Kako gledati Amerikance 2020. godine za Igre špijunske igre

Amerikanci smješteni u 1980-ima slijede naizgled tradicionalnu nuklearnu obitelj koja živi u predgrađu Washingtona, D.C., međutim, sve nije onako kako se čini. To je zato što su roditelji u obitelji zapravo tajni sovjetski špijuni koji su duboko u tajnosti. U stvari toliko duboko da njihovo dvoje djece nema pojma o svom stvarnom identitetu. U ovom ćemo vam članku pokazati kako gledati Amerikance na mreži kako biste mogli saznati ispunjava li ih sve.


Gledajući predstavu, zaronili ste se u svijet spletki, špijunaže i napetosti s velikim ulogom. Glavni likovi, Elizabeth i Philip Jennings – koje igraju Keri Russell i Matthew Rhys – postoje u stalnom stanju paranoje i neizvjesnosti, jer oni moraju izvršavati svoje zadatke održavajući prikaze, čak i pred vlastitom djecom..

Ovaj zadatak nije lakši kada Stan Beeman (kojeg glumi Noah Emmerich) – agent FBI-a koji radi u kontraobavještajnoj službi – iznenada postane njihov susjed. Upastite to s izvrsnom izvedbom Amerike 1980-ih i imate jedan pakleni show koji vas neprestano drži na nogama.

Amerikanci su završili svoju šesterosezonsku vožnju u 2018. godini, pa je sada savršeno vrijeme za provjeru emisije ako već niste, jer ćete cijelu stvar moći grickati bez potrebe da čekate. S druge strane, ako ste započeli gledanje emisije, ali otpali u nekom trenutku tijekom njezinog petogodišnjeg trčanja, sada postoji puno načina da se nadoknadite.

Kako gledati Amerikance na internetu

Iako su Amerikanci stvorili i izvorno emitirali na FX-u, sada kada je emisija gotova, postoji mnoštvo različitih streaming platformi koje možete gledati na.

Kako-watch-the-Amerikanci-Amazonu

Prvo je Amazon Prime Video u kojem možete strujati svih šest sezona ako ste glavni član ili ga možete kupiti po jednu epizodu ili sezonu, ako niste. Svaka sezona košta 12,99 dolara, dok će vam jedna epizoda pokrenuti 2,99 dolara. Ako niste upoznati s Amazonovom uslugom streaminga, pogledajte naš vodič o tome kako gledati Amazon Prime Video.

Amerikanci su dostupni i na iTunesu. Međutim, u usporedbi s Amazonom, ovo je skuplja opcija, jer se svake sezone cijene 19,99 USD, a ne postoji opcija za kupnju pojedinih epizoda. 

Kako-watch-the-Amerikanci-iTunes

Treba imati na umu da iTunes nudi samo TV emisije u šest zemalja, a to su SAD, Kanada, Francuska, Velika Britanija, Njemačka i Australija. Da biste zaobišli ovo ograničenje, možete koristiti VPN da biste stekli američku IP adresu.

Nastavite, također možete gledati prvih pet sezona emisije na Netflixu, ali samo ako se nalazite u jednoj od tri države – Njemačkoj, Švedskoj i Švicarskoj – zbog geflokiranja Netflixa. 

Kako-watch-the-Amerikanci-Netflix

U skladu s tim, možete koristiti VPN da biste zaobišli ovaj problem, ali Netflix VPN zabranu je teško zaobići. Stoga pogledajte naš popis najboljih VPN-a za Netflix opcije kako biste mogli gledati emisiju s, primjerice, njemačkom IP adresom.

Slijedi Vudu, gdje svake sezone Amerikanaca možete kupiti za 12,99 dolara ili svaku epizodu za 1,99 dolara. Uz to, pilot epizoda nudi se besplatno, što Vudu čini izvrsnom opcijom ako niste u cijelosti prodani u konceptu emisije. 

Kako-watch-the-Amerikanci-Vudu

Nažalost, Vudu je dostupan samo stanovnicima SAD-a i Meksika, pa vam preporučujemo da dobijete meksičku IP adresu, ako vam se sviđa ova opcija.

Microsoft također nudi ponudu za prodaju na zahtjev, pri čemu svaka epizoda nosi cijenu od 2,99 dolara, a svake sezone kreće se od 14,99 do 24,99 dolara. TV emisije od Microsofta su dostupne samo u 20 odabranih zemalja, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Meksiko, Kanadu, Novi Zeland, Brazil i Japan, kao i većinu zapadne Europe i Skandinavije.. 

Kako-watch-the-Amerikanci-Microsoft

Za gledanje emisije trebat ćete koristiti način plaćanja iz jedne od tih zemalja, pa vam upotreba VPN-a neće pomoći u ovom slučaju..

