JustHost áttekintés – Frissítve 2020

JustHost áttekintés

Az EIG istállójában lévő testvéreivel összehasonlítva a JustHost telivér. Jó funkciók széles skáláját kínálja, tisztességes sebességet és rendben van az árképzés. Ennek ellenére továbbra is meg kell küzdenie azzal a csúnya EIG adatvédelmi politikával. Olvassa el a teljes JustHost áttekintésünket, hogy megtudja, mit jelent ez.


A JustHost a Endurance International Group tulajdonában lévő számos szolgáltató közül egy, amely jelentős piaci részesedéssel bíró hatalmas webtárhely-konglomerátum. Testvéreivel összehasonlítva azonban a JustHost jobban felveszi a szerepet a legjobb webtárhely-útmutatóban, lenyűgöző funkciókkal és nagy sebességgel.

Ebben a JustHost áttekintésben a jó és a rossz megbeszéléséről fogunk beszélni, amikor a legolcsóbb megosztott tervet teszteljük. Mindeközben megvizsgáljuk a funkciókat, a biztonságot, az adatvédelmet és még sok minden mást, mielőtt ítéletünket megtennénk.

Noha a JustHost ugyanazzal a aggasztó adatvédelmi politikával rendelkezik, mint a többi EIG márka, a szolgáltatások terjesztése és a nagy sebesség szilárd versenyzővé teszi. Ennek ellenére, ha értékeli a személyes adatait, akkor jobb, ha máshol keres.

justhost-Slider1

justhost-slider2

justhost-slider3

justhost-slider4

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a JustHost számára

Jellemzők

A JustHost rengeteg funkcióval rendelkezik, ha hajlandó elindulni egy magasabb szintű tervhez. Az alapszintű megosztott csomag nem kifejező, mint általában az olcsó házigazdák esetében, de a legfelső szintű Choice Plus csomag megalapozott érvet ad.

Mielőtt belekezdenénk, mégis beszélnünk kell az alapvető közös tervről. Egyetlen webhelyre is alkalmas, akár 50 GB lemezterülettel. Ami a szolgáltatásokat illeti, a JustHost nem tartalmaz sokat, ám az első évig ingyenes domaint és SSL / TLS tanúsítványt kap az előfizetésével.

A szinttel feljebb vannak a Plus tervek, amelyek 10 domaint és 150 GB tárhelyet tudnak tárolni. Még mindig kapsz egy ingyenes domaint és SSL / TLS tanúsítványt, de a JustHost 150 dollárnyi hirdetési jóváírást is tartalmaz a Google és a Bing között, valamint egy előfizetési SpamExperts.

A szolgáltatásokért a többletköltség nem éri meg. A spam kérdés, de ezzel könnyedén kezelhető, és bár a hirdetési jóváírások kedvezőek, a 75 dollár egyik platformon sem jut el messze. Ennek ellenére a legmagasabb szintű terv, a Choice Plus sok mindent kínál.

Korlátlan számú webhelyet üzemeltethet, nem tárolt tárhellyel. Az összes korábbi szolgáltatás mellett a JustHost 200 dollárnyi hirdetési jóváírást, ingyenes domain adatvédelmet és CodeGuard Basic szolgáltatást is tartalmaz, amelyek minden nap biztonsági másolatot készítnek webhelyéről. A Choice Plus a legjobban gazdag a csomagban, tehát ha finomságokat keres, akkor ez lehet az Ön számára.

Vannak olyan Pro-csomagok is, amelyek tartalmaznak dedikált IP-címet és nagyobb sebességet, de a szolgáltatások többnyire ugyanazok, mint a Choice Plus.

Bár nem tisztázva, minden tervhez tartozik a SiteLock alapvető verziója. A SiteLock egy rosszindulatú programok ellenőrző és eltávolító eszköze, amely tisztában tartja webhelyét a számítógépes bűnözéssel kapcsolatos kellemetlenségektől. Az alap verzió nem távolítja el a rosszindulatú programokat, de napi átvizsgálja webhelyét a lehetséges problémák azonosítása érdekében.

A SiteLock és a CodeGuard EIG márkák, tehát nem meglepő, ha ezeket látjuk. Ennek ellenére örömmel látjuk, hogy a JustHost az alapvető verziókat tartalmazza a csomagok között. Ahelyett, hogy egyszerűen felkéri a frissítést, a JustHost megkísérelte a funkcionalitást, és a döntést a saját döntésével bízza meg.

Noha önmagában nem is jellemző, meg kell jegyezni a kiváló irányítópultot és annak WordPress-szel való integrációját. A műszerfal sajátosságairól az alábbiakban olvashatjuk a „Könnyű használat” szakaszban, de a rövid az, hogy a JustHost megkönnyíti a WordPress webhely kezelését anélkül, hogy soha nem kellene a hátterébe menni..

