Feltűnő áttekintés – Frissítve 2020

Meglepően áttekintés

Szilárd webhely-készítő, amely sok mindennel helytáll, és a Strikingly tökéletesen alkalmazható azok számára, akik kisebb oldalakat terveznek, vagy akik felhasználóbarát felületet igényelnek. Előfordulhat, hogy a haladóbb felhasználók másutt is keresnek, olvassa el a Teljes feltűnő áttekintésünket, hogy megtudja, miért.


Meglepően egy weboldal-készítő, amely könnyű használatának köszönhetően kiemelkedik a tömegből. Ez a normál drag-and-drop felületet veszi igénybe, és eltávolít néhány lehetőséget a formatervezés korszerűsítése érdekében. A társaság még gyerekcipőben jár, amelyet 2012-ben alapítottak. Ennek ellenére átgondolt kialakítása és olcsó árazása könnyen elnyeri a legjobb weboldal-készítők körét..

Az ifjúság néha kontextust ad a jelenlegi helyzetnek, és ez itt nem lehetett igazabb. Feltűnően magával hozza az összes tervhez tartozó e-kereskedelmet, valamint egy teljes funkcionalitással rendelkező alkalmazást és integrációt a POWr-kiegészítőkkel, minden olyan funkcióval, amelyet más weboldal-készítők fenntartanak a magas szintű tervekhez.

A feltűnő áttekintés során ezekről a funkciókról beszélünk, bemutatva a szolgáltatás legfontosabb pontjait és buktatóit. Iratkozzon fel egy ingyenes számlára, hogy kipróbálhassa magát, vagy 14 napig felhasználhatja a fizetett tervek egyikét, mielőtt kimegy a zsebéből..

feltűnően felület

feltűnően műszerfal

feltűnően blogbeállítások

feltűnően App Store

feltűnően seo beállítások

Előző

Következő

Alternatívák a Strikingly-hez

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

Meglepően sok funkcióval rendelkezik a Meglepően, figyelembe véve az alacsony költségeket. Számos eszköz hozzáférhet a webhely felépítéséhez, az iOS-eszközökön keresztüli felügyelethez és egy nagyon nagylelkű jutalmazási rendszerhez a rendszerindításhoz. Sokak számára ezek a funkciók észrevétlenül maradhatnak, de mégis javítják a tapasztalatokat oly módon, hogy néhány más webhely-készítő versenyezhessen egymással.

A webhely felépítéséhez a Strikingly „azonnali” módot kínál. Ez a szolgáltatás megtekinti a LinkedIn vagy a Facebook oldalt, és körülépít egy webhelyet. Nagyon hasonlít a Jimdo’s Dolphin-hez (olvassa el a Jimdo-áttekintésünket) abban az értelemben, hogy információt keres a közösségi médián, és egy weboldalra tölti be. Nem mindenki tudja kihasználni ezt a funkciót, ám a személyes webhelyek gyorsan terepbe léphetnek vele.

feltűnően egy kattintással foglalkozó webhely

Minden felhasználó hozzáférhet az App Store-hoz, ha egy webhely feláll és működik. Noha nem olyan robusztus, mint a Weebly alkalmazásboltja (olvassa el a Weebly áttekintésünket), még mindig rengeteg lehetőség van. Az olyan eszközök, mint az Eventbrite jegyvásárlás és a PayPal integráció segítenek az elektronikus kereskedelemben, míg a Baidu térképek segítenek a helyi vállalkozásokban.

Az e-kereskedelemről szólva minden webhely felsorolhat bizonyos számú terméket. Korlátozottak vannak az olcsó tervek, ám ez még mindig olyan szolgáltatás, amelyet nagyon kevés webhely-készítőtől láthattunk. A feltűnő módon csak a fizikai termékeket támogatja a kapun kívül, ám az ár szempontjából továbbra is lenyűgöző.

Ha digitális letöltést szeretne kínálni, akkor megteheti, de szüksége van egy harmadik fél pluginjára. A POWr egy weboldal-készítők számára készült alkalmazásbolt, amely plug-inek széles választékát kínálja a Strikingly számára. Van egy ingyenes digitális letöltési kiegészítő az induláshoz, ha ezt az útvonalat kívánja elérni.

feltűnően por integráció

Általában nem érintünk semmilyen weboldal-készítő jutalmazási rendszerét, de a Strikingly’s olyan jó, hogy ki kell emelnünk. Könnyedén kereshet egy vagy több évi Pro előfizetést anélkül, hogy fizetne egy fillért sem. Egyszerűen csatlakoztassa LinkedIn-fiókját, és szinkronizálja az e-mail kapcsolatait, így akár egy éves szolgálatot kereshet ingyen. Használhat egy hivatkozási linket is, amely a Pro egy hónapjában összeállítható minden létrehozott regisztrációhoz.

