A Site123 áttekintése – frissítve 2020-ig

Site123 áttekintés

Ahogy a weboldal készítői mennek, a Site123 semmi, ami felrobbantja a zoknit. A régi stílusú dolgokat kezeli, anélkül, hogy drag-and-drop mechanizmust használna, így nem az a legjobb választás az újszülöttek számára. Mindazonáltal azoknak, akik hajlandóak vele dolgozni, ez egy szilárd eszköz, amint az a teljes áttekintésünkben olvasható.


A Site123 a könnyű használatra és a gyönyörű tervezésre összpontosít, és veszélyezteti az irányítást. A platform büszke arra, hogy „[itt lenni] megváltoztat mindent, amit a webhely-építőkről ismert.”

Ezt az állítást támasztja alá az a tény, hogy a Site123 nem rendelkezik drag and drop szerkesztővel. A weboldal megtervezéséhez megváltoztatják a meglévő sablonok és elemek bizonyos, gyakran bináris beállításait.

Ez azt jelenti, hogy a Site123 nem a webfejlesztés erőműve. A webhely szerkesztésének lehetősége korlátozott, de a megfelelő személy számára a szoftver szépsége és könnyű használata elegendő lesz az ellenőrzés hiányának pótlására. Ha szeretné megtudni, hogy ez te vagy, olvasd el a Site123 áttekintésünket.

Alternatívák a Site123 számára

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

A Site123 rendelkezik egy nagyszerű építő összes tulajdonságával: e-kereskedelem, keresőmotor-optimalizálás, ingyenes SSL-titkosítás és alkalmazáspiac.

A társaság fedezi alapjait, de a funkciók nem kerülnek finomításra. Nagyszerűek, ha nincs szüksége valami különlegesre, de nem kap speciális lehetőségeket.

Tekintettel erre, nézzük meg a legfontosabb kérdéseket.

A Site123 e-kereskedelem lehetőségei

Az e-kereskedelmi eszközök valószínűleg a legjobban elkészített szolgáltatások a Site123 webhelyen. Felvehet és eltávolíthat termékeket, és mindegyik ajánlatához külön oldalt hozhat létre. A platform különféle pénznemeket és nyelveket is támogat.

Ráadásul az alkalmazáspiac számos olyan eszközrel rendelkezik, amelyek segítenek a termékmenedzsmentben, a közönség elemzésében és az értékesítésben.

Ha arra gondol, hogyan fogja megszerezni pénzét, akkor biztos lehet benne. Az ügyfelek bármikor fizethetnek, ahogy akarják, a kriptovaluta kivételével, mivel a platform támogatja a PayPal, a hitelkártya és a közvetlen átutalást.

Ha már van termékkatalógusa, vagy nem akarja túl sok időt tölteni az egyes ajánlatok oldalának beállításával, a Site123 az az út. Ez sokkal könnyebbé teszi a folyamatot.

Ha nagyobb ellenőrzést szeretne az e-kereskedelmi vállalkozásánál, akkor kipróbálhatja a Shopify-t. A szerkesztőt nehezebb használni, de mindent megtesz az e-kereskedelem sikeréhez, és könnyű elindulni a platformon a Shopify kezdő útmutatójának köszönhetően..

Site123 plugins

A Site123 alkalmazásokat plugineknek nevezzük. Az alkalmazáspiacra a Beállítások menüben férhet hozzá.

Site123-pluginmarket

Észre fogja venni, hogy nincs rendkívül sokféle plugin közül választhat. Ez az a „nem kitöltött” probléma, amelyet megemlítettünk, és az alkalmazáspiac fő problémája.

Nagyon könnyű összekapcsolni a webhelyet a Google Analytics-lel, vagy hozzáadni a remarketingcímkét, amelyet mindenki, aki megpróbált megtenni a remarketinges kattintásonkénti fizetés kampányt, értékesnek ismeri, de ennél sokkal többet nem tehet. Nem nyitott minden harmadik fél számára, és nincs sok elfogadott bővítmény.

