Duda Review – Frissítve 2020

Duda Review

A Duda nagyon kedves weboldal-készítő, amely jó megjelenésű oldalakat készít gyorsan. A dolgok átrendezése azonban nehéz, és egy kicsit megvilágítja a funkciókat. Összességében azonban meglehetősen bízunk abban, hogy a legtöbb vállalkozásnak ajánlja ezt, amint az a Duda teljes beszámolónkban olvasható.


A Duda erős kódszerkesztővel, jó SEO eszközzel, valamint testreszabható blokkok és elemek széles választékával rendelkezik. Funkciói azonban nem különösebben kimerítőek, de leginkább mindent megtalál, amire szüksége van. Problémák merülhetnek fel, amikor megpróbál drasztikusan megváltoztatni egy oldal elrendezését, mivel minden felhasznált elemet csak előre meghatározott szakaszokba lehet helyezni..

Adja hozzá az alkalmazáspiac hiányát, és a dolgok rosszul néznek ki az eszköz számára. Függetlenül attól, hogy a legtöbb kis- és középvállalkozás vagy személyes projekt részesülhet egy gyönyörű weboldalon, amelyet ezzel az építővel készítettek. Olvassa el, vagy próbálja ki magának az ingyenes próbaverziót, hogy megtudja, hogy a Duda megfelelő-e Önnek.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a Duda-hoz

Jellemzők

Duda jellemzői kimerítőek. Hasznos, hogy bármikor hozzáadhat HTML- és CSS-kódrészleteket, könnyű kezelni a blogot, statisztikái és keresőmotor-optimalizálási funkciói teljes értékű SEO asszisztenshez közel állnak. Ezt szem előtt tartva, vannak hátrányai.

Duda Code Editor

Kattintson a „” szimbólumra a szerkesztő felső sávjában a webhely kódjának eléréséhez.

duda-code-szerkesztő

A legtöbb weboldal-készítőtől eltérően a Duda kódszerkesztője hasznos. Még mindig szükség van fejlett HTML és CSS ismeretekre a fejlesztői eszközök előnyeinek kihasználása érdekében, de Duda erőssége az, hogy könnyű hozzáférni a kódhoz, és harapós méretű darabokon keresztül manipulálni..

Az összes weboldalrészt kategóriákra bontjuk, tehát ha például egyetlen elem átméretezni szeretné, megtanulhatja, hogyan kell módosítani az úszó szerkesztését és az elem szerkesztését, még akkor is, ha nem ismeri átfogóan a HTML-t vagy a CSS-t..

Ha a kódolás a szokásos drag-and-drop szerkesztéssel együtt történik, olvassa el a Mobirise áttekintésünket. Kódszerkesztője nem olyan zökkenőmentes, mint a Duda, de fejlesztői támogatása remek.

Duda Blogging

A blogszerző eszköz is jól elkészített.

duda-blogolás

A szép kialakítás mellett a blogkezelő lehetővé teszi a hozzászólások gyors hozzáadását, eltávolítását vagy szerkesztését. Minden, amit közzétesz, RSS-vel érkezik, de a megjegyzéseket semmivel nem tudja integrálni.

Ami a Duda blogging eszközét illeti, az az, hogy bármikor szerkesztheti blogja elrendezését. Noha a legtöbb weboldalépítő a blog témáját választja, vagy egy sablon blog témájával ragaszkodik hozzá, a Duda lehetővé teszi a blog szerkezetében kisebb változtatásokat még webhely közzététele után is..

A szerkesztések azonban az összes üzenetre vonatkoznak, amely kétélű kard. Noha ez csökkenti a testreszabhatóságot, megőrzi webhelyének konzisztenciáját, ami jó ahhoz, hogy magasabb rangot kapjon a Google-on.

Duda SEO

Mivel megemlítettük a rangsorolást a Google-on, beszéljünk a SEO-ról. A Duda úgy lett megépítve, hogy megkönnyítse a jó rangsorolást. Ingyenes SSL titkosítást kap minden tervvel, és szerkesztheti a metaadatokat. Adjon hozzá egy nagyszerű kódszerkesztőt, és a Google algoritmusával kapcsolatos ismeretek többségének fel kell készülnie az első rangsorra.

Ha kezdő vagy, akkor az indulás nehezebb lehet. Még mindig teheti működőképessé a kutatást, de a folyamat nem lett optimalizálva az új felhasználók számára.

Ha olyan SEO varázslóra van szüksége, amely a kezét fogja tartani a folyamat során, olvassa el a Wix áttekintését. Amellett, hogy a mi legfontosabb választásunk, egy fantasztikus SEO varázslóval is rendelkezik.

