Ucraft áttekintés – frissítve 2020-ban

Ucraft áttekintés

Az Ucraft egy érdekes weboldal-készítő, amely elvégzi a munkát, bár itt-ott is használhat némi nyársalkot. Valódi vonzereje a logó készítője, a beépített eszköz, melynek segítségével vonzó terveket készíthet az üzleti élet elkülönítésére, ez egy nagyon jó szolgáltatás. Nézze meg a teljes Ucraft áttekintést a részletekért.


A 2015-ben bevezetett Ucraft lassan népszerűsíti a weboldalépítőket. A webhely elindításához szükséges összes funkcióval rendelkezik, beleértve az e-kereskedelmet, a blogolást és az űrlapgyűjteményt. Hiányzik a Wix vagy a Weebly mély testreszabása, de munkájával bekerülhet a legjobb weboldal-készítők listájába..

Ugyanakkor az Ucraft a Logó készítőjének köszönhetően kiemelkedik a tömegből. Az eszköz lehetővé teszi a saját logó létrehozását, ami ezt az építőt jó választásnak teszi az üzleti tulajdonosnak vagy vállalkozónak, aki azt akarja, hogy mindent egy helyen gondoskodjon.

Ebben az Ucraft beszámolóban azt vizsgáljuk meg, hogy a platform megfelelő-e Önnek.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák az Ucraft számára

Jellemzők

Az Ucraft nem kínál mély testreszabási lehetőségeket, de elég ahhoz, hogy segítsen egy weboldal közzétételében. Egyes eszközök elmaradnak más építőkhöz képest, tehát nézzük meg, hogy az Ucraft rendelkezik-e azzal, amire szüksége van.

Ucraft e-kereskedelem

Noha az Ucraft e-kereskedelmi motorja csak fizetett csomagokkal érhető el, az a legkevesebb. A feldolgozási megrendeléseket nem lehet kötegezni, de a platform érdekes dolgokat tud tenni.

Az e-kereskedelem fő irányítópultja olyan varázslóként működik, amely végigvezeti az online áruház létrehozásának folyamatán. Ez jó, mert megkönnyíti a kezdők számára a dolgokat.

A Ucraft e-kereskedelmi motorjának remek dolog az, hogy kedvezményeket vagy kuponokat adhat hozzá üzletéhez. Más gyártókkal ez lehetséges, de az Ucraft megkönnyíti ezt. Ez nagy plusz azoknak a feltörekvő vállalkozásoknak, amelyek meg akarják nevezni magukat.

Integrálódhat az online értékesítési platformokkal is, mint például az eBay vagy az Amazon, ami segíti a szélesebb közönség elérését.

Míg az Ucraft az online kereskedelem nagy szereplőivel versenytársa, az nem ugyanazt a vezérlést kínálja, mint a Shopify. Ha az online értékesítés a kenyér és a vaj, akkor javasoljuk, hogy próbálja ki a Shopify-t, de ne olvassa el a Shopify kezdő útmutatóját. Ez egy bonyolult platform, amely kemény mester.

Ucraft Logo Maker

Az Ucraft logókészítője egy remek szolgáltatás, amelyet a legtöbb weboldalépítő nem kínál.

ucraft-logo-készítő

Feltöltheti saját logóját, de az Ucraft Logo Maker könnyen használható, és idő alatt kiváló minőségű eredményeket nyújt. Nincs tanulási görbe, így bárki bemehet és megtanulhatja, hogyan készítheti saját logóját.

A betűtípusokat, betűméreteket, színeket, címeket és formákat szerkesztheti a többi vizuális elem között. A folyamat hasonló a Canva használatához, így ha van tapasztalata ezzel, képes lesz arra, hogy futás közben elérje a talajt.

ucraft-logo-készítő-bemutató

Ha nem ismeri a Canvát, ne hangsúlyozza azt. Az Ucraft lépésről lépésre ad útmutatást a logó készítőjének használatához, így a kezdők is bejuthatnak bele.

