Jimdo Review – Frissítve 2020

Jimdo Review

A Jimdo szilárd lehetőség a legtöbb ember számára, akik saját weboldalt szeretnének felépíteni. Rengeteg lehetősége van, szép témát választhat, és az árképzés is ésszerű. A támogatás azonban egy-egy apró részben fésül; olvassa el a teljes Jimdo áttekintést a részletekről.A Jimdo egy olyan weboldal készítő, amelyet azoknak szabtak meg, akik gyorsan kiváló megjelenésű webhelyet akarnak. A felhasználóbarát szerkesztő szellőn teszi a webhelyet a szélről, míg az intelligens Dolphin AI percek alatt összeállíthat valamit. Nem számít az út, nyilvánvaló, hogy ez a weboldal-készítő a sebességre összpontosít.

Ez a könnyű használat továbbra is Jimdót szerezte a legjobb weboldal-készítők körében, ám néhány probléma visszatartja a felső szint kialakítását. Átlagosan kicsit költene azon szolgáltatások számára, amelyekre Önnek esetleg nincs szüksége, így ez egy kissé magasabb költségű megoldást jelent a tervétől függően.

A Jimdo áttekintése során a szolgáltatás legfontosabb pontjait és zuhanásait fogjuk szem előtt tartani. Beszélünk a szolgáltatásokról, az árakról, a tervezésről, a könnyű használatról és a támogatásról, mélyen belemerülve a megfelelőbe és mibe is működhet..

Ha inkább átugorja a fegyvert, és kipróbálja magának a Jimdót, regisztrálhat egy ingyenes fiókra, és megszerezheti az építési jogokat. Feltétlenül olvassa el ennek a felülvizsgálatnak a végét, hogy megismerje a fizetett tervre való frissítést.

jimdo felület

jimdo video háttér

jimdo seo beállítások

jimdo e-kereskedelmi beállítások

jimdo blogbeállítások

Előző

Következő

Alternatívák a Jimdo számára

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

Jimdo jellemzői szempontjából meglehetősen egyértelmű. Az elemek listáján és magán az építőn kívül néhány felhasználó még csak nem is fogja tudni, hogy mit kínál még Jimdo. A funkciók többnyire a háttérben működnek, és bár nem feltűnőek, mégis rengeteg értéket képviselnek webhelyén.

Minden webhely titkosítva van SSL tanúsítvánnyal, ami egy hatalmas plusz, különösen az e-kereskedelem számára. Az SSL-tanúsítvány titkosítja az összes információt, amelyet a webhelyére vagy a webhelyről küldenek, és ez szükséges, ha valami személyes gyűjtést tervez. Ez nyugodtan biztosítja a felhasználókat, de segít a Google rangsorolásában is, mivel sok keresőmotor és böngésző figyelmezteti a nem biztonságos webhelyekre érkező felhasználókat..

jimdo ssl tanúsítvány

Még a nem e-kereskedelmi webhelyek is profitálnak a tanúsítványból. A Jimdo lehetővé teszi a kapcsolatfelvételi űrlapok létrehozását a webhelyén közvetlenül a szerkesztőben. A tanúsítvány a hitelkártya számok mellett titkosítja a neveket és az e-mail címeket is, vagyis védelmet élvez minden adatlopással szemben, miközben az adatok szállítás közben vannak..

jimdo forma építő

A blogkészítés nagy része minden weboldal-készítőnek, és Jimdo sem kivétel. Készíthet egy teljes körű blogot, vagy csak csatolhat egy meglévő webhelyhez. A Jimdo azonban lehetővé teszi a jelszóval védett területek létrehozását is, ami azt jelenti, hogy más felhasználók beléphetnek és blogolhatnak, ha közreműködő írókat szeretnének.

