SiteGround áttekintés – Frissítve 2020

SiteGround áttekintés

A SiteGround egy vonzó internetes házigazda, amely több szolgáltatást kínál, mint a verseny, és jobb árat. Noha a frissített webhely segített navigálni, a keltezett cPanel még mindig hagy valamit.

Mindig tetszett a SiteGround. Amellett, hogy elkészítette a legjobb webtárhely-útmutatónkat, a rangsorban állt a legjobb webtárhelyen a kisvállalkozások számára. Olcsó, független szolgáltatóként, amely affinitással rendelkezik a WordPresshez, a SiteGround lenyűgöz egy szilárd alapszolgáltatással. De azt mondta, durva a széle körül.

Ebben a SiteGround áttekintésben részletesebben bemutatjuk tapasztalatainkat, miután időt töltöttünk vele. A felülvizsgálat során a határozatok meghozatala előtt beszélünk a szolgáltatásokról, az árakról, a könnyű használatról, a tárhely típusairól, a sebességről és az üzemidőről, a biztonságról, az adatvédelemről és a támogatásról..

Összességében a SiteGround egy szilárd webtárhely-szolgáltató, lenyűgöző funkciókkal és nagy sebességgel, a rendszerindításhoz. A cPanel dátumú megvalósítása az egyébként kiváló tapasztalat, bár megnehezíti az alapvető szolgáltatások vagy támogatás megtalálását, amikor szüksége van rájuk..

SiteGround-Slider1

SiteGround-Slider2

SiteGround-Slider3

SiteGround-Slider4

SiteGround-Slider5

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a SiteGround számára

Jellemzők

Az egyik ok, amiért kedvelik a SiteGround-t, az az, hogy olyan sok funkciót tartalmaz a tervében. Ezek sem részvényjellemzők. A WordPress tervekhez a WordPress-specifikus szolgáltatások tartoznak, a megosztott tárhely-tervek pedig a webhely felépítésére tervezett eszközökhöz tartoznak. Noha a hostolás típusában csak kis eltérések vannak, a választott csomagok közül nagyon sokféle van.

A legjobb, ha a terveket a SiteGround webhelyén találja meg, ha meg akarja tekinteni az összes funkciót – önmaguk felsorolása néhány ezer szóval járna. Áttekintésünkhöz áttekintjük a leglátványosabb és leghasznosabb funkciókat.

A megosztott tárhelytől kezdve kap egy weboldal-készítőt, de nemcsak minden weboldal-készítőt. Ellentétben a GoDaddy GoCentral-nal (olvassa el a GoDaddy GoCentral-áttekintést), amely érzésnek tekinthető, a SiteGround megkérdezte az egyik legjobb weboldal-készítő, a Weebly szakértelmét (olvassa el a Weebly áttekintésünket).

A SiteGround tartalmazza a Weebly ingyenes verzióját bármilyen tervvel – természetesen a regisztrált domain felhasználásával -, de frissíthet egy másik szintre, ha akarod. A Weebly üzleti tervei például készletgazdálkodást, termék jelvényeket és Square-integrációt kínálnak az e-kereskedelem számára.

weebly blogbeállítások

Az összes SiteGround terv automatikus napi biztonsági másolatot is tartalmaz, amelyet – bár unalmas – nem szabad megcáfolni. Még mindig jó ötlet, ha manuálisan készít biztonsági másolatot a webhelyről, de az átfogó képesség soha nem rossz. Ha a megosztott tárhely egyik magasabb szintjére frissít, beállíthat egyedi, igény szerinti biztonsági mentéseket is.

A SiteGround szolgáltatásai annyira jók, hogy a várt integrációk némelyike ​​szelídnek érzi magát. Mint a többi vezető webgazda számára, a Cloudflare integrációt, ingyenes SSL / TLS tanúsítványt és korlátlan e-mail címeket kap a domainjén. A legtöbb beszámolóban ezekre a funkciókra összpontosítottunk, de a SiteGround robusztus listája úgy érzi, hogy apró kiegészítések egy már kiváló csomaghoz.