Ucraft blog

Az Ucraft tartalomkezelése nem bonyolult, de a feladatot elvégzi.

ucraft-blogolás

A blogbejegyzéseket felveheti a „cikkek” szakaszba. Sajnos nincs sok lehetőség az egyes hozzászólások optimalizálására, és azt kell mondanunk, hogy az eredmény esztétikai szempontból nem kellemes.

ucraft-blog-bejegyzést

Ha a blogolásra olyan dolgot szeretne összpontosítani, próbáld ki a WordPress alkalmazást. Ez a platform teljes munkaidős tartalomkezelő rendszer. Ennek ellenére nehéz elsajátítani, ezért először olvassa el a WordPress kezdő útmutatóját.

Összességében az Ucraft rendszere nem olyan jó, mint a Voog vagy a WordPress, de elég jól fog működni, ha a blogod másodlagos gondot jelent számodra..

Az emberek a Disqus segítségével kommentálhatják az Ön frissítéseit, de a Facebook (vagy bármely más közösségi média platform) nem. Ha közösségi média interakciót keres, érdemes másutt keresnie, mint az Ucraft.

Ucraft Search Engine Optimization

A Google rangsorolását negatívan befolyásolja a webhely kódja. Mivel a kód hasonló az Ucraft által létrehozott más webhelyekhez, a Google szemében nem leszel olyan hiteles.

Ezt el lehet kerülni egy jó keresőmotor-optimalizáló eszközzel, amelynek az Ucraft-nak nincs. Van egy kis SEO eszköz, de messze nem olyan, aminek lennie kell.

ucraft-seo

Ha online vállalkozása van, és a forgalom megszerzéséhez támaszkodik az organikus keresésre, akkor jobb lesz, ha más építővel rendelkezik. Nézze meg a Wix áttekintésünket egy alternatívaért.

Ha meg akarja tenni a régi iskolát, akkor a WordPress jó választás is lehet. A WordPress rangsorolása hatékony, de nehéz, ezért feltétlenül olvassa el a WordPress használatának közbenső útmutatóját és a WordPress használatának speciális útmutatóját.

Jellemzők áttekintése

Ucraft logówww.ucraft.com

1000 havonta kezdődik minden hónapban

Tervezés

Előkészített témák

Űrlapkészítő

HTML szerkesztő

Fórum támogatás

Vektor művészet Gallary

Hang

HD videó

használhatóság

Húzza fel és dobja felület

SEO szerkesztő

Mobil támogatás

Alkalmazás Központ

Blog támogatás

e-kereskedelem támogatás

Oldalszerkesztő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Extrák

SSL tanúsítvány

Domain név

Hirdetési hitelek

Webhely áttekintése

Támogatás

Segítség Központ

Fórum

Élő chat
24/7

Telefon

Email

24/7 támogatás

Video oktatóanyagok

Szöveges oktatóprogramok

Egyéb

Ingyenes terv

Árazás

Az Ucraft Free plan hosszú távú lehetőség lehet néhány felhasználó számára, mert lehetővé teszi a saját domain összekapcsolását. Ez ritka a weboldal-készítők körében, mivel a legtöbb nem fogja aldomaint használni, ha nem fizet.

Az ingyenes SSL biztonságot is nyújt, és lehetővé teszi alapvető tartalmak hozzáadását a webhelyéhez. Egy helyi vállalkozás, például egy étterem vagy javítóműhely, csakis jól fogja csinálni.

Ha készen áll pénzt költeni az Ucraft-ra, frissítheti a Pro webhelytervére. Ez korlátozott e-kereskedelmi lehetőségeket, a webhely partnereivel való együttműködés lehetőségét és az alkalmazáspiacot tartalmazza.

Ha szereti az Ucraft-ot, javasoljuk, hogy frissítsen a Pro webhelyre. Ez lehetővé teszi a platform teljes körű használatát. A Pro Shop és a BigCommerce tervek nem bonyolultak. Nagyobb sávszélességet és e-kereskedelem támogatást kínálnak, ezért azoknak ajánljuk, akik már használják az Ucraft-t, és frissíteni akarják online áruházukat.

Az Ucraft árképzése iránti szeretet az, hogy bármilyen tervet kipróbálhat 14 napig ingyenesen. Összességében az egyik legjobban megfogalmazott ajánlata van odakint.

Tervezés & Eszközök

Az Ucraft szerkesztője zökkenőmentes és könnyen megtanulható. A drag and drop rendszer magától értetődő, és a fülek mögött nagy funkciók találhatók.

