Voog Review – Frissítve 2020

Voog Review

A Voog egy könnyen használható és megfizethető weboldal-készítő, amely még rendelkezik bizonyos kódolási lehetőségekkel azok számára is, akik piszkosak. Előfordulhat azonban, hogy valóban a legtöbbet hozza ki belőle, mert szennyezettebbek lehetnek, mint szeretné. Olvassa el a teljes Voog-áttekintést a részletekért.

Az Észtországban elindított és fenntartott Voog segít a kisvállalkozásoknak gyönyörű webhelyek létrehozásában és lefordításában, hogy elérjék a globális közönséget.

Ha egyszerű beállítási, lokalizációs és kódolási funkciókra van szüksége, a Voog jó választás. A szerkesztő és az árak megkönnyítik webhelyének másolatát különböző nyelveken, és a kódolási ismeretek sok testreszabási lehetőséget kínálnak.

A Voog elismeri, hogy kissé meredek tanulási görbével rendelkezik, de ez egyike azoknak az eseteknek, amikor az eszköz használata egyszerű, csak nehezen elsajátítható. Olvassa el a Voog-áttekintésünket, hogy megtudja, megfelel-e az Ön online igényeinek.

Alternatívák a Voog-hoz

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

A Voog jól felszerelt egy lenyűgöző weboldal létrehozására, különösen, ha kihasználja annak kódolását. A szolgáltatás felépítésének problémája az, hogy nem jó forgalmat hozni a webhelyére, mivel nincs külön SEO eszköz, ami megnehezíti a megfelelő rangsorolást..

Ezt szem előtt tartva vannak olyan erőteljes eszközök, amelyek a szerkesztőben ragyogni várnak, szóval keressük meg a legfontosabb eszközöket.

Voog Blogging

Egy új blogbejegyzés hozzáadása a Voogon egyszerű. Hozzon létre egy új blogbejegyzést, és a szoftver automatikusan létrehozza az oldalt ehhez, tehát csupán annyit kell tennie, hogy kitölti a tartalommal.

Az oldal szerkesztése is egyszerű. Szerkesztheti a törzs tartalmát, az oldal címét és a címkéit, és valós időben megtekintheti a végeredményt.

Voog-blog-üzenete

Ritka, hogy ilyen egyszerű megközelítést lát a blogkészítésben egy web-készítőben. A Wix új űrlapok kitöltésével tölti ki az űrlapokat, és nem tudja teljes mértékben szerkeszteni az oldalt, mint a kezdőlap. Más területeken viszont pótolja, amint azt a Wix áttekintésünkben láthatjuk.

A Voog egy valódi tartalomkezelő rendszer, amely lehetővé teszi a vázlatok mentését, a közzétételi dátumok beállítását és az oldal szokásos elemeinek – például a közösségi gombok és a kép körhinta – hozzáadását.

Sajnos a szolgáltatás nem hibátlan. Nem tehet közzé témákat, és nem integrálhat a Facebookba a megjegyzés szakaszhoz, ami csökkenti a felhasználói élményt az Ön webhelyén.

Ennek ellenére nincs sok kérdés, ami miatt a Voog jó választás lehet a blogoláshoz. Ha erősebb CMS-t szeretne, kipróbálhatja a WordPress alkalmazást. Blogokhoz készült, tehát ha ez érdekli az érdeklődést, olvassa el a WordPress használatának kezdő útmutatóját. A Voog-szal ellentétben azonban nem tartalmazza a webtárhelyet. Ha ezt az utat választja, akkor olvassa el a WordPress útmutatójának legjobb webtárhelyét is.

Voog és az e-kereskedelem

Az e-kereskedelem hozzáadása a webhelyéhez szintén egyszerű. Röviden: azzal kezdje, hogy létrehoz egy „Kosárba helyezés” gombot egy oldalon, hozzáadja az elemhez termékinformációkat, és az adott termék körül létrehozza a termékoldalt..

Voog-buy-gomb

Ez ritka, de megteszi a munkáját. A folyamat úgy van beállítva, hogy az elején munkát végezzen, majd hátradőljön, és utána enyhe változtatásokat hajtson végre.

A termékek hozzáadása előtt be kell állítania a webáruház és a gomb részleteit. Ezután hozzáadhat termékképeket és leírásokat, ez egy olyan szegmentálás, amely jó munkafolyamatot biztosít.

A Voog nem támogatja az üzletkategóriákat. Rendszere csak kis online üzletekben és exkluzív vagy ritka termékekkel rendelkező platformon működik.

Ráadásul az ügyfelek csak a PayPal vagy a MakeCommerce segítségével fizethetnek, tehát ez nem sokoldalú rendszer. A Standard tervben hiányoztak a fejlett e-kereskedelmi szolgáltatások, például a kötegelt feldolgozás, de kis projekteknél elvégzi a feladatát.