A SiteGround WordPress szolgáltatásai

Ha érdekli egy WordPress-webhely, akkor a SiteGround felvette Önét. Ez a koronát a WordPress útmutató legjobb webtárhelyünkben egy okból, utólag is megtette. A WordPress tervei tükrözik a megosztott terveket, és jönnek az automatikus napi biztonsági másolatokkal, a Cloudflare integrációval és az ingyenes SSL / TLS tanúsítvánnyal. Ennek ellenére a saját jellemzőikkel is jönnek.

A legfontosabb, hogy a WordPress tervei között szerepel a SuperCacher. A rendszeres megosztott terveknek is van, de a WordPress alkalmazásának fontos. A gyorsítótárazás alapvetően a webhely verzióinak tárolását szolgálja, így azok gyorsabban betöltődhetnek, amikor felhívják őket. A SuperCacher gyorsítótárazza adatbázis-lekérdezések és dinamikus adatok eredményeit, hogy javítsa webhelye sebességét.

Siteground-review-supercacher

Ezenkívül WordPress-státuszt is kap. Noha a webhely-készítõk száma tûnik, az átállás nem a legkönnyebb dolog a WordPress-webhelyek számára. Alapvetően lehetővé teszi, hogy saját webhelyének változásait privát környezetben tesztelje, mielőtt azokat az élő weboldalra továbbítja.

Vannak más WordPress szolgáltatások is. Amikor feliratkozik, a WordPress automatikusan ingyenesen települ a domainjére, vagy ha van másik gazdagépe, akkor átviheti webhelyét. A SiteGround automatikusan elküldi a WordPress frissítéseit az Ön webhelyére, ha azt akarja, és a platformra szakosodott ügyfélszolgálat felé irányítja..

Bármilyen drága, menedzselt WordPress-tárhelyhez – olvassa el a Kinsta-áttekintést, hogy megnézze, hogy néz ki – mindez az általános viteldíj. A SiteGround azonban nem drága. Nem csak lenyűgöző, hogy a SiteGround nagyszerű WordPress funkciókat tartalmaz. Lenyűgöző, hogy olcsón csinál.

A SiteGround szolgáltatások áttekintése

SiteGround logówww.siteground.com

395 USD-tól kezdve minden hónapban

Szerver típusok

Közös tárhely

VPS tárhely

Kezelt WordPress

Cloud tárhely

Dedikált tárhely

Viszonteladói tárhely

Usablity

FTP hozzáférés

SSH hozzáférés

cPanel

Root Access

Napi mentések

Weboldal-készítő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Biztonság

Domain adatvédelem

SSL titkosítás

Malware eltávolítása

Webes alkalmazás tűzfal

Két tényezős hitelesítés

DDoS védelem

SFTP

Támogatás

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Élő chat támogatás

oktatóanyagok

Felhasználói fórum

Tudásbázis

24/7 támogatás

Árazás

Ahogy a „tárhelytípusok” szakaszba kerülünk, a SiteGround hét szolgáltatást kínál, ám ezek háromféle tárhelyt eredményeznek: megosztott, felhő és dedikált. A világosság kedvéért megvásárolhatja a WooCommerce és a WordPress tárhelyet ugyanazon az áron, mint a megosztott tárhely, mivel a tervek néhány platformspecifikus funkción kívül azonosak.

A SiteGround szokásos megosztott tervei, amelyek tartalmazzák a weboldal készítőjét, a napi biztonsági mentéseket és az e-maileket, nem tűnik túl lenyűgözőnek. A Bluehost összehasonlítható terveket kínál, körülbelül 1 dollárral kevesebb havonta (olvassa el a Bluehost áttekintésünket), ám az extrák, például a napi biztonsági mentések és a weboldal készítője megéri a kis prémiumot..

Nem is beszélve az átlátható árazásról. A legtöbb webtárhelyhez hasonlóan a SiteGround egy bevezető díjat is kínál, amely jóval olcsóbb, mint a megújítási ár. Eltérően, mondjuk a GreenGeeks-től, ez az ár azonban az időtartam alapján nem változik (olvassa el a GreenGeeks áttekintésünket).

A havi számlákhoz hozzáadott 14,95 dolláros beállítási díjon kívül megvásárolhat egy-három év tárhelyet ugyanazon havi díjért, amely, mint már említettük, más legszélesebb szolgáltatók környékén található..

