Kako gledati dobro mjesto u 2020. godini: pažljivo nož tog vremena

Dobro mjesto rijetka je predstava u kojoj uspijeva odraditi nekoliko stvari odjednom, i zaista im dobro ide. Iako se ponekad možete zapitati je li to komedija, misterija, studija karaktera ili vježba apsurda, nikad nećete imati dosadan trenutak. Iz tog razloga zaključili smo da bi bila dobra ideja ako sastavimo vodič o tome kako gledati Dobro mjesto.

Serija započinje smrću Eleanor Shellstrop koja se našla u Dobrom mjestu, dijelu zagrobnog života u koji idemo ako smo živjeli dobar život. To iznenadi Eleanor jer je bila prilično grozna osoba. U šaljivim povratnim prikazima pokazali smo sve stvari koje je ona učinila, sve jednostavno grozno, od smeća do krađe do izdaje ljudi koji su u nju vjerovali.

Ostatak glumačke skupine sastoji se od raznolikog broja dobro napisanih likova, među kojima su intelektualna i tjeskobna Chidi, zaglavljeni dobri tahani, jednostavni i nesvjesni Jason i Janet, vodič za Dobro mjesto koji može dočarati pravedne o bilo čemu iz tankog zraka. 

Međutim, krade predstavu Ted Danson kao Michael, arhitekt Good Placea i čovjek koji vodi stvari. Dansonu je očito dopadljiva svaka sekunda njegove uloge, a dobar dio užitka koji će vam stići iz The Good Placea promatra ga kako samo puze po ekranu. Nadamo se da vam je apetit pa ćemo vam pokazati kako gledati The Good Place na mreži.

Kako gledati dobro mjesto na mreži

The Good Place je NBC emisija i ne možete ga pronaći na zaštićenom streaming servisu, za razliku od emisija HBO-a ili CW-a (pročitajte naš vodič o tome kako gledati The Wire ili naš vodič o tome kako gledati CW za primjere oba).

Međutim, kao i svaki drugi nastup na NBC-u (potražite još jedan naš Vodič bezvremenskog), Dobro mjesto možete pronaći na Hulu u Sjedinjenim Državama i na Netflixu u Europi i dijelovima Azije. Hulu je sve tri sezone trenutno spreman i počet će emitirati sezonu The Good Place u sezoni 4 u rujnu 2019. godine. 

The-Dobro-Mjesto-Hulu

Hulu je izvrstan servis za streaming, s mnoštvom emisija u ponudi, a postoji prilika da nakon što pročitate nekoliko naših vodiča (poput gledanja Archera) na koje se možda želite pretplatiti. Ako ste u Sjedinjenim Državama, to nije problem. Međutim, ako se nalazite bilo gdje drugo, trebat će vam virtualna privatna mreža da biste lažno otkrili svoju lokaciju u SAD-u.

Ukratko, VPN će preusmjeriti vašu vezu na koju god lokaciju želite i šifrirati je, tako da vam je ne možete pratiti kada je upotrebljavate. Oni su vrlo zgodni alati ako želite ostati anonimni tijekom pregledavanja dok istovremeno imaju i zabavu. Hulu je prilično dobar u otkrivanju da li ga upotrebljavate, pa se potrudite da za najbolje rezultate koristite jedan od naših najboljih VPN za Hulu tipove..

VPN će vam također dobro doći ako želite gledati The Good Place na Netflixu. Pregledali smo ponude Netflixa nekoliko europskih zemalja i ustanovili da tamo možete pronaći sve postojeće tri sezone, mada nema riječi o tome kada će se dodati četvrta sezona.

The-Dobro-Mjesto-Netflix

Ako ste izvan Europe, ali više volite Netflix nad Huluom, morat ćete koristiti jedan od naših najboljih VPN-a za Netflix odabire da biste prešli strašnu Netflix VPN zabranu. Teško je to, ali testirali smo nekoliko VPN-ova iznova i iznova kako bismo bili sigurni da djeluju, a naš omiljeni ovdje na Cloudwards.net-u je ExpressVPN.

Kako gledati dobro mjesto besplatno

Naravno, Internet ne bi bio Internet bez dobrog piratskog piratstva. Pretražili smo i pronašli tri avenije uz koje možete besplatno gledati The Good Place na mreži. Imajte na umu da ćete za sve to morati koristiti jednu od najboljih VPN usluga ili novčane kazne..

Prvo je ilegalno strujanje. Kao i u drugim emisijama koje smo pratili, poput Outlandera, sve sezone Dobra mjesta možete pronaći na PutLocker-u, mjestu za streaming. Djeluje slično kao Netflix i Hulu, ali osim što plaćate novcem, valuta je vaše strpljenje.

The-Dobro-Mjesto-Putlocker

PutLocker i web lokacije poput toga ostvaruju svoj prihod putem oglasa. Ti se oglasi pojavljuju na vama kad god vam se svidi, a ponekad vas čak preusmjeravaju na uvrnute stranice. Da biste to spriječili, preporučujemo korištenje VPN-a u kombinaciji s bilo kojim od najboljih blokatora skočnih prozora.

Kako gledati Dobro mjesto na Kodi

Vaša sljedeća opcija koja nije legalna je upotreba Kodi-a, platforme za strujanje koju ćete morati instalirati na bilo koji uređaj na kojem se ljuljate. To je prilično jednostavno za napraviti, pogotovo jer imamo cijeli Kodi vodič koji će vam pomoći u tome. Ipak provjerite najbolji VPN za Kodi, tako da ga ne možete pratiti koristeći ga.

Brza provjera Posejdona, našeg najdražeg i najboljeg Kodijevog dodatka, pokazuje da su sve tri sezone Dobrog mjesta prisutne i obrađene. Ako nemate Posejdona, trebali biste. Možete ga pronaći pod jednim od najboljih Kodi reposa, Kodilom.

Torrents dobrog mjesta

Za kraj smo provjerili i The Pirate Bay da vidimo možemo li pronaći bilo kakve pristojne bujice mjesta The Good Place, naravno koristeći NordVPN, najbolji VPN za bujicu. Da nije bilo nas, mogli bismo se kladiti u dolara na krafne da bi nas pogodio ekvivalent DMCA obavijesti, što nije zabavno.

The-Dobro-Mjesto-Torrent

Torrente smo mogli pronaći kroz sva godišnja doba, ali, kao i obično, nećemo jamčiti za kvalitetu osim ako kažemo da svi učitatelji imaju visoku reputaciju. Ako niste ljubitelj The Pirate Bay, imamo i članak o najboljim alternativnim torrent stranicama.

Završne misli

The Good Place je zaista jedinstvena emisija i preporučujemo je svima koji vole neku filozofiju da odu sa svojim kikotanjem. Osvojila je gomilu nagrada i možemo shvatiti zašto: Nema valjda ništa slično i čekamo na rubu sjedala narednu sezonu.

Što mislite o The Good Place? Da li biste radije gledali Cheers? Javite nam u komentarima u nastavku ili ako smatrate da smo propustili bilo koji način da gledamo emisiju na mreži. Hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me