Feltűnően jellemzők áttekintése

Meglepően logówww.strikingly.com

800 havonta kezdődik, minden tervtől kezdve

Tervezés

Előkészített témák

Űrlapkészítő
Google űrlapok

HTML szerkesztő
Csak Pro tervek

Fórum támogatás

Vektor művészet Gallary

Hang

HD videó

használhatóság

Húzza fel és dobja felület

SEO szerkesztő

Mobil támogatás

Alkalmazás Központ

Blog támogatás

e-kereskedelem támogatás

Oldalszerkesztő
Csak profi terv

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Extrák

SSL tanúsítvány

Domain név

Hirdetési hitelek

Webhely áttekintése

Támogatás

Segítség Központ

Fórum

Élő chat

Telefon

Email

24/7 támogatás

Video oktatóanyagok

Szöveges oktatóprogramok

Egyéb

Ingyenes terv

Árazás

A feltűnő módon nagyon olcsó az egész táblában. A szerény három terv felépítés arra irányul, hogy a legtöbb más weboldal-készítő elkezdje a görbét. Míg egyes funkciók, mint például a termékek eladásának képessége mind a három tervben elérhetők, a korlátozott mennyiségű tervezési lehetőség miatt úgy érzi, hogy nem kaptad meg a pénzed.

Az ingyenes terv a weboldal-készítő tipikus viteldíját hozza meg. Kap egy ingyenes strikingly.com aldomaint, korlátlan ingyenes webhelyeket és 5 GB sávszélességet. A terv emellett megkülönbözteti a termékek eladásának képességét. Persze, csak egyetlen bejegyzést tud feltenni, de ez messze túlmutat, amit más weboldal-készítők kínálnak, még néhány fizetett tervvel együtt.

A korlátozott tervek meglepően hasonlóak az ingyenes tervekhez. A legnagyobb különbség az, hogy csatlakoztathatja saját domainjét a webhelyhez, vagy csak ingyenesen megszerezheti a Strikingly webhelyet, ha egy év előre fizet. Korlátlan számú ingyenes webhelyet és két korlátozott webhelyet építhet. Ez a pár extra hely öt termékből áll, szemben az egy és az 50 GB havi sávszélességgel.

A felállás kibővítése Pro tervek. Itt hozhat létre egy megfelelő weboldalt, ahol minden megdöbbentő márkanév el van távolítva, korlátlan sávszélességgel és akár 300 termék támogatásával is boltjában található. Hozzáférhet az egyéni HTML / CSS / JavaScript-hez is, ami azt jelenti, hogy megtörheti a weboldal-készítő formáját.

A Pro tervek azonban felfedik a kérdéseket az olcsó kínálatban. Például: Feltűnően van egy alkalmazásközpont, de néhány ajánlat a Pro felhasználókra korlátozódik. Ezenkívül minden nem Pro terv csak egyoldalas weboldalon megengedett, ezáltal a tervezési folyamat kissé nehézkes.

Meglepő módon olcsó, de túl sok korlátozás van, ha nem megy a Pro tervhez. Ez különösen az oldalkorlátozásokkal nyilvánvaló. Az olyan építők, mint a Wix (olvassa el a Wix-áttekintést), korlátlan számú oldalt kínálnak, akár ingyenes tervekkel is. A korlátozott oldalszám biztosítása feltűnően sokat segít, szemben a további oldalak felső szintre történő fenntartásával.

Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet weboldalt létrehozni. A szállodák, éttermek vagy bármilyen más vállalkozás csak egy oldalra tervezve fog jól működni. A korlátozás azonban továbbra is fennáll, és mindenképpen figyelembe kell vennie, ha nem tervezi a Pro prémium kifizetését. Ha úgy gondolja, hogy előnyöket kap a frissítés, akkor 14 napig kipróbálhatja.

Tervezés & Eszközök

Mint fentebb említettük, a nem Pro felhasználóknak egyetlen oldalú webhelyet kell felépíteniük. Szerencsére, a Strikingly úgy lett beállítva, hogy lehetővé tegye az egyetlen oldal elkészítését a lehető legjobb módon. A témákba és eszközökbe épített hosszú, szétszórt oldal felé tolja Önt, amely korlátozásai ellenére még mindig jól néz ki.