A csalás helyett a SiteGround bizalmat ösztönöz. A terv kiválasztásának pillanatától kezdve egyértelmű, hogy mennyit fog fizetni a regisztráció és a megújítás során. Ahelyett, hogy csak egy olcsó terv mögé rejtőzött volna, csak hogy tájékoztassa Önt arról, hogy megszereznie kell négy év tárhelyet, hogy megszerezze azt – olvassa el a Hostinger áttekintésünket, hogy láthassa, hogy működésben van – a SiteGround a kártyáit az asztalra helyezi..

A SiteGround felhő és a dedikált tárhely nem rossz, de egyértelmű hangsúly a megosztott, a WordPress és a WooCommerce hosting. A SiteGround annyi funkciót tartalmaz az olcsó tervében, hogy ellopják a műsort. Ha felhő-tárhelyet keres, olvassa el a Dreamhost áttekintést. Más webgazdaktól eltérően, csak a felhasznált erőforrásokért számol fel díjat.

Biztonsági hálóként a SiteGround 30 napos visszatérítési politikát kínál a megosztott tárhelyhez és 15 napos visszatérítési ablakot a felhő tárhelyéhez. Feltételek vonatkoznak, mint például a nem visszatérítendő domain aktiválási díjak, de az első hónapban biztonságban lehet. Sajnos a visszatérítéseket nem kínálják dedikált tárhelyen.

Egyszerű használat

A SiteGround átalakított webhelye megkönnyíti a terv megtalálását és a bejelentkezését. A kezdőlapon megosztott, WordPress, WooCommerce és felhőalapú tárhelyeket kínál, dedikált, vállalati és viszonteladói tárhelyeket fenntartva a felső navigációs menübe..

Siteground-review-homepage

Nagyon tetszik ez a rendszer. A SiteGround egyértelművé teszi az újonnan érkezők számára, hogy mit kell választaniuk, miközben a speciális lehetőségeket elérhetővé teszik, de nem látják őket. Nem nehéz elképzelni, hogy valaki rábotlik a webhelyre, amely a WordPress elindításának módját keresi, és kitalálja, mit kell tennie.

Ez továbbviszi a kiválasztás tervezését. A három megosztott tárhelytípusnak három szintje van: StartUp, GrowBig és GoGeek. A tervek technikai szintű összehasonlítása helyett a SiteGround megmutatja, hogy mire hasznos az egyes szintek. Még a technofóbok is megérthetik, hogy a 20 GB-os tárhely meghaladja a 10 GB-ot, és a 100 000 havi látogatás jobb, mint a 10 000.

Siteground-review-terv-kiválasztás

A műszaki összehasonlítást a tervek alatt található „Összehasonlítás” gombra kattintva láthatja, de erre nincs szükséged. A SiteGround a szolgáltatás műszaki szempontjait emészthető formátumra fordítja. Megtalálhatja a szükséges információkat, ha tudja, amit keres, de a SiteGround nem veszélyezteti a megközelítés egyszerűségét a folyamat során.

A SiteGround lenyűgöző egyensúlyt teremt a felhasználóbarát állapotban. Mindent elérhetővé tesz, még azok számára is, akik keveset tudnak a webtárhelyről, miközben senkit sem tiszteletlennek tartanak, ellentétben például a FatCow-val, amely félrevezető információkat nyújt a kezdőknek (olvassa el a FatCow áttekintést), vagy a Pagely-t, amely eldobja webhelyének másolatát a technobabble-be. (olvassa el a Pagely áttekintést).

A fizetés és a bejelentkezési hitelesítő adatok beállítása után elérheti a fiók kezelőpaneljét. Nem cPanel, ne feledje – egy perc alatt eljutunk ehhez – inkább egy olyan terület, ahol kezelheti a fiókja adatait és a számlázási információkat.

Siteground-review-fiók műszerfal

A legtöbb, amit elvárt, ott van, de a SiteGround más területeket is magában foglal. A számlázási információk és az aktív szolgáltatások mellett a fiók irányítópultján belüli tudásbázis egyik változatán is navigálhat. A kiválasztott cikkek új lapon nyílnak meg, azaz nem kell visszamennie az irányítópultra.