Annak nyomon követése érdekében, hogy az emberek miként tekintik meg az Ön webhelyét, a Duda mellékelte a statisztikai eszközt. Sajnos ez többnyire haszontalan, mert kezdetleges, és további adatokhoz férhet hozzá, ha integrálja a Google Analytics szolgáltatást.

Duda eCommerce

Ha az e-kereskedelem miatt indít el egy weboldalt, akkor tartózkodjon Duda-tól. Nincs rossz áruházrendszere, de a szolgáltatás hiányos.

duda-store

Ha több mint 10 terméket szeretne hozzáadni a webhelyéhez, külön fizetnie kell. Ezt szem előtt tartva, az e-kereskedelem funkció nagyszerűen működne azok számára, akik csak néhány tanfolyamot vagy digitális terméket árusítanak, különösen mivel az ingyenes számlák online értékesíthetők.

Az e-kereskedelem platformja könnyen kezelhető – a Duda áruházat hoz létre az Ön számára, hamis tartalommal és vásárlási gombokkal együtt -, de ez nem egy nagy online áruházak felépítésének platformja.

A Duda üzlete bizonyos esetekben működhet, de teljes értékű e-kereskedelmi platform esetén fontolóra kell vennie a Shopify-t. Az online értékesítésre készült, de nehezebb használni, ezért mielőtt kipróbálná, olvassa el a Shopify kezdő útmutatóját..

A Duda szolgáltatások áttekintése

Duda logówww.duda.co

Kezdődik $ 1400 havonta minden terv

Tervezés

Előkészített témák

Űrlapkészítő

HTML szerkesztő

Fórum támogatás

Vektor művészet Gallary

Hang

HD videó

használhatóság

Húzza fel és dobja felület

SEO szerkesztő

Mobil támogatás

Alkalmazás Központ

Blog támogatás

e-kereskedelem támogatás

Oldalszerkesztő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Extrák

SSL tanúsítvány

Domain név

Hirdetési hitelek

Webhely áttekintése

Támogatás

Segítség Központ

Fórum

Élő chat

Telefon

Email

24/7 támogatás

Video oktatóanyagok

Szöveges oktatóprogramok

Egyéb

Ingyenes terv

Árazás

Ha önállóan elemezné a Duda vásárlását, akkor megéri. A piaci szabványhoz viszonyítva azonban drága.

Az alapterv az a szerkesztő, amelyet kipróbálhat az ingyenes 30 napos próbaverzióban, levonva az együttműködési eszközöket, például a megjegyzések lapot. Ha Ön bootstrapper, akkor ennek a tervnek megfelelőnek kell lennie, függetlenül a vállalkozás méretétől. Különösen jó portfólióval foglalkozó webhelyek vagy vállalkozók számára.

A csapat terv az együttműködést hozza az asztalra. Nincs sok mondanivaló, csak győződjön meg róla, hogy megragadja az üzletet, ha szereti a Duda-t, de mély testreszabásra van szüksége és valakinek, aki segít a kódolásban vagy a speciális beállításokban.

Az Ügynökség terve nem ér megértés. Havonta 74 dollárért, amelyet évente számláznak, csak egy kicsit többet kapsz, mint amennyit a Team rétegben teszel. Ha szükséged van egy widget-készítőre, akkor jobb, ha más platformon működik, mint például a Wix vagy a Weebly.

Tervezés & Eszközök

A Duda szerkesztője feltűnő, és lehetővé teszi gyönyörű webhelyek létrehozását.

duda-szerkesztő

Miután feliratkozott a szolgáltatásra, sok sablon közül választhat. Mindegyik jóképű, érzékeny és könnyű dolgozni. Ráadásul az iparág-specifikus webes struktúrákkal és a tartalom tartalmával érkeznek, amelyek megkönnyítik valami gyors közzétételét.

Javasoljuk, hogy a téma áttekintése előtt döntjen. Később megváltoztathatja a témát, de sokkal nehezebb az egész tartalmat az alapoktól újra megismételni. Könnyű félig becsukni a szemét, és megragadni az első dolgot, mert a sablonok jól készítettek.

Miután kiválasztott egy sablont, elküldjük a szerkesztőnek.

A felső sáv hűvös szerszámokkal rendelkezik. Például a balra leg balra gördülő menü segítségével navigálhat a meglévő oldalakon. Ez hasznos, mert a legtöbb weboldal-készítő arra készteti Önt, hogy térjen vissza az irányítópultra az oldalak szerkesztése céljából. A Duda-val a folyamat leegyszerűsödik.

