WestHost áttekintés – Frissítve 2020

WestHost áttekintés

A WestHost nem igazán lenyűgözött bennünket, miközben felülvizsgáltuk. Sebessége közepes, és teljes áron kell fizetnie, ha bármilyen tisztességes funkciót szeretne elérni. Ennek ellenére elég olcsó, és valószínűleg alternatív megoldást jelenthet a WordPress rajongói számára. A részletekért olvassa el a teljes áttekintést.


A WestHost egy brit székhelyű web hosting szolgáltató, amely az UK2 Csoport tulajdonában van. Az UK2 Group néhány márkával rendelkezik, köztük a VPS.net és a Midphase, de szerencsére nem rendelkezik az Endurance International Group árnyékos gyakorlatával. Ennek ellenére a WestHostnak lehetősége van arra, hogy megvizsgálja a legjobb web hosting útmutatónkat.

Ebben a WestHost áttekintésben részletesebben bemutatjuk a szolgáltatással kapcsolatos tapasztalatainkat. Elindítottunk egy weboldalt a közös tervvel, és telepítettünk egy üres WordPress verziót a sebesség, a használhatóság és a funkciók tesztelésére. Miután arról beszéltünk, hogy kitűnő és hiányzik, meg fogjuk adni ítéletünket.

A WestHostnak vannak előnyei, de a hátrányai túl sokak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyhassák. A sebességhez, mint a szolgáltatásokhoz, is szükség van munkára, és bár az ár elég alacsony, a teljes terv megszerzéséhez többet kell költenie. Ennek ellenére a WordPress csomagok lenyűgözőek, így valószínűleg jelentkezőnek számítanak.

westhost-Slider1

westhost-slider2

westhost-slider3

westhost-slider4

westhost-slider5

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a WestHost számára

Jellemzők

A WestHostnak sok funkciója van, ám a vásárolt tervetől függően sokan nem szerepelnek benne. A megosztott tárhely ebből a szempontból szokatlan, és csak minimális minimumot jelent az online eléréshez. Ennek ellenére, ha egy WordPress-tervre vagy magasabbra lép, akkor a szolgáltatások hosszú listája élvezhető.

A közös tervektől kezdve a szolgáltatások inkább elvárások, mint bármi más. Korlátlan e-mail címet, ingyenes domaint kap az első szint feletti megosztott tervekhez, és a legmagasabb megosztott szintre SSL / TLS tanúsítványt. Az egyetlen jellemző a keresőmotor-optimalizáló eszközök, amelyek bár hasznosak, önállóan megszerezhetők.

A WordPress tervei még lenyűgözőbbek, még a WordPress útmutató legjobb webtárhelyünkön szereplő néhány ajánlattal is versengve. Kap teljes szilárdtest-meghajtó-tárolót, Cloudflare-t, automatikus rosszindulatú programok eltávolítását, napi biztonsági másolatot és számos ingyenes WordPress-témát. A témák dátumok, de ingyenesek, így nehéz panaszkodni.

Van egy weboldal készítő is, amelynek alapváltozatát minden hostcsomag tartalmazza. Az ingyenes terv korlátozott, amikor oldalakra, formatervezési mintákra, e-mail címekre és egyebekre vonatkozik, de ez elegendő, ha elengedi a lábad. De a fizetett verziók drágák, és nem érik meg.

westhost-website-építő

Ha webhely-készítőt keres, olvassa el a legjobb webhely-készítői útmutatót. A Wix a lista tetején helyezkedik el (olvassa el a Wix áttekintésünket).

A WestHost a kiegészítőkre összpontosít. Ide tartoznak a SiteLock, a kezelt malware eltávolító szolgáltatások, a SEO Guru és a Cloudflare fejlett verziója. Noha ezek a szolgáltatások nagyszerűek, jó lenne mélyebb integrációt látni a tárhely felépítésében.

Például a SiteLock Basic az összes tervnél vonzóbbá tenné a frissítéseket, különösen akkor, ha a felhasználók látják, hogy mi a szolgáltatás a saját webhelyükhöz. Ehelyett kap egy a la carte élményt, amelyben soha nem érzi magát úgy, mintha teljes csomagot vásárolt volna. A funkciók nem hiányoznak, csak a lánc fölé kerültek bevezetésre.