A navigációt a felső menü kezeli, az utolsó opció, a „hegyezés” pedig finomságokkal rendelkezik. Itt kuponkódokat és speciális ajánlatokat talál a fejlesztőeszközökhöz, a WordPress bővítményekhez és még sok máshoz. A SiteGround ingyenes e-könyveket is kínál a WooCommerce és a WordPress számára.

SiteGround cPanel

Térjen vissza a „Saját fiókok” elemre, és kattintson a „Ugrás a cPanelre” elemre a webhely kezeléséhez. Noha a SiteGround az egyik legjobb webtárhely-szolgáltató, nem a cPanel útmutatóval készítette a legjobb webtárhelyet. A megvalósítás dátuma és nem vonzó. Noha ez még mindig működőképes, más internetes házigazdák egyszerűsítették a megjelenését.

Siteground-review-cpanel

De ezt nem nehéz használni. A SiteGround világossá teszi, hogy mi az IP-címe és a névkiszolgálói, valamint például a felhasznált adatok mennyisége. A probléma az, hogy a cPanelnek arcváltásra van szüksége.

A SiteGround átalakított webhelye szépen néz ki, tehát szégyen, hogy a cPanel nem nyújthat ugyanolyan érzést. Még mindig megkerülhetsz és megtalálhatsz mindent, amire szüksége van, de a cPanel sajnos olyan kompromisszumnak érzi magát, amelyet nem kellett tennie.

Tárhely típusok

A SiteGround webhelyén hétféle tárhely található, de valójában csak öt van: megosztott, felhő, viszonteladó, vállalati és dedikált. A megosztott tárhelyet szétosztják a szokásos webtárhelyre, a WordPressre és a WooCommerce-re. Mindegyik szolgáltatás ugyanazokat a terveket kínálja, azonos specifikációkkal, a platformspecifikus szolgáltatásokon kívül.

Például, ha érdekli a WordPress webhely létrehozása, a szokásos megosztott tárhely-terv helyett a WordPress-csomagot kell vásárolnia. A specifikációk ugyanazok lehetnek, de a SiteGround tartalmazza a WordPress telepítését, szakaszos telepítését és a SuperCacher programot a WordPress tervekkel.

A megosztott tárhely egy szervert használ több webhely tárolására, szükség esetén erőforrásokat mozgatva a webhelyek között. Nem meglepő, hogy ez teszi a legolcsóbb és elérhetőbb webtárhelyt annak ellenére, hogy a sebesség és a következetesség szempontjából van némi hátrány..

Mind a három közös íz három rétegben van: StartUp, GrowBig és GoGeek. Ahogy az várható volt, minél magasabb a szint, annál nagyobb a forgalom a szerver számára. A SiteGround mindazonáltal minden réteghez tartozó szolgáltatáskészletet is tartalmaz: „alapvető” a StartUp számára, „prémium” a GrowBig számára és „geeky” a GoGeek számára.

Az extrák részletei azokra a platformokra vonatkoznak, amelyekre vásárol egy tervet, de például a GoGeek WordPress tárhely magában foglalja az Ön webhelyének prioritást és támogatást..

A megosztott tervekben rejlik a webgazda szíve, és a SiteGround elegendő rugalmasságot biztosít Önnek, miközben nem idézi elő az opcióbénítást. Például az InMotion Hostingnak több szolgáltatástípusa van, mindegyik legalább öt, és többszintű, ami megnehezíti a megfelelő választás körbevágását (olvassa el az InMotion Hosting áttekintésünket).

SiteGround Advanced tárhely

Ha el akarja mozgatni a megosztott tárhely múltját, a SiteGround befogadására képes. Bár a felállás nem olyan robusztus, mint mondjuk a HostGator (olvassa el a HostGator áttekintésünket), a SiteGround továbbra is szilárd szolgáltatásokat kínál az energiafelhasználók számára.

A megosztott tárhelytől való közvetlen frissítés a felhő-tárhely, bár, mint láthatja az „árazás” szakaszban, ez meglehetősen drágább. A felhőalapú tárhely elterjeszti webhelyét a kiszolgálók hálózatán vagy a „felhőben”. Mivel nem egyetlen helyre van központosítva, webhelye gyorsabb és biztonságosabb lesz.

