Kako gledati američku horor priču 2020. godine

Američka horor priča jedna je od onih emisija koja se nikad ne može zaustaviti. Recikliranjem spota i stvaranjem svježih, zastrašujućih priča svake sezone, predstava se može nastaviti u nedogled. Emisija je privukla pozornost visokih slavnih osoba, poput Lady Gage i Kathy Bates, te su čak dobile nominacije za više Zlatnih globusa.


Ako želite da vas se uhvati za hype, ovaj vodič o gledanju američke priče o hororima je za vas. Pokazat ćemo vam svaki način da se emisija struji na mreži. Uz službene platforme na kojima se prenosi, pružit ćemo i načine gledanja AHS-a besplatno.

Gledajte američku horor priču na mreži

Postoji puno načina na koje ćete gledati američku priču o hororima putem interneta, i to puno više od ostalih emisija. Prenosi se na Amazon Prime Video, Hulu, Netflix i FX-ovoj platformi za streaming bez oglasa, FX +. Ako živite u SAD-u i želite gledati Američku horor priču, postoji puno načina, ali oni koji žive u inozemstvu imat će teže vrijeme.

kako-to-sat-američki horor-priča-Hulu

Hulu i FX + dostupni su samo američkim stanovnicima, a iako su Amazon Prime Video i Netflix dostupni u mnogim zemljama, različite biblioteke između lokacija mogu značiti da ne možete gledati američku horor priču.

Srećom, postoji način za to. Pomoću virtualne privatne mreže možete prerušiti svoju vezu tako da se usluzi čini kao da se nalazite na drugoj lokaciji. To znači da ako ste u, recimo, Nizozemskoj, sve što trebate je povezati se s poslužiteljem u SAD-u za strujanje Hulu.

VPN-ovi djeluju spajanjem na udaljeni poslužitelj prije odlaska na internet. Vaša IP adresa i podaci o zemljopisnoj lokaciji zamjenjuju se podacima poslužitelja, zbog čega izgledate kao da se virtualno nalazite na drugoj lokaciji. Vaša je veza šifrirana i VPN protokolima, što znači da vam nitko to ne može vratiti (pročitajte naš opis šifriranja).

Preporučujemo ExpressVPN. Kao što možete vidjeti u našem ExpressVPN pregledu, on kombinira sve što želimo od VPN-a, velike brzine, visoku sigurnost i jednostavno sučelje. Ako želite više opcija, pročitajte naš najbolji VPN za Netflix, najbolji VPN za Hulu i najbolji VPN za Amazone Prime video vodiče.

Gledajte Američku horor priču besplatno

Teško je pronaći besplatan tok američke horor priče. Nakon gomile pretraživanja Reddita, pronašli smo sezonu sedam i osam na Couchtuneru, a sezone jednu do osam na Tvidsu. Međutim, te su web stranice definicija skupa, pa budite sigurni da koristite naš najsigurniji VPN da biste ostali zaštićeni.

kako-to-sat-američki horor-priča-couchtuner

Naš najbolji antivirusni softver također će vam dobro služiti. Te web stranice za strujanje mole za cyber-kriminale, tako da osim ako niste zainteresirani za inficiranje vašeg računala zlonamjernim softverom, nemojte strujati osim ako niste spremni za antivirus. Na temelju našeg testiranja, Bitdefender Antivirus je najsigurniji (pročitajte našu recenziju Bitdefender Antivirus).

Skočni prozori su također problem, pa pročitajte i naš najbolji vodič za blokiranje skočnih prozora.

Pogledajte američku priču o hororima na Kodiju

Američku priču o hororima možete gledati i na Kodi. Kodi je sučelje medija za medijske poslužitelje, ali kako objašnjavamo u našem Vodiču za Kodi, njegovu funkcionalnost možete proširiti dodacima. Budući da je platforma otvorenog koda, svatko može stvoriti dodatak, a nekolicina velikodušnih članova zajednice pridonijela je kôdu koji vam omogućuje strujanje.

Naš najbolji kodi vodič za dodatke navodi naše favorite, ali ne biste ih trebali instalirati ako niste zaštićeni. Ti dodaci obilaze internet i pronalaze streamove za emisiju koju želite gledati s web stranica, poput Couchtunera i Tvida. Još uvijek struji s tih web lokacija, ali Kodi pronalazi streamove za vas.

Zbog toga je Kodi u legalnom sivom području, pa je najbolje ako struji samo kad je vaša veza sigurna. Mnogi od naših najboljih VPN tipova će dobro raditi za Kodi, ali ako želite koristiti VPN isključivo za tu platformu, naš najbolji VPN vodič za Kodi možda će vam biti od pomoći..

ExpressVPN je dobar izbor, ali CyberGhost se također dobro plasira za Kodi zahvaljujući specijalnim poslužiteljima za strujanje. O tome možete saznati više u našoj recenziji CyberGhost.

Gledajte Američku horor priču Torrent

I na kraju, bujica je. Torrent funkcionira tako što vaše računalo povezuje s mrežom računala, od kojih će svako prenijeti mali dio datoteke. Budući da datoteka ne postoji središnje mjesto, puno je teže provoditi zakone o autorskim pravima za preuzimanje torrent datoteka (više o tome pročitajte u našem nelegalnom vodiču o torrentici).

kako-to-sat-američki horor-priča-torrent

Brza pretraga na popularnim torrenting web stranicama pokazuje da su sve epizode i godišnja doba American Horror Storya dostupni za preuzimanje. U skladu s tim, ne biste trebali ništa preuzeti bez VPN-a. Iako je teže primijeniti opomene zbog kršenja autorskih prava, to se i dogodi, što znači da možete biti na rezanju bloka ako ga radite nezaštićeno.

Naš najbolji VPN za torrenting vodič prikazuje naše favorite za peer-to-peer veze. NordVPN se nalazi na vrhu liste zahvaljujući velikim dijelom svojim posvećenim torrenting poslužiteljima. Ti su poslužitelji napravljeni za potrebe povećanja propusne P2P veze i samo su jedna od mnogih posebnih vrsta servera koje nudi NordVPN, kao što možete vidjeti u našoj NordVPN recenziji..

Završne misli

Na puno je načina službeno strujanje Američke horor priče, ali besplatnih je opcija malo i daleko između njih. Bez obzira na put koji ste krenuli, trebali biste koristiti VPN da biste zaobišli geoblokove koje su postavili streaming platforme ili osigurali vezu. Možete pročitati naše VPN recenzije da biste pronašli onaj koji je pravi za vas.

Pogledajte i našu arhivu strujanja za članke poput ovog. Nedavno smo objavili kako gledati Čovjeka s jednim puncem i kako gledati Zonu sumraka, pa ako vas zanimaju te emisije, pročitajte naše vodiče.

Kako gledate američku horor priču? Javite nam u komentarima u nastavku i, kao i uvijek, hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map