Kako gledati gospodina Robota na mreži 2020: Razbiti sustav

Gospodin Robot jedna je od zanimljivijih emisija napravljenih u proteklom desetljeću, a iako ima nekoliko neočekivanih, a povremeno i zanemarljivih okreta, prikupio je 93 posto Rotten Tomatoes-a. Ako prstom pružiti moć koja se nalazi u još distopijskoj verziji našeg društva zvuči poput vaše šalice čaja, pročitajte dalje kako biste saznali kako gledati gospodina Robota.


Emisija prati Elliota, inženjera za cyber-sigurnost po danu i hakera po noći. Iako njegov antisocijalni stav vodi malim problemima na radnom mjestu, Elliot se suočava s gorućim pitanjima dok pokušava srušiti korporaciju koja mu daje sredstva za život. 

Inspirisan hacktivistima koji su dio Anonymous-a, Elliot se pridružuje grupi podzemnih hakera poznatih kao “fsociety” kako bi srušili najveću korporaciju na svijetu, E Corp. Ako to nije bilo jasno, gospodin Robot je na nos njegov društveni komentar, na pitanje koliko se moral može proteći prije nego što ga ne vrijedi.

Gledajte gospodina Robota na mreži

Gospodin Robot emitira na američkoj mreži, a iako vam neke mreže omogućuju strujanje njihovih emisija putem interneta – pročitajte primjer kako gledati vodič za Riverdale za primjer – USA Network nije među njima. Jedini način gledanja gosp. Robota na mreži koji je legitiman je putem Amazon Prime Video, koji može predstavljati probleme ovisno o mjestu u kojem živite. 

kako-to-sat-mr-robota Amazon

Amazon Prime Video dostupan je u 200 zemalja, ali nisu sve emisije i filmovi na platformi dostupni u njima. Zbog geobloka za distribuciju možda ćete vidjeti različitu biblioteku, ovisno o tome gdje se nalazite. Amazon čak kaže da će članice EU-a koje putuju izvan EU moći gledati samo naslove originalnih originala.

Srećom, ipak postoji način da se to otkloni. S virtualnom privatnom mrežom možete se pojaviti kao da ste bilo gdje u svijetu bez da ste tamo fizički. VPN zamjenjuje vašu IP adresu i šifrira vašu vezu, štiteći vas ne samo od VPN sustava za otkrivanje, već i od mrežnih snoopera. 

Imamo popis posvećen platformi za streaming, pa pročitajte naš najbolji VPN za Amazon Prime Video vodič kako biste pronašli ponude. Trebali biste se osvrnuti i na naš vodič za gledanje Amazon Prime Video vodiča, jer će vam pokazati nekoliko trikova za preuzimanje sadržaja platforme u pokretu.. 

Gledajte gospodina Robota besplatno

Teško je pronaći gospodina Robota, što i ne čudi s obzirom na to koliko pažljivo USA Network drži izložbu na svojim prsima. Međutim, pronašli smo svaku epizodu koja struji na Couchtuneru, a koja, ako je nikad niste koristili, otprilike je tako škakljiva koliko se dobiva.. 

kako-to-sat-mr-robot-kauč-tuner

Nezakonite web stranice poput Couchtunera financiraju se na nekoliko načina, ali glavno je prikazivanje skočnih prozora. Sve, od igara do kockanja do pornografije, može letjeti na vašem monitoru, tako da je važno nabaviti jedan od naših najboljih blokada skočnih prozora prije početka prikazivanja. S obzirom na pravni status web lokacija, bitan je i VPN. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju da biste saznali o našem omiljenom. 

Međutim, antivirus je još važniji. Ove web stranice za strujanje prepune su kibernetičkih kriminala, pa ćete htjeti nešto čime osigurate da vas se ne napadne, recimo, ransomware. Možete pročitati naš najbolji vodič za antivirusni softver za nekoliko prijedloga, ali nama se najviše sviđa Bitdefender Antivirus (pročitajte našu recenziju Bitdefender Antivirus).

