Kako gledati CW s bilo kojeg mjesta 2020. godine

CW je prilično cool američka mreža koja je svoje ime dobila zahvaljujući strelicama Arrowverse i Riverdale, ali nudi i mnoštvo drugih emisija. Zapravo, mreža je stavila toliko sadržaja vani, zaključili smo da ćemo posvetiti članak o tome kako gledati CW kako biste to mogli sami provjeriti, ma gdje bili.

CW je započeo život 2006. godine spajanjem dviju postojećih mreža. Iako se malo potukao na početku, sada je postao okosnica svijeta zabave, stvarajući emisije poput Jane Djevice, vrlo suvremene snimke telenovele i The 100, postapokaliptične serije s više zavoja nego planinskog puta.

Ipak, najveće prodajne točke za CW su Riverdale, tinejdžerski napušteni snimci Archiejeva stripa koje smo počastili vlastitim vodičem o tome kako gledati Riverdale i Arrowverse. Ovaj posljednji izraz je vrhunski niz različitih emisija postavljenih u DC Universeu, kao što su Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow i, naravno, onaj koji je sve započeo, Arrow. 

Ako vas to pokazuje, imamo puni vodič o tome kako gledati Arrow. Ako je to CW u cijelosti, nastavite čitati dok vam pokazujemo kako ga možete gledati putem interneta s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Gledajte CW uživo

CW je kabelski kanal kao i svaki drugi i stoga ga možete uključiti u paket koji imate s davateljem kabela, sve dok ste u SAD-u ili određenim dijelovima Kanade. Međutim, kako mi zapravo nismo na svim onim zemaljskim stvarima na Cloudwards.net-u, usredotočit ćemo se na načine gledanja CW-a na mreži.

Ako želite imati sve što CW nudi tijekom emitiranja, Hulu nudi to kao dio svog TV TV paketa, koji će vam prikazivati ​​oko 45 USD mjesečno i u njemu je čitav gomila kanala, kao i sav redovan stream Hulu ponude. Ako vam ovo zvuči dobro, preporučujemo vam da to provjerite, ali upozorite da je Hulu dostupan samo osobama s američkom IP adresom.

Ako niste u SAD-u, ali još uvijek želite gledati Hulu, morat ćete koristiti jedan od naših najboljih VPN-a za Hulu tipove da biste prošli drakonski ban VPN usluge..

Drugi način gledanja CW interneta je odlazak na web mjesto CW, klikom na karticu “pokazuje” ili odlaskom na traku za pretraživanje i unosom naslova onoga što želite gledati. CW nudi posljednjih nekoliko epizoda svake emisije uživo na web mjestu s ugrađenim uređajem za reprodukciju, besplatno, ali s oglasima. To je prilično dobar posao i sjajan način da se nadoknadite na emisijama dok emitiraju ili ako ste propustili epizodu.

CW pokazuje

Međutim, CW je skriven samo za američke posjetitelje, tako da ćete za ulazak ponovo morati koristiti virtualnu privatnu mrežu. VPN će uništiti vašu lokaciju tako da se možete pretvarati da ste u Sjedinjenim Državama. Blok koji je postavio CW nije baš nevjerojatan, tako da je to vaša srebrna podstava.

Za ovaj članak koristili smo ExpressVPN, koji čini se da djeluje sasvim dobro i cijelo vrijeme, i na mobilnom i na radnom stolu. Pročitajte više o usluzi u našoj ExpressVPN recenziji.

Međutim, postoji bolji način za gledanje CW-a nego preko web mjesta i to pomoću njegove aplikacije. Provjerimo.

Gledajte CW aplikaciju

Da biste pronašli CW aplikaciju, jednostavno idite na web mjesto i idite na karticu “aplikacije”. Tamo ćete pronaći čitav niz uređaja na koje možete instalirati aplikaciju. Kliknite onu koju želite i idite na utrke. Primijetit ćete, međutim, da se aplikacija ne može instalirati na desktop OS-a, što predstavlja veliku muku ako imate samo laptop i telefon (kao što je zaista vaš).

Za ovaj članak, instalirali smo CW aplikaciju na Android pametni telefon i zabrljali s njom. Izgleda prilično dobro, iako vjerojatno izgleda bolje na vašem pametnom televizoru ili tabletu.

CW aplikacija

To je, u cjelini, vrlo jednostavna aplikacija, i jako je preporučujemo, pogotovo ako je besplatna. Oglasi mogu biti neugodni, ali nisu ništa loše poput, recimo, web-lokacija poput PutLocker-a i sličnog (pročitajte naš vodič o tome kako gledati The Wire za drugi program koji je na PutLocker-u).

Međutim, slično kao CW mjesto, aplikacija je zaključana u regiji, pa će vam trebati VPN da biste joj pristupili izvan Sjedinjenih Država. Brzi test pokazuje da će bilo koja od najboljih VPN usluga učiniti trik, iako CW ne čini da ovo uzima previše ozbiljno. 

Instalacija aplikacije izvan Sjedinjenih Država drugačija je stvar, budući da Google Play Store neće dozvoliti da je neki VPN zavara. Preuzeli smo APK s ove web lokacije, ali jedan je od onih “na vlastiti rizik”. To je rečeno, dosad nam APK nije pravio probleme.

Pogledajte CW emisije na Netflixu

Ako vam se sve to zabrinjava sa web lokacijama, pretplatama, aplikacijama i APK-ovima čini previše problema, postoji jedan zadnji način na koji možete gledati mnoge, iako ne sve, CW emisije, i to putem Europskog Netflixa. EU verzija popularnog web mjesta za streaming ima licence za čitav niz CW sadržaja, uključujući većinu ako je strelica.

Arrow-Netflix

Ako vam ovo zvuči zanimljivo jer već imate pretplatu na Netflix, ali niste u Europi, pogledajte naš najbolji VPN za odabir Netflixa za pristup.

Završne misli

CW je sjajna mreža s puno sjajnih emisija, a njegov je bonus što je njegov sadržaj potpuno besplatan, iako je zaključan u Sjedinjenim Državama. Nadamo se da s ovim savjetima možete gledati strelicu i sve ostalo što CW nudi bez previše problema.

Što mislite o CW i njegovoj aplikaciji? Jesmo li propustili dobre savjete? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala vam na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me