Ha érdekli az e-kereskedelem, akkor jobb lenne, ha ehhez egy építőt készít, mint például a Shopify. Ha ez a platform megfelel az Ön igényeinek, feltétlenül olvassa el a Shopify kezdő útmutatóját.

Voog lokalizáció

A Voog egyik legnagyobb pluszja az egyszerű lokalizáció. A cég büszke arra, hogy „idegen nyelven beszél”, és ez azt mutatja.

A webhely új verziójának más nyelven történő hozzáadása egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy rákattint a jobb felső sarokban lévő zászlóra, és elküldik a webhely másolatának szerkezetéhez..

Voog-nyelv

Ezután csak cserélje ki a tartalmat a kívánt fordításra, és készen állsz. A webhely látogatói ugyanúgy válthatnak a nyelvek között, mint Ön.

A Voog összes terve támogatja a lokalizációt. A legolcsóbb verzió lehetővé teszi három nyelv hozzáadását, ami több, mint bármely más weboldal készítőnél.

A Site123 hűvös lokalizációs funkcióval is rendelkezik – valószínűleg a webhely-készítők közül a második legjobb -, de rendszere merevebb. Felvehet egy webhely másolatát, de az oldal csak akkor jelenik meg automatikusan más nyelven, ha egy személy egy bizonyos régióban van.

A Voog több ellenőrzést ad a látogató számára, de ha ezt a Site123 módon akarja tenni, akkor feltétlenül olvassa el a Site123 áttekintést..

Fejlesztői eszközök

A kódolás révén a Voog további lehetőségeket nyit meg. Ha frissít a Plusz tervre, teljes hozzáférést kap a webhely kódjához.

A kódoló eszköz eléréséhez lépjen a „beállítások”, majd a „sablonszerkesztő” pontra. Ezzel megnyílik a kódszerkesztő, amely felsorolja az oldalad elemeit.

Kódolhat különböző programozási nyelvekkel, és mindent megkönnyít a Voog API. Az eszköz dokumentációja kiterjedt, ami nagy plusz a szolgáltatás számára. Ha ez jól hangzik, feltétlenül olvassa el a platform útmutatóját a kódszerkesztő használatához.

A Voog szolgáltatások áttekintése

Voog logówww.voog.com

Kezdődik: $ 057 $ havi összes terve

Tervezés

Előkészített témák

Űrlapkészítő

HTML szerkesztő

Fórum támogatás

Vektor művészet Gallary

Hang

HD videó

használhatóság

Húzza fel és dobja felület

SEO szerkesztő

Mobil támogatás

Alkalmazás Központ

Blog támogatás

e-kereskedelem támogatás

Oldalszerkesztő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Extrák

SSL tanúsítvány

Domain név

Hirdetési hitelek

Webhely áttekintése

Támogatás

Segítség Központ

Fórum
0

Élő chat
24/7

Telefon

Email

24/7 támogatás
0

Video oktatóanyagok

Szöveges oktatóprogramok

Egyéb

Ingyenes terv

Árazás

Még a Voog ára is egyszerűbb, mint a többi weboldalépítő. Csak három terv közül kell választania: Standard, Plus és Premium.

Mielőtt mindegyiket kiválasztanák, érdemes megjegyezni a Voogot, hogy nem rendelkezik ingyenes tervvel. Kipróbálhatja a szokásos tervet 30 napig ingyen, de nem teheti közzé a webhelyét, így nem tudja hosszú távon használni a platformat, ha nem fizet.

Ez ellentmond a normának, mivel a legtöbb építő költségmentesen aldomaint kínál, de elősegíti az ügyfél fellépését. Ha a Voog az Ön számára, akkor fizetni fog, ami motiválja Önt a webhely felállításához és futtatásához.

A standard terv 2 GB-os adattárolást, három nyelvet, 30 oldalt és legfeljebb három együttműködőt kínál. Kapsz SSL titkosítást és beállíthatsz online boltot, de a platform az eladások három százalékát veszi igénybe, és nem kapja meg az összes e-kereskedelmi funkciót. Lehetőség van egy egyéni domain beszerzésére, de külön kell fizetnie érte.

A Standard akkor jó, ha már elkezdi az e-kereskedelmet, és meg akarja tudni, hogy megfelelő-e az Ön számára, vagy csak szeretne egy másik helyet bővíteni az online jelenlétében. Például, ha már értékesít kis tárgyakat, ez jó hely az új ügyfelek eléréséhez.

A Plusz terv az adattárolást 10 GB-ra növeli, és nem korlátozza a nyelveket, oldalakat vagy felhasználókat. Ingyenes domént, teljes hozzáférést kap a webhely adatbázisához és az all-inclusive e-kereskedelemcsomaghoz, még akkor is, ha a webhely még mindig eladja az eladások 3 százalékát.

