Középfázisú értékelés – Frissítve 2020

Középfázisú értékelés

A Midphase egy olyan webhely, amely komolyan veszi a magánélet védelmét, és kitűnő tulajdonságokkal és árképzéssel rendelkezik a rendszerindításhoz. A sebesség eredményeink azonban a várakozások alatt maradtak, és a felhasználói élmény enyhén szólva vegyes. Nézze meg a teljes Midphase áttekintést a részletekért.


A Midphase egy web hosting cég, amely az UK2 Group tulajdonában van, amely a The Hut Group tulajdonában lévő egyesült királyságbeli internetszolgáltató. A vállalati felépítéstől eltekintve a Midphase egy tisztességes webtárhely-szolgáltató – valójában testvére WestHost szinte másolatának másolata -, de nem fogja a legjobb webtárhely-útmutatónkat készíteni.

Ebben a Midphase beszámolóban áttekintjük tapasztalatainkat, miután kivettük a gazdagépet egy tesztpörgetésre. Mindeközben megvizsgáljuk a funkciókat, az árakat, a felhasználóbarátságot, a sebességet, a biztonságot és még sok mást, mielőtt ítéletünket megtennénk..

A középfázis nem rossz szolgáltató. Az árak jók, a szolgáltatások bőségesek és a magánélet kiváló. Ennek ellenére a közepes sebességű eredmények és az elválasztott felhasználóbarátság kevésbé érzi magát, mint amikor a legfontosabb kutyáinkkal szemben ábrázoljuk..

MidPhase-Slider1

MidPhase-slider2

MidPhase-slider3

MidPhase-slider4

MidPhase-slider5

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a Midphase-hez

Jellemzők

A Midphase-nak nagyon sok funkciója van, de amint azt más UK2 csoport termékekkel kapcsolatban megfigyeltük, furcsán vannak eloszlatva. A megosztott tervekben szinte nincs funkció, vagy legalábbis azok, amelyeket általában keresünk. Bár a privát .htaccess fájl és a Softaculous alkalmazástelepítő technikailag jellemzők, a legtöbb megosztott tervben standardok.

A félig kezelt WordPress tervekkel szemben, amelyek olcsóbbak, úgy tűnik, hogy a megosztott terveknek egyáltalán nincs funkciója. A WordPress tervek nagyon sokkal érkeznek, beleértve több ezer ingyenes témát, teljes félvezető meghajtó tárolást, webhelyről készített biztonsági mentéseket, valamint az automatikus rosszindulatú programok észlelését és eltávolítását.

A témák ötven a Midphase-ből származnak, és „optimalizáltak” ehhez a platformhoz. Noha soha nem zárjuk le az ingyenes CSS-t, a témák többsége idősebbnek érzi magát. Vannak drágakövek a tétel között, de ha egy olyan paramétert keres, amely ezen paramétereken kívül esik, akkor valószínűleg be kell lépnie egy fizetett témára..

MidPhase-review-free-témák

Félrevonva a WordPress tervek a legszebbek a felállásban. A Midphase több funkciót tartalmaz, mint a legtöbb WordPress-házigazda, kivéve, ha felhő WordPress-megoldással, például Pagely-rel (pl. Pagely-áttekintés).

Ha inkább nem a WordPress segítségével épít, elérhető egy weboldal-készítő, de ez nem felel meg a legjobb weboldal-készítőknek. Sokkal jobb, mint a GoDaddy GoCentral (olvassa el a GoDaddy GoCentral áttekintést), de ország mérföldnyire van a legjobban értékelt Wix-etől (olvassa el a Wix-áttekintést).

Ennek ellenére van egy második „weboldal készítő”, az úgynevezett StarterSite. Ez egy weboldal készítő, mivel egyszerű eszköz egy új oldal elindításához, de nem olyan mély, mint a dedikált készítő. A StarterSite arra koncentrál, hogy az egyoldalas kialakítást a lehető leggyorsabban végezze el. A Midphase azt állítja, hogy öt perc alatt elérhetővé válik online..