Konačno, ljudi iz Australije, Austrije, Kanade, Francuske, Njemačke, Japana, Švicarske, Velike Britanije i Sjedinjenih Država mogu kupiti Amerikance iz Google Play Store-a. Svaka sezona koštat će vas 22,99 ili 24,99 dolara, a epizoda košta 2,99 dolara. 

Kako-watch-the-Amerikanci-je Google Play

Kako biste zaobišli ograničenja zemlje, možete pogledati naše najbolje VPN za Android tipove, koji su u stanju prevariti Play Store.

Kako gledati Amerikance na Internetu besplatno

Ako ne želite trošiti svoj teško zarađeni novac da biste gledali Amerikance, postoje i besplatne opcije za vas. Prije nego što pogledate ove mogućnosti, trebali biste se u skladu s tim pripremiti. 

Web-lokacije za besplatan streaming obično financiraju svoje poslovanje putem sjenovitih skočnih oglasa koji često sadrže zlonamjerni softver, zato prvo preuzmite jedan od naših najboljih blokatora skočnih prozora..

Također biste trebali osigurati da instalirate jedan od unosa na našem popisu najboljeg antivirusnog softvera jer cyber-kriminalci mogu lako pretjerati na vaše uređaje i zaraženi raznim oblicima zlonamjernog softvera, čak i nakon samo jednog posjeta..

Kako-watch-the-Amerikanci-Putlocker

Sve što je rečeno, provjerili smo besplatne web stranice za streaming PutLocker i CouchTuner i otkrili da je svih šest sezona emisije dostupno na obje. Neke su veze prekinute, ali svaka web lokacija nudi nekoliko ogledala za svaku epizodu, tako da ćete lako moći pronaći onu koja djeluje.

Kako-watch-the-Amerikanci-CouchTuner

Budući da je pretakanje zaštićenog autorskog prava na ovaj način nezakonito, također preporučujemo preuzimanje jedne od naših najboljih VPN opcija, jer ovisno o mjestu gdje živite, možete se suočiti s pravnim posljedicama za gledanje Amerikanaca na ovim web mjestima..

Kako gledati Amerikance na Kodi

Kodi je još jedna sjajna opcija za gledanje Amerikanaca besplatno. Ako nikad prije niste čuli za platformu, svakako biste trebali pročitati naš Kodi vodič. Da zaključimo, Kodi je platforma otvorenog koda na koju možete instalirati spremišta, a za vašu udobnost sastavili smo zgodan popis najboljih Kodi-ovih skladišta.

Kako-watch-the-Amerikanci-Posejdona

Ovi repos sadrže nekoliko dodataka, od kojih su neki ispunjeni divovskim televizijskim i filmskim knjižnicama. Pronalaženje pravog dodatka također može biti zbunjujuće, pa će naš popis najboljih Kodi dodataka biti vrlo koristan ako prvi put postavljate Kodi.

Kako-watch-the-Amerikanci-Posejdona

Provjerili smo dva popularna dodatka za televizijski sadržaj – Poseidon i Incursion – i otkrili da je svih šest sezona Amerikanaca dostupno za strujanje u oba. Kao i kod drugih opcija besplatnog streaminga, Kodi je nezakonit kada se koristi u tu svrhu, pa se svakako zaštitite jednim od naših najboljih VPN-a za Kodi tipove..

Torrenti Amerikanaca

I na kraju, bujica je uvijek opcija kad tražite način za besplatno sticanje sadržaja zaštićenih autorskim pravima. Prije nego što dignete crnu zastavu, imajte na umu da su bujice ilegalne i da mogu rezultirati ozbiljnim pravnim posljedicama. Stoga obavezno preuzimajte bujice samo ako ste zaštićeni jednim od naših najboljih VPN-a za bujicu.

Kako-watch-the-Amerikanci-kabla

Kao i kod mjesta za streaming, bujica može biti rizična. Web lokacije za hosting sadržane su s lažnim torrentima i zlonamjernim softverom, tako da uvijek trebate potražiti pouzdane učitače ili torrente s komentarima koji provjeravaju njihovu autentičnost. Za dodatnu zaštitu pobrinite se da imate i jedan od najsigurnijih antivirusnih softvera.

Završne misli

Postoji nekoliko mogućnosti za gledanje Amerikanaca, bili spremni platiti za to ili ne. Nažalost, većina pravnih putova blokirana je regionalnim ograničenjima, pa ako se ne dogodi da živite u nekoj od gore spomenutih zemalja, morat ćete se naoružati VPN-om da biste gledali predstavu kroz manje službene izvore ili se oko geobloka.

Što mislite o Amerikancima? Da li vas emisija dovodi do ruba vašeg sjedala dok napetost raste i naši špijuni uvijek iznova izbjegavaju otkrivanje? Ili smatrate da je prespor za vaš ukus i želite da bude još neke akcije koja bi začinila stvari? Javite nam u komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map