Ha olyan weboldal-készítőre van szüksége, amely jobb, harmadik felek számára nyitott alkalmazáspiacot kínál, akkor kipróbálhatja a Weebly alkalmazást. A megfelelő alkalmazásokat megtalálja a piacon, ezért először olvassa el a Weebly áttekintésünket.

A Site123 ismét kisvállalkozóként vagy szabadúszóként működhet, de ez nem elég egy vállalkozás számára, amely például tanfolyamokat akar eladni.

Ráadásul nem használhat plugineket az ingyenes verzióval, így nem fogja tudni, hogy az alkalmazáspiac működik-e az Ön számára mindaddig, amíg nem vásárolt egy tervet..

Site123 Search Engine Optimization

A Site123 SEO eszköze egyszerűen használható. Három metaadatmező van kitöltésre (csak a kezdőlapról), és letöltheti webhelytérképét is, hogy feltöltse a keresőpulton..

Ez minden, ami azt jelenti, hogy gyorsan beállíthatja, de az is valószínűleg nem működik.

Site123-settingsbutton

Ha nem versenyképes rést lát, akkor ez hosszú távon eredményes lehet, de valószínű, hogy sok keresési eredményben nem jelenik meg..

Egyszerűen fogalmazva: nem kap az eszközöket webhely metaadatainak beállításához, és az építési hatóság nehéz, ha webhelyének hasonló kódja van a többi Site123 felhasználói webhelyhez.

Tény, hogy egy kicsit tisztességtelen vagyunk. A legtöbb weboldal-készítőnél a SEO-t nehéz levonni ugyanazon kódkorlátozások miatt. Ennek ellenére, ha fontos a vállalkozása számára a keresési eredményekben való megjelenés, olvassa el a Wix-áttekintésünket. Ez a platform messze a legjobb webhely-készítő a Google keresési eredményeihez.

Site123 biztonság

Az egyik legjobb dolog a Site123 esetében a biztonsági funkciók. A szoftverrel készített webhelyek ingyenes SSL titkosítást kapnak, ami azt jelenti, hogy az Ön adatai bizalmasak és így is maradnak.

A legtöbb weboldalépítő és host szolgáltató díj ellenében kínálja ezt a szolgáltatást, de a Site123 ingyenes.

Ezenkívül összeomlás esetén a webhelyről biztonsági másolat készül. Az automatikus mentés funkciónak köszönhetően nem kell aggódnia a tartalom elvesztése miatt, vagyis nem kell bajlódnia a biztonsági mentések kézi készítésével.

Ezek a tulajdonságok azt mutatják, hogy a Site123 tudatában van a számítógépes bűnözésnek, ami nagy plusz a könyvünkben. Ha ez a szakasz megkérdőjelezi a kiberbiztonság iránti érdeklődését, kérjük, olvassa el a legjobb VPN-szolgáltatókról és a legjobb jelszókezelőkről szóló cikkeket..

Jellemzők áttekintése

Site123 logówww.site123.com

FreeAll tervek

Tervezés

Előkészített témák

Űrlapkészítő

HTML szerkesztő

Fórum támogatás

Vektor művészet Gallary

Hang

HD videó

használhatóság

Húzza fel és dobja felület

SEO szerkesztő

Mobil támogatás

Alkalmazás Központ

Blog támogatás

e-kereskedelem támogatás

Oldalszerkesztő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Extrák

SSL tanúsítvány

Domain név

Hirdetési hitelek

Webhely áttekintése

Támogatás

Segítség Központ

Fórum
0

Élő chat
24/7

Telefon

Email

24/7 támogatás
0

Video oktatóanyagok

Szöveges oktatóprogramok

Egyéb

Ingyenes terv

Árazás

A Site123 ingyenes csomaggal rendelkezik, de csak akkor vágja le, ha ön önéletrajzát vagy portfólióját tárolja. A tárolási és sávszélesség-korlátozásokon kívül csak egy aldomaint kap, és ragaszkodik a fejlesztő úszó hirdetéseihez.

