Kako gledati Game of Thrones 2020: Zima je stigla

Početak kraja je ovdje. Prošle su gotovo dvije godine otkako su Starks i Lannisters posljednji put blagoslovili naše TV ekrane, a sada možete dobiti još jedan popravak fantastične drame vatrenog disanja s osmom sezonom. U ovom ćemo članku reći kako gledati posljednju sezonu Game of Thrones-a, tako da možete saznati tko završava na Iron Iron-u.

Iako će vam pomisao na to da je ovo posljednja sezona ostaviti plač u krznu, barem će vaša nedjelja navečer biti ispunjena sljedećih nekoliko mjeseci. Game of Thrones proizveo je šokantne priče, poput Crvenog vjenčanja. Sada je vojska Noćnog kralja na putu i budućnost Westerosa je na kocki.

Ne možemo vas kriviti za to što želite zaključak ove zapanjujuće priče gledati kukom ili loptom. Srećom, postoji mnogo načina da se pogleda posljednja sezona HBO-ove hit serije, a da ne treba otpjevati pjesmu leda i vatre. Uključili smo kombinaciju plaćenih i besplatnih metoda, premda neki nagovještavaju legalne ljestvice i treba ih koristiti oprezno.

Gledaj Game of Thrones Online

Igra prijestolja HBO

Postoje mnoge mrežne usluge koje možete koristiti za gledanje Game of Thrones. Najočitija je pretplata na HBO. Ako imate pretplatu za kabel, imat ćete pristup HBO Go-u, njegovoj značajki u pokretu. Također možete koristiti HBO samostalnu uslugu streaminga, HBO Now, za koju je često na raspolaganju besplatna probna verzija kada se prijavite..

Ako ste glavni korisnik Amazona, svojoj usluzi možete dodati pretplatu na HBO kanal. Dostupno je i besplatno sedmodnevno probno razdoblje. Za ljude koji žele koristiti uslugu izvan Sjedinjenih Država, preporučujemo vam da koristite jedan od naših najboljih VPN-a za Amazon Prime Video tipove. Sve u svemu, prilično je dobra usluga i vrijedna ulaganja.

Hulu nudi sličnu uslugu i, kao i kod HBO-a, postoji besplatna proba. Međutim, zahvaljujući geoblokovima, HBO i Hulu dostupni su samo u Sjedinjenim Državama. Međutim, možete koristiti virtualnu privatnu mrežu kako biste maskirali svoju stvarnu lokaciju i dobili pristup. Naš najbolji VPN za HBO Now i najbolji članci VPN za Hulu imaju dobre preporuke.

Ako ne želite izabrati problem, preporučujemo vam ExpressVPN. Pomoću njega moći ćete lažno otkrivati ​​svoju lokaciju kao i iskoristiti neograničenu širinu propusnosti i izvrsnu sigurnost. To je ujedno i najbrži VPN na tržištu. Kombinirane su te značajke zbog čega je najbolji VPN za strujanje. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za bolji izgled.

Gledaj Game of Thrones besplatno

Igra prijestolja Thrones

Ako su vam džepovi natovareni gumenom bojom, rado ćete čuti kako postoje načini za besplatan streaming Game of Thrones. Brzi pogled na Putlockera obećavao je. Ostale web stranice za besplatan streaming postoje, ali budite oprezni jer je rizik od zaraze virusom velik. Bilo bi dobro instalirati i jedan od naših najboljih blokatora skočnih prozora.

Možete se uputiti i putem bujice. Brza pretraga u The Pirate Bay pokazala je da su dostupne epizode iz prethodnih sezona, kao i osma sezona. Baš kao i web stranice sa besplatnim streamingom, postoje i rizici povezani s bujicom.

Bilo da se radi o web streamingu ili torrentu, gledanje ili preuzimanje materijala zaštićenog autorskim pravima krši zakon. Nismo ovdje da sudimo, samo želimo da vas obavijestimo o opasnostima. Osim toga, datoteke i potoci često su obloženi zlonamjernim softverom, tako da je zaštita prije nego što se upuštate potrebna.

Korištenjem VPN-a, zadat ćete svoju IP adresu skrivenu od napadača i zaštititi se od cyber kriminala. NordVPN je u tom pogledu sjajan izbor. Izvrsna je sigurnost, uključujući killswitch i prilagođene peer-to-peer servere. Nije ni čudo što je naš najbolji VPN za bujice. Pročitajte našu NordVPN recenziju da biste saznali više.

Također je dobra ideja da se naoružate našim najboljim antivirusnim softverom. Preporučujemo Bitdefender jer dobro funkcionira u stvarnom vremenu. Ako bi se virus svojim streamom pozvao na zabavu, Bitdefender bi štitio vaš uređaj. Pročitajte našu Bitdefender recenziju za više informacija.

Gledaj Game of Thrones na Kodi

Igra prijestolja Kodi

Alternativno, možete koristiti Kodi. Ako niste upoznati s njom, to je u osnovi otvoreni izvorni kino. Možete strujati iz njega, pohranjivati ​​i organizirati medije unutar njega. Može se instalirati na većinu platformi, a možete ga prilagoditi svojim željama. Za početak potražite naš Kodi vodič.

Poput bujice, i sam Kodi nije protuzakonit (detaljnije se raspravlja o našem pravnom djelu Kodi. Instalirate spremišta s dodacima za pristup sadržaju. Neki su službeni i pravni, dok drugi, poput Pakta, nisu. Preko drugog kampa možete pristupiti piratskim sadržajima, poput Game of Thrones. Naš najbolji popis dodataka Kodi sadrži preporuke.

Sjetite se samo da ako Kodi koristite za strujanje Game of Thrones, to radite putem bujice. Upotreba VPN-a za zaštitu vašeg identiteta je obavezna. Ne možete pobijediti ExpressVPN, ali i CyberGhost nudi solidnu uslugu, kao što možete pročitati u našoj recenziji o CyberGhost. Također možete provjeriti naš najbolji VPN za Kodi krug za više izbora.

Završne misli

Nakon svih iščekivanja, nadamo se da ćete uspjeti popraviti zmajeve i dramu sad kad znate načine na koje možete gledati Game of Thrones online. Možete se odlučiti za lakši, ali skuplji način i prijaviti se na poznatu streaming uslugu ili možete koristiti besplatne web stranice za strujanje, torrenting ili Kodi.

Ako odaberete drugi, budite sigurni da ostanete sigurni s jednim od naših najboljih VPN-ova i dobrim antivirusom. ExpressVPN nije samo vrhunski pružatelj sigurnosti, ali nudi se i sa značajkama. Uz to, nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete prvo isprobati.

Javite nam možete li preporučiti neki drugi način gledanja Game of Thrones online u odjeljku za komentare. Hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me