A Jimdo nem kínál alkalmazásközpontot, de vannak módok a harmadik féltől származó alkalmazások integrálására az építővel. Számos különféle szolgáltatás kompatibilis, például a Tidio Live Chat, az Eventbrite jegyek és az Infogr.am infographics. Ez minden bizonnyal megrontja az egyetlen alkalmazásközpont slágerét, biztosítva még néhány eszközt a webhely felépítéséhez.

Ezek az integrációk a Jimdo valódi értékesítési pontja. Maga az építőgép rendkívül egyszerűen használható, de semmi különösebb, ha más weboldalkészítőkkel szemben állunk szemben. Ugyanakkor az eszközlistához való hozzáférés megkülönbözteti a Jimdo-t, lehetővé téve a nagy teljesítményű szoftverek használatát a webhelyén. Míg más weboldal-készítőknek lehetnek olyan eszközei, amelyek hasonló funkciókat hajtanak végre, kevés kínál ideális megoldást az ilyen webhely felépítéséhez.

A Jimdo szolgáltatások áttekintése

Jimdo Logowww.jimdo.com

750 havonta kezdődik minden hónapban

Tervezés

Előkészített témák

Űrlapkészítő

HTML szerkesztő
Csak profi terv

Fórum támogatás

Vektor művészet Gallary

Hang

HD videó

használhatóság

Húzza fel és dobja felület

SEO szerkesztő

Mobil támogatás

Alkalmazás Központ

Blog támogatás

e-kereskedelem támogatás

Oldalszerkesztő
Csak profi terv

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Extrák

SSL tanúsítvány

Domain név

Hirdetési hitelek

Webhely áttekintése

Támogatás

Segítség Központ

Fórum
1

Élő chat

Telefon

Email

24/7 támogatás
1

Video oktatóanyagok

Szöveges oktatóprogramok

Egyéb

Ingyenes terv

Ár

A Jimdo olcsóbb árakat kínál, mint a legtöbb más weboldal-készítő. Például a Pro terv jóval a verseny nagy része alatt van. Ezen túlmenően azonban a költségek jelentősen ugrálnak. Noha egy üzleti terv ára bizonyosan indokolt, a kettő közötti terv nagyban megy ahhoz, hogy ez a felállás jobban megkeresse magát..

Az ingyenes tervvel kezdve azonban csak arról szól, amit elvár. Ingyenes aldomainet kap a Jimdo, korlátozott tárhely és Jimdo hirdetések a webhelyén. Valójában pontosan ugyanazokat a specifikációkat kapja meg, mint egy ingyenes terv a Weeblynél (olvassa el a Weebly áttekintésünket). Nem izgalmas, de elegendő ahhoz, hogy felkészítsen és futtasson.

A Pro tervek itt hozhatók létre a weboldal készítőjével. A hirdetések kivágásra kerülnek, és az első évre ingyenes domaint kapsz. Az ár szempontjából a szemüveg is nagyon lenyűgöző, 10 GB sávszélességet és 5 GB tárhelyet kínál. Hasonló tervek más weboldal-építőkkel általában 10 vagy több dollárt fizetnek havonta, tehát minden bizonnyal megtakarítások vannak.

Ezután a dolgok szétesnek. Az üzleti tervek rengeteg ár-érték arányt kínálnak pénzükhöz, ám más építőkkel szemben nem tarthatók jól. Például a Wix korlátlan sávszélessége és 10 GB-os tárhely (olvassa el a Wix-áttekintésünket) havonta csak 14 dollárba kerül. Miközben kevesebb tárhely van, az ingyenes hirdetési jóváírások és a további alkalmazások előnyeit megszerezheti.

Ennek ellenére az üzleti terv online áruházat kínál Önnek, így az ár elég illeszkedőnek érzi magát. A GoDaddy GoCentral online áruháza (olvassa el a GoDaddy GoCentral áttekintést) valójában ugyanazon az áron. Az igazi kérdés a Pro és az üzleti tervek közötti delta.