WestHost szolgáltatások áttekintése

WestHost logówww.westhost.com

199 havonta kezdődik minden hónapban

Szerver típusok

Közös tárhely

VPS tárhely

Kezelt WordPress

Cloud tárhely

Dedikált tárhely

Viszonteladói tárhely

Usablity

FTP hozzáférés

SSH hozzáférés

cPanel

Root Access

Napi mentések

Weboldal-készítő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Biztonság

Domain adatvédelem

SSL titkosítás

Malware eltávolítása

Webes alkalmazás tűzfal

Két tényezős hitelesítés

DDoS védelem

SFTP

Támogatás

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Élő chat támogatás

oktatóanyagok

Felhasználói fórum

Tudásbázis

24/7 támogatás

Árazás

Mint már említettük, a WestHost megosztott tervei tükrözik a funkciókat, és az ár szempontjából nem jó. A megosztott tervek sokkal olcsóbbak, mint az Arvixeé (olvassa el az Arvixe áttekintésünket), de pénzzel többet szerezhet másutt.

A megosztott terveket egy-, két- és hároméves időtartamra, valamint három hónapra kínálják. Szerencsére a WestHost átlátható a jegyzett árban, amely csak a kezdeti időtartamra vonatkozik, és egyértelművé teszi, hogy a pénztár során a fizetés megtörténjen. Ennek ellenére a három hónapos terv 1 dollárral magasabb, mint a legtöbb szolgáltató megújítási ára.

A kezdeti időtartam elég olcsó, de meredebb kedvezményt kaphat a Hostinger szolgáltatással (olvassa el a Hostinger áttekintésünket). Az alapterv havonta körülbelül 8 dollárral megújul, ami, bár nem rossz, pár dollárral több, mint a verseny. Ha olcsó webtárhelyet keres, akkor a legjobb, ha olyan szolgáltatót keres, mint például az iPage (olvassa el az iPage áttekintésünket).

Az iPage körülbelül ugyanaz az ár, de a funkciók teszik a különbséget. A WestHost nem túl messze a piactól, de az a tény, hogy a közös tervek jellemzői szempontjából kopárnak érzik magukat, kevésbé vonzóvá teszik őket..

A WordPress tervek sokkal jobb üzlet, tekintve, hogy ugyanazon az áron jönnek, még sok más funkcióval. Ráadásul nincs áremelkedés a WordPress tervekben, ha kevesebb, mint egy éve jár, és havonta kínálják.

A sorozatból kiindulva a WordPress és a VPS tervek a legjobbak, a megosztott és elkötelezett opciók ára alacsony. Ennek ellenére az átláthatóság nyeri a napot. A WestHost elég olcsó ahhoz, hogy versenyképes legyen, ugyanakkor tisztában van árképzési rendszerével is, amely a könyvünkben nyer..

Ráadásul a vásárlást 30 napig támogatják. Noha az InMotion Hosting hosszabb visszatérítési időszakot kínál, a WestHost egy hónapos időszakra elegendő (olvassa el az InMotion Hosting áttekintésünket).

Egyszerű használat

A WestHost-ra való feliratkozás szellő – miután kiválasztotta a tervet. Akárcsak a GoDaddy, a WestHost sokat folytat, és ez megnehezítheti a szükséges keresést (olvassa el a GoDaddy áttekintést). Ennek ellenére, miután megkapta a csapágyait, a webhely nem túl nehéz navigálni.

A fizetés attól a ponttól kezdve szokásos. Kiválasztja a megvásárolni kívánt időtartamot, kiválasztja a kiegészítőket, és regisztrál vagy mutat egy domainre. A vásárlás befejezése után a WestHost a megrendelés megerősítésére szolgáló képernyőn küldi el, ahol beállíthatja a jelszavát.

westhost-review-megrendelést visszaigazoló

A Kinsta-hoz hasonlóan a WestHost zárt rendszer is, azaz a fiókjának beállításához nem kell távolodnia a webhelytől (olvassa el a Kinsta-áttekintésünket). A WestHost megrendelést megerősítő e-mailt küld Önnek, de a fiókjának beállításához nem kell megnyitnia azt. Bár ez kismértékűnek tűnik, sokkal változékonyabbá teszi a felhasználói élményt.

