Kako gledati Disney Plus s VPN-om 2020. izvan SAD-a

Posljednjih mjeseci Disney najavljuje svoj novi streaming kanal, Disney +, koji će se pokrenuti 12. studenog 2019. Međutim, ne morate čekati do tada da to provjerite sami. Kopali smo i saznali kako odmah gledati Disney +, a trik ćemo podijeliti s vama u ovom članku..


Ako želite doći ravno do toga, kliknite ovdje kako biste došli do skoka ili koristite gornju tablicu. Ako prvo želite malo više pozadine na Disneyevom prodavaču, nastavite čitati.

U posljednje vrijeme puno govorimo u našoj mjesečnoj koloni Država Cloud o strujnim ratovima. Vjerojatno znate gigantski streaming Netflix, koji raste gotovo non-stop od svog osnutka prije više od desetljeća. Međutim, ne možete toliko uzgojiti – i zaraditi toliko novca – bez da drugi žele komadić torte.

To je dovelo do trenutne situacije, u kojoj, ovisno o vašem broju – postoji više od 15 glavnih usluga strujanja koje se suprotstavljaju vašoj pažnji. To uključuje divove poput Amazon Prime Video, kao i manje, ali podjednako dobre usluge poput CW-a. Iako se komadići množe, pita kao cjelina još uvijek raste, što je dobra vijest za ove velike korporacije.

Uspon Disney + Streaming

Ova bi ravnoteža uskoro mogla biti uspostavljena, zahvaljujući najvećoj svjetskoj korporaciji za zabavu koja djeluje na akciji. Disney, a ne samo sadržaj s pokretanjem streaming stranice Hulu i sportskim kanalom ESPN, odlučio je napasti prijestolje pokretanjem vlastite stranice Disney + koja će nositi sva njegova intelektualna autorska prava.

Disney + -Homepage

To vam se u početku možda ne čini mnogo, ali postoji razlog zašto Netflixovi izvršitelji ne spavaju dobro noću. Disneyeva autorska prava ne odnose se samo na stvari koje ste, i gotovo svaka osoba koja ovo čita, odrasla gledajući, poput Snjeguljice, Kralja lavova i svih ostalih saharinastih krila. Disney je već skoro desetljeće na širokoj prodajnoj zabavi i ima pravo na mnoštvo sadržaja.

Ducky Dominion

Upravo sada Disney posjeduje 20. Century Fox i njegove podružnice (filmski studio, a ne zabavni kanal Fox News), Marvel Studios (mislite The Avengers, Black Panther) i Lucasfilm (Star Wars, neke stvari o Ewok-u), među mnogim, mnogim drugim.

Osim zabavne činjenice da su Leia i Crna udovica sada Disney princeze, to također znači da Disney gleda i na milijune dolara prihoda od zabave, čak i bez vlastitog kanala za streaming. 

Disney + bit će velik izbor za mnoge ljude zahvaljujući svim tim popularnim franšizama, ali ono što također znači je da Netflix neće prikazivati ​​nijednu od ovih stvari. Streaming div gubi se na dvije fronte, a otkad je Disney povukao sav svoj sadržaj prije otprilike godinu dana.

Disney + cijena

Ako gore navedeno nije dovoljan razlog da mislite da će Disney dobiti Netflix, tu je i cijena. Disney + znatno će podcjenjivati ​​Netflix, tražeći samo 7 USD za njegov osnovni plan i 13 USD za plan koji uključuje Disney +, Hulu i ESPN. 

Za usporedbu s osnovnim planom 9 USD za Netflix i 13 ili 16 USD za napredniji, i možemo utvrditi da je to vrlo velik broj ispaljenih hitaca..

Hulu je sama po sebi jaka alternativa Netflixu, a njegova povezanost s Disney +-om može biti previše jaka mamac da se mnogi Netflixovi korisnici odupru. Povrh svega, većina kućanstava ima novac za samo jednu, možda i dvije pretplatne streaminge, pa bi moglo biti tako da bi Netflix mogao vidjeti da se baza korisnika smanjuje. Samo će vrijeme pokazati.

