Kako deblokirati bujice u 2020. godini: nova mora za gusare

Samo bujica je zakonita u većini zemalja, ali bujice se uglavnom koriste za piratstvo. Iz tog razloga mnoge se web stranice blokiraju i otežavaju im pristup. Sastavili smo ovaj vodič kako bismo vam rekli kako na siguran način deblokirati bujične web stranice.


Torrenting je u osnovi internetska razmjena datoteka, a mnogi ljudi ga koriste za dijeljenje ili preuzimanje legalnih stvari, poput besplatnog sadržaja i zaštićenog autorskog prava. To je rečeno, najveći dio sadržaja su filmovi, igre i knjige, koji su zaštićeni autorskim pravima.

Ako ih preuzmete, ušli ste na ilegalni teritorij. Nismo ovdje da bismo vam rekli što učiniti, ali trebali biste znati rizike koji su uključeni ako namjeravate prekršiti zakon.

Zabrane mučenja

Glavni razlog blokade torrenta je borba protiv kršenja autorskih prava. Lokalne mreže, na primjer na radnom mjestu ili u školi, često ih blokiraju, ali to mogu učiniti i davatelji internetskih usluga. U Velikoj Britaniji i drugim zemljama sudski nalozi prisiljavaju davatelja internetskih usluga na, ali davatelji internetskih usluga također mogu odlučiti da to učine kao mjeru opreza protiv širokih zakona o pirateriji u zemlji..

Ako pokušate pristupiti blokiranom web mjestu, možda će vas dočekati poruka upozorenja koja vas podsjeća na kaznu za kršenje autorskih prava. Kazne se razlikuju od zemlje do zemlje. Neki zatvaraju oči, dok drugi izriču zatvorske kazne i velike novčane kazne. Za više informacija o zemlji potražite naše ostale članke o bujici.

Ipak, zabrane i nadzor ne rade. Popularne torrent web stranice, kao što su The Pirate Bay i Kickass Torrents, ponekad mijenjaju imena svojih domena kako bi ostale aktivne, tako da je dobro Googleu dati naziv web stranice, a ne upisivati ​​je u adresnu traku. Osim toga, lako je obilaziti blokove.

Kako deblokirati torent web stranice

Pomoću proxyja možete deblokirati torrent web mjesto koje želite. Oni su nepouzdani i ne uključuju šifriranje, što bi vas učinilo ranjivima. Pročitajte našu usporedbu VPN vs proxy vs Tor kako biste saznali više.

Najbolji način za deblokiranje bujice je korištenje virtualne privatne mreže. Bit ćete zaštićeni njegovom sigurnošću i vaša IP adresa ostat će skrivena. Većina ima i pravila bez zapisnika, što znači da neće biti zapisa o vašim mrežnim aktivnostima. Možete odabrati samo jedan s našeg najboljeg VPN popisa, ali morate biti sigurni da je prikladan za bujicu.

Osim dobre sigurnosti i privatnosti, treba vam i killswitch. Prekinut ćete vezu ako ne uspije i spriječiti propuštanje pojedinosti. VPN bi trebao proći i testove curenja DNS-a.

Iskoristite prednost one koja ima neograničenu propusnost i dobru brzinu za sporija preuzimanja. Važno je imati na umu da svi pružatelji usluga u našim VPN pregledima ne dopuštaju vršnjački promet jer koristi preveliku propusnost pa ćete se morati pobrinuti za onaj koji odaberete. Da bismo vam uštedjeli gnjavažu, pobrinuli smo se da naše preporuke odgovaraju gore navedenim kriterijima.

NordVPN

NordVPN je odličan izbor za bujice. Ima neke od najboljih sigurnosnih podataka na tržištu i uključuje ubojicu. Također ima prilagođene P2P poslužitelje za veću sigurnost. Dodajte tome svoje dvostruke poslužitelje i stroga pravila zabrane zapisa i možete vidjeti zašto je naš najbolji VPN za bujice.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Također ima dobre brzine i neograničenu propusnost, a može se koristiti u većini operativnih sustava. Postoji 30-dnevni prozor povrata novca, koji vam daje dovoljno vremena da biste ga voljeli. Pročitajte našu NordVPN recenziju za više informacija o usluzi.