Röviden: létezik egy virtuális kiszolgálók hálózata, amelyen webhelye él, amely felhívja a fizikai szerverek hálózatát, ahol a webhelyet tárolja. A webhelyéhez szükséges erőforrások tehát méretezhetők, vagyis több energiához férhetnek hozzá, amikor szükség van rá. Plusz, mivel nem központosított, az egyik kiszolgálóra offline állapotban lévő szerver nem fogja magával vinni a webhelyét.

A SiteGround négy ajánlást kínál a felhőtárhely-konfigurációkhoz, de érdemes elkészíteni saját tervét, ha tudja, mit csinál..

Konfigurálhatja azt, hogy akár 32 mag feldolgozási teljesítményt, 128 GB memóriát és 1 TB szilárdtestalapú meghajtó tárolót tartalmazzon. Nyilvánvaló, hogy ez egy drága konfiguráció – ha pontos, havonta 2100 dollár -, de a felhős tárhelynél az a szép dolog, hogy az erőforrásokat szükség szerint összeadhatja vagy kivonhatja..

SiteGround-felülvizsgálat-felhő-konfiguráció

Ha inkább központosítja a webhelyét, és nagyobb ellenőrzést gyakorol a tárhely technikai szempontjai felett, akkor vásároljon dedikált szervert. A megosztott tárhely antitéziseként a dedikált tárhely lehetővé teszi, hogy a kiszolgálót és az összes erőforrást magának tartsa. A SiteGround három szintű dedikált tárhelyet kínál a világ három adatközpontjának egyikében.

Válassza ki azt a helyet, ahonnan a legtöbb forgalom származik, ezért fontos, hogy a SiteGround megadja a lehetőséget. 1&1 például a webtárhely olcsóbb dedikált tárhelyet kínál – sokkal kevesebb specifikációval -, de nem engedi, hogy válassza ki a szerver helyét (olvassa el az 1&1 Web hosting áttekintés).

Végül ott van vállalati és viszonteladói tárhely.

A SiteGround lehetővé teszi szolgáltatásainak hitelintézet alapján történő viszonteladását. A hitelek jóak egy évig tartó tárhelyen, és bármilyen áron el tudják adni őket. A legtöbb esetben a viszonteladói tervek olyan webdesignőrökre vonatkoznak, akik ügyfeleiknek tárhelyet kívánnak ajánlani, de a SiteGround cPanel fehér címkézésének lehetősége révén elindíthatják a saját web hosting vállalkozását is..

Az Enterprise hosting azok számára ajánlott, akik a legjobb teljesítményt kívánják. Ahelyett, hogy néhány választható csomagot tervezne, a SiteGround együttműködik veled az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatás létrehozásában. A vállalati tárhelyet olyan nagy webhelyeknek vagy hálózatoknak szánják, amelyek egyedi fejlesztésű megoldásokat igényelnek, ezért figyelmeztetni kell arra, hogy valószínűleg egy pennyet kell ledobnia a hozzáféréshez.

Sebesség & üzemidő

Két sebességmérő eszközt használunk: a LoadImpact és a Pingdom webhelysebesség-teszt. A tesztelt webhely egyszerűen egy, a WordPress programmal betöltött domain, és semmi más, amelyet a SiteGround legolcsóbb megosztott tervében tárolunk..

Tesztelés a legközelebbi kiszolgálón, San Francisco-ban, a webhely betöltődött 2,98 másodperc alatt, ami nem túl lenyűgöző. De ez nem a SiteGround hibája.

A metrikába áttekintve láthatjuk, hogy a DNS-felbontás a betöltési idő legnagyobb részét – 2,4 másodpercet – tartalmazta. A csatlakozási és a várakozási idők, amelyek meghatározzák, hogy meddig tart a böngésző eléréséhez és az információk fogadásához, összesen 280 milliszekundumot jelentenek.

Siteground-review-sebesség-teszt

Mint látható, a weboldal sebességének tesztelése bonyolult, mivel sok tényező játszik szerepet. Sokan közülük sem a házigazdánál foglalkoznak. Tesztelésünkből azonban összegyűjthetjük, hogy a SiteGround jól optimalizált megosztott szerverekkel rendelkezik, és a Pingdom webhelysebesség-teszteléséből 96-ból 96-at keres a webhelysebességért, ami méltó a leggyorsabb webtárhely-útmutatónkhoz..

