite “Hulu” pomoću ikone za pretraživanje u gornjem desnom kutu
 4. Instalirajte aplikaciju Hulu pomoću upita na zaslonu
 5. Pokrenite Hulu aplikaciju
 6. Na početnom zaslonu odaberite “prijava” i na ovom uređaju odaberite “prijava”
 7. Unesite vjerodajnice svog računa i odaberite “prijava”
 8. S popisa odaberite svoj osobni profil i započnite strujanje

Bilješka: Ako ste stvorili pretplatu na Hulu na Apple TV-u, dovršite postavljanje računa prije prijave na Hulu ili druge podržane uređaje.

Možete se prijaviti i pomoću aktivacijskog koda umjesto upisivanja duge adrese e-pošte i zaporke. Ako vam je draža ruta, evo nekoliko koraka koje treba poduzeti:

 1. Pokrenite Hulu
 2. Na početnom zaslonu odaberite “prijava”
 3. Odaberite “aktiviraj” na računalu. Na sljedećem ekranu pojavit će se kod za aktivaciju
 4. Idite na hulu.com/activate i prijavite se
 5. Unesite jedinstveni kôd za aktivaciju i uskoro ćete biti prijavljeni
 6. S popisa odaberite svoj osobni profil i započnite strujanje

Nemaju svi uređaji aktivacijski kôd, poput telefona ili tableta; u tom slučaju možete je aktivirati pomoću aplikacije sa svojom e-poštom i zaporkom.

Kako gledati Hulu s igraćom konzolom

sat-Hulu-TV-igre-konzola

Konzole za video igre mogu se koristiti za puno više od igranja igara. Oni mogu igrati Hulu i na vašem televizoru. Da biste to učinili, možete postaviti Microsoft Xbox 360 ili Xbox One, Nintendo Switch, Wii U ili Sony PlayStation 3 i 4 i pronaći aplikaciju Hulu prije strujanja sadržaja.

Iako ovo nije najbolja opcija za gledanje Hulu na televizoru, korisno je ako ga posjedujete i ne želite nabaviti Apple TV ili Chromecast. Jedina gnjavaža je tipkati bilo što s vašeg kontrolera.

Gledajte Hulu s igraćom konzolom

 1. Preuzmite i instalirajte Hulu aplikaciju iz igre ili trgovine s konzole
 2. Pokrenite aplikaciju i prijavite se na svoj Hulu račun
 3. Spojite svoju konzolu s televizorom pomoću HDMI kabela
 4. Započnite strujanje svojih omiljenih emisija

Kako gledati Hulu s uređajem za lijevanje

Uređaj za emitiranje ili medijski okvir može biti bilo koji uređaj koji priključite na HDMI ulaz svog televizora. To uključuje uređaje poput Apple TV-a, Google Chromecast-a, Roku-a i Amazon Fire TV-a. Ako ste zainteresirani, imamo i vodič o tome kako gledati Netflix putem Chromecasta.

sat-Hulu-TV-igre-chromecast

Sve ovo može vam pomoći gledati Hulu na televizoru tako što vam omogućuje emitiranje videozapisa na televizoru ili korištenje ugrađene aplikacije koju možete pregledavati sa svog zaslona. Međutim, za ovaj ćemo se vodič usredotočiti na korištenje Chromecasta i Rokua.

Gledajte Hulu na televizoru putem Chromecasta

Google Chromecast mali je uređaj koji vam omogućuje da brzo postavite Hulu dodirom ili klikom gumba, a videozapis koji gledate odmah će se baciti na vaš televizor.

 1. Uključite Chromecast u zidnu utičnicu ili TV USB priključak kako biste ga uključili
 2. Uključite ga u HDMI priključak na televizoru pomoću HDMI kabela
 3. Povežite svoj pametni telefon ili tablet s Chromecastom u aplikaciji Google Home
 4. Počnite gledati Hulu sa svog pametnog telefona ili tableta
 5. Dodirnite gumb za strujanje u gornjem desnom kutu zaslona uređaja
 6. Odaberite pravi HDMI izvor s TV-a
 7. Uživajte u svom filmu

Kako gledati Hulu na televizoru s prijenosnim računalom

sat-Hulu-tv-laptop

Posljednja opcija je staromodni način, a to je da uključite laptop u televizor i započnete gledati Hulu videozapise.

Većina televizora visoke razlučivosti ima HDMI priključke, tako da će vam trebati HDMI kabel i izlaz za prijenosno računalo da biste gledali Hulu na svom televizoru. Međutim, ako vaše prijenosno računalo ima samo VGA ili DVI priključak, a vaš televizor prihvaća samo HDMI kablove, morate kupiti VGA ili DVI pretvarač koji može koristiti HDMI priključak na vašem televizoru.

Gledajte Hulu na televizoru s prijenosnim računalom

 1. Spajanje prijenosnog računala na TV pomoću HDMI kabela
 2. Otvorite izbornik izvora televizora
 3. Odaberite pravi HDMI signal (više portova treba biti numerirano)
 4. TV će strujati zaslon prijenosnog računala
 5. Prijavite se u Hulu sa prijenosnog računala i započnite strujanje videa

Završne misli

Hulu nudi mnoštvo zapaženih filmova i drugog sadržaja. Nažalost, pristupiti mogu samo stanovnici Sjedinjenih Država. No, pomoću VPN-a možete biti bilo gdje u svijetu i dalje uživati ​​u odličnim emisijama, poput “Teških ljudi”, “Saturday Night Live”, “Marvel’s Runaways” i još mnogo toga.

Sve gore spomenute metode mogu vam pomoći gledati Hulu na televizoru. Preporučujemo gledanje na pametnom televizoru jer ga je najlakše postaviti. Ako nemate Smart TV, igraću konzolu ili uređaj za lijevanje, i dalje ga možete učiniti uz stari dobri prijenosnik i HDMI kablovsku metodu.

Prije nego što počnete bingljati o svojoj omiljenoj seriji, provjerite našu arhivu strujanja, gdje ćemo vas provesti kroz što je streaming i kako to sigurno izvršiti dok gledate sadržaj na webu.

Da li uživate gledati Hulu na velikom ekranu? Javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku. Kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map