A JustHost szolgáltatások áttekintése

JustHost logówww.justhost.com

395 USD-tól kezdve minden hónapban

Szerver típusok

Közös tárhely

VPS tárhely

Kezelt WordPress

Cloud tárhely

Dedikált tárhely

Viszonteladói tárhely

Usablity

FTP hozzáférés

SSH hozzáférés

cPanel

Root Access

Napi mentések

Weboldal-készítő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Biztonság

Domain adatvédelem

SSL titkosítás

Malware eltávolítása

Webes alkalmazás tűzfal

Két tényezős hitelesítés

DDoS védelem

SFTP

Támogatás

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Élő chat támogatás

oktatóanyagok

Felhasználói fórum

Tudásbázis

24/7 támogatás

Árazás

Noha a JustHost sokat oszt meg az iPage-kel – erről bővebben a következő szakaszban olvashat -, nem fog keresni egy helyet az iPage mellett az olcsó web hosting útmutatónkban. A JustHost részvényárakkal rendelkezik, bár küzd, amikor megújul. Az eredeti kamat rendben van, bár nem jó, de az átlagosnál több dollárt költenek a terv megszerzéséhez.

A megosztott tervek háromszintűek, kezdő időtartamuk 4–7 dollárba esik. Ez az ár csak akkor történik meg, ha három év előre vásárol. A JustHost közös terveket kínál egy-, két- és hároméves időtartamra, és az ár növekszik, mivel az idő rövidebb. Van havi terv is, de csak az alapszintre.

Furcsa módon a Basic havi ára kevesebb, mint a megújítási ár, amely körülbelül 10 dollár. Ennek ellenére ez az átlagot meghaladó arány enyhíti a JustHost néhány csapját. Az 1-hez képest&1 IONOS, amely olcsó tárhelyet biztosít, anélkül, hogy többéves szerződésre kényszerítené Önt. A JustHost túl drágának tűnik (olvassa el az 1&1 IONOS-értékelés).

Ráadásul a JustHost nem egyértelmű, hogy mit fog fizetni. A termékoldal szerint a legolcsóbb megosztott terv 9,49 dollárral megújul, míg a pénztár oldalon a havi kamatláb 7,99 dollár. A tudásbázisban található árbontásban azonban azt mondja, hogy a havi ár 11,99 USD.

Mindemellett, függetlenül attól, hogy miként határozza meg az árat, egyértelmű, hogy a JustHost túl drága. Az 1-hez képest&1 IONOS, ez egy vicc, de még a Hostinger ellen, amely hasonló árazási sémával rendelkezik, az árak túl magasak (olvassa el a Hostinger áttekintésünket).

Ennek ellenére sok funkcionalitást szerez pénzért. Noha a JustHost magas árat tartalmaz, a funkciók igazolják, különösen, ha a WordPress-en épül. Nem tartozik ugyanabba a kategóriába, mint a Pagely, amikor a szolgáltatás és az ár arányát illeti, de elegendő a lista (olvassa el a Pagely áttekintést).

A JustHost kipróbálását illetően 30 nap áll rendelkezésére a visszatérítés igénylésére, amely bár jó, de nem olyan hosszú, mint az InMotion Hosting, a DreamHost vagy az A2 Hosting (olvassa el az InMotion Hosting áttekintést).

Egyszerű használat

A JustHost használatának megkezdése egyszerű. A weboldalt ugyanúgy tervezték, mint az iPage, és ha elolvasta az iPage áttekintésünket, akkor tudja, hogy ez jó dolog. Kevés a kérdés a fiókjának létrehozásakor, mivel a nagy, piros „induljon most” gomb segíti a pénzt..

Miután rákattintott, a JustHost elküld egy termékoldalra, amelyben részletezi három megosztott tervét. Egyszerűen válassza ki az egyiket, válasszon egy domaint, és folytassa a fizetéssel. Van néhány előre kiválasztott kiegészítő a végtermék oldalon, tehát törölje a jelölést, ha nem akarja megvásárolni a kiegészítő szolgáltatásokat.

justhost-review-termék-oldal

Végül a megrendelés megerősítésére szolgáló képernyőre kerül, ahol beállíthatja a jelszavát. Csakúgy, mint a Kinsta (olvassa el a Kinsta-áttekintést), ez egy zárt rendszer, azaz nem kell el kell távolítania az e-mailjét a bejelentkezési hitelesítő adatok beállításához (olvassa el az Arvixe áttekintésünket, hogy láthassa, hogy működik-e).

justhost-review-megrendelést visszaigazoló

A központ egyszerűen ésszerű, ahogy jönnek. A JustHost bal oldali navigációs menüjével megtekintheti webhelyeit, beállíthatja az e-mail címeket, új domaineket adhat hozzá és még sok más. Még egy „piactér” fül is található, ahol témákat, szolgáltatásokat, bővítményeket és telepítőket vásárolhat.

Bár a központ sok energiát kínál, ez nem a cPanel (olvassa el a cPanel útmutató legjobb webtárhelyét). A JustHost továbbra is használja a cPanel programot, és a bal oldali menü „haladó” fülére kattintva érheti el..

justhost-review-kezelőpanel

Ez a cPanel megvalósítás készleten van, ami nem rossz dolog, tekintve, hogy a vezérlőpanel többi része annyira hasznos. Ebben az esetben helyénvalónak tűnik elrejteni a cPanelt egy „haladó” lapon, