Kako gledati ESPN Plus u 2020. godini: Sportski Galore

ESPN je 2018. godine pokrenuo svoju uslugu streaminga videa, ESPN Plus, i odlična je opcija za sve koji vole sport. Međutim, postoji neka zbrka u vezi s tim što je uključeno i kako možete pristupiti tome. 

To nije zamjena za redovite kanale ESPN-a, pa možda nije ono što očekujete. U ovom ćemo vam vodiču reći što je to i kako gledati ESPN Plus.

ESPN ima besplatnu aplikaciju u kojoj možete dobiti ažurne vijesti, informacije i vijesti iz najnovijih događaja. Ako imate pretplaćenu TV pretplatu koja uključuje ESPN, možete bez struje strujati kanale iz aplikacije. 

ESPN Plus se, s druge strane, može kupiti kao samostalna usluga, a ima jedinstvene značajke kojima samo pretplatnici mogu pristupiti. Ipak, nema posvećenu aplikaciju. Morate mu pristupiti putem postojeće aplikacije.

Sadržaj i cijene ESPN Plus

ESPN Plus nudi tisuće dodatnih događanja uživo, emisija i sadržaja na zahtjev, a ESPN ima pravo emitiranja. To uključuje međunarodne događaje, fakultetske sportove i američke bejzbol nogometne i nogometne utakmice.

kako-sat-ESPN-plus-sportski

No samo da budemo jasni, događaji koje prikazuje nisu oni koji se pojavljuju na glavnim TV kanalima ESPN-a. Dakle, iako ćete primati događaje uživo od MLB, NHL, MLS i tako dalje, nećete moći gledati glavni događaj koji se emitira na mrežnim kanalima ESPN-a. Osim toga, ponedjeljak navečer nogomet nije dostupan na ESPN Plus.

Ako to zvuči točno prema vašoj uličici, s radošću ćete znati da je to prilično jeftina usluga. Košta 4,99 USD mjesečno, a možete se odlučiti za godišnju pretplatu po 49,99 USD. 

kako-to-sat-ESPN-plus-cijena

Možete se prijaviti putem aplikacije ESPN ili putem web stranice ESPN Plus. Uz to, nudi se besplatna probna sedmodnevna proba, tako da možete vidjeti hoće li vam se svidjeti prvo. Ne zaboravite otkazati pretplatu prije kraja probnog razdoblja ako vam se ne sviđa, u protivnom će vam se automatski naplatiti.

Također, ranije ove godine, ESPN Plus postao je ekskluzivno odredište za UFC-ove događaje „pay per view“. Svaki događaj, međutim, košta dodatnih 59,99 USD povrh vaše naknade za pretplatu. U skladu s tim, novi pretplatnici mogu kupiti paket jednog UFC PPV događaja i ESPN Plus godišnje pretplate za 79,98 USD (obično 109,98 USD, ako se kupuju zasebno).

kako-to-sat-ESPN-plus-UFC

Nakon što ste uplatili pretplatu, možete je otkazati u bilo kojem trenutku, ali ne osigurava povrat sredstava. To znači da ako otkažete dok je pretplata još aktivna, imat ćete pristup usluzi do kraja trenutnog razdoblja naplate. 

Drugim riječima, mjesečni pretplatnici imat će ostatak mjeseca, a godišnji pretplatnici imat će ostatak godine.

Imajući to u vidu – i činjenicu da sedmodnevno probno razdoblje možda nije dovoljno vremena da biste bili sigurni da ste zadovoljni uslugom – možda bi bila dobra ideja da se prvo odlučite za mjesečnu pretplatu.

ESPN Plus kompatibilni uređaji

ESPN Plus omogućava vam strujanje u bilo kojem trenutku i bilo gdje. Osim toga, možete gledati sadržaj unaprijed, reproducirati ili preuzeti sadržaj da biste ga kasnije gledali. Dostupan je u HD rezoluciji i možete ga istovremeno gledati na do tri uređaja.