A rendszer működésének megértése érdekében az egyes szakaszokról külön-külön fogunk beszélni.

Az „előnézet” gomb meglehetősen intuitív, és a látogatóknak a webhelyéről nyújt képet. Más weboldal-készítõkhöz képest ez udvarias, mert nem akadályozhatja meg az elemek megjelenését bizonyos platformon, de ez nem szörnyû.

ucraft-preview-tab

Az „irányítópult” fül olyan, mint a parancsközpont. Ez lesz a fül, amelyet legjobban használ, tehát nézzük meg, mit tehet.

ucraft-műszerfal

Kattintson rá, és a képernyő megjelenik a lehetőségek alszakaszaival. Innentől kezdve kezelheti az oldalakat, a blogolást, az e-kereskedelmet, a SEO és más szolgáltatásokat. Mivel egy másik képernyőre viszi, megtöri a munkafolyamatot. Annak ellenére, hogy bosszantó, ez nem óriási üzlet, és egy idő után megszokni fogod a rendszert.

Ráadásul a műszerfal jól szervezett. Ez lehetővé teszi a problémák gyors megoldását a megfelelő szakasz elérésével.

A „blokkok” lapon olyan előre formázott oldalrészek vannak, amelyeket bárhova beilleszthet, például fejlécek vagy „rólunk” szakaszok.

ucraft-blokkok-fül

A legtöbb weboldal-készítőhöz hasonlóan, az Ucraftnak is sok eszköze van, amelyek segítenek a kezdőknek a weboldal gyors közzétételében. A „blokkok” szakasz sem kivétel, így az Ucraft jó választás lehet az Ön számára.

Az „elemek” lap tele van kütyükkel, például űrlapokkal, képekkel, szövegdobozokkal és gombokkal.

ucraft-elemek lapra

Noha nem olyan kiterjedt, mint a Wixé, az Ucraft elemek gyűjteménye tisztességes. A szokásos elemek, például az űrlapok hozzáadása mellett integrálhatja webhelyét a PayPal, Typeform, Instagram és más alkalmazásokkal az „elemek” lapon..

Ez lehetővé teszi a blogoldal gyors beállítását, mivel olyan platformokat integrálhat, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy naprakészek legyenek az ön által végzett tevékenységekkel.

A „színek” fül egyértelmű. Megváltoztathatja az oldal stílusát, elsősorban a háttér színének megváltoztatásával.

Könnyű megváltoztatni a „színek” fület, de a változtatások attól függnek, hogy melyik sablont használja. A „színek” szakasz problémája az, hogy korlátozott lehetőségei vannak, tehát ez nem indokolja a szerkesztő alszakaszát.

Az „effektusok” fül olyan animációkat tartalmaz, amelyeket az oldal elemeire alkalmazhat.

ucraft hatások-fül

Ez egy szép kiegészítő, mivel látja, hogy nem sok weboldal-készítő rendelkezik ilyen eszközzel. Megadhatja, hogy az elemek be- vagy kifakuljanak, mint ahogyan egy PowerPoint prezentáció tenné, és minden magától értetődő.

A „haladás” fül egy újabb innovatív szolgáltatás, amely segít elérni a talajt, amikor online lép fel.

ucraft-progress-tab

A „haladás” szakaszban nyomon követheti azokat a feladatokat, amelyek elősegítik a megfelelő weboldal közzétételét. Az internetes jelenlét mérföldköveit és az elérésük útmutatásait tartalmazza. Mindent összevetve, ez a szolgáltatás segít az újonnan érkezőknek optimalizálni munkafolyamataikat, amelyért az Ucraft-ot dicsérnünk kell.

A műszerfal mellett az Ucraft 63 sablonnal is büszkélkedhet, amelyek segítségével elindíthatja weboldalának kialakítását.

ucraft-sablonok

Az Ucraft sablonjait témáknak nevezzük. Lenyűgöző és mobilra optimalizált, de azt javasoljuk, hogy vigyázzon az egyik kiválasztásakor. A webhely szerkesztésének megkezdése után a témát nem lehet megváltoztatni.

