WebHostingBuzz áttekintés – Frissítve2020

WebHostingBuzz áttekintés

A WebHostingBuzz csaknem 20 éve működik, és ebben az időben tisztességes munkát végzett a szolgáltatások kiépítésében, miközben alacsony árakat és magas sebességeket tartott fenn. Noha nem tökéletes, érdemes mindenkinek, aki új gazdagépet keres, jól nézel ki, amint az a WebHostingBuzz ismertetőből olvasható.


A WebHostingBuzz egy kicsi, független webtárhely, amely körülbelül 35 000 webhelyet üzemeltet, körülbelül 28 000 ügyfélszámmal. Ennek ellenére egy ideje a webtárhelyen működik. 2002-ben alapították, azért, hogy leküzdjék az akkori túl drágult és alulteljesített webtárhely-piacot. Ma is megpróbálja ezt megtenni. Leginkább az is sikeres.

Ebben a WebHostingBuzz beszámolóban meg fogjuk magyarázni, hogy a nagy gazdagéppel való utazás miért nem szükségszerűen jó. Miután feliratkozott egy megosztott fiókra, megvizsgáltuk a funkciókat, az árakat, a teljesítményt és egyebet, hogy meghozhassuk ítéletünket.

A WebHostingBuzz nagyon sokat tesz, annyira, hogy a legjobb webtárhely-útmutatónk kidolgozásában áll. Van néhány kérdés, de ezeket könnyű figyelmen kívül hagyni, tekintettel az árra, a sebességre és a WebHostingBuzz által kínált szolgáltatásokra.

webhostingbuzz-Slider1

webhostingbuzz-slider2

webhostingbuzz-slider3

webhostingbuzz-slider4

webhostingbuzz-slider5

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a WebHostingBuzz számára

Jellemzők

A WebHostingBuzznek nagyon sok funkciója van, de ez először nem feltétlenül nyilvánvaló. Noha nem integrálódik a Cloudflare Railgun rendszerével, és áthúzza az iPage által kínált hirdetési jóváírásokat (olvassa el az iPage áttekintésünket), a WebHostingBuzz szilárd listával rendelkezik.

A csúcskategóriás, dedikált csomagok mindent tartalmaznak, amire számíthatnak. A kiszolgálók 10 gigabites redundáns hálózaton keresztül vannak csatlakoztatva, a tároló a RAID 10-ben van beállítva (olvassa el a mi RAID útmutatónkat), és kap egy dedikált 100 megabit / s-os kapcsolatot az Ön webhelyével. A VPS-nek és a dedikált csomagoknak 100% -ban rendelkezésre áll a szolgáltatás szintje is.

Sokkal érdekesebb a megosztott szerverek. Sok webtárhelytől eltérően a WebHostingBuzz nem használja az Apache-kiszolgálókat. Ehelyett Apache alternatívát használ, LiteSpeed ​​néven. Ez egy fizetett, szabadalmaztatott kiszolgálószoftver, amely az Apache-kiszolgálók összes előnyeivel együtt érkezik, beleértve a ModSecurity-t is, de kevesebb ráfordítással.

webhostingbuzz-review-litespeed

Ha a szerver kezeli a terhelést, akkor ez csökkenti a webhely sebességét és rendelkezésre állását. A megosztott szerverek küzdenek annak ellen, hogy túl sok webhely van, és nincs elég erőforrás, ezért a jobban optimalizált kiszolgálószoftver segíthet ezeknek a problémáknak a leküzdésében.

Vannak más, a biztonságra összpontosító funkciók is, de az alábbiakban megismerjük azokat, amelyek az alábbi „biztonság” szakaszban találhatók. Noha LiteSpeed ​​szervereket és a hozzájuk tartozó LiteSpeed ​​gyorsítótárat kínál, a WebHostingBuzz néhány területen hiányzik.

Nevezetesen, kihagy egy weboldal-készítőt. Noha a WordPress és a legtöbb más alkalmazás a Softaculous alkalmazástelepítőn keresztül támogatott, még nem érhető el webhely-készítő. Ha nincs tervezési tapasztalata, és weboldalt szeretne felállítani, olvassa el a legjobb weboldal-készítői útmutatónkat. A Wix a lista tetején helyezkedik el (olvassa el a Wix áttekintésünket).

