Kako gledati Domovinu 2020. godine: visoki ulozi

Osma i posljednja sezona Homelanda planira se premijerno objaviti 9. veljače 2020. Bilo da vas svrbe zbog ponovnog gledanja prethodnih epizoda ili ste tek čuli za emisiju, na raspolaganju vam je puno opcija za gledanje domovine online.


Domovina slijedi CIA-inog operativca Carrie Mathison. Uvjerena je da je američku marinku Nicholas Brody al-Qaida okrenula nakon što ih je osam godina držao kao ratnog zarobljenika. Dok je njezin šef i kolege pozdravljaju heroja, ona provodi vlastitu istragu kako bi dokazala da predstavlja rizik za nacionalnu sigurnost i da planira teroristički napad na američko tlo.

Kako se serija nastavlja, događaju se rubni događaji i priča se produbljuje. Ako se još niste izgubili u akcijskoj emisiji Fox 21, sada je vrijeme da se nadoknadite. Srećom, postoji nekoliko načina na koje možete gledati Domovinu na mreži.

Gledajte Domovinu na mreži

Domovinu producira Fox 21 i emitira se na kanalu Showtime, tako da možete jednostavno posjetiti Showtimeovu web stranicu i tamo gledati sezone od jedan do sedam. U skladu s tim, morat ćete se pretplatiti na uslugu, koja košta 10,99 USD mjesečno. Međutim, Showtime nudi besplatnu probnu sedmodnevnu probu.

kako-to-watch-domovinskog-Showtime

Homeland je dostupan i na Amazonu, a pojedine epizode možete kupiti za 2,99 dolara ili cijelu sezonu za 13,99 dolara.

kako-to-sat-domovina-amazon

Ako ste član Amazon Prime Video, možete dodati Showtime u svoj paket i tamo gledati Domovinu. Dodatak Showtime košta 10,99 dolara mjesečno, a Amazon Prime Video 8,99 dolara mjesečno. Međutim, novi članovi oba mogu iskoristiti besplatna suđenja koja su u ponudi.

kako-to-sat-domovina-amazon-premijera-Video

Ako na putu pogodite bilo kojim geoblokovima, možete upotrijebiti jedan od naših najboljih VPN-ova za Amazon Prime Video pick koji će vam pomoći da ih zaobiđete..

Kad smo pogledali Hulu, našli smo svih sedam sezona Domovine dostupnih za gledanje. Pretplata na Hulu počinje od 5,99 dolara mjesečno, ali prvi mjesec možete dobiti besplatno. 

kako-to-sat-domovina-Hulu

Ako pokušavate gledati Hulu izvan Sjedinjenih Država, naići ćete na probleme jer je to dostupan samo u Sjedinjenim Državama. To možete prijeći korištenjem jednog od naših najboljih VPN-a za Hulu tipove i promjenom lokacije.

Nakon brze pretrage na Netflixu, pronašli smo svih sedam sezona domovine. Međutim, dostupan je samo na Netflix EU-u, tako da ako niste u Europi, morat ćete lažno otkrivati ​​svoju lokaciju kako biste mu pristupili. Možete koristiti jedan od naših najboljih VPN-a za Netflix-ove tipove koji vas mogu upotrijebiti preko Netflixovih VPN detektora..

kako-to-sat-domovina-Netflix

Kao i ostale usluge, Netflix košta novac, ali ako ste korisnik prvog broja, možete iskoristiti 30-dnevno besplatno probno razdoblje i nadoknaditi sve epizode o Domovini u tom razdoblju. Nakon toga planovi počinju od 8,99 USD mjesečno, ovisno o paketu koji odaberete. 

Da biste olakšali put preko tih regionalnih ograničenja, preporučujemo vam da koristite ExpressVPN. Najbolji je VPN za strujanje i može ući u gotovo bilo koju platformu za streaming. Iskoristite i brzu brzinu i neograničenu propusnost. Pogledajte naš ExpressVPN pregled za više detalja.

Gledajte Domovinu besplatno

Ako vaš bankovni saldo žali zbog sebe ili jednostavno ne želite platiti nešto što možete dobiti besplatno, onda ste sretni. Postoji nekoliko opcija za gledanje domovine besplatno.