Ha több tárhelyet és sávszélességet szeretne, akkor kénytelen fizetni az online áruházért, még akkor is, ha nincs rá szüksége. Ha közelebb kerül egy terv, amely havonta néhány dollárral olcsóbb, ez egy kicsit megkönnyíti ezt a felállást.

A lista befejezése prémium tervek. A legtöbb ember a lehető legnagyobb mértékben kerülje el ezeket. Havonta további 10 dollárért VIP-támogatás és ingyenes webhely-áttekintés érhető el (ha valóban ingyenesnek hívhatnád). Kevés vagy kevés ösztönzés van arra, hogy az extra érme fölött forkáljon ilyen kevés extra értékért.

A prémium csomag mellett minden ár meglehetősen indokoltnak tűnik. Ingyenes és Pro tervek kiválóak, és az üzleti tervek rengeteg extra funkciót kínálnak. Ennek ellenére Jimdónak nagyon hiányzik a módja e két világ összekapcsolására, és egy ötödik terv hozzáadásával messzemenő lépés lenne, ha az összetétel szilárdabbnak érzi magát..

Tervezés & Eszközök

Jimdonak meglehetősen intuitív szerkesztője van, amely tökéletes eredményt szerez a következő szakaszban. Ez is elég nagy teljesítményű, tele van különféle elemekkel az oldal kialakításához. A sablonbeállítások hiánya azt jelenti, hogy valószínűleg több lesz a lábmunkád, de ez nem annyira csalódás, hogy a Jimdo milyen egyszerűen használható..

A szerkesztő teljesen interaktív. Számos weboldal-készítő használja a „drag and drop” kifejezést, de nem pontosan ez történik itt. Közvetlenül lép fel a weboldalon, mozgatva, méretezve és hozzáadva elemeket a kívánt helyre. Miután beállította az oldalt, elhúzhatja a webhely különböző aspektusait, de maga az összeállítási folyamat abban rejlik, hogy új elemeket ad fel egy listáról.

jimdo add element

Néhány probléma merült fel azonban a szerkesztő használatakor. Például feltöltöttük a Barcelona Store témát, hogy kipróbálhassuk saját online pólóüzletünk létrehozását. A sablon az navigálás egyik eszközét az oldal alján lévő képeket használja. Amikor azonban linkre kattintottunk, az nem jött létre, és hibaüzenetet kaptunk.

jimdo megszakadt link

Kiderül, hogy a linkek halottak, amikor feltölti a témát, és szerkesztenie kell az elemet, hogy ténylegesen hozzáadjon egy linket. Ez nem annyira könnyű használat, mint tervezési probléma. A témák remekül néznek ki, annyira, hogy meglehetősen könnyű elviselni őket funkcionális webhelyekhez. Ezek azonban nem azt jelentik, hogy sok munkával kell majd foglalkoznia, hogy a webhely a kívánt módon működjön.

Talán ezért van ezeknek korlátozott választéka. A Jimdo körülbelül 15 körül kínál a kaput, azzal a lehetőséggel, hogy a nulláról is indul. Mivel a Jimdo szerkesztőt olyan könnyű használni, az üres sablonnal kezdve lehet a legjobb megoldás. Kerülheti a fentiekhez hasonló problémákat, és webhelye úgy néz ki, ahogy szeretné.

jimdo sablonok

Jimdonak sok olyan dolga van, ami a szerkesztőben zajlik, ami nagyon hasznosá teszi. Az olyan szolgáltatások, mint a beépített képszerkesztő, a kapcsolatfelvételi űrlapok integrációja és az átméretezhető oszlopok rengeteg eszközt igényelnek a kiépítéshez. Ennek ellenére az alkalmazásközpont hiánya bezárja a hasznot a rést igénybe vevő további igények kielégítéséhez.

jimdo képszerkesztő

Ezt a tendenciát láttuk néhány weboldal-készítőtől, például a SquareSpace-től (olvassa el a SquareSpace-áttekintésünket), amely nagy rugalmasságot rejt magában. Amit lát, amit kap, és bár rengeteg lehetőség van, nem lesz képes beépíteni valamibe a Jimdo által meghatározott korlátokon kívül. Bármely weboldal-készítő bizonyos mértékben korlátozott, de az itt szereplő szint messze meghaladja a többi választást, például a WordPress-t.