A Pingdom webhelysebesség-teszt azonban a weboldalt elszigetelten méri. A weboldal terhelés alatt álló felméréséhez a LoadImpact eszközt használtuk. Öt perc alatt 50 virtuális felhasználót küldött a domainbe, és megmérte a weboldal sebességét, ahogy a felhasználói terhelés növekedett. Amint az az alábbi grafikonból látható, a SiteGround rugalmas maradt a megnövekedett felhasználói terhelés során, ami jó jel.

Siteground-review-loadimpact

Ami az üzemidőt illeti, a tesztelés során 100% -on maradtunk. Szerencsére a SiteGround 99,9% -os rendelkezésre állási garanciával rendelkezik a biztonsági másolat készítésére is. Számos oka van annak, hogy nem bízunk a webgazda működési garanciáján, de a SiteGround szilárd.

A szolgáltatási feltételek szerint, ha webhelyének működési ideje valaha is 99,9 százalék alá csökken, akkor egy hónap ingyenes tárhelyet kap. Ez azonban csak 99 százalékra csökkent. Minden további 99 százalék alatti százalékért a SiteGround további egy hónap ingyenes hostolást biztosít Önnek. Ami a garanciákat illeti, ez a leglelkényesebb, amit látunk.

Biztonság

A megosztott tárhely egyik legnagyobb veszélye az, hogy egy rosszindulatú webhely megfertőzheti az egész szervert. A SiteGround azonban enyhíti ezt a kérdést. Minden megosztott weboldalnak külön könyvtára van, azaz egy rossz fiók nem fogja megfertőzni a többit.

Itt kezdődik a SiteGround. A tervét körülvevő biztonsági csomag lenyűgöző, egy webes alkalmazás tűzfala, AI vezérelt anti-bot rendszer és automatikus napi biztonsági másolatokból áll. Ha a GrowBig vagy annál újabb tervvel rendelkezik, igény szerint készíthet biztonsági másolatot webhelyéről is.

A webhelyén kívül a SiteGround ingyenes integrációt biztosít a SpamExperts alkalmazáshoz az Ön e-mailjéhez. A SpamExperts átvizsgálja a bejövő és a kimenő üzeneteket, lehetővé téve a szűrést a kapott üzenetek között. Ezenkívül betekintést nyújthat az e-mail statisztikákba.

Van egy rosszindulatú szoftverek szkennelő eszköz, de nem szerepel a megosztott tervekben. Az úgynevezett SG Site Scanner néven, minden évben körülbelül 20 dollárban ellenőrzi a webhely kezdőlapjáról elérhető linkeket a sebezhetőség szempontjából. Ellenőrzi a domainjét is a feketelistákkal szemben, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden kookatikus.

Sajnos ez csak a beolvasás. Értesítést fog adni, ha van-e probléma, de nem fog tenni semmit, hogy kijavítsa. A rosszindulatú programok eltávolítása vagy a rosszindulatú programok elleni védelem önmagában szerezhető be, és bár nem feltétlenül szükséges, ez jó biztonsági funkció lenne..

Ugyanakkor a jelenlegi csomag jól lekerekítettnek érzi magát, különösen egy ingyenes SSL / TLS tanúsítvánnyal, amely kiegészíti azt.

Magánélet

A magánélet védelme általában a VPN-értékelésünk témája, de a webtárhely szempontjából is fontos. A domain nevével kezdődik, amelyet az összes személyes információt tartalmazó WHOIS-nyilvántartás regisztrál. A SiteGround privát domain regisztrációt kínál, de nem ingyen. Havonta további 1 dollárt kell költenie.

A privát domain regisztráció helyettesíti a WHOIS adatait dummy információkkal. Mivel a WHOIS fájlok nyilvánosan elérhetők, bárki, aki rendelkezik internetkapcsolattal, megnézheti, hogy ki rendelkezik egy adott domain tulajdonjogával, és sok esetben weboldallal. Nagyra értékeljük, hogy a SiteGround privát regisztrációt kínál, de ingyenes szolgáltatásnak kell lennie, nem fizetős szolgáltatásnak.