Ezen kívül a WebHostingBuzz lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, köztük a cPanel, a többrétegű gyorsítótár és a LiteSpeed ​​szerverek..

A WebHostingBuzz szolgáltatások áttekintése

WebHostingBuzz logówww.webhostingbuzz.com

Kezdődik: $ 499 / hónapMinden terv

Szerver típusok

Közös tárhely

VPS tárhely

Kezelt WordPress

Cloud tárhely

Dedikált tárhely

Viszonteladói tárhely

Usablity

FTP hozzáférés

SSH hozzáférés

cPanel

Root Access

Napi mentések

Weboldal-készítő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Biztonság

Domain adatvédelem

SSL titkosítás

Malware eltávolítása

Webes alkalmazás tűzfal

Két tényezős hitelesítés

DDoS védelem

SFTP

Támogatás

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Élő chat támogatás

oktatóanyagok

Felhasználói fórum

Tudásbázis

24/7 támogatás

Árazás

A WebHostingBuzz nem lép fel a megtévesztő árképzési rendszerekkel. A Bluehost-tal ellentétben (olvassa el a Bluehost áttekintésünket) a WebHostingBuzz azt az árat jeleníti meg, amelyet havonta fizet, nem pedig egy havi árat egy többéves terv alapján. Ez volt az első alkalom, amikor webtárhely-áttekintést írtunk, ahol nem lepődtünk meg, amikor eljött az ideje megnézni.

Meglepő módon az ár is jó. A WebHostingBuzz drágább, mint az 1&1 IONOS (olvassa el az 1&1 IONOS-áttekintés), de olcsóbb, mint szinte minden szolgáltatónál, amelyet megújításkor vizsgáltunk meg. Az Arvixe havi 15 dolláros megújítási arányához képest a WebHostingBuzz egy lopás (olvassa el az Arvixe áttekintésünket).

Ennek ellenére nincs többéves kedvezménye, mondjuk a Hostinger (olvassa el a Hostinger áttekintésünket). A megosztott terveket havonta és évente kínálják, és ha utóbbit választja, akkor két hónapos ingyenes tárhelyet fog kapni. Annak ellenére, hogy nem meredek engedmény, ez egy engedmény, és mivel a WebHostingBuzz átlátszó árképzési modellje van, ezzel jól vagyunk.

A havi ár megjelenítésének és két hónapos szolgálat hozzáadásának modellje, ha évente vásárol, az egész weboldalon található. Kivétel a viszonteladói tárhely, amelyet egy hónapra, egy évre vagy két évre lehet megvásárolni, enyhe engedménnyel, ha a lánc feljebb mozog..

Az átlátható árképzésen kívül a WebHostingBuzz más szokatlan dolgokkal is rendelkezik ebben a szakaszban. Költségvetési tervek vannak a megosztott, a VPS és a dedikált csomagok számára, amelyek kisebb webhelyek számára érméket takaríthatnak meg.

WebHostingBuzz gazdaságos opciók

Például gazdaságos megosztott tárhelyet kínál, amely NGINX szervert használ LiteSpeed ​​szerver helyett évente 24,99 dollárért vagy két évre 39,99 dollárért. A terv korlátozott, mindössze 512 MB RAM-mal és 10 GB lemezterülettel rendelkezik, de ez egy jó lehetőség azoknak a webhelyeknek, amelyeknek forgalma kevés vagy csak kevés.

Vannak költségvetéshez rendelt szerverek is, amelyek havonta 50 dollárral kezdődnek. Az írás idején azonban ezek voltak az egyetlen elérhető dedikált szerver. Bár a WebHostingBuzz teljes termékalapja 16 dedikált szerverkonfigurációnak szentelt, mindegyik elfogyott, amikor ellenőriztük.

Ennek ellenére ez a rész mind fel van mutatva. A WebHostingBuzz olcsó és átlátható. Még költségvetési terveket kínál azoknak, akiknek szükségük van rájuk. A vásárlásokat egy 45 napos pénz-visszafizetési garancia is fedezi. Bár ez nem olyan hosszú, mint az InMotion Hostingé (olvassa el az InMotion Hosting áttekintésünket), a WebHostingBuzz megelőzi a legtöbb webtárhely-piacot.