A legtöbb webhelynek kevés gondnak kell lennie. Személyes portfóliók, zenészek, fotósok és helyi vállalkozások képesek lesznek létrehozni egy funkcionális és jó megjelenésű webhelyet a Jimdóval. Ha azonban kicsit intenzívebben akar keresni, akkor előfordulhat, hogy nincsenek eszközei annak megfelelő végrehajtásához.

Az összes harmadik féltől származó alkalmazás a POWr pluginsen keresztül érkezik, egy olyan szolgáltatáshoz, amely különféle eszközöket kínál, de nem a WordPress szintjén. Olyan dolgokat talál, mint a visszaszámláló, a PayPal gomb és a felbukkanó nyitóoldalak, amelyek mindegyike hasznos, de nem ugyanazon a szinten, mint más weboldal-készítők.

Egyszerű használat

A Jimdóval egyetlen kattintással létrehozhat egy weboldalt. Ez csak egy sajtos kifejezésnek hangzik, de itt igaz. A kezdőlapon egyszerűen rákattint a „Start now” gombra, és máris indul a versenyekre. A meglepő kezdés valójában védőszolgálatot tett a felülvizsgálat során, és vissza kellett vonnunk a képernyőképeket.

jimdo honlap

Három lehetőség van az építkezés megkezdésére: egy weboldal, egy áruház vagy egy blog. Miután kiválasztotta a megfelelőt, engedélyezheti, hogy Jimdo néhány kérdés alapján elkészítse a webhelyet, vagy merüljön bele az eszközökbe saját magának. Az automatizált rendszer (Jimdo Dolphin néven) néhány kérdést fog feltenni a webhely tartalmával kapcsolatban, és kiindulási pontot generál Önnek a.

A jimdo weboldalának kiválasztása

Teljesen működőképes webhelyet kap a Dolphin-től, de a legjobb, ha további javításokat végez a szerkesztőben. Igaz, hogy a Dolphin kicsit hátborzongató, mivel az interneten keresi a neved, és megpróbálja összegyűjteni az összes információt rólad. Hasznos, de nagyon zavaró is.

jimdo delfin

Valójában valószínűleg a legjobb, ha elkerüljük a Dolphint, mivel a webhelyed önmagában is megtervezhető. A fenti szakaszban említettek szerint a Jimdo egy teljesen interaktív felület, oly mértékben, hogy webhelyének minden tervezési elemét maga a weboldal konfigurálja..

Bizonyos szempontból ez egy kicsit kétélű kard. Mivel oly sok szerkeszthető elem van egy ilyen kis térben, a Jimdo első használatát meglehetősen lenyűgözővé teszi. Ennek ellenére, miután egy kis időt töltött a szerkesztővel, nehéz elképzelni, hogy bármi mást használna. Nem kérdés, hogy hol van egy adott szolgáltatás, mert szó szerint csak az egérmutatót mozgathatja rá közvetlenül a weboldalon.

Ha kérdés merül fel arról, hogy egy adott funkció miként működik, a Jimdo minden eszközhöz mellékel egy gyors útmutatót. Röviden ismerteti az elem működését, valamint linket tartalmaz a támogatási központ egy átfogóbb cikkhez..

jimdo help

A Jimdo kicsit nehezen használható, ha beugrik. Ugyanakkor az idő előrehaladtával az egyik intuitív interfészvé válik. Bár minden weboldal-készítőnek van tanulási görbéje, ez különösen alacsonynak érzi magát, sokkal gyorsabban fizet ki, mint a legtöbb versenytárs. Minden bizonnyal van még fejlesztési lehetőség, de nyilvánvaló, hogy Jimdo az egyik legegyszerűbb építő.