Mint a legtöbb weboldal-készítőnél, a sablonnal kezdődik. Feltűnően jó választás, bár nem hatalmas, az induláshoz. A legjobban ezekben a sablonokban az az, hogy az építkezés elindításához nem kell szétválasztania őket. Teljesen működőképesek a kapu mellett, és egyszerűen csak mozognia kell és új elemeket kell hozzáadnia a webhely létrehozásához.

feltűnően sablonok

Miután kiválasztott egy témát, eljut a szerkesztőbe. Ez egy tipikus drag and drop felület, amely lehetővé teszi az elemek gyors eltolását az oldal körül az egér húzásával. Bárhonnan bármit is húzhat. Különböző szakaszaihoz a Strikingly a három elrendezés egyikét használja, és az elemek körül csak az abban az oszlopban húzhat, amelyben elkezdett.

feltűnően elrendezési beállítások

A szakaszok az oldal felépítésének módját szolgálják. Felvehet egy új szakaszt a bal oldali eszköztárból, és húzza őket körül a kívánt sorrendben. Itt adhat hozzá egy blogot, közösségi csatornát vagy kapcsolatfelvételi űrlapot. Az „App Store” szakasz segítségével böngészhet a webhely harmadik feleinek listáján is.

feltűnően App Store

Az App Store-ban megtalálja a Disqus, a Google Forms, a Pinterest, az EventBrite és még sok más oldalt. Nincs sok lehetőség, de mégis elég ahhoz, hogy ez jóhiszemű alkalmazásközpont legyen. Az ingyenes tervek mindent elérhetnek, a MailChimp, az egyéni HTML és az ECWID kivételével, amelyek csak a Pro tervek számára vannak fenntartva.

A szakaszokon kívül a stílusok panelen belül van néhány univerzális lehetőség webhelyéhez. Ez magában foglalja a márkaneveket, az univerzális színsémát a webhelyére és az egyes szakaszok betűkészleteit. Kísérletezhet új témákat közvetlenül az interfészen is anélkül, hogy elveszítené a munkáját vagy elküldené az új mintát.

feltűnően univerzális webhelybeállítások

A Beállítások lapon talál alapvető webhelyinformációkat, például a nevet és a metaleírást, valamint az oldalmegtekintések elemzését. A Pro felhasználók új oldalakat is felvehetnek ide, és meghívhatják az együttműködőket a webhelyre történő munkára. A „haladó” lapon megtalálható egy SEO szakasz is, ahol elküldheti a Google-nak az összes megfelelő információt az oldal indexeléséhez..

A Strikingly tervezési területe a kaputól eléggé korlátozottnak érzi magát. A három elrendezési lehetőség és a szekciók korlátozott köre először úgy néz ki, mint egy meglehetősen unalmas tömb. A gyakorlatban azonban ez a néhány eszköz hatalmas mennyiségű lehetőséget kínál. Ez egy rendkívül hatékony szerkesztő, amely nem akadályozza meg a folyamatot túl sok felesleges opcióval.

Egyszerű használat

Feltűnő, hogy odaadja az egyik legegyszerűbben használható weboldal-készítő. Korlátozott mennyiségű lehetőséggel zárt rendszert kezel, miközben rengeteg lehetőséget kínál. Nincs sok tennivalója annak, hogy nagyszerű webhelyhez jusson, anélkül, hogy bármilyen funkciót feláldozna.

Ez elég ellentétesen pozitív, de a feltűnően kicsi a választási lehetőségek palettája növeli az energiát, miközben fenntartja a könnyű használatot. Az oldal felépítéséhez szakaszokat használ, amelyek mindegyikéhez tartozik néhány különböző elrendezési lehetőség. A Strikingly három javaslatot kínál, de elhelyezés és méretezési eszközökkel is létrehozhat saját.

Széles körű változtatások esetén a bal oldali menü az összes munkát kezeli. Itt új szakaszokat adhat hozzá, és a meglévőket körül húzhatja, hogy minden rendben legyen. Minden egymás fölé helyezkedik, így egy lineáris tervezési folyamat jöhet létre, amely nem igényel túl sok tudást a helyesbítéshez.

feltűnően szakasz beállítások

A szakaszok kezelik a webhely összes tartalmát. Az univerzális színeket és szövegeket beállíthatja a stílusok menüben, de a tervezés lényege itt rejlik. Például hozzáadhat egy alkalmazást az App Store-ból, egyszerűen húzva a részt a lapra. Innentől kezdve megtalálni kell a kívánt szoftvert és telepíteni.

Ez átkerül a blogokba és a boltokba is. Mindkét területnek megvan a saját szakasza, amely az oldal valamelyik oldalán helyezkedik el. A termékeket vagy a hozzászólásait a szakaszból szerkesztheti, ahelyett, hogy olyan háttér-felületet használna, mint a WordPress vagy a Shopify.

feltűnően blogbeállítások

A szakaszok ugyanakkor felhívják a figyelmet az egész kipróbálásra. Mint korábban említettük, a nem Pro felhasználók csak egyoldalas webhelyre korlátozódnak. Bár ez természetesen elősegíti a könnyű használatot, ez nem ideális konfiguráció. Ilyenkor egyszerűbb lesz a webhely felépítése, de valószínűleg nem pontosan olyan, ahogyan szeretné.