A plusz tervek tökéletesen alkalmazkodnak egy olyan vállalathoz, amely online termékeket árusít egy nemzetközi közönség számára, mivel annyi nyelvet adhat hozzá, amennyit csak akar. Ennek ellenére győződjön meg róla, hogy képes-e vagy megfelelő finanszírozással rendelkezik-e a kódolási lehetőségek kihasználásához.

A prémium terv hasonló. Eltávolítja az adattárolás korlátozását és a tranzakciós díjat, de beépíti az egyéni SSL-t, az egyedi CDN-t és az elsőbbségi támogatást is. Bármit is csinál, azt javasoljuk, hogy kezdje a többi tervvel, majd frissítse Premium-ra, ha a Voog az Ön számára működik.

Nem úgy, hogy megbukhat a platformon. Ha érdekel a lokalizáció és a gyönyörű eredmények, akkor elvégzi a munkáját, de a Premium tervhez hozzáadott előnyök nem olyan fontosak, amikor elkezdi.

Tervezés & Eszközök

A Voog segítségével egyszerűen megtervezheti a közzétételre kész weboldalt. Az alsó sor öt fő gombbal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az összes és még sok más lehetőség szerkesztését a jobb alsó sarokban az előnézet és hasonlók számára.

Ráadásul közvetlenül az oldalon szerkesztheti az elemek egyes aspektusait, például a beillesztett Google Map helyét. Nem nehéz megtanulni, hogy mindegyik gomb mit csinál, és minden lehetőséget lefedünk, ám van egy nagy figyelmeztetés a Voog szerkesztő számára.

Bármelyik képet úgy nézhet ki, mint amit elképzel, de ehhez szüksége lesz kódra. Finom retusálás és elemszabályozás csak a Voog fejlesztőeszközein keresztül lehetséges, ami nagy probléma kezdőknek vagy olyan embereknek, akik csak nem akarják kódolni.

Például, ha azt szeretné, hogy az elemek oszlopokban jelenjenek meg, akkor ezt kódolni kell. Az alapértelmezett struktúra az elemek egymásra helyezése. Magát a szerkesztőt illetően csak néhány lehetőség létezik.

Voog felület

Az „add” gomb önmagát magyarázza. Használhatja elemek beillesztéséhez, például szöveges blokkok, űrlapok, videók, hangok vagy akár egy „vásárlás” gomb beillesztéséhez. Noha nem forradalmi, megkönnyíti a Voog használatának megkezdését. Csak annyit kell tennie, hogy valamit hozzáadjon, és húzza az alsó sávból oda, ahová csak akarja.

Voog-drag-tétel

A „fájlok” szakasz lehetővé teszi a tartalom feltöltését további felhasználás céljából. A Squarespace médiakönyvtárához képest sokkal könnyebben használható, mivel az elemeket közvetlenül a fájlsávból húzhatja, ellentétben egy másik fülkel..

Ennek ellenére, a SquareSpace lenyűgöző eredményeivel pótolja ezt, ezért érdemes átnéznie a SquareSpace áttekintésünket, mielőtt meggondolná magát..

A „Tartalom” lapon szerkesztheti blogbejegyzéseit, katalógusait, áruházát és webhelyének szerkezetét. Ez a lap jól kategorizált, és gyors hozzáférést biztosít a fontos beállításokhoz és menükhöz, ami megkönnyíti a szerkesztő navigálását.

Voog-tartalom

A „statisztika” fül a legegyszerűbb. Gyors hozzáférést biztosít a webhely elemzéséhez, például a látogatókhoz, a forrásokhoz, és mintegy 0,01 százalékának a Google Analytics segítségével elérhető eleméhez. Ez nem széles, de jó ötlet egy pillantással megnézni, hogyan teljesít.

A webhely hátterét a „Beállítások” lapon találhatja meg. Itt globálisan módosíthatja a webhelyet, kezelheti a felhasználókat és a domaineket, vagy beállíthat egy egyéni robots.txt fájlt. Az utóbbihoz hasonlóan a fül is eltérő lehetőségeket kínál, tehát ez egy szép játszótér a tapasztalt felhasználók számára.

Voog-beállítások

A többi gomb tartalmazza a „mentés”, az „előnézet” és a „támogatás”. Nem fogja túl gyakran használni őket, ám jó, ha a közelben vannak.

Mindent összevetve, a szerkesztő elegáns és hatalmas. Ezzel elérhet egy minimálisan életképes terméket, és némi munkával akár összetett webhelyeket is létrehozhat.