Ami a SiteGround által megadott személyes adatait illeti, akkor megoszthatja azokat a bűnüldöző szervekkel, harmadik fél szállítóival és a SiteGround érdeklődési körével, de csak az Ön hozzájárulásával (amelyet a szolgáltatás felhasználásával adott meg). Sajnos így történik a web hosting.

Ennek ellenére a SiteGround egyértelművé teszi adatvédelmi politikájában, hogy „semmilyen módon nem fog eladni, bérbe adni, megosztani vagy más módon nyilvánosságra hozni személyes azonosításra alkalmas információkat kereskedelmi célokra”. Azt is mondja, hogy „minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy értesítse Önt, hogy mikor és milyen információk kerülhetnek harmadik felekhez, és Ön dönthet úgy, hogy megosztja-e azokat vagy sem.”

A webtárhely adatvédelme szempontjából a SiteGround a kerítés jó oldalán helyezkedik el. A titoktartási politikában nincs semmi rosszindulatú, és mivel egyértelműen áll amellett, hogy nem adja el személyes adatait, biztonságos a szolgáltatás használata. Az egyetlen hátránya a privát domain ingyenes regisztrációjának hiánya, de ennek költsége elég olcsó, hogy ne vagyunk túl csalódottak.

Támogatás

Fiókja irányítópultja megkönnyíti a segítség megtalálását. Egyszerűen kattintson az irányítópult menü „támogatás” fülére a tudásbázis tömörített verziójának megnyitásához. Kereshet egy témában, vagy használhatja a SiteGround által ajánlott kategóriákat. Nem számít, hogy melyiket választja, a SiteGround megnyit egy új lapot a támogatási cikkel.

Siteground-review-tudásbázis

Tetszik ez a rendszer. Ez a módszer a támogatás integrálására a fiók irányítópultjába, miközben nem zavarhatja meg a fiók irányítópultján végzett tevékenységeket. A tudásbázis technikailag a webhely másik területén található, ám hasznos a gyors útmutató arra, ahonnan már valószínűleg vagy..

Egyébként megnézheti jegyét a támogatási területen, de legalább úgy tűnik, nem veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. A kapcsolattartási lehetőségeket, beleértve a telefont, az e-mailt és az élő csevegést, egy kis részre osztják a tömörített tudásbázis alatt.

Ez nem azt jelenti, hogy a link hasznos. A SiteGround fel fogja kérni, hogy válasszon egy széles kategóriát a problémájához, és bizonyos esetekben a szükséges eszközhöz irányítja, például amikor webhelyet másol át. Ennek ellenére a nyitottabb kategóriák, például a különféle műszaki kérdések miatt kérvényt kell leírni.

Egyetlen helyzetben, amikor a problémánkat leírtuk, a következő üzenettel találkoztunk: “Kérjük, adjon további részleteket a felmerült problémáról, hogy segítsünk Önnek a gyorsabb megoldásban.” Ne feledje, részletekkel szolgáltunk például arról, hogy nem sikerült betölteni a tesztoldalunkat.

Miután áttörött, a SiteGround megadja a három támogatási lehetőséget. Kár, hogy olyan sok karika felett kell ugrani, mert a támogató csapata kiváló. A képviselők tájékozottak, barátságosak és érzékenyek. Sajnos egy idősebb rendszer mögé temették őket.

A repedésekre, amelyekre rámutattunk a SiteGround könnyű használatában, itt túl sok befolyás van. A támogatás kiváló, de a kapcsolatfelvételi módszerek egyszerű meghatározása sokkal hatékonyabb módszer a kérelmek kezelésére.

Az ítélet

A SiteGround sok minden rendben van, és amennyire olcsó, független webtárhely megy, nem gondolhatunk sokkal jobb megoldásra. Legfőbb gyengesége bizonyos területeken túlságosan idősebb. A cPanel és a közvetlen támogatási rendszer kedvezményei messze mennének annak érdekében, hogy még jobbá tegyék, mint már van.

Ezek azonban nitpikkek, és könnyű kezelni őket. A SiteGround továbbra is a legszélesebb körű szolgáltató, különösen a WordPress felhasználók számára.

Mit gondolsz a SiteGround-ről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me