Dostupno je puno web stranica s besplatnim streamingom pa biste mogli pokušati pretražiti i na tim. Provjerili smo PutLocker i otkrili smo da prikazuje sezone Domovine od jedne do sedam, a epizode su bile dobre kvalitete slike i prikazane u najmanje 720p. 

kako-to-sat-domovina-putlocker

Kada koristite web stranice za besplatno strujanje, preporučujemo dobar blokator skočnih prozora jer ćete, bez i jednog, biti neželjeni sa skočnim oglasima. Pogledajte naš popis najboljih blokatora skočnih prozora za neke preporuke.

Domovinske bujice

Torrentne stranice također možete koristiti za preuzimanje filmova i TV serija na svoj uređaj. Brzo smo pogledali The Pirate Bay i tamo zatekli Domovinu. Datoteke su izgledale dobro i možete dobiti pristup svih sedam sezona. Možete i potražiti alternativne stranice bujice za Domovinu.

kako-to-sat-domovina-the-pirat-bay

Ako se odlučite za bujicu, prethodno se zaštitite pristojnim antivirusom. Ne možete reći koji bi zlonamjerni sadržaj mogao skrivati ​​unutar datoteka koje preuzimate, tako da morate biti sigurni od cyber kriminala. Bitdefender je dobar izbor, jer ima izvrsnu zaštitu i značajke. Pročitajte našu recenziju Bitdefender Antivirus za više pojedinosti.

Također, većina sadržaja unutar torrent datoteka je zaštićen autorskim pravima, što znači da ćete gledajući kršiti zakon. Na vama je samo što ćete raditi, ali preporučujemo vam da ostanete anonimni ako bujite. 

To možete učiniti pomoću VPN-a da biste sakrili svoju IP adresu. Bit ćete zaštićeni i njegovom sigurnošću, što je neophodno zbog potencijalno zaobilaznih datoteka. NordVPN ima neke od najboljih sigurnosti na raspolaganju, a posjeduje i prilagođene P2P poslužitelje. Zato je najbolji VPN za bujice, ali naša NordVPN recenzija detaljnije je opisana.

Gledajte Domovinu na Kodi

Još jedan način gledanja domovine je na Kodi. Ako nikada prije niste čuli za Kodi, to je program otvorenog koda koji vam omogućuje streaming filmova i TV uživo, kao i spremanje i organiziranje vaših medijskih datoteka unutar njega. 

Možete ga konfigurirati kako želite i radi na različitim platformama poput radne površine, mobilnih uređaja i uređaja za streaming. Za početak potražite naš Kodi vodič.

Sam Kodi nije nezakonit (naš je pravni dio kodi detaljnije opisan). Instalirate spremišta i dodatke za pristup željenom sadržaju, a to može biti ilegalno. Na primjer, dodatak Pakta omogućava vam pristup piratskom sadržaju.

Uspjeli smo dobiti pristup svih sedam sezona domovine putem dodatka Poseidon, koji je dio skladišta Kodil. Ako želite znati više o različitim Kodi spremištima i dodacima, pogledajte naša najbolja Kodi-ova spremišta i najbolje Kodi-ove dodatke.

kako-to-sat-domovina-kodi

Imajte na umu da ako koristite Kodi za gledanje domovine, to najvjerovatnije radite kroz bujicu. Važno je korištenje VPN-a za prikrivanje vašeg identiteta. 

Za nas je onaj koji koristimo ExpressVPN, ali preporučujemo i CyberGhost, jer nudi i sjajnu uslugu. O tome možete pročitati u našem CyberGhost pregledu ili provjerite naš najbolji VPN za Kodi krug za više izbora.

Završne misli

U ovom smo vodiču pokazali nekoliko načina gledanja domovine. Najmanje stresan način je odlučiti se za plaćenu pretplatu, poput Hulu. Međutim, ako biste radije strujali besplatno, na raspolaganju vam je nekoliko izbora.

Ako se odlučite za upotrebu besplatnih web stranica za preuzimanje ili preuzimanje torrenta, budite oprezni jer su uzgajalište virusa i zlonamjernog softvera koji samo čekaju da se instaliraju na vaš uređaj. Da biste se zaštitili, obavezno slijedite naše savjete: koristite antivirus i VPN. VPN će također sakriti vaš identitet od znatiželjnih očiju, što je obavezno prilikom bujice.

ExpressVPN je najbolji izbor, bez obzira na vaše potrebe. Promijenit će vašu lokaciju, zaštititi vas od mrežnih opasnosti i sakriti istinsku IP adresu u tom procesu. Zašto ne isprobati s 30-dnevnim jamstvom povrata novca?

Ako znate još jedan način gledanja domovine putem interneta, javite se u odjeljku za komentare. Pogledajte i ostale naše zabavne članke. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map