Disney + Datum pokretanja

Datum izdavanja Disneya + postavljen je za 12. studenoga 2019. No, Disney je pokrenuo probno servis u svim mjestima u Nizozemskoj. Do 12. studenog stanovnici zemlje droge i slave mogu gledati Disney + za ukupno jedan euro cent, a puna cijena od 7 eura kreće se na dan službenog predstavljanja.

Pretpostavljamo da su Nizozemci odabrani kao zamorci jer će to biti dobro tržište za Disney + nakon službenog puštanja u promet, a istovremeno i dovoljno veliko tržište tako da se sve greške mogu pravodobno ispraviti.

Disney + probni prvi dojmovi

Naravno, posvećeni što ćemo vam donijeti najbolje u streamingu, otišli smo i provjerili Disney + out. Bilo je zapravo zamršenije nego što možda mislite, budući da poslužitelji web mjesta ne mogu podnijeti opterećenje prvih nekoliko tjedana i ne dozvoljavaju nam da se prijavimo. Već dobar znak za Disney i loš za Netflix.

Jednom kad smo primijetili, prvo što smo primijetili je da Disney + jako sliči na Netflix. Kao i u dizajnu, praktički je isti.

Netflix-vs-Disney +

Međutim, to je dobra stvar, jer možete izravno gledati što god želite. No, to nema isti izbor kao i kod Netflixa. Ako ste stvarno u Disneyju ili Marvelu, onda imate više nego dovoljno.

Disney + -marvel

Streaming je prošao vrlo glatko, slično kao i na Netflixu i definitivno možemo vidjeti gdje ta atrakcija leži. Netflix ima pravo na brigu.

Kako mogu besplatno gledati Disney Plus s VPN-om?

Simpatični čitatelji već su iz gore spomenutog shvatili kako mogu rano i besplatno uhvatiti Disney +. Jednostavno nabavite nizozemsku IP adresu koristeći se virtualnom privatnom mrežom, prijavite se u Disney +, uplatite novčanu naknadu i krećete se prema podcjenama.

Za neupućene, VPN je program koji možete koristiti za obmanjivanje svoje lokacije bilo gdje, a da pri tom ostanete sigurni. Super su zgodne i preporučujemo ih za sve, stalno. Najbolji VPN, prema našoj procjeni, je ExpressVPN i to je onaj koji smo koristili za pristup Disneyu+.

Djelovalo je besprijekorno, kao što očekujete od VPN usluge smatramo najboljim VPN-om za streaming, iako očekujemo da će Disney + dobiti zabranu VPN-a, za razliku od Netflix-ove u skoroj budućnosti. To je rečeno, trenutno djeluje u redu, pa vam preporučujemo da ga pokušate upotrijebiti za najnovije u Ratovima zvijezda.

Kako gledati Disney Plus s VPN-om

 1. Idite na ExpressVPN i prijavite se
 2. Preuzmite ExpressVPN klijent na svoj uređaj
 3. Povežite se s poslužiteljem u Nizozemskoj (bilo koji će učiniti)
 4. Nakon povezivanja idite na disneyplus.com
 5. Prijavite se i platite peni
 6. Uživajte, iako imajte na umu da ExpressVPN bude uključen

Završne misli

Disney sprema da preuzme Netflix, a prema onome što smo vidjeli, oblikovat će se kao pravi suparnik. Iako Disney + neće natjerati konkurenciju da propadne u hladan znoj, skupina Hulu i ESPN će ga čvrsto staviti na tržište kao uslugu na koju treba paziti..

Što mislite o svemu ovome? Hoćete li odustati od Netflixa da preuzme Disney + pretplatu? Ili ćete zadržati oboje? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map