Ezután a vezérlőpanelre irányítja, amelyet a WestHost CHI-nek hív. Ugyanakkor nem fogja tudni azonnal használni, mivel a WestHostnak hozzá kell adnia webhelyét a kiszolgálóhoz és konfigurálnia kell a vezérlőpultot, így néhány percig tart az információ frissítése. Lehet ülni és frissíteni az oldalt, de a WestHost e-mailt küld Önnek, amikor a CHI fel van állítva.

westhost-review-chi

A CHI nem cPanel, ami negatív lehet, ha ismeri ezt a felületet (olvassa el a legjobb web hosting cPanel útmutatót). Ennek ellenére a WestHost szabadalmaztatott tervezése is jól működik, még akkor is, ha nem olyan folyékony, mint mondjuk a Pagely (olvassa el a Pagely áttekintésünket). A cPanel is benne van, de nehéz megtalálni.

Ennek oka az, hogy a CHI nagy része más termékek vásárlására épül. A bal oldali menü fülekkel rendelkezik minden WestHost ajánlathoz, és azok, amelyek nem rendelkeznek, szürkén jelennek meg. Ha rákattint, egy termékoldalra jut.

Nem azt mondjuk, hogy a WestHost csak a CHI-n keresztül reklámozza, de valószínűtlen, hogy két vagy három engedélyezett szakasz található a bal oldali menüben. A hangsúly a probléma. A webtárhely-kezeléshez egyszerűen elkap egy kis, felső menüt, amely ismét kiegészítőket tartalmaz a szolgáltatásához.

westhost-review-web-hosting-menedzsment

Végül nehéz megtalálni a fontos információkat, ami azt jelenti, hogy navigálni a cPanelre fárasztó munka. A hirdetések akadálya helyett gombnak vagy gyorshivatkozásnak kell lennie a webhelykezeléshez. Például egy újonnan érkező vállalkozó feltételezheti, hogy a „WordPress” fülre telepíti a WordPress programot, csak egy termékoldallal való találkozás érdekében..

A cPanel ugyanaz, mint amit mindig is tudtál. A lapokat könnyű megkerülni, és az elemek alapú felsorolása megkönnyíti a szükséges keresést. Ugyanakkor a Softaculous alkalmazástelepítőt az alsó részre temették el, így nehéz lehet a kívánt platform telepítése..

westhost-review-cpanel

A CHI egy számlázási panel, de többnek tűnik, és ez megtévesztő lehet. Ez szinte az összes füst és tükrök, és a webhely kezeléséhez szükséges fontos információk bemutatása helyett a pénztár oldalakra irányítja Önt. Ez nem egyértelműbben illusztrálható, mint a cPanel navigálása.

Tárhely típusok

A WestHost megosztott, VPS-t és dedikált tárhelyet kínál, a kezelt WordPress opcióval együtt. Bár a felállás átfogó, nem éri el a HostGator sorait, elsősorban azért, mert hiányzik a felhőtárhely (olvassa el a HostGator áttekintését). Ennek ellenére a kezelt WordPress-t nagyon jó látni.

A megosztott tervek, amelyeket a WestHost „webtárhelynek” nevez, több webhelyet helyeznek el ugyanazon a szerveren. Ezek a webhelyek megosztják a kiszolgáló számítási erőforrásait, ami pénzt takarít meg a webgazda számára. Noha jó belépési pont a webtárhelybe, a megosztott tárhely általában sebesség- és rendelkezésre állási korlátozásokkal jár.

A WestHost esetében azonban vannak több korlátozás is. Mint már említettük, a megosztott tárhely három szintje nem tartalmaz sok finomságot, így a már unalmas csomag még kevésbé vonzó.