A fül mellett az eszközikonok találhatók. Használhatja azokat annak megtekintéséhez, hogy hogyan fog kinézni a változás egy eszközön. Ez lenne a teljes csomag, ha dönthet úgy is, hogy nem jelenít meg bizonyos elemeket valamelyik eszközön, de ez mégis szép kiegészítő.

Ezen a lapon szintén hozzáférhet a fejlesztői eszközökhöz. Noha az ikon ellentétesen pozitív, ha eleget tud a CSS-ről, akkor kiderül, hogy a „” lehetővé teszi a kódolást.

Végül, Duda tárolja a javításokat. Ha hibát követett el, ugyanazon munkamenet során kattintson a „visszavonás” vagy az „újra” gombra a webhely gyors frissítéséhez való frissítéséhez. A Duda nem rendelkezik teljes felülvizsgálati előzményekkel, mint például az Elementor, ám ez mégis hasznos.

Duda innovatív tulajdonsága a megjegyzése.

A szerkesztő jobb oldalán található egy kis eszköztár, amellyel megjegyzéseket adhat hozzá és kezelhet.

duda, észrevételeket

Ellenőrizheti a teljes megjegyzésnaplót, hogy nyomon tudja követni a csapat munkáját. Ez segít abban az esetben, ha valakivel együtt dolgozik a webhelyén, ami valószínűleg a kódszerkesztőre is figyelemmel történik.

A Duda panel

Ideje nagy részét a bal oldali panelen dolgozik. A legtöbb weboldal-készítő funkcióval rendelkezik, tehát kezeljük ezeket egyenként.

A „tervezés” fül segítségével módosíthatja a tipográfia és a vizuális szempontokat, például a színpalettát vagy a weboldal elrendezését. Ez azonban csak globális változtatásokat tesz lehetővé. Bizonyos tervezési döntésekhez az egyes szakaszokat külön-külön kell kezelni. Mindezek ellenére, a Mobirise-hez képest, a Duda tervezési funkciója erőteljes. Sok szempontot szerkeszthet, még olyan dolgokat is, mint például a betűtípus súlya vagy a sor magassága.

Az „oldalak” lap magától értetődő. A weboldal aloldalainak kezelésére használja. Fantasztikus, hogy a Duda lehetővé teszi az ezen a lapon található oldalak lokalizálását. Különböző nyelvi alapú weboldal-verziók hozzáadása egyszerű és gyors, így a helyi márkákkal rendelkező nemzetközi márkák könnyű időt fognak dolgozni a Duda-val.

Azt mondta: ha a lokalizáció fontos neked, olvassa el a Voog-áttekintésünket. Bár általában nem különleges gyártó, kiválóan alkalmas webhelyének fordítására.

A „Tartalom” lap úgy működik, mint egy fájlkezelő. Innentől kezelheti a webhelyére feltöltött tartalmat, például fájlokat, űrlapválaszokat és az esetleges üzleti információkat.

A „személyre szabás” fül a Duda egyik innovatív funkciója. Ott automatizálhatja a folyamatokat szabályok létrehozásával. Alapvetően úgy választ egy eseményindítót, amely ugyanolyan egyszerű lehet, mint egy webhelyet látogató személy, valamint az eseményindító észlelésekor végrehajtott műveletek..

duda-megszemélyesítés

Még ennél is jobb, hogy a legtöbb automatizált műveletet, például a felbukkanó ablakok megjelenítését vagy a tartalom személyre szabását először és a rendszeres látogatók számára a fejlesztők már készítették. Csak annyit kell tennie, hogy megváltoztatja a helyőrző tartalmát olyasmire, amely a vállalkozását képviseli.

A „beállítások” fül lehetővé teszi a háttér-adatok szerkesztését. Például játszhat az oldalai metaadataival, szerkesztheti a HTML szakaszokat, vagy megváltoztathatja webhelyének 404-es hibaüzenetét.

Összehasonlítva más beállító fülekkel rendelkező építőkkel, a Duda’s úgy van optimalizálva, hogy segítse a kezdőket abban, hogy megértsék, mit tudnak és mit nem tudnak szerkeszteni. Nincsenek bonyolult fejlécei vagy ellen-intuitív felépítése. Ez csak olyan elemekre tagolódik, amelyeket szerkeszthet.