Támogatás

A Jimdonak van az egyik jobb támogatási központ, amelyet ezekből a weboldal-készítőkről láttunk. Ez egy tiszta, könnyen használható felület, tele információkkal a webhely elindításáról és karbantartásáról. Jimdo megszerzése azonban néhány bonyodalommal jár.

A támogatási központtól kezdve azonban hozzáférhet egy cikkhez, amely elsősorban a Jimdo készítő használatára koncentrál. Nagyon kevés téma van a támogatás körül, például a memória korlátozásának növelése. A támogatási központ inkább egy oktatóközponthoz hasonlít, és a weboldal működésének fő részeire, például a Google indexelésére szolgál.

jimdo támogatási központ

De ez nem túl sok probléma. A tipikus web hostingtól eltérően, a Jimdo és az összes többi weboldal készítő zárt rendszer, vagyis a weboldal technikai oldalán nagyon kevés van a rendetlenséggel. Az ebből a célból felmerülő problémák többsége Jimdo oldalán lesz, és valószínűleg nem is fogod tudni, hogy ezek történnek.

A legtöbb, amire szükséged lesz, a támogatási központon keresztül jut, még akkor is, ha a név kissé félrevezető. A cikkek nagyon részletesek, illeszkednek a képernyőképekhez és a lépésről lépésre. Számos témának vannak kísérő videói is, amelyek sokkal egyszerűbbé teszik a bonyolult útmutatásokat, például a „fejlesztés alatt” oldal létrehozását..

jimdo támogatási cikk

Bármilyen technikai kérdés esetén kapcsolatba kell lépnie a Jimdóval. Ez azonban természetesen nem ideális folyamat. A weboldal készítője csak e-mailben nyújt támogatást egy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, ezáltal nehézkes támogatási folyamatot biztosítva. Csak így lehet megszerezni Jimdo-t, kivéve a prémium tervekkel rendelkezőket, akik közvetlen vonalban részesülnek a támogatásban.

jimdo kapcsolatfelvételi űrlap

Maga a támogatási központ elég jó, de inkább a webhely felépítésére és bővítésére összpontosít, ahelyett, hogy elhárítaná azt. Ha bármilyen probléma merül fel, lépjen kapcsolatba a Jimdóval, de a nehézkes folyamat azt jelenti, hogy problémáid valószínűleg hosszabb ideig maradnak fenn, mint szeretné..

Egy egyszerű élő csevegés enyhíti ezt az egész problémát. Jelenlegi helyzetében nehéz figyelmen kívül hagyni a Jimdo nehézkes folyamatait. A jobb kapcsolatfelvétel révén a támogatási központ jobban nézne ki, de jelenlegi formájában egyik sem ideális.

Az ítélet

A Jimdo nagyszerű választás egy weboldal készítő számára. Az eszközök széles listája már a kezdetektől elérhető, és integrálható olyan alkalmazásokba, mint a Google Naptár és az Eventbrite. A kezdeti frissítés meglehetősen olcsó, de valamivel többet fizet, mint más építőknek, ha nagyobb teljesítményű tervre van szüksége.

Azok számára, akik gyors weboldal-készítőt keresnek, amely percek alatt online hozzáférhet Önnek, határozottan fontolja meg Jimdót. Könnyen kezelhető, ha a semmiből indul, de a Dolphin AI biztosítja, hogy online elérhető legyen kevés vagy egyáltalán nem lábmunkával.

Ezenkívül egy webgazda segítségével vállalkozhat egy olyan CMS-ben, mint a WordPress. Nézze meg a legjobb webtárhely-szolgáltatók listáját, hogy többet megtudjon erről az útról.

Mit gondolsz Jimdóról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map