Egyszerű használat

A WebHostingBuzz korszerűsített webhellyel rendelkezik, amely megkönnyíti a terv megtalálását a sűrű felállás ellenére. Van egy kis A2 tárhely és egy kissé Kinsta a csontokban, ami azt jelenti, hogy megkönnyíti a kívánt terv megtalálását, miközben a műszaki részleteket is megjeleníti (olvassa el az A2 tárhely áttekintését és a Kinsta áttekintést).

Az árképzés átláthatóságát sem szabad alábecsülni. Mivel a WebHostingBuzz megjeleníti a ténylegesen fizetendő havi árat, nem kérdéses, hogy milyen lesz a számlája, ha egyszer megnézed.

A pénztár is egyszerű. A WebHostingBuzz megkérdezi, hogy regisztráljon-e egy domaint, mutasson a meglévőre, vagy adja át a tulajdonát. Ezután kiválasztja az időtartamot, megadja a fiókja adatait, és úton van.

Mivel a WebHostingBuzz a fizetés befejezése előtt megkérdezi a fiókja adatait, a terv kiválasztásától a vezérlőpulton folytathatja anélkül, hogy a fiók hitelesítő adatait e-mailből letöltené..

webhostingbuzz-review-megrendelést visszaigazoló

Ön közvetlenül a vezérlőpanelre megy, amely tisztán van elrendezve. A dizájn az InMotion Hosting-ot emlékezteti anélkül, hogy rip-off lenne. Négy négyzet tartalmazza a szolgáltatásokat, a domaineket, a számlákat és a jegyeket, egy ablakot, amely megjeleníti az aktív szolgáltatásait, és egy kis buborékot a jobb sarokban az élő csevegéshez.

webhostingbuzz-review-client-terület

A hostfiókra kattintva meg fogja találni a lemez és a sávszélesség használatát, valamint a cPanel lehetőségeire mutató gyors linkeket. Ez azt jelenti, hogy ha e-mail címet szeretne hozzáadni, vagy hozzáférni szeretne a fájlkezelőhöz, akkor nem kell betöltenie a cPanel programot.

webhostingbuzz-review-tárhely-menedzsment

A cPanel a bal oldali menü fülre kattintásával érhető el. Itt megismerkedhet a részletekkel a saját webhelyével, akárcsak a legjobb webtárhelyünkön, a cPanel-választásokkal. A WebHostingBuzznek még van egy dedikált Softaculous alkalmazástelepítő lapja is az általánosan használt telepítő szkriptek futtatására, például a WordPress.

webhostingbuzz-review-cpanel

A WebHostingBuzz a felhasználhatóság legfontosabb megjegyzéseit fedezi fel. Noha nem nyújtja a fejlett WordPress integrációt a JustHost számára (olvassa el a JustHost áttekintésünket), a pénztár, a vezérlőpult és a cPanel felépítése egyszerűsített és egyszerű.

Tárhely típusok

A WebHostingBuzz megosztott, VPS-t és dedikált tárhelyet kínál, bár az utolsó vázlatos. Vannak viszonteladói tervek is, de ezek csak a csomagokat a megosztott tervekből állítják össze, jó értékesítés céljából. Noha a felállás szilárd, hiányoznak a kezelt WordPress és a felhő tárhelyei.

Először a közös tervek. A megosztott tárhely során több webhelyet helyeznek el ugyanazon a kiszolgálón, és megosztják az erőforrásokat közöttük. A legtöbb megosztott tervtől eltérően – olvassa el a HostGator áttekintését egy példára – a fiókjára korlátozások vonatkoznak a memóriára, a processzor használatára és az I / O sebességre.

Noha a kezdők a korlátozásokat rossznak tekintik, jóak, ha a megosztott tárhelyről beszélnek. Gyakran a korlátlan tervek eredményeként néhány webhely eljut a disznó erőforrásokhoz, míg mások küzdenek lépésekkel. Korlátozások bevezetésével a WebHostingBuzz képes biztosítani, hogy a kiszolgálón mindenki tisztességes részesedést kapjon.