MidPhase-review-startersite

Ráadásul minden domain regisztrációhoz tartozik. Ha új domént regisztrál a Midphase-en, akkor is, ha nem vásárol webtárhelyet, ingyenesen használhatja a StarterSite alkalmazást. Noha ez nem kivételes eszköz a webhely felépítéséhez, jó az a tény, hogy akár domain regisztrációval is használhatja,.

A középfázisú szolgáltatások áttekintése

Középfázisú logówww.midphase.com

200 havonta kezdődik, minden tervben

Szerver típusok

Közös tárhely

VPS tárhely

Kezelt WordPress

Cloud tárhely

Dedikált tárhely

Viszonteladói tárhely

Usablity

FTP hozzáférés

SSH hozzáférés

cPanel

Root Access

Napi mentések

Weboldal-készítő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Biztonság

Domain adatvédelem

SSL titkosítás

Malware eltávolítása

Webes alkalmazás tűzfal

Két tényezős hitelesítés

DDoS védelem

SFTP

Támogatás

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Élő chat támogatás

oktatóanyagok

Felhasználói fórum

Tudásbázis

24/7 támogatás

Árazás

A Midphase olcsóbb, mint a legtöbb webtárhely-szolgáltató, és a legolcsóbb megosztott terv körülbelül 7 dollárba kerül a megújításkor. A kiindulási ár nem olyan alacsony, mint a Hostinger, de csak néhány internetes házigazda teszi ezt (olvassa el a Hostinger áttekintésünket). Ennek ellenére néhány drágább terv túl drágának tűnik.

A megosztott tárhelyet egy, két vagy három éves időtartamra kínálják, és az egyiket meg kell vásárolnia, hogy megkapja a promóciós árat. A Személyes és üzleti szintek három hónapos előfizetést kínálnak, amelynek ára a megújítási arány mellett kerül felszámolásra, és mindhárom szintje tartalmaz egy havi opciót, amely 1 dollárral több.

Tetszik, hogy a Midphase nem kényszerít téged egy többéves szerződés megkötésére, mint például a Bluehost (olvassa el a Bluehost áttekintésünket). Az átlátszóság is szép. A középfázisban egyértelmű, hogy mit fog fizetni regisztrációkor és megújításkor. Bár kicsinek tűnik, a megújítási arányok tisztázatlansága problémákat okozhat (az Arvixe áttekintésünkből megtudhatja, hogyan).

A többi piaccal összehasonlítva a Midphase olcsó, ám belső küzdelme továbbra is fennáll. Mint már említettem, a funkciók megvilágítják a megosztott terveket, de a WordPress tervek lenyűgözőek. Noha nem hallhatatlan, hogy a WordPress terveit jobban lekerekítsék, mint megosszák, a Midphase-en ezek ára olcsóbb.

Sokkal több funkcióval kevesebb pénzt kap, így a WordPress tervei kiemelkednek a felállásban. Ennek ellenére, ha nem érdekli a WordPress fejlesztése, akkor lehet, hogy fizetnie kell egy drágább, kevésbé szolgáltatásban gazdag csomagért..

A Közös és a WordPress tervek állnak a Midphase középpontjában. Noha a VPS tervei sem rosszak, a felhő és a dedikált csomagok drágák, különösen megújítás esetén. Például a legdrágább dedikált szerver körülbelül 200 dollárral kezdődik, de megújul közel 500 dollárnál.

Igyekszünk azonban nem túl nagy súlyt fektetni ezekre a drága tervekre, mert a dedikált szerver piacán a legtöbb ember tudja, mit keres.

A vásárlást egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia fedezi, amely a legtöbb webes házigazda számára alapvető. Noha szeretnénk hosszabb visszatérítési ablakokat látni, például az InMotion Hosting 90 napos házirendjét vagy az A2 Hosting bármikor érvényes házirendjét, egy hónapnak elegendőnek kell lennie a szolgáltatás kipróbálására (olvassa el az InMotion Hosting áttekintést).