Ha viszont hajlandó pénzt költeni, van egy rengeteg lehetőség.

Alap: Haladó: Professional: Arany:
$ 10.80$ 16.80$ 22.80$ 28.80

A felsorolt ​​árak 12 hónapos előfizetésre vonatkoznak, és vásárláskor teljes számlázásra kerülnek. Ha úgy dönt, hogy eltérő időtartamra vállalkozik, az árak különböznek.

Az alapterv lehetővé teszi a saját domain összekapcsolását, növeli a sávszélességet és a tárolóhelyet, eltávolítja a float hirdetéseket és 100 e-mail listával nyitja meg az e-mail marketing lehetőségét. Ha szabadúszóként szeretne javítani online jelenlétét, ez jó terv, de ügynökségnél vagy kisvállalkozásnál nem fog működni.

Az Advanced frissítés felveti az Alap terv előnyeit azáltal, hogy nagyobb tárhelyet és sávszélességet biztosít, valamint megnyitja az e-kereskedelem és a lokalizáció lehetőségeit. Havonta akár 50 megrendelést kaphat, tehát az árat megfelelő egy kisvállalkozás számára, amely csak egy másik csatornát akarja, hogy reklámozza és eladja termékeit..

Egy másik dolog, amelyet dicsérnünk kell, a hozzáadott nyelv. Lehet, hogy lefordítja tartalmát a választott nyelvre. Amikor egy adott országból származó emberek meglátogatják az Ön weboldalát, akkor automatikusan megjelenik a lefordított szöveg, ami fantasztikus, ha nemzetközi közönségük van.

A Professional és az Gold tervek hasonlóak egymáshoz. Több nyelvet kap, és lehetősége van hitelkártya-átadásokat is végrehajtani. Az egyetlen különbség a kettő között a számok: Az aranynak több tárhely, postafiókja van, havi rendelései stb., És fejlett e-kereskedelmi funkciói vannak.

Használhatja e két terv valamelyikét egy központi csomópont létrehozásához kis- vagy középvállalkozások számára, de ha hajlandó annyi időt és pénzt költeni a webhelyén, akkor jobb lenne, ha másik webhely-készítőt használna..

A szolgáltatás remek dolog az új felhasználói kedvezmény. Fiók létrehozásakor három nap áll rendelkezésére, hogy kihasználhassa a terveinek 40% -os kedvezményét. Ez sürgetést okoz, ám remélhetőleg ez az áttekintés segítséget nyújt Önnek a döntés meghozatalában, és előnyei lehetnek az eladásnak.

Tervezés & Eszközök

Ha megszokta a WordPress témák szerkesztését, akkor a Site123 szerkesztő ismerősnek tűnik.

Az elemeket nem húzhatja, így egy sablon vagy elrendezés korlátozza Önt, mivel a platform felhívja őket, de lehet, hogy nem jelent problémát, ha nem állít be egy adott megjelenést.

Ha több irányítást szeretne a témák felett, adhat egy képet a WordPress-ről. Rendszere azonban bonyolultabb, ezért olvassa el a WordPress használatával kapcsolatos közbenső útmutatót, hogy megértse, hogyan működnek a témák.

Ezt szem előtt tartva, a bal oldali panelen található hat gomb segítségével kismértékű változtatásokat hajthat végre webhelyén. Bár ez növeli az akadálymentességet, áldozza a testreszabást.

A lehetőségek a sablonjától és az ártervtől függően eltérőek lehetnek, de általában azonosak az összes weboldalon, tehát nézzük meg mindegyiket.

A kezdőlap gomb segítségével módosíthatja a webhely nevét, logóját vagy otthoni címét. Itt is megváltoztathatja a kezdőlap-sablont, tehát az elején fontos, de a közzététel után egyre kevésbé fogja használni magát..