A „kütyü” fül egyértelmű.

duda-widgetek

Ez egy szakasz az előre elkészített blokkok és elemek hozzáadásához. Csak húzza őket a szerkesztőbe, és módosítsa az oldalt, ahol kell.

Más építőkhöz képest a Duda elemei bőségesek és csiszoltak, így a legtöbb weboldal-építési igényt figyelembe veszik. Minden a rendelkezésére áll, a PayPal adományozási gombjaitól a kép körhintakig és a beszámoló szakaszáig.

Végül ott vannak a „bolt” és a „blog” lapok. Megválaszoltuk, mit tehetnek funkciók alatt, de továbbra is szeretnénk megemlíteni, hogy a Duda szerkesztő minden részéhez hasonlóan, szépen kialakítottak.

Még ha ez nem tűnik a legfontosabb szempontnak, megkönnyíti a webhely létrehozásának néha nehéz munkáját.

Mindezen lehetőségek mellett az oldalon szerkesztéseket is végezhet. Ilyenek például az előugró ablakok, néhány kattintással testreszabhatja az elemeket. Ez nem forradalmi, de optimális munkafolyamatot jelent.

Egyszerű használat

A Duda-nál minden könnyen használható. Még a kódszerkesztőt is harapás méretű darabokra bontják.

Szeretnénk rámutatni, hogy a Duda nagyszerű tulajdonságai ellenére is könnyen használható. Nincs sok szempont, amelyet kezdőként nem módosíthat, és HTML és CSS ismeretekkel az ég a határ.

Ennek oka az, hogy Duda jól szervezett és címkézett. Nem kell bevezetnie az oktatóanyagokat, hogy kitalálja, mely kategóriák tartoznak az adott kategóriába. Ráadásul az olyan lehetőségek, mint például a visszavonás és a visszavonás, az oldali szerkesztések és a drag-and-drop interfész, a zökkenőmentes munkafolyamatot biztosítják.

Az egyetlen dolog, amelyet nem könnyű megtenni, az elemek rendezése az oldalon, ahogy képzelted őket. Annak érdekében, hogy webhelyének kódja ne zavarodjon meg, csak blokkokat rakhat össze egy oldal előre meghatározott részében, ezért a Duda-ra való feliratkozás előtt győződjön meg arról, hogy ideális weboldal-kialakítása belefér-e egy rácsba..

Ha fontos a számukra a könnyű használat, de olcsóbbat akar kipróbálni, olvassa el a Site123 áttekintést. Ennek nincs drag-and-drop szerkesztője, de könnyen kezelhető.

Támogatás

Duda támogatása nem kiemelkedő, de elvégzi a munkáját. A vásárolt tervtől függően különféle előnyök és frissítések vannak a támogatásban, de beszéljünk arról, amit mindenki kap.

Először is, mindenki használhatja a Duda súgóját.

duda-help-központ

Itt hét Q kategóriát talál&As és oktatóanyagok, amelyek segítenek navigálni a szerkesztőben. Annak ellenére, hogy hasznosak, nem kellett igénybe vennünk a súgót, mert a Duda könnyen kezelhető.

Ha problémákba ütközik az eszköz használatával, e-mailben kapcsolatba léphet a fejlesztőkkel. Az átlagos válaszidő néhány óra az Egyesült Államok munkaidejében és körülbelül egy nap, ha éjszaka közepén küzd.

Ha frissíti a csapat vagy az ügynökség tervét, akkor a Duda ügynökeivel is kapcsolatba léphet chat-en vagy telefonon. Ráadásul minden elküldött e-mailt prioritással kell megjelölni és kezelni.

Duda támogatása erőteljes. Lefedi az alapjait, de nincs sok újítás vagy valami rendkívüli, amit megemlíteni lehet.

Az ítélet

A Duda megfelelő választás mindenkinek, aki online akar lépni. Az e-kereskedelem korlátozott, de minden kisvállalkozásnak vagy ügynökségnek csak jól kell tennie az eszközt. Gyönyörű kialakítása, erőteljes tulajdonságai és könnyű kezelhetősége miatt a Duda a legjobb weboldal-építőinkkel áll fel.

Ha érdekel a blogkészítés, olvassa el a legjobb web hosting szolgáltatókról szóló cikket. A Duda jó blogolási funkcióval rendelkezik, de a WordPress jobban igazítható ahhoz, amire szüksége van. Ebben az esetben olvassa el a WordPress használatának kezdő útmutatóját és a WordPress használatának közbenső útmutatóját.

Egyetért Duda véleményével? Ha nem, feltétlenül csúsztassa be a megjegyzés részét, és tudassa velünk. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map