Kako gledati bolji poziv Saula 2020. godine: sve je dobro, čovječe

Better Call Saul je prequel za Breaking Bad, a slijedi Saula Goodmana – jednog od najživopisnijih likova iz sage o Walteru Whiteu – dok se on razvija od borbe s pravnikom u donji ulagač kojeg smo obožavali. Kako je to popularna emisija, zaključili smo da ćemo pomoći ljudima pokazujući vam kako gledati Better Call Saul online.


Pravo ime Saula Goodmana je Jimmy McGill, a on se jednom jako razlikovao od nesretnog, etički fleksibilnog polukriminala u filmu “Breaking Bad”. Kad se Better Call Saul prvi otvori, njegov je ured u stražnjem dijelu salona za nokte, on gotovo nema klijenta i većinu dana provodi brinući se o svom bolesnom bratu, partneru u odvjetničkoj tvrtki toplight..

Jimmy je odlučio ostaviti svoju prošlost kao prevaranta iza sebe i ozbiljno to iskoristiti kao pravnik koji se zalaže za malog, ali okolnosti se zavjere protiv njega – kao i njegov vlastiti lik – i polako, ali sigurno, on je pretvorena u Saula Goodmana.

Better Call Saul jednako je studija karaktera koliko i Breaking Bad, a mi ga definitivno preporučujemo svima koji vole duboku dramu. Međutim, bez obzira na to što radite, nemojte gledati prije nego što razbijete loše ili ćete pokvariti taj nastup – ozbiljno. Imamo vodič kako gledati Breaking Bad, pa prvo to provjerite prije nego pogledate Better Call Saul.

Kako gledati bolji poziv Saulu na mreži

Do sada su četiri sezone Better Call Saula emitirane na njegovoj kućnoj mreži AMC, a Better Call Saul sezona 5 planirana je za 2020. Budući da AMC nema vlastitu streaming mrežu poput, recimo, Showtimea (pogledajte naše kako gledati vodič za milijarde za jednu izvrsnu emisiju na toj mreži), Better Call Saul u cijelosti možete pronaći na Netflixu.

Bolji Call-Saul-Netflix

Kao što je još jedan AMC show, Mad Men, koliko možemo reći da Netflix svake pojedine zemlje nosi sve Better Call Saul, što znači da sve što trebate je pretplata na Netflix i dobro je ići.. 

Ovisno o vašoj lokaciji, Netflix može koštati samo 10 dolara mjesečno i otvara ogroman svijet zabave; preporučujemo ga bilo kome, posebno ako prvih 30 dana dobijete besplatno.

Međutim, ako se nalazite u zemlji koju nismo provjerili i u svojoj knjižnici nemate Better Call Saul, morat ćete se koristiti virtualnom privatnom mrežom da biste se mogli pretvarati kao da ste negdje drugdje. nose avanture Jimmyja McGilla. Ukratko, VPN će sakriti vašu IP adresu i omogućiti vam da se pojavite kao da ste negdje drugdje, što je prilično korisno.

Međutim, ne možete koristiti bilo koji ol ‘VPN da biste pristupili Netflixu u drugoj zemlji. Navodimo razloge zbog kojih je u našem detaljnom dokumentu o zabrani Netflix VPN-a, ali konačan rezultat je da samo nekolicina VPN usluga može pouzdano proći do Netflixa. 

Pogledajte naš najbolji VPN za Netflix komad za kremu usjeva, iako ako niste tip za čitanje, možete skočiti ravno na mjesto našeg pobjednika, ExpressVPN.

Kako gledati Better Call Saul besplatno

Kada je u pitanju legalni streaming, Netflix vam je najbolja opklada za gledanje Better Call Saula prema zemlji milje. Međutim, Internet ne bi bio internet da nije bilo mnogo moralno dvosmislenijih načina da se shvati stvaranje lika moralno dvosmislenog kao Saul Goodman. 

Doista, razmisli što bi Saul učinio.

Kad su u pitanju dodirane stranice za streaming, možete odabrati, ali tijekom godina otkrili smo da je PutLocker najpouzdaniji – ili možda najmanje nepouzdan – tamo negdje. Brza provjera pokazuje da tamo ima Better Call Saul od 1 do 4, i to u dobrom redu.

Bolje-privjesak-Saul-PutLocker

Međutim, osim ako zaista ne volite bombardirati oglase za porno, kockanje i druge stvari u kojima najbolje uživate u privatnosti, preporučujemo vam da instalirate jedan od najboljih blokatora skočnih prozora kad posjetite PutLocker ili neku drugu stranicu poput njega. Isto tako, dok ste u radu s tim, ni jedno od najboljih antivirusnih rješenja u pozadini neće škoditi. Doista nam se sviđa Bitdefender, pa provjerite.

Kako gledati bolji poziv Saula na Kodi

Posljednja opcija struje je Kodi, koja, ako za nju nikada niste čuli, predstavlja medijsku platformu koja je nekad razvijena za Xbox, ali sada je dostupna na gotovo svim uređajima vani. Možete ga pokrenuti na OS-u svog automobila, ako želite.

Ako želite znati više o tome kako Kodi funkcionira, pogledajte naš cjeloviti Vodič za Kodi, ali sve se svodi na njegovo instaliranje, zatim pregovaranje o vašem najboljem spremištu za Kodi – i nekim najgorim – kako biste pronašli dodatak, o tome ima emisiju koju želite. 

Pronašli smo Better Call Saul na dodatku Poseidon koji se može naći pod reporom Kodil. Međutim, korištenje Kodi-ja za gledanje sadržaja zaštićenih autorskim pravima tehnički je protuzakonito, pa vam preporučujemo da jedan od naših najboljih VPN-a za Kodi tipove bude angažiran kada idete ovom rutom..

Bolje nazovite Saul torrente

Posljednja opcija gledanja boljeg Saula poziva o kojoj ćemo govoriti u ovom članku je bujica. Nagla je da ćete moći imati kopije emisije u svom vlasništvu, bez da se morate pouzdati u nepouzdane web stranice za streaming. 

Međutim, njegova je slaba strana to što je bujica vjerojatno najgledaniji način hvatanja vaše omiljene zabave. Torrenting bez aktiviranja VPN-a samo traži probleme.

Sve sezone sezone Better Call Saul pronašli smo na zalivu Pirata, iako kao i obično nećemo jamčiti za kvalitetu. Međutim, prepoznajemo ručke nekih prenositelja pa bi trebalo biti dobro.

Bolji Call-Saul-Torrents

Prije nego što se upustite u The Pirate Bay ili alternativne stranice bujice, preporučujemo vam da pogledate naš članak o najboljem VPN-u za bujicu kako biste se zaštitili. Ako želite preskočiti zadatak čitanja, veliki smo obožavatelji NordVPN-a kada je u pitanju dijeljenje datoteka P2P, tako da možete provjeriti uslugu pomoću 30-dnevnog razdoblja povrata novca.

Završne misli

Better Call Saul jedna je od najintrigantnijih emisija danas tamo, jer je jedna od rijetkih koja pokazuje kako lik može biti oblikovan u njihovim okolnostima, čak i ako on to ne želi biti. Na neki je način čak i snažniji od toga da Breaking Bad ima u tom pogledu, iako mu nedostaje eksplozivnost roditeljskog šoua.

Što mislite o Better Call Saulu? Dostojan nasljednik ili loš pretendent? Javite nam u komentarima u nastavku, kao i sve načine na koje smo možda propustili gledati ovu sjajnu emisiju. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map