Sokkal vonzóbb a kezelt WordPress tervek, amelyek szintén megosztott architektúrát használnak. A WestHost ismét három szintet kínál, de ezek között vannak olyan funkciók, mint a webhely biztonsági mentése, az automatikus malware eltávolítás és az SSD tárolás. Noha nem olyan jó, mint a SiteGround kezelt tervei (olvassa el a SiteGround áttekintést), a WestHost nagyszerűen használható a WordPress számára.  

A VPS tervek a következők a láncban, és a WestHost az Ön igényeinek megfelelően számos konfigurációt tesz lehetővé. A virtuális magánszerverek, ahogyan hívják, megosztott architektúrát használnak, de a webhelyednek erre a célra elkülönített erőforrásokat kell felhasználni. Ez azt jelenti, hogy előnyeit élvezheti a megosztott tárhely költségmegtakarítási intézkedései, miközben megkapja a dedikált tárhely rugalmasságát.

A WestHost VPS tervei teljes SSD tárolással, 200 gigabites hálózati kapacitással és dedikált IPv4 címmel vannak felszerelve (olvassa el az IPv4 vs. IPv6 útmutatót). Ön is irányíthatja az operációs rendszert, tehát ha nem vagy rajongója a Linuxnak és a cPanelnek, akkor használhatja a Windowsot és a VDesket.

A tetején dedikált szerverek vannak, amelyeket a WestHost „WestHost Pro” -nek nevez. A dedikált webtárhely minden szervert magának ad, amely lehetővé teszi az erőforrások és a hálózati kapacitás felhasználását. Három dedikált lehetőség van, de a felosztás furcsa. Például a legolcsóbb D2 kiszolgálón lévő Xeon E3-1231v3 processzor jobban teljesít, mint a zászlóshajóban lévő Xeon E5-2620v2..

Hiányzik a felsorolásból a felhőtárhely, amely lehetővé teszi, hogy webhelye kiszolgálók hálózatát igényelje további erőforrások felhasználására. Ez egyre népszerűbb megoldás, különösen a WordPress számára, tehát kár, hogy a WestHost ezt nem kínálja..

Sebesség & üzemidő

A WestHost sebességét a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact használatával teszteltük a WordPress üres verziójával, a legolcsóbb megosztott tervre telepítve. Noha eredményeink megmutatják a szolgáltatás alacsony végét, szilárd alapot adnak annak elvárásához, hogy elvárható-e a szolgáltatás teljesítése.

Sajnos a WestHost messze van az A2 Hosting-tól a sebesség szempontjából (olvassa el az A2 Hosting áttekintésünket). 100-ból 84 pontot kapott a Pingdom Speed ​​Testből, amely nem idegen. Noha egy B hangzás tisztességes, a WordPress üres verzióját teszteljük, azaz néhány akadálynak kell lennie a végén.

westhost-review-sebesség-teszt

Áttekintés az adatokról biztonsági másolatot készít. A „várakozás” mutató, amely azt méri, hogy mennyi időbe telik az, hogy a böngésző megkezdi az adatok fogadását a kérések küldése után, az idő nagy részét elszámolta. Noha ez általában igaz, a WestHost-nak az átlagnál hosszabb várakozási ideje volt.

A terhelés hatása nem volt sokkal jobb. Noha a WestHost erős volt, a válaszidő csak néhány virtuális felhasználó után magasra vált. A Load Impact egy meghatározott időtartamra küldi a virtuális felhasználókat a kiszolgálóra, hogy megnézze, hogyan teljesít nyomás alá kerülve. Öt percig tartó, 50 virtuális felhasználót használó tesztelésünk szerény és mint ilyen alkalmas az olcsó megosztott tárhely tesztelésére.

westhost-review-terhelés-hatás

A WestHost azonban nem tudta megbirkózni a nyomással. A válaszidő körülbelül 25 virtuális felhasználónál növekedett, és onnan lecsúszott. Ez azt sugallja, hogy a szerver túlterhelt a kérésekkel, és nem volt képes azokat teljesíteni.

Ez azt jelenti, hogy bármilyen forgalmi terhelésnél a sebesség lassú. Bizonyos esetekben ez azt jelentheti, hogy webhelye elérhetetlen lesz. Bár ez elvárható a megosztott tárhelyen bármilyen jelentős terhelés esetén, a szerény szimulációnknak nem szabad gondot okoznia. Az a tény, hogy a WestHost szinte azonnal eltört, nem jó jel.

