Kako gledati Dragon Ball Super Online u 2020. godini

Saga Dragon Ball, rađena u Japanu sredinom 80-ih, obuhvaća pet serija, od kojih su tri imale odgovarajući manga strip. Ako ste novi u seriji ili ste samo veliki obožavatelj koji želi ponovno začiniti onu Super Saiyan iskricu čudesa koju je usadio u vas kao dijete, postoji mnogo načina za gledanje svih pet Dragon Ball serijala na mreži.


Serije o kojima ćemo razgovarati su Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT, Dragon Ball Z Kai i Dragon Ball Super. Svih pet dostupno je na mreži, u izvornom japanskom i s engleskim dublovima. Neke su opcije gledanja plaćene pretplatne usluge, a neke su besplatne (iako manje od legalnih).

Pogledajmo kako možete zahvatiti svaku snagu, transformaciju i Kame Hame Ha iz serije Dragon Ball online.

Gledajte Dragon Ball Z online

Postoje četiri plaćene usluge koje vam omogućuju gledanje pet serija Dragon Ball online s pretplatom. Sve navedeno ovdje uključeno je u američke ponude. Međutim, sadržaj geoblock usluga, pa da biste pristupili nekim emisijama iz zemalja izvan Sjedinjenih Država, trebate koristiti virtualnu privatnu mrežu. Saznajte više u našem vodiču za geoblokiranje i našem najboljem VPN-u za popis strujanja.

Hulu struji Dragon Ball i Dragon Ball GT, ali dostupni su samo u izvornom japanskom s engleskim titlovima. Usluga je uključivala ograničene sezone Dragon Ball Z na engleskom i japanskom, ali od tada je uklonila seriju sa popisa opcija. Hulu Plus nudi TV uslugu uživo zajedno sa svojim mrežnim streamingom. Pomoću te značajke možete gledati Dragon Ball Super i Dragon Ball Z Kai koji još uvijek emitiraju Cartoon Network u SAD-u..

Funimation je tvrtka odgovorna za distribuciju svih Dragon Ball serija u SAD-u. Svojedobno je čak nosila i znameniti japanski anime Evangelion, ali nažalost to više nije slučajno (ako to tražite, potražite u našem vodiču kako gledaj Evangelion). Funkcija uključuje svih pet Dragon Ball serija. Nudi do 10 epizoda u svakoj besplatno, ali sve što zahtijeva i pretplatu.

Windscribe-protokol na Postavke

Ako ste izvan SAD-a, prilagodba će funkcionirati samo ako koristite VPN; na naš pokušaj ExpressVPN je lako prošao, kao i uvijek do sad. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za više o ovom fantastičnom davatelju usluga.

Crunchyroll i VRV su dvije druge anime usluge strujanja s plaćenim pretplatama. Oboje su, međutim, skuplje od Funimation-a i imaju originalni japanski i engleski dub od Dragon Ball Super.

Stream Dragon Ball besplatno

Postoje mnoge neslužbene web stranice za strujanje koje vam omogućuju besplatno gledanje serije Dragon Ball na računalu ili mobilnom uređaju. Kada se bavite takvim web mjestima, morate biti oprezni i raditi svoje istraživanje.

Mnogi od njih će vaše računalo učitati adware, malware i špijunski softver, koji su štetni virusi koji vam mogu otvoriti krađu identiteta. Ako planirate koristiti web stranicu za besplatan streaming, preporučujemo vam da koristite moćan antivirusni program, od kojeg su mnogi besplatni. Pogledajte naš vodič za najbolji besplatni antivirusni softver za više.

GoGoAnime jedno je od rijetkih web stranica s besplatnim streamingom sa pozitivnom reputacijom i jedno od onih koje bismo preporučili koristiti. Ima svih pet Dragon Ball serija u cijelosti. Sadržaj je u izvornim japanskim i engleskim dublovima.

Windscribe-Rudarstvo

Iako je GoGoAnime sigurna web lokacija, ona ima glavni problem s skočnim oglasima. Predlažemo korištenje jakog blokatora skočnih prozora. Pročitajte naš popis najboljih blokatora skočnih prozora za preporuke.

Još jedna poznata web stranica za besplatan anime za streaming je AnimeFreak.tv. Ima svih pet serija, ali broj porno reklama koje uokviruju svaki video trebao bi vas natjerati da dvaput razmislite kako mu pristupiti u mješovitom društvu.

Dragon Ball torrenti

Naravno, mogli biste krenuti i putem bujice: zadnji put kad smo provjerili svih pet Dragon ball se može naći na nekoliko alternativnih stranica za bujicu. Ne možemo jamčiti za svaki pojedinačni, naravno, ali barem su nam dva dala pristojni video i audio.

Kao i obično, naravno, pobrinite se da ga igrate sigurno i koristite jedan od naših najboljih VPN-a za bujicu ili ćete se naći na kraju primanja jedne od tih gadnih DMCA obavijesti i rezultirajućih kazni.

Gledajte Dragon Ball Super na Kodi

Kodi je aplikacija za kućno kino s više platformi koja postoji već više od 15 godina. Ne sadrži sadržaj, ali možete ga učitati dodacima koji imaju besplatnu ili plaćenu glazbu, filmove i TV emisije. Više o tome kako koristiti Kodi pročitajte u našem Vodiču za Kodi.

Na Kodi možete pronaći svih pet Dragon Ball serija preko njenih dodataka. Funimation ima službeni plaćeni Kodi dodatak koji se zove Funimation Now, ali postoji mnogo besplatnih dodataka koji imaju isti sadržaj.

Neki od najpopularnijih dodataka za Dragon Ball su 9Anime, Exodus, Covenant, AnimeGo i još mnogo toga. Više informacija o dodacima Kodi potražite u našem vodiču s najboljim Kodi dodacima.

Legalnost Kodija često se dovodi u pitanje jer je puno sadržaja kojem možete pristupiti preko njega piratski. Pročitajte naš pravni članak Kodi da biste saznali više o tome. Budući da vam omogućuje pristup ilegalnom sadržaju, najbolje je zaštititi se anonimiziranjem sesije pregledavanja VPN-om..

VPN-ovi tuneliraju vašu IP adresu na poslužitelj smješten u drugoj regiji, omogućujući vam ne samo da oduzmete napore geoblokiranja, već i da sakrijete svoje pregledavanje od agencija za provođenje zakona. Za preporuke pročitajte naš najbolji VPN za Kodi vodič.

Završne misli

Franšiza Dragon Ball prvi put je predstavljena 1986. Od tada je zabilježila 700 epizoda. To je puno sadržaja za probavu, ali to je moguće s pravom uslugom streaminga. Ove platforme predstavljaju obilnu priliku da se uhvate u avanturu Son Goku, u kojem su detaljno opisane svaka epska bitka, gruba šala i senzu bean koji franšiza može ponuditi.

Jeste li ljubitelj Dragon Ball? Koju platformu koristite za uzimanje svake kaiokenske i duhovne bombe koju je serija predstavila u posljednja tri desetljeća? Znate li za pouzdanu besplatnu uslugu koja nam je nedostajala? Zvučite u komentarima ispod i javite nam se. Kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map