A VPS tervei átveszik ezt az ötletet és futtatják vele. A virtuális magánszerverek virtuális szerverek, amelyek fizikai szerverekkel üzemelnek. Például, ha van egy fizikai szerver 8 GB RAM-mal, négy maggal a processzor teljesítményével és 100 GB tárhellyel, akkor lehet négy virtuális szerver, mindegyikben 2 GB RAM, egyetlen CPU mag és 25 GB tárhely..

A dedikált források elkülönítik a többi felhasználótól. Ha a megosztott tárhely vásárlása egy nagy apartmankomplexumban él, akkor a VPS szerver vásárlásával egy városi házat vásárolhat.

A WebHostingBuzz a VPS tervek széles skálájával is rendelkezik. Nyolc szintet lehet választani, kezdve az olcsó egymagos, 1 GB RAM alaptervtől a Powerhouse négymagos, 8 GB RAM szerverig. Mint már említettük, vannak költségvetési lehetőségek is, ha érmét kell megtakarítania.

Megemlítettük a dedikált szerverek hiányát is. Van egy termékoldal, de az összes ajánlat elfogyott, amikor utoljára ellenőriztük. A költségvetési szerverek, amelyek a WestHost dedikált szervereivel összehasonlítva alulteljesítettek, csak egyek elérhetőek (olvassa el a WestHost áttekintésünket).

webhostingbuzz-review-dedikált szerverek-

Ez azonban nem annyira éget, mint a felhő kihagyása és a kezelt WordPress lehetőségek. A kezelt WordPress, amelyről a WordPress útmutató legjobb webtárhelyén megismerkedhet, egyre fontosabbá válik, különösen olyan webhelyek esetében, mint a miénk. Ha ez érdekli Önt, olvassa el a Pagely áttekintést.

Sebesség & üzemidő

Kétféle eszközt használunk a weboldal sebességének mérésére: a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact. Teszteinket a rendelkezésre álló legolcsóbb tervvel és a WordPress üres verziójának telepítésével futtatjuk. A tesztelés ilyen formázásával reményünk, hogy a lehető legtöbb változót csökkentsük a pontos eredmény elérése érdekében.

Itt látható a LiteSpeed ​​szerverek teljesítménye. A WebHostingBuzz a 100-ból 96-at szerzett a Pingdom Speed ​​Test segítségével, és az MDDHosting mellett ül, amely LiteSpeed ​​szervereket is használ (olvassa el az MDDHosting áttekintést). Ennek ellenére a WebHostingBuzz nem nyújt annyi réteg gyorsítótárat a legolcsóbb megosztott csomagban, így a sebesség lassul, mivel webhelye tele van tartalommal. Ezért hagyta el a leggyorsabb webtárhely-útmutatónkat. 

webhostingbuzz sebességű teszt

A Load Impact teljesítménye is jó volt. Egyetlen adatpont tesztelése helyett a Load Impact 50 virtuális felhasználót küldött a weboldalra öt perc alatt, tesztelve a teljesített kérelmek számát és az egyes felhasználók válaszidejét. A WebHostingBuzz meglepően jól működött, teljesítve minden elküldött kérést, és folyamatos válaszidőt tartva fenn.

Még mindig észlelte az átviteli korlátot, ami azt jelzi, hogy a szerver túlterhelt. Általában, amikor ez történik, a teljesített kérelmek számának csökkenését látjuk, de a korlátot csak akkor kell kiszámítani, amikor a befejezett kérelmek száma megemelkedik, miközben a repülés közbeni kérelmek nőnek.

webhostingbuzz-review-terhelés-hatás

Nem technikai szempontból ez azt jelenti, hogy a WebHostingBuzz minden kérést teljesített, de a teljesítés aránya mintegy 40 egyidejű kapcsolat után lecsökkent. Erről szól, amit elvárhatnánk egy alapvető megosztott csomagról, ellentétben a GreenGeeks-szel megfigyelt síkkal (olvassa el a GreenGeeks áttekintésünket).