Biztonság

Hasonlóan a többi szolgáltatáshoz, a biztonsági funkciók is jók, ám valószínűleg nem fog hozzájuk férni. A megosztott tervekben szinte nincs biztonsági funkció, kivéve, ha a legdrágább csomagot vásárolja meg, és még akkor sem a felállás nem túl lenyűgöző.

A legdrágább megosztott terv az SSL / TLS tanúsítvánnyal jár, amelyet bár jónak kellene bevezetni a sorozatban korábban. Az SSL / TLS tanúsítványok a legtöbb webtárhely-platformon szabványossá válnak, főleg mivel a böngészők nem biztonságos webhelyeket tesznek temetésre.

Furcsa módon minden WordPress terv tartalmaz egyet, annak ellenére, hogy olcsóbb, mint a megosztott tartomány. Valójában az összes WordPress biztonsági szolgáltatás jobb. Az SSL / TLS tanúsítványon kívül automatikus rosszindulatú programok ellenőrzését és eltávolítását, Cloudflare-t és biztonsági másolatokat is kap.

Ennek ellenére van a reklámok kérdése. Mint a SEO Guru, a WestHost is folyamatosan azt kérdezi, vásárol-e Cloudflare Plus vagy a SiteLock egyik verzióját. Ezek kiváló eszközök az Ön webhelyének biztonságához, és szeretnénk, ha legalább néhány tervvel együtt látjuk őket.

E szakasz következtetései hasonlóak a funkciók következtetéséhez. Minden jelen van, de többet fizet, hogy hozzáférjen a választékhoz. Szeretnénk látni a biztonsági szolgáltatások alapvető verzióit a megosztott tervekben, különösen akkor, ha az olcsóbb WordPress tervek tartalmazzák azokat.

Nagyszerű lenne egyszerűen csak a WordPress terveket ajánlani, ez nem mindenki számára elérhető platform, ami korlátozza a WestHost lehetőségeit. A megosztott tervek biztonsági funkciói szinte nem léteznek, míg a WordPress tervek lenyűgöző felépítésűek. Ha ezek a funkciók képesek lennének a közös tervekre, ez a szakasz könnyű nyerni.

Magánélet

A WestHost azon kevés webtárhely egyike, amelyek megértik, mennyire fontos az adatvédelem a webtárhely számára. Valójában a WestHost rámutat annak a sok oknak a néhányára, amelyek miatt a webtárhely-információt magántulajdonban szeretné tartani, ideértve az üzleti versenytársakat, a tömeges adatgyűjtést és egyes esetekben a követőket is..

Ez kezdődik a domain adatvédelemmel, amely felváltja az Ön személyes adatait a regisztrátor adataival. Domain vásárlásakor létre kell hoznia egy WHOIS rekordot, amely megmutatja a nevét, e-mail címét, telefonszámát és egyebeket. Ezek az információk azonban felülírhatók a domain adatvédelemmel.

A WestHost azon kevés között van, amelyek ingyenesen tartalmazzák a domain adatvédelmet. Ez azt mutatja, hogy hasonlóan a DreamHosthoz, a WestHost a magánélet védelmét is mint jogot és nem szolgáltatást kezeli, ami szemünk szempontjából jó (olvassa el a DreamHost áttekintését). Az első évre kínálják, amikor új domain-t regisztrál a WestHost-on. A meglévő domaineknek továbbra is 10 dollár díjat kell fizetniük.

Ami az adatvédelmi politikát illeti, a WestHost távol esik a Endurance International Group márkáitól – olvassa el a Bluehost áttekintésünket egy példa alapján – annak ellenére, hogy egy web hosting konglomerátum tulajdonában van. Hasonló az 1-hez&1 IONOS abban, hogy személyes adatait összegyűjtötték, de nem adták el (olvassa el az 1&1 IONOS-értékelés).