Egyszerű használat

Bocsánatot kapsz arra, hogy azt gondolod, hogy a Midphase a WestHost. A testvérek márkáinak nagyon sok közös vonása van, de weboldalak másolatok. Ugyanaz a navigáció jelen van, mint a stock fotók, és ha elolvasta a WestHost áttekintést, akkor tudja, hogy ez nem feltétlenül jó dolog.

De ez sem rossz. A Midphase ugyanolyan problémákat szenved, mint a GoDaddy, mivel sok szolgáltatást kínál (olvassa el a GoDaddy áttekintést). Emiatt nehéz lehet megtalálni a kívánt tárhelyet, különösen akkor, ha az összes szolgáltatás azonos súlyt kap.

Miután megtalálta a tervet, a fizetés folyamatos. A Midphase felkér egy új domain regisztrálására vagy a már meglévő domain kiválasztására, és folytassa a fizetés feldolgozását. Azt is felkérjük, hogy állítson be egy jelszót azonnal a fizetés után, hasonlóan a Kinsta-hoz, azaz nem kell elküldenie az e-mailjét a bejelentkezési adatainak megkereséséhez (olvassa el a Kinsta-áttekintésünket).

Ezután bejelentkezhet a CHI-be, amely a Midphase számlázási panele. Eleinte nem úgy néz ki, mint ez. A CHI-nek sok minden van folyamatban, tehát könnyű feltételezni, hogy ez a weboldal kezelésének fő módja. Ha azonban meg szeretne ismerkedni az adatbázisai, fájljainak és egyebek részleteivel, akkor a cPanel-t kell használnia (olvassa el a legjobb webtárhelyet a cPanel-útmutatóval).

MidPhase-chi

A cPanelre való navigálás azonban trükkös. A CHI nagy hangsúlyt fektet arra, hogy további termékeket árusítson Önnek, a navigáció fő formáját különféle termékoldalak számára fenntartva. A webtárhely-kezelés szakaszának apró felső menüjével ellentétben lévő nagy ikonok megmutatják, hogy mi a CHI fókuszpontja.

Ennek ellenére nehéz megütni a CHI-t, különös tekintettel annak hasznosságára. A Midphase további termékek reklámozása iránt érdeklődik, ám a CHI intuitív és segítőkész. Ennek ellenére sok reklámzsírt még meg kell vágni, ami miatt a CHI hatalmasabb eszköznek tűnik, mint amilyen.

Sokkal hatalmasabb a cPanel, amely a web hosting kezelési szakasz felső menüjébe van eltemetve. Ez a cPanel készletállománya, tehát ne várja el a WordPress-szel való mélységes integrációt, mint amit a JustHosttal kapsz (olvassa el a JustHost áttekintésünket). Ennek ellenére továbbra is a cPanel, azaz egy erőteljes és intuitív irányítópult webhelyének kezelésére.

MidPhase-review-cpanel

Sok jó és kicsit rossz is a Midphase felhasználóbarát jellegét illetően. Szeretjük a CHI kialakítását, még akkor is, ha tele van reklámokkal, és a cPanel használata webhelyének kezelésére mindig biztonságos. Úgy tűnik, hogy a Midphase szilárd alapokkal rendelkezik, és túlhajszoltak, tehát a hátsó lecsúszás messze lehet.

Tárhely típusok

A Midphase mindenféle hostolást igényelhet. Noha a dedikált szerverek nem hatnak, a megosztott és a WordPress tervek nagyszerűek. A felhőalapú tárhely hozzáadása szintén jó látni, mivel a Midphase sok versenytársa nem ajánlja azt.

A megosztott tárhely a felállás alapja. Ez a fajta tárhely több webhelyet tesz lehetővé egy szerver erőforrásainak megosztására. Mivel az internetes házigazda több webhelyet tárol, kevesebb kiszolgálóval, a megosztott tervek a legolcsóbbak a csomagban. Sajnos azonban alkalmanként felmerülnek gyorsasági és uptime problémák.