Ez egy ütköző, mert a sablonok szerkeszthetők. Módosíthatja az oldal szélességét, gombstílusait, betűkészletét és akár az elemek közötti távolságot, de soha nem fogja tudni, hogy egy téma a szerkesztés után megfelelő-e webhelyére, amíg túl késő.

Ha hasonló esztétikai eredményt szeretne, kipróbálhatja a Weebly vagy a Squarespace szoftvert. Mindkettő lenyűgöző eredményeket és több ellenőrzést kínál, ezért feltétlenül olvassa el a Weebly és a Squarespace áttekintést.

Egyszerű használat

Az Ucraft használatának megkezdéséhez csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy sablont, és töltsön ki néhány mezőt. A platform könnyen használható. Iratkozzon fel közösségi média vagy Google-fiókokkal, nem kezdődik üres vászonnal, és a platformon van egy hűvös indítási ellenőrző lista.

ucraft-ellenőrző lista

Az ellenőrzőlista mérföldkövei például logó hozzáadása, metaadatok beállítása vagy blokkok használata. Az ellenőrzőlista rajongói számára az oktatóanyagok játékos verziója jól működik. Ezeket a mérföldköveket a szerkesztő „haladás” lapjáról érheti el, ami hasznos, mert a legtöbb ember nem tud közzétenni valamit egy ülésen.

Ha elkészült ezzel, a szerkesztőbe kerülnek. Az Ucraft eszközei nem igényelnek tanulást, és bármilyen akadályt legyőzhet, ha öt perce van rá. Az Ucraft könnyű kezelhetősége az egyik legnagyobb gond.

Az interfész érzékeny és modernnek tűnik. Az egyik problémánk az, hogy bizonyos testreszabási lehetőségek a szerkesztőből érhetők el, míg mások csak a „tervező eszközök” alatt találhatók. Ez nem nagy probléma, de a gyors szerkesztés ellen működik.

Ha valami egyszerűbbet szeretne, olvassa el a Site123 áttekintést. Ez nem drag and drop, hanem csak bizonyos paraméterek bináris módosítása, ami mindent megkönnyít.

Támogatás

Az Ucraft támogatása nem díjnyertes, de nem is rossz. Ha problémák merülnek fel a szoftver használata közben, ellenőrizheti annak tudásbázisát.

ucraft-tudás-központ

10 kategóriát tartalmaz, amelyek cikkeket tartalmaznak, amelyek részletezik az egyes szakaszok folyamatait és eszközeit. Bár nem elég mély, a legtöbb fronton le van fedve. A létező cikkek jól megírtak, és informatív képekkel és .gif-kel támogatják a pontokat.

Ha a tudásbázis nem működik érted, vegye fel a kapcsolatot az Ucraft-lal. Csevegésenként percek alatt választ kell kapnia, és a beérkezési kérelmekre néhány órán vagy néhány napon belül válaszolhat..

ucraft chat

Az Ucraft ügynökök gyors és hasznos válaszokat adnak, így nincs sok panaszkodni. Egyeseknek nem tetszeni fognak, hogy nem tudnak segítséget hívni, de a legtöbb ember a rendelkezésre álló csatornákon keresztül juthat el.

Ha fontos az élő támogatás, a Voog hasonló eredményeket kínál az Ucraft-hoz, de élő csevegést és hívást kínál. Ha ez számodra nagyon jó, olvassa el a Voog-véleményünket.

Az ítélet

Az Ucraft egy funkcionális eszköz. Kaphat egy tisztességes weboldalt, amelyet gyorsan közzétehet, és utána van hely a retusáláshoz és a polírozáshoz.

Ugyanakkor a SEO, az e-kereskedelem és a tervezési korlátozások teszik a szoftvert másodlagos választássá az online üzletet üzemeltetők számára. Nem kapja meg ugyanazt a vezérlést, mint a Wix vagy a Squarespace esetében.

Ha valami mást szeretne, olvassa el a legjobb web hosting szolgáltatókról szóló cikket. Javasoljuk a WordPress alkalmazását, de olvassa el az útmutatónkat, és nézze meg, ha valami más működik-e az Ön számára.

Egyetért az Ucraft felülvizsgálatával? Ha nem, tudassa velünk, miért az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map