Gledajte gospodina Robota na Kodi

Ako pretraživanje skromnih web stranica nije vaša stvar – gospodin Robot ionako će naučiti bolje – možete strujati kroz Kodi. Potrebni su tokovi koji se nalaze na web stranicama poput CouchTuner i sastavlja ih na jednom mjestu. Ako želite saznati više o platformi, pročitajte naš Kodi vodič. 

kako-to-sat-mr-robo-kodi

Možete Kodirati strujanje putem dodataka, o čemu možete saznati u našem najboljem vodiču za Kodi dodatke. To je rečeno, ako izravno ne upotrebljavate web stranicu, ne znači da ne struji sadržaj s nje. I dalje ćete željeti VPN i antivirus koji vas štite, ali blokiranje skočnih prozora manje je briga. 

G. Robot Torrents

Možete bujati i gospodina Robota. Torrenting je metoda preuzimanja datoteka koja koristi peer-peer vezu da bi sastavila datoteku sa više strojeva. Zbog svoje decentralizirane prirode, bujica je popularan put za zaobilaženje kršenja autorskih prava, mada to nije u potpunosti legalno. 

kako-to-sat-mr-robot-torrent

Ako ne želite da obavijest od vašeg davatelja internetskih usluga ili, što je još gore, ima novčana kazna s vlasnikom autorskih prava, prilikom bujice ćete htjeti koristiti VPN. Imamo vodič o najboljem VPN-u za bujicu, a iako je ExpressVPN još uvijek dobar odabir za to, više nam se sviđa NordVPN (pročitajte našu NordVPN recenziju). 

Iako može biti teško pronaći potok za gospodina Robota, nije teško pronaći bujice, što i ne čudi s obzirom da je tema toliko usko povezana. Svaku epizodu pronašli smo na RARBG-u, LimeTorrents-u i The Pirate Bayu, tako da ne biste trebali imati problema s pronalaženjem potrebne datoteke. 

ExpressVPN je i dalje najbolji izbor i krunu je preuzeo u našem najboljem VPN-u za Kodi vodič. Postoje i druge mogućnosti. CyberGhost nam se jako sviđa za streaming, a kao što možete pročitati u našoj usporedbi ExpressVPN i CyberGhost, nije daleko iza našeg favorita. Pročitajte našu recenziju CyberGhost da biste saznali više.

Završne misli

Gospodin Robot postaje čudan, ali emisiju vrijedi pogledati bez obzira. Mračni ton i tamna tema iznenađuju, posebno za USA Network. Jasno se odstupanje od standardnog programiranja isplatilo jer avanture Elliota i fsoprivrede imaju dovoljno zavoja čak i za većinu otvrdnutih streama. 

Prije nego što se izgubite u korporaciji, provjerite našu arhivu za strujanje. Pronaći ćete članke poput ovog, uključujući naše nedavno objavljene dijelove o tome kako gledati Stranger Things i kako gledati Bleach. 

Kako planirate gledati gospodina Robota? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju. 

Gospodine Robot FAQ

O čemu je gospodin Robot?

Gospodin Robot prati priču o hakeru koji se okrenuo programeru po imenu Elliot. U distopijskoj budućnosti Elliot je zadužen da odluči želi li iskoristiti svoje vještine da bi srušio moći koje su ili se slaže sa statusom quo.  

Kakva je mreža gospodin Robot On?

Gospodin Robot emitira na USA Network-u, ali može se prenositi i na Amazon Prime Video. 

Gdje je snimljen gospodin Robot? 

Gospodin Robot gotovo je u cijelosti upucan u New Yorku. Neke kultne lokacije dolaze sa stanice podzemne željeznice Church Avenue, Deno’s Wonder Wheel i The Dominick, što je prije bio Trump SoHo New York. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map