A kezelt WordPress tervek megosztott struktúrát használnak, de a WordPress számára készültek. Még mindig ugyanazok a buktatókat tapasztalja, mint a normál megosztott terv esetén, de ha WordPress-t használ, hozzáférhet bizonyos funkciókhoz, például ingyenes sablonokhoz..

Fontos azonban megjegyezni, hogy a Midphase WordPress tervei csak félig menedzseltek. Ezek tartalmaznak egy egyszerű háromlépcsős WordPress telepítőt és automatikus nem alapvető frissítéseket, de a webhely futtatása a WordPress használatával és a mag frissítése továbbra is rajtad múlik. Ha teljesen kezelt WordPress tervet keres, olvassa el a WordPress webhelyünk legjobb útmutatóját.

A Midphase olyan konfigurálható VPS-terveket kínál, amelyek nem kedvezőek az árért, de legalább kiválaszthatja, hogy melyik adatközpontot üzemelteti. A dedikált szerverek szintén drágák, és más szolgáltatókhoz hasonlóan kiszolgált szerverek 20–30 dollárral kevesebbet fizetnek.

A felállás nagy kiegészítése a felhőtárhely. Webhelyét továbbra is egyetlen kiszolgálón tárolják, de a kiszolgáló csatlakozik egy mögöttes szerverhálózathoz, és képes forrásokat vonni tőlük. Röviden: ez azt jelenti, hogy mindig hozzáférhet a számítási erőforrásokhoz, függetlenül attól, hogy leállást tapasztal, elosztott szolgáltatásmegtagadási támadást vagy forgalmi tüskét tapasztal.

Sebesség & üzemidő

Teszteljük a webtárhely sebességét a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact segítségével. Noha sok tényező befolyásolja webhelyének sebességét, a gazda felelősséget visel. A WordPress üres verziójának tesztelésével és két eszköz használatával, hogy megnézze a sebességet különböző szögekből, megpróbálunk minél összehangoltabban megismerni a sebességet, amennyire csak lehetséges..

Ez az átvilágítás azonban nem kedvez a Midphase-nek. Rosszul teljesített az egész fórumon, 100-ból 84-et keresett a Pingdom Speed ​​Testből. Noha ez a pontszám tisztességesnek tűnik az A2 Hosting 96-as besorolása mellett (olvassa el az A2 Hosting áttekintésünket), fontos emlékezni, hogy egy olyan WordPress-webhelyet teszteltünk, amelyre az alapértelmezett téma mellett nem volt feltöltve.

MidPhase sebességű teszt

Röviden: ez azt jelenti, hogy a pontszámok bármilyen lefelé mutató eltérése rossz dolog. A középfázis 1,95 másodpercbe telt egy 273,8KB-os oldal betöltése, az idő nagy részét a böngészőben töltötte, és arra vár, hogy az adatok áramlnak a szerverről.

A terhelés hatása nem volt jobb. Öt perc alatt 50 virtuális felhasználót küldött a kiszolgálóra, mérve a teljesített kéréseket és az egyes felhasználók válaszidejét. A középfázis magasan indította a tesztet, váltakozva 405 milliszekundum és 4,86 ​​másodperc között néhány maroknyi virtuális felhasználó között..

A teszt folytatása közben a betöltési idő drámai módon lecsökkent, körülbelül 500 ms-ra stabilizálódott. Ennek oka az, hogy a válaszok nem teljesülnek. Ahelyett, hogy megkísérelte volna teljesíteni a kéréseket, hibákat tapasztaltak, ami arra utal, hogy a szerver a kitörési pontján van.

MidPhase terhelés-hatás

Ha nincs elegendő forrás egy webhelyhez, általában nagyon sok a HTTP kérés hibája. Tesztelésünk szerint a megosztott alapterveknek nincs elegendő erőforrása a körüljáráshoz, tehát legalább 50 egyidejű felhasználót jelentő terhelés – legalábbis az önálló példánk alapján – megsemmisíti webhelyét.

