Kako gledati bezvremenog u 2020. godini, jer vrijeme propada

Iako je sada van zraka, Timeless je jedna od rijetkih emisija otkazanih prije njihovog vremena koja ima zadovoljavajuće finale. To prati trostruke putnike dok popravljaju američku povijest od sabotaža tajanstvene organizacije po imenu Rittenhouse. Ako ste u povijest sa zaokretom, to je prilično dobra opcija, zato smo sastavili ovaj vodič o tome kako gledati bezvremensku internetsku stranicu.

Bezvremenski je emitiran na NBC-u za njegovu prvu sezonu, ali otkazan je jer tih 16 epizoda nije privuklo publiku koju je mreža željela vidjeti. Također pretpostavljamo da su visoki troškovi snimanja emisije u prošlosti odigrali svoju ulogu; prepune haljine i kočija upregnuta na konjima nisu jeftini. 

Na kraju je ipak NBC odlučio izabrati drugu sezonu Timeless-a. Međutim, nakon što je izašlo tih 10 epizoda, zaključili su da je gledanje emisije bolje funkcioniralo, iako ne prije nego što su naručili poseban dvodijelni finale koji je vezao većinu labavih krajeva emisije.

Kao i mnoge nišne emisije, Timeless nije pogodio ciljeve koje je njegova mreža htjela, što je bila velika sramota za njegove fanove. Emisija nudi dobru mješavinu američke povijesti, akcije i napetosti, dok će vas likovi i njihove interakcije zabavljati. Dodajte toj vrlo zanimljivoj sveobuhvatnoj priči i imat ćete show koji će vas zabavljati kroz cijelo njeno kratko vrijeme izvođenja.

Pomoću ovog vodiča možete gledati Bezvremena s bilo kojeg mjesta i pratiti avanture Lucy, Wyatta i Rufusa za sebe. Započnimo.

Kako gledati bezvremenski online

NBC nema uslugu streaminga, pa za razliku od, recimo, Arrowa, ne možete gledati Timeless na vlasničkom mrežnom kanalu. Umjesto toga, imate dvije mogućnosti, ovisno o kojoj ste strani Atlantika: Hulu i Netflix. Svoju lokaciju možete, naravno, lažirati pomoću virtualne privatne mreže, ali doći ćemo do toga.

Hulu je sjajna streaming usluga koja nudi mnoštvo emisija, među njima Archer i The Handmaid’s Tale, pa kada završite s Timelessom, imate mnogo više za paziti. Međutim, dostupan je samo u Sjedinjenim Američkim Državama, pa ćete udariti geoblok ako pokušate pristupiti web mjestu s bilo kojeg drugog mjesta. 

bezvremenski Hulu

Jedini pouzdan način zaobići blok je pomoću VPN-a, programa koji može prevariti vašu lokaciju. U slučaju Hulu, to postaje dodatno otežano, jer usluga aktivno ide nakon IP adresa koje je identificirala kao pripadnost VPN-u. Stoga, ako ne koristite jedan od najboljih VPN-a za Hulu, loše ćete proći. 

Ako vam to zvuči kao previše gnjavaže i imate u Europi, imate sreće: EU Netflix ima obje sezone bezvremenskog. Međutim, nedostaje dvodijelno Vremensko finale.

Bezvremenski Netflix

Netflix ima još veću zbirku emisija i filmova od Hulu, tako da je po našem mišljenju malo bolji posao od njegovog konkurenta – kao dodani bonus nema oglasa. Ako budete koristili jedan od najboljih VPN-a za Netflix, još je bolja ponuda, jer će se ukloniti sve geo-ograničenja, što znači da imate pristup mnogim emisijama.

Kako gledati bezvremensko besplatno

Druga mogućnost, ako želite gledati prilično sve ono što se trenutno događa, jest ići piratstvom. Imamo tri opcije za vas, ako vas to zanima. Počet ćemo pregledom ilegalne struje. Postoji desetak web lokacija s kojih možete birati, ali sviđa nam se PutLocker jer njegove oglase možete lako onemogućiti bilo kojim od naših najboljih blokada skočnih prozora..

U stvari, čak i ako radite legalnim putem, morat ćete se obratiti PutLocker-u da biste gledali finale, jer iz nekog razloga Netflix ga nema. Piratstvo štedi dan ovdje, jer ne samo da su obje sezone na PutLockeru u cijelosti, finale je također.

Bezvremenski PutLocker

Međutim, budite upozoreni da biste mogli upasti u probleme ako vas uhvate posjećivanje ovakvih web lokacija. Iz tog razloga, preporučujemo vam da koristite jedan od naših najboljih VPN-ova i najbolji antivirusni softver kada stavljate šešir na lubanju i križama..

Kako gledati bezvremenski na Kodi

Druga manje zakonska opcija je korištenje Kodi-ja, platforme za strujanje medija izvorno razvijene za Xbox, ali sada široko dostupne. Vjerojatno biste dosad mogli pokretati OS svog automobila. Ako želite znati nešto više o Kodi-ju prije nego što ga instalirate, pročitajte naš cjeloviti Kodi vodič kako biste dobili put.

Općenito govoreći, dodatak Poseidon nalazi se tamo gdje možete pronaći većinu TV emisija i filmova, a Timeless nije iznimka. Na kraju smo ga nazvali jednim od naših najboljih dodataka Kodi. Ima obje sezone, kao i finale na raspolaganju za gledanje.

Bezvremenski bujice

Ako vam sve gore navedeno zvuči zabavno, ali radije idete u staru školu, onda je bujica Vremena mnogo opcija, mada imate manje izbora nego što to inače činite u drugim emisijama. Svevremenski nedostatak popularnosti ogleda se u vrlo malom broju bujica koje možemo pronaći. 

Bezvremenski bujice

Nema riječi o tome je li finale uključeno u bujice Timeless Season 2, a mi bi to zahvalili ako bi nam netko mogao dati do znanja u komentarima u nastavku.

Kao i obično kod mučenja, morate biti vrlo oprezni ili riskirati da dobijete novčanu kaznu. Sastavili smo popis najboljih VPN-a za bujice, a svi oni zasigurno vas drže podalje od očiju policajaca za vrijeme preuzimanja..

Završne misli

Bezvremenski je prilično dobar show koji posvećuje oštru pozornost povijesnim detaljima, ali još uvijek nudi zabavan ritam kroz povijest Sjedinjenih Država, s nezaboravnom glumačkom postavom i intrigantnom misterijom. Nadamo se da će vam gornji savjeti pomoći da to gledate i da uživate u njemu koliko i mi.

Što mislite o Timelessu? Je li NBC imao pravo otkazati? Javite nam u komentarima u nastavku i slobodno podijelite sve načine gledanja emisije koja nam je možda promakla. Hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me