Az üzemidőre vonatkozóan a termékoldalakon 99,9% -os üzemidő garantálható. Ez azt mondta: amikor átgondoltuk a szolgáltatási feltételeket, nem találtunk említést az üzemidőről. Bár lehet, hogy a WebHostingBuzz úgy döntött, hogy nem adja meg az üzemidő garanciáját írásban, ez számunkra egyenértékű azzal, hogy egyáltalán nincs ilyen..

Ennek ellenére a tesztelés során nem tapasztaltunk leállást, és mivel a WebHostingBuzz szilárd teljesítménye teljes ebben a szakaszban, akkor sem kellene számítania erre..

Biztonság

A WebHostingBuzz szilárd biztonsági vonalat kínál a tervek között, sokkal inkább, mint a versenytársai. A nem biztonsági funkciókhoz hasonlóan a legtöbb alapját lefedi, biztosítva ezzel a látogatók gyors és biztonságos megérkezését az Ön webhelyére.

Webhelyének azonban online maradnia kell, hogy ez megtörténjen. Ehhez a WebHostingBuzz ingyenes webhelyről készít biztonsági másolatot. Noha a napi biztonsági mentések eléréséhez frissítenie kell az üzleti megosztott szintet, az összes tárhely-tervhez legalább a tárhely-fiók és a cPanel biztonsági másolatai tartoznak..

Ez azt jelenti, hogy biztonsági másolat készül a webhelyről, amikor elindítja azt. A webhely módosításakor ezek a változtatások frissülnek a biztonsági másolatban, tehát a „növekményes” moniker. A cPanelről bármikor letöltheti MySQL adatbázisát, otthoni könyvtárát vagy a teljes webhelyről készített biztonsági másolatot.

A tervek között szerepel egy SSL / TLS tanúsítvány is, amely alapvetően azt mondja, hogy a webhelyét böngésző böngészők megbíznak benne. Ez a tanúsítvány lehetővé teszi a böngésző számára, hogy titkosított kapcsolatot hozzon létre az Ön weboldala és a látogató között, védve az átmenő személyes információkat.

Ez egy helyettesítő karakter tanúsítvány, ami azt jelenti, hogy bizonyos alkalmazásokhoz, például az e-kereskedelemhez, alkalmatlan.

Ami a számítógépes bűnözés elleni védelmet illeti, a WebHostingBuzz sokat folytat. A kiszolgálókat ModSecurity védi, amely egy nyílt forrású webes alkalmazás-tűzfal az Apache-kiszolgálók számára. Mivel a szerverek LiteSpeed-et használnak, egy Apache alternatívát, a ModSecurity továbbra is elérhető.

A ClamAV és a SpamAssassin is védett. Az előbbi rosszindulatú programokat vagy vírusokat keres az Ön webhelyén, de nem tisztítja meg. Ennek ellenére a puszta küzdelem az, ha egyszerűen tudom, hogy van egy probléma az Ön webhelyén. A SpamAssassin a levélszolgáltatókkal szembeni spam- és adathalász rendszerek ellen küzd.

Bár mindig a rosszindulatú programok eltávolítását akarjuk, ritkán engedélyezik. A WebHostingBuzz azonban még mindig szokatlan. Teljes biztonságot kínál, beleértve a webhely biztonsági mentését, a levélszemét eltávolítását és a rosszindulatú programok ellenőrzését, az összes tervben, amelyet a webtárhely szolgáltatói ritkán látnak..

Magánélet

A magánélet védelme általában a VPN-értékelésünk témája, de a webtárhely szempontjából is fontos. Láttuk az olyan webtárhely-konglomerátumok, mint például a Endurance International Group tömeges adatgyűjtését – olvassa el a FatCow áttekintésünket, hogy példát találjon egy működő EIG márkanévre -, amely egyértelműen megmutatja, hogy miért fontos a magánélet védelme a webhely elindításakor.

Ez a domainjével kezdődik. A domain regisztrálásakor a nevét, címét és egyebeket helyez egy WHOIS-nyilvántartásba, amely nyilvánosan kereshető online. A rekord azonban a domain adatvédelem mellett elrejthető.