Ugyancsak nem találtunk rendelkezésre állási garanciát. Annak ellenére, hogy azt állítottuk, hogy visszafizetik pénzét, ha egy 2015. évi blogbejegyzésben leállás tapasztalható, nem találtuk a kikötést a feltételekben, amelyek részletezik, hogy az üzemidő garantált. Nem tapasztaltunk leállást, de a Midphase nem garantál semmit, ha a feltételekkel jár.

Biztonság

Hasonlóan a szokásos szolgáltatásokhoz, a biztonsági szolgáltatások is jóak, ha furcsa módon vannak elrendezve. A megosztott terveknek alig van semmi sem a biztonság szempontjából, ám a WordPress terveknek sokat kínálnak. Ennek ellenére mindkét tartományban van egy nagy lyuk a biztonsági csomagban.

A Midphase nem tartalmaz SSL / TLS tanúsítványt a tervével. Ez a tanúsítvány alapvetően megmondja az Ön webhelyéhez csatlakozó böngészőt, hogy megbízható. Annak megerősítésével, hogy a böngésző képes titkosított kapcsolatot megnyitni és megóvni a webhelyére átvitt felhasználói adatokat..

Az SSL / TLS tanúsítványok nélkülözhetetlenek egy webhely futtatásához, mivel a keresőmotorok olyan webhelyeket temetnek el, amelyeknek még nincs ilyen. A legtöbb webtárhely ingyen tartozik – olvassa el a SIteGround áttekintés példáját – tehát a Midphase mulasztása furcsa.

A Cloudflare minden tervbe beletartozik. Mi a Cloudflare útmutató, amely elmagyarázza a szolgáltatás működését és eredetét, de hiányzik azzal, hogy elősegítheti webhelyének gyorsabb és biztonságosabbá tételét.

Alapvetően tartalomszolgáltatási hálózat, azaz az eszközöket veszi az Ön webhelyéről, és tárolja azokat a szervereken szerte a világon. Amikor valaki megpróbálja betölteni az Ön webhelyét, bizonyos eszközök a Cloudflare hálózatából származnak, nem pedig a szerverről..

A kérelmek ilyen módon történő feldolgozásával kevesebb időbe telik webhelyének betöltése, mivel az eszközök fizikai távolsága általában közel van a felhasználóhoz. Ezenkívül biztonságosabbá teszi a webhelyet. A kérelmek szerverhálózaton keresztül érkeznek, így a DDoS támadások azonosíthatók és leállíthatók, mielőtt elérnék a Midphase szerverét.

De ez a közös tervekhez. A WordPress tervek egy szilárd biztonsági funkcióval rendelkeznek, a rosszindulatú programok eltávolításának formájában. A Midphase tartalmaz egy olyan eszközt, amely alapvetően antivírus az Ön webhelyén, és beolvassa és eltávolítja a lehetséges számítógépes bűnözéssel kapcsolatos szemetet, mielőtt offline állapotba viheti..

A biztonsági csomag szilárd. A Midphase magában foglalja a rosszindulatú programok eltávolítását, a DDoS védelmet, a biztonsági mentéseket és a CDN-t, de nem minden felhasználó fogja megkapni ezeket a funkciókat. Ha nem érdekli a WordPress, akkor főleg a szerencséjétől hiányzik a biztonság. Szeretjük az ottani funkciókat, csak szeretnénk, ha még többet látnánk.

Magánélet

A Midphase, mint a testvére, a WestHost, törődik az adatvédelemmel. Megkönnyebbülés, hogy egy nagyobb társaság tulajdonában lévő web hosting társaság továbbra is erőfeszítéseket tesz az Ön személyes adatainak elrejtésére, ellentétben a Endurance International Csoporttal (olvassa el az iPage áttekintésünket, hogy megismerje az EIG márkát).