Ha valami ugyanolyan könnyen használható, de kódolás nélkül sokkal erőteljesebbet szeretne, megpróbálhatja a Weebly-t. Olvassa el a Weebly áttekintésünket, és megtudhatja, hogy ez megfelelő-e Önnek.

Egyszerű használat

Miután kiválasztott egy webhelykategóriát és egy sablont, bedobják a szerkesztőbe. Néhány sablon közül lehet választani, ám ezek hasonlóak egymáshoz. Ez nem hatalmas probléma, mivel mind gyönyörűek, de a bonyolultság hiánya problémát jelenthet azon felhasználó számára, akinek világos képet alkot a weboldalának.

Ezután van egy választható oktatóprogram, amely kiemeli, hogy az egyes gombok mit csinálnak, de nem olyan fontos.

Voog-bemutató

A szerkesztő mögött lévő fejlesztők nagy gondot fordítottak arra, hogy mindent intuitívvá tegyenek. Könnyen hozzá képeket, szöveget, űrlapokat vagy akár a Google Maps kiterjesztéseit.

Játssz körül a szerkesztõvel 30 percig, és elkezdesz ötleteket kapni. – Mi lenne, ha ezt a kép-körhintát egy rövid kivonat mellettem helyezné el rólam? vagy “Kíváncsi vagyok, tudom-e lebegni ezt a gombot.”

Ekkor kezd eldönteni. A platform erőteljes és számos nem megfelelő tulajdonsággal rendelkezik, ám sok kutatás (és többnyire kódolás) mögött rejtőznek..

Ha egy kép-körhintat helyez egy rövid szövegrészlet mellé vagy egy gomb lebegtetését teszi szükségessé, akkor össze kell zavarnia a kódszerkesztővel. Ha tapasztalata van a kódolásban, akkor ugyanolyan egyszerű használni, mint maga a szerkesztő. A dokumentáció bőséges és a folyamat korszerűsödik, de a technikai ismeretekkel nem rendelkező személynek ez eleven.

A szoftvert könnyű felvenni, és lehetővé teszi egy minimálisan életképes termék előállítását, ám némi aprítás vagy extra dollár nélkül mindenki nem fogja tudni kiaknázni a teljes potenciálját..

Plusz az, hogy a Voog fejlesztőkkel rendelkezik, amelyekkel együttműködni tud. Erre külön fizetni fog, de azért jó, mert tudod, hogy képesek teljes mértékben manipulálni a szoftvert.

Támogatás

A Voog támogatása nem kiemelkedik, de a dolgát elvégzi. A tudásbázisban néhány, az oldal tetején felsorolt, gyakran feltett kérdés található, és ha lefelé gördül, 12 súgórészt talál. Rövid oktatóanyagokból és az alkalmi Q-ból állnak&A, de nem kimerítőek.

Vagyis ha a dokumentációról nem beszélünk. A Voog API és fejlesztői dokumentációja csúcsminőségű.

Voog-tudás-bázis

Problémák merülnek fel, ezért lehet, hogy kapcsolatba kell lépnie a Voog-lal. A vállalat 24 órás támogatással büszkélkedhet, de nem feltétlenül ez a helyzet. Telefonon csak reggel 8-tól 16-ig lehet kapcsolatba lépni velük. Berlini idő. Ha még nem tartózkodik ebben az időszakban, akkor e-mailben vagy csevegésben marad.

Ügynökei a hetek hét napján válaszolnak a jegyekre, és a csevegési rendszer megfelelő, a legtöbb válaszidő kevesebb, mint egy óra. E-mailben hosszabb ideig várhat a válaszra, de azt javasoljuk, ha a kérdés nem sürgős. A válasz mindig alaposabb.

A tudásbázist kibővíthetnék, és senki sem bánná a gyorsabb válaszidőt, de összességében a támogatás jó.

Az ítélet

Ha időnként lenyűgöző eredményeket szeretne, kevés erőfeszítéssel, akkor jobb, ha más gyártót használ. Ellenőrizze a legjobb weboldal-készítőket, hogy megtudja, melyik megfelel Önnek, de általában a Wix-ot ajánljuk. Ha szeretné megtudni, miért olvassa el a Wix-áttekintést.

Ennek ellenére, ha nem fél attól, hogy piszkos keze van, és átfúrja a dokumentációt, és olyan webhelyet szeretne, amely könnyen lokalizálható, adjon egy képet Voognak.

Ha valami mást szeretne, olvassa el a legjobb web hosting szolgáltatókról szóló cikket. Javasoljuk a WordPress használatát ezekkel a szolgáltatókkal, de nézzen körül, és nézzen meg valamit más érdeklődésében.

Mit gondolsz? Voltunk a Voog vásáron? Ha nem ért egyet velünk, vagy van valami, amit hozzá szeretne adni, akkor feltétlenül vegye figyelembe az alábbi megjegyzésrészt. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map