ESPN Plus možete gledati izravno iz svog preglednika. Međutim, ako želite iskustvo u pokretu ili biste ga željeli strujati na televizoru, postoji nekoliko opcija koje možete odabrati. 

kako-sat-ESPN-plus-uređaji

Opcije u pokretu uključuju iPhone, iPad i Android uređaje. Da biste ga usmjerili izravno na svoj televizor, možete mu pristupiti na uređajima poput Rokua, Chromecasta, Fire TV-a i treće i četvrte generacije Apple TV-a. Osim toga, ako imate Samsung TV s Tizen operativnim sustavom, možete povezati svoju pretplatu ESPN Plus s njim i strujati ga odatle..

Ostale opcije uključuju Xbox One, PlayStation 4 i Oculus Go. U slučaju da vam je potrebna pomoć pri postavljanju na bilo kojem od tih uređaja, ESPN Plus ima nekoliko prigodnih namjenskih članaka koji će vam pomoći.

ESPN Plus Geoblocks

ESPN Plus nije dostupan izvan Sjedinjenih Država zbog licencnih ugovora. Ako nemate državu, morat ćete prevariti svoju lokaciju da biste zaobišli geoblokove. To možete učiniti pomoću virtualne privatne mreže za dobivanje američke IP adrese.

VPN-ovi imaju mnogo drugih korisnih značajki, poput sigurnosti, pa je vrijedno ulagati u jedno. U našim VPN recenzijama ima mnogo izbora, ali preporučujemo upotrebu ExpressVPN-a. Jednostavan je za uporabu i prebacit će vas preko svih ograničenja strujenja na koje naiđete (čak i zabrana Netflixa). To je taj razlog – i njegove velike brzine – najbolji VPN za strujanje.

Takođe je i naš najbolji VPN za ESPN, tako da nije čudo što je u pitanju ESPN Plus. Pročitajte našu recenziju ExpressVPN da biste saznali više ili je pokušajte bez rizika sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Sportski događaji na Kodi

Kodi možete koristiti i za gledanje sportskih događaja. Ako ga niste upoznati, Kodi je besplatni medijski uređaj s otvorenim kodom. Omogućuje vam pohranu i reprodukciju medija, a možete dobiti pristup sadržaju putem spremišta i dodataka. Pročitajte naš Kodi vodič kako biste započeli.

To je zakonito, sve dok ne gledate sadržaj zaštićen autorskim pravima. No, mnogi se sportski događaji nalaze u neslužbenim dodacima koji često isporučuju nelegitimne struje. Ako ga koristite za gledanje sportskog događaja, obavezno koristite VPN da biste se skrivali. Ne možete pobijediti ExpressVPN, ali naš najbolji VPN za Kodi vodič ima još nekoliko izbora.

Na Kodi je dostupno mnogo dodataka za gledanje sporta, a neke smo naveli i u našim najboljim Kodi dodacima za sportski komad. SportsDevil i Project D su dodaci koji se mogu naći u spremištu Kodil. 

kako-to-sat-ESPN-plus-kodi

Sa SportsDevil možete gledati gotovo sve događaje uživo, a često i u 1080p. Projekt D je, međutim, odličan za starije igre, jer nema prijenosa uživo.

Završne misli 

Nadamo se da ste sada razumjeli razlike između aplikacije ESPN i ESPN Plus. Iako ćete i dalje morati biti pretplaćeni na redovite mrežne kanale ESPN-a za gledanje većine velikih sportskih događaja, ESPN Plus pruža jedinstvenu uslugu za ljubitelje sporta u SAD-u. Dobit ćete originalne emisije, događaje uživo i sadržaje na zahtjev za male korisnike cijena 4,99 dolara mjesečno.

Zapamtite, ako niste u Sjedinjenim Državama, nije kraj svijeta. Možete promijeniti svoju lokaciju pomoću VPN-a, što zapravo zavarava uslugu u pomisli da ste u zemlji. ExpressVPN je najbolji VPN za pristup streaming uslugama, tako da je dobar izbor za ESPN Plus.

Imate li prijedloga za gledanje ESPN Plus ili smo propustili nešto? Javite nam se u odjeljku za komentare. Pogledajte i ostale naše članke o zabavi. Hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me