A koncepció egyszerű: cserélje ki a WHOIS-információkat a domain-regisztrátor adataival. Noha általában fizetett szolgáltatás, az olyan társaságok, mint a DreamHost, elkezdték ingyenesen biztosítani a domain adatvédelmet (olvassa el a DreamHost áttekintésünket). Örülünk, hogy a WebHostingBuzz ezt tükrözi.

A domain adatvédelem minden olyan weboldalhoz tartozik, amelyet a WebHostingBuzznél regisztrált, és a nyilvántartásba vett személyes adatait szilárd adatvédelmi politika alátámasztja. Noha a WebHostingBuzz továbbra is megosztja az információkat a hirdetőkkel, az adatvédelmi politika világossá teszi, hogy az információ nem személyesen azonosítható..

Ez azt jelenti, hogy a WebHostingBuzz értékesíthet általános demográfiai adatokat a hirdetők számára, de ezek a hirdetők soha nem fogják tudni, hogy rákattintottak egy hirdetésre, vagy akár a WebHostingBuzz-ot használták. Ráadásul a WebHostingBuzz nem követi nyomon a webhelyén elvégzett tevékenységeket, így a „nem személyesen azonosítható” adatokkal kapcsolatban semmiféle shenanigan nem zajlik..

Noha az igazi névtelenség a cél, a legtöbb internetes házigazda számára ez nem kivitelezhető. A WebHostingBuzz a helyes irányba lép a domain adatvédelemmel kapcsolatban, de továbbra is problémákat mutatunk az ügyfelek adatainak – akár személyesen azonosító, akár nem – értékesítésével a hirdetők számára..

Támogatás

A képernyő jobb alsó sarkában lévő csevegőbuborék követi Önt a WebHostingBuzz környékén. Megnyitja az élő csevegést, és a WebHostingBuzz annyira megy, hogy tartalmaz egy kis előugró ablakot és kattintási hangot, hogy emlékeztesse rá, hogy ott van. Nem zavaró, miközben továbbra is megmutatja, hol kaphat támogatást.

webhostingbuzz-review-live-chat-

A felülvizsgálat során néhányszor élő chattel beszéltünk. Noha nem egészen olyan tele, mint a SiteGround (olvasd el a SiteGround áttekintést), a WebHostingBuzz élő csevegése szilárd. Azonnal megkaptuk a válaszokat, a válaszok pontosak és pontosak.

Van jegyjegy-alapú e-mail rendszer is, de az élő csevegés sokkal gyorsabb. Ezen kívül a tartó kopárnak tűnik. Létezik egy tudásbázis, de a Google-on való keresésen kívül nem találtunk módot annak elérésére.

Nem hívják tudásbázisnak. A WebHostingBuzz Wiki itt talál cikkeket, de elavultak. A WebHostingBuzz 2014 óta nem tett közzé új cikket, amely elmagyarázza, hogy miért rejlik a webhely ezen szakasza a Google index mélységében.

webhostingbuzz-review-tudásbázis

Mivel a WebHostingBuzz egy kicsi internetes házigazda, érdemes fórumot vagy más önsegítő forrást felkínálni a közösség bevonására és az élő csevegőprogramok terhelésének csökkentésére. A támogatás jelenlegi formájában hiányzik, még akkor is, ha az élő csevegési élményünk meghaladta az előzőt.

Az ítélet

A WebHostingBuzz néhány hibával rendelkezik; nincs webhely-készítő, a kezelt WordPress-tervek nincsenek, és a tudásbázis kibővíthető. Ennek ellenére az érték tagadhatatlan. A WebHostingBuzz, mivel a mutatók messze a piac alatt vannak, a teljesítmény pedig messze meghaladja a web hosting világában nehezen megtalálható funkciókat: kiváló teljesítmény méltányos áron.

Pénzünkért a hátrányokat könnyű figyelmen kívül hagyni, de az újszülöttek kényelmesebb lehetnek egy olyan gazdagépen, amely biztosítja a kezelt WordPress-t, és egy webhely-készítőn.

Mit gondolsz a WebHostingBuzzról? Egyetért azzal, hogy ez nagy érték? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map