Ennek ellenére nehéz figyelmen kívül hagyni a Strikingly szerkesztőjét. Folyékony kivitelű, amely lehetővé teszi, hogy a webhely felépítéséhez kevés vagy semmilyen nehézséget nélkülözhessen. Nincs túl sok lehetőség vagy elem az újszülöttek elriasztására, mindeközben megőrizve egy teljes weboldal-készítő erejét..

Támogatás

A feltűnő módon nagyszámú barkácsolás-támogatást kínál a tudásbázis és az ötlet fórumán keresztül. Útmutatók vannak szinte bármiről, a fórumok pedig elérhetők bármilyen további kérdéshez. Technikai kérdésekben azonban a Strikingly részesülhet a kapcsolatfelvételi lehetőségek szélesebb köréből.

A tudásbázissal kezdve azonban a Strikingly-nak nagyon sok cikke van, még inkább, mint a többi weboldal-készítőnek. Az alapvető oktatóanyagok, mint például a domain összekapcsolása vagy az építő használata, meg vannak jelen, de több szűk körű oktatóprogram is megtalálható. Például találtunk pontos képfeltöltési specifikációkat, beágyazva a Kínában található webhelyek videóit, sőt még a Strikingly adatvédelmi irányelveiben írt felvételeket is..

feltűnően tudásbázis

A tudásbázis vonzereje olyan lehetőségekkel jár, mint a GoCentral (olvassa el a GoDaddy GoCentral áttekintést) a hibaelhárítási útmutatókkal. Sok weboldal készítő egyszerűen oktatóanyagokat ad hozzá a tudásbázishoz, kevés információval vagy hiánytalan információval, amikor valami rosszra fordul. Éppen ellenkezőleg, a Strikingly széles körű hibaelhárítási témákat kínál a kínai tárhelytől a fájlfeltöltési hibák kijavításáig.

feltűnő hibaelhárítási útmutató

Feltűnő módon tartalmazza a kezdő videók listáját is, hogy készen álljon az építésre. Ezek valójában nagyon hasznosak, még azok számára is, akiknek tapasztalata van a weboldal készítőivel. A 43 különféle videó végigvezeti Önt az építő és a szolgáltatás minden aspektusán, sőt a szolgáltatási feltételeket is felveheti és magasabb szintű tervre állhat..

feltűnően kezdő videók

Használhatja a Feltűnően fórumokat rést érintő kérdések feltevésére, de ez nem tűnik ideálisnak. Bár ez egy használható felület, a közösség nem túl aktív. A recenzió elkészítése során a témák első oldalán csak egyetlen válaszolódott kérdés volt, szerteágazó válaszokkal. A feltűnően támogató tagok időnként válaszolnak a témákra, de ez tűnik a legkevésbé ideális támogatási útvonalnak.

Ha minden más nem sikerül, vegye fel a kapcsolatot Strikingly-rel. Ez egyszerűen egy űrlap, és nincs más kapcsolatfelvételi útvonal. Míg az élő csevegés sokáig megy, a feltűnő kapcsolattartási lehetőségek hiánya sokkal kevésbé fáj, mint más építők. A tudásbázis szinte mindent lefedi, ami azt jelenti, hogy csak kevés esetben kell közvetlenül kapcsolatba lépnie a támogatással.

Az ítélet

Nehéz nem ajánlani feltűnően, mivel sok minden rendben van. Végül azonban a platform nem mindenki számára elérhető. Az egyoldalas kialakításra korlátozódás soknak túl sok adó, az alacsony árpont ellenére. Azoknak, akiknek nagyobb bevonásra van szükségük, jobb lenne a Wix vagy a Weebly alkalmazásával.

Lehet, hogy talál egy jó otthont a Strikingly-vel. Olcsó, egyszerűen használható, és ami a legjobb, tele van szolgáltatásokkal. Erős tervet kap, amely illeszkedik az e-kereskedelemhez, a blog támogatásához és az alkalmazásközponthoz, mindezt elkerülve más weboldal-készítőktől.

Kipróbálhatja magának a szolgáltatást egy ingyenes terv használatával, vagy regisztrálhat a Pro-ra egy 14 napos próbaverzióval.

Ha olyan platformon szeretne építeni, mint a WordPress, akkor megnézheti a legjobb web hosting szolgáltatóinkat is.

Mit gondolsz feltűnően? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map