Site123-homebutton

Az Oldalak gomb az egyes oldalakkal foglalkozik. Az egyes elrendezéseit módosíthatja, és oldalakat adhat hozzá vagy eltávolíthat, amely ennek megfelelően automatikusan megváltoztatja a menüt.

Site123-pagesbutton

Nagyszerű, mert mindent könnyebb megszervezni, ha nem foglalkozik külön az oldalakkal és a menüpontokkal. Ráadásul a tiszta felépítés segít az új felhasználóknak navigálni a szerkesztőben és gyorsabban elérni az elképzelt eredményt.

A Tervező menü segítségével módosíthatja a webhely sablonját, és módosíthatja például a stílusokat, betűkészleteket, fejléceket és lábléceket, valamint a társadalmi ikonokat. Ez egy üdítő stílus, mert a változások globálisak, tehát nem kell minden oldalon átlépnie, csak a betűkészlet megváltoztatásához..

Site123-designbutton

Jól hangzik – és így van -, de ez egy kétélű kard. Egyesek azt akarják, hogy a különböző oldalak különböző betűtípusokkal vagy stílusokkal rendelkezzenek, és ezt a Site123 nem teszi meg.

A beállítások menü a webhely hátterével foglalkozik. Kiválaszthatja, hogy egyoldalas szerkezetet kíván-e használni, amely az alapértelmezés. A menüben beállíthatja a lokalizációt, a SEO-t és a bővítményeket is.

Minden könnyen elérhető, és a Site123 világossá teszi a zsargont. Azok az emberek, akik újak az online világban, könnyen megérthetik, hogy mit csinál, főleg azért, mert a szerkesztő ezen szakaszában minden kérdés mellett kis kérdőjel-ikon található, amelyek releváns információkat mutatnak, amikor az egérmutatóra mutat.

Site123-hoverinfo

A domain és az előnézeti menük a legegyszerűbbek. A domain használatával módosíthatja az aldomaint vagy csatlakozhat a sajáthoz. Az előnézet gomb megjeleníti az Ön webhelyét, ahogy egy látogató látná azt asztali, táblagépen vagy okostelefonon.

Site123-előnézet

A Site123 gyönyörű webhelyeket hoz létre mobiltelefonok számára. A vezérlés hiánya kevesebb testreszabást jelent, de azt is jelenti, hogy bármilyen választást optimalizál. Mivel nem húzhatja el és dobhatja le a saját elemeit, a kód tiszta marad, amely lehetővé teszi a Site123 számára a lehetséges variációk optimalizálását, hogy hibátlanul látszanak a mobileszközökön.

A Site123 nem összetett webhelyekre vonatkozik. Valójában az, ha megpróbál egy egyszerű, többoldalas weboldalt elkészíteni, akkor nem megy a tervek szerint. Nem adhat hozzá elemeket, nem módosíthatja a létező blokkok vagy úszók méretét, vagy nem kódolhatja a kívánt lebegési kódot.

Ha ezeket szeretne csinálni, javasoljuk, hogy tekintse át a WordPress alkalmazást és a WordPress használatának speciális útmutatóját.

A Site123 célközönsége nem tech-hozzáértés. A művészek, a szabadúszók és még a kisvállalkozások is, akiknek napjainkban, akár órákban is elindítanak egy egyszerű, gyönyörű weboldalt, imádni fogják.

Ha azt szeretné, hogy a Site123 könnyen kezelhető és lenyűgöző eredményeket érjen el, de nagyobb ellenőrzéssel, nézd meg a Squarespace áttekintésünket.

Egyszerű használat

A feliratkozás után megkérdezik Önt a webhelyéről, és minden lehetséges válasz tartalmaz néhány alkategóriát.

Site123-webtype

Miután elkészült ezzel, a szoftver automatikusan kiválaszt egy sablont az Ön számára, és kitölti webhelyét dummy tartalommal és stock fotókkal. A folyamat tovább demonstrálja, hogy a Site123 olyan emberek felé irányul, akiknek gyorsan szüksége van egy tisztességes weboldalra.