A WestHost adatvédelmi politikája azt mondja, hogy személyes adatait néhány harmadik féllel megosztják a működés érdekében, ideértve a hitelkártya-feldolgozókat és az Ön hostolásával járó szolgáltatásokat is. Ezen kívül a WestHost megoszthatja személyes adatait a bűnüldöző szervekkel, más márkákkal az UK2 Csoport hálózatában és a csalások megelőzésével foglalkozó ügynökségekkel..

Világossá teszi azonban, hogy nem „értékesíti a Felhasználó személyes adatait harmadik felek számára”.

Személyes adatok gyűjtése szükséges a web hosting műveletekhez, de a WestHost a helyes irányba halad. Világos adatvédelmi politikával és ingyenes domain-adatvédelemmel egy maroknyi házigazda, amely a web hosting adatvédelmének terhére vezet.

Támogatás

A CHI külön támogatási szakasza található, amely megkönnyíti a kapcsolatfelvételi lehetőségek és az önsegítő források megtalálását a WestHost által. Kapcsolattartás céljából linkeket kap a jegy küldéséhez vagy az élő csevegés elindításához, a közelben felsorolt ​​osztályi órákkal. Telefonos támogatási PIN-kódot is kap, ha egy telefonos képviselővel kell telefonálnia.

westhost-review-support-terület

Kiváló volt az élő csevegés tapasztalata. A WestHost gyors és alkalmazkodó volt, másodlagos gondolat nélkül javítva a DNS-rekordokkal kapcsolatos problémákat. Tekintettel arra, hogy mennyire bonyolult a webtárhely, örömmel látjuk a támogatást képviselőket, akik hajlandók bemenni és kijavítani a problémát, ahelyett, hogy átirányítanák Önt a tudásbázisba..

Ez azt mondta, hogy másodszor is beszélnünk kellett a képviselővel, miután webhelyünk nem lépett életbe. Ahelyett, hogy a DNS-rekordokat ellenőriznénk, hogy a terjesztés teljes volt-ami nem volt -, a képviselő megkérdezte a WestHost által kezelt szerverek IP-címeiről. Két tapasztalatunk megmutatja a WestHost különböző oldalait, ezért lehet, hogy nem kapja a legjobb támogatást.

A kapcsolattartási opciók alatt egy sáv található a tudásbázisban való kereséshez, amely – bár hasznos – nem helyettesíti a tudásbázisra mutató linket. A tudásbázis nem rossz, de befejezetlennek tűnik. Van egy furcsa címkézési rendszer, amely vonzó módon vonzza fel a kapcsolódó cikkeket, és minden bejegyzés mellett a Google Docs logó található.

westhost-review-tudásbázis

Esztétikai szempontból, a cikkek hasznosak. A WestHost tartalomjegyzéket, lépésről lépésre és képernyőképeket tartalmaz az összetett témákhoz, valamint egyértelmű válaszokat az egyszerű kérdésekhez. Ráadásul a cikkek hierarchiába vannak rendezve, így egyszerűen összecsukható egy kategória, és navigálhat másutt.

Néhány oktatóprogramnak van videója is. Szerencsére jó hangminőséggel és világos utasításokkal készültek.

Ugyanakkor a közvetlen támogatás következetessége felhasználhatja a munkát. Lehet, hogy ez csak annak következménye, hogy megpróbáljuk megoldani a kérdéseket az élő csevegés során, de ennek a WestHostnak kell aggódnia, nem te. Ezen kívül a tudásbázis nem néz ki nagyszerűen, de jól működik, tiszta navigációval és részletes bejegyzésekkel.

Az ítélet

A WestHost értékelése nehéz. Az árak nem rosszak, bár a szolgáltatások nem lenyűgözőek a megosztott tervekben, és a vezérlőpanel elérhető, de úgy érzi, hogy egy hatalmas reklám. A WordPress felhasználóknak szerencséjük van, mivel a WestHost az egyik lenyűgözőbben kezelt WordPress sorozatot tartalmazza.

Ennek ellenére a tömegnek keskenynek kell lennie, különösen a WestHost közepes sebességű eredményeivel. Nem rossz szolgáltató, de pénzzel többet szerezhet másutt.

Mit gondolsz a WestHostról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map