ExpressVPN

Još jedan dobar izbor za bujice je ExpressVPN. Ima izvrsnu sigurnost, kao i ubojicu, i ne vodi dnevnik vaših mrežnih aktivnosti. Svi se serveri mogu koristiti i za bujice. Ne postoje ograničenja propusne širine i to je jedan od najbržih VPN-ova okolo.

ExpressVPN-stranica

ExpressVPN-Prijava

ExpressVPN-Speedtest

ExpressVPN-tunel-Opcije

ExpressVPN-Full-aplikacija

prijašnji

Sljedeći

Podržava glavne operativne sustave i jednostavan je za upotrebu, posebno za početnike. Postoji 30-dnevna garancija povrata novca, tako da nemate šta izgubiti. Pročitajte našu ExpressVPN recenziju za bolji izgled.

CyberGhost

CyberGhost možete koristiti i za mučenje jer ima dobru sigurnost i ne drži zapisnike. Ugrađen je i automatski killswitch, tako da ne morate brinuti o vezi. Na njegovom popisu poslužitelja nalazi se profil bujice koji prikazuje samo poslužitelje s omogućenom P2P. Ima neograničenu propusnost i pristojnu brzinu.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

prijašnji

Sljedeći

Možete ga instalirati na većinu uređaja i operativnih sustava. Među našim je najboljim VPN-ovima na više uređaja jer omogućuje istovremeno povezivanje sedam. Dostupno je sedmodnevno probno razdoblje, ali ako vam treba više vremena, postoji i garancija povrata novca. Pročitajte našu recenziju CyberGhost za više informacija.

Opasnosti od bujice

Zemlje zaustavljaju kršenje autorskih prava putem blokova web stranica i pravnih postupaka. Ako idete na torrent sadržaj zaštićen autorskim pravima, to trebate učiniti uz zaštitu VPN-a.

Većinu bujica uhvati ISP. Može vidjeti vaše aktivnosti, pa je lako uočiti ako nelegalno preuzimate sadržaj. Osim toga, u EU-u se od ISP-a traži da čuvaju korisničke podatke najmanje 10 tjedana, a vladine agencije mogu im pristupiti.

Postoje i grupe za praćenje piratstva koje vode računa o preuzetim sadržajima. Oni mogu vidjeti tko to preuzima i bilježe njihovu IP adresu. Naš najbolji VPN za Njemačku ima primjer.

Bez obzira na način na koji vas uhvate, obavijesti o kršenju i tužbe mogu se tada poslati. Pomoću VPN-a maskirat ćete svoj stvarni identitet i izbjeći pravne probleme.

Tu je i opasnost od bujice napunjenog virusom. Budite oprezni pri odabiru bujice kako ne biste postali žrtva cyber-kriminala. Pročitajte komentare pod njima jer će mnogi korisnici objaviti upozorenje ako je datoteka loša. Uprkos tome, dobra je ideja instalirati i pristojan antivirus.

Završne misli

Nadamo se da vam je ovaj vodič pomogao da sigurno otključate omiljene torrent web stranice. Provjerite ima li VPN veliku sigurnost, ubojicu i pristojnu politiku privatnosti. Trebao bi proći testove curenja DNS-a i imati P2P poslužitelje. Plus, neograničena propusnost i dobre brzine su bonus.

Sve naše preporuke dobit će vam ono što vam treba, ali NordVPN je najbolji izbor. Izvrsna je sveobuhvatna usluga i probija sve kutije za bujice. Uz njegovo 30-dnevno razdoblje povrata, dobit ćete dovoljno vremena da vidite želite li.

Ako imate prijedloge za deblokiranje torrent web stranica, javite nam se u odjeljku za komentare. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map