Ezután megnéz egy rövid bemutatót, amely kiemeli azokat a gombokat, amelyekről korábban beszéltünk, és információkat ad neked arról, hogy mindegyik hogyan működik. Ez egy nagyszerű áttekintés arról, hogy mit tehet a következő.

Site123-bemutató

Ennek ellenére az oktatóprogram nem szükséges.

Ennek oka az, hogy minden, amit a Site123-ban megtehet, intuitív. Alapvetően nincs tanulási görbe, amikor azt használja, mivel az egyes testreszabási beállítások megnevezése megfelelő, a szöveg vagy a képek szerkesztése ugyanolyan egyszerű, mint a Word vagy a Google Docs fájl szerkesztése..

Bizonyos lehetőségek, például a gomb rögzítésének megváltoztatása, több játékkal járhatnak, de semmi sem olyan összetett, mint a Wix vagy a Squarespace.

Ha azonban felmerül valamilyen kérdés, nincs ok a kétségbeesésre. Az egyik legnagyobb plusz a Site123 használatához az ügyfélszolgálat.

Támogatás

Ez a weboldal-készítő nem félénk segíteni a felhasználóitól. A támogatási központban 18 felmerülő kérdéskategória található, amelyek a termék és néhány egyéb, például a számlázás vagy a domain tulajdonságai alapján vannak elkülönítve.

Site123-supportcenter

Miután rákattintott egy kategóriára, elküldik Önnek az általános problémák vagy tevékenységek listáját, amelyeket esetleg nem tud megtenni. Például az „e-mail továbbítása egy másik e-mail címre” a postaláda kategóriába tartozik.

Site123-supportanswer

A listabejegyzések tömörek és rövid .gif-ekkel vannak kiegészítve, amelyek tovább mutatják a folyamatot, amelyben küzd. Ismételten ez a tudásbázis felépítése és formája mindenkinek hasznát szolgálja, akinek szüksége van egy kevesebb, mint egy nap alatt elindított jó weboldalra..

Ha a támogatási központ nem segít, vegye fel a kapcsolatot egy ügyfélszolgálattal. Az élő csevegődoboz mindig jelen van, mindaddig, amíg még nem tartózkodsz egy olyan domainen, amely a site123-tal kezdődik, és a válaszidő gyors.

Site123 chat

Tesztelésünk során felvetettük a kapcsolatot a Site123 ügyfélszolgálatával, hogy megkérdezzük, hogyan kell hozzáadni a menükategóriákat.

Az élő csevegő válasz két vagy három perc alatt érkezett. Az ügynök egy személyre szabott üzenetet küldött, amely részletezi a folyamatot, és egy rövid .gif fájllal támogatja, amely megmutatja, hogyan kell hozzáadni a menükategóriákat, és miért van a folyamat ilyen módon beállítva.

Az ítélet

A Site123 a megfelelő közönség slágere, de nagy hiányosság, ha nem tagja annak a közönségnek. Ha szabadúszó vagy kisvállalkozás vagy, és gyors és gyönyörű weboldallal szeretne belépni az online világba, adj neki egy képet.

Ha ellenőrzést, összetett funkciókat és a nem olyan jól működő szakaszokat szeretne kódolni, akkor jobb, ha egy másik platformon lép fel. Nézze meg a legjobb weboldal-készítőket, hogy megtudja, melyik megfelel Önnek.

Ha valami mást szeretne, tekintse meg a legjobb web hosting útmutatónkat. Javasoljuk a WordPress alkalmazást, amely elsajátítja a mesterképzést, ezért feltétlenül olvassa el a WordPress használatának kezdő útmutatóját.

Egyetért-e a Site123 vállalkozásunkkal? Ha nem, menjen a megjegyzés szakaszhoz, és tudassa velünk, mit gondol.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map