Ez kezdődik a domain adatvédelemmel. A domain regisztrálásakor személyes adatait is regisztrálja, beleértve az e-mail címét, nevét, telefonszámát és egyebeket. Ezeket az információkat egy adatbázisban tárolják, amely nyilvánosan elérhető az interneten, és ez az adatbányászás elsődleges célpontjává teszi.

Ennek ellenére, ha privát módon regisztrálja domainjét, akkor megkerüli ezeket a kérdéseket. Az Ön adatai helyébe a regisztrátor lép, azaz minden olyan esetben, amikor valaki megkeresi a domain nyilvántartását, az Ön neve helyett „Midphase” feliratot fog látni. A Midphase magában foglalja a domain magánéletét az új domain regisztrációval az első évben.

Nem olyan ingyenes, mint a DreamHost esetében (olvassa el a DreamHost áttekintésünket). Az első év ingyenes, de évente 10 USD kerül felszámolásra. Ennek ellenére a Midphase egyike azon kevés internetes házigazdáknak, amelyek bármilyen időtartamra ingyenesen biztosítják a domain adatvédelmet, ami nyer a könyvünkben.

A titoktartási politika szintén nyereség. Mint 1&1 IONOS (olvassa el az 1&1 IONOS áttekintés), a Midphase a legnagyobb tisztelettel kezeli személyes adatait. Bár az Ön adatait a fizetések feldolgozása céljából gyűjtik, betartják a rendészeti előírásokat és fenntartják a szolgáltatást, azokat nem adják el és nem osztják meg más harmadik felekkel..

Az internetes házigazdák adatvédelmére más szabványt alkalmazunk, mint a VPN-értékeléseinkhez, és a Midphase a kerítés jobb oldalán található. Úgy tűnik, hogy csak néhány márka foglalkozik a magánélettel, a DreamHost és az 1 esetében&1 IONOS az élen. Megkönnyebbülés, ha a Midphase csatlakozik a sorukhoz.

Támogatás

A CHI egyik erőssége, hogy a fő képernyőn van egy támogató gomb. Az ott navigálás megmutatja a támogatási oldalt, amely linkeket tartalmaz e-mail kérés elküldéséhez vagy élő csevegés indításához, valamint az egyes osztályok működési idejét. Van egy szakasz a telefonos támogatási PIN-kódhoz is, ha szüksége van rá.

MidPhase-startersite

Az oldal alján található a legutóbbi támogatási beszélgetések szakasz, amely megmutatja a leveledet a Midphase támogatásával e-mailben. Bár közvetlenül e-mailben is kapcsolatba léphet a céggel, a CHI lehetőséget ad arra, hogy felvegye a beszélgetés feljegyzését és válaszoljon.

Amikor odaértünk, egy képviselő kb. Négy órán belül visszajött hozzánk, ami jó. Az élő csevegés is szilárd, még akkor is, ha nem a SiteGround szintjén található (olvassa el a SiteGround áttekintésünket). A közvetlen kapcsolat valószínűleg a legjobb megoldás, mivel az önsegítő erőforrások – bár hasznosak – nehézkesek.

MidPhase-tudásbázis

A tudásbázist nehéz megkerülni, annak ellenére, hogy a cikkek részletesek. A Midphase tartalmi szempontból szilárd tudásbázissal rendelkezik – az cikkeket képernyőképeket töltik fel, lépésről lépésre vannak utasítások stb. – de a dátummal ellátott navigáció felhasználhatja a munkát.

Az ítélet

A középfázis lenyűgöző, ha a jellemzőkkel kapcsolatos, ha a megfelelő tervet választja. Az ár sem rossz, de amikor a sebességet behozjuk az egyenletbe, akkor nem tűnik túl forrónak. Nem rossz webtárhely, különös tekintettel a WordPress tervekkel kapcsolatos adatvédelemre és finomságokra való elkötelezettséggel, de egy másik szolgáltatóval ugyanazon az áron kaphat egy szélesebb körű tervet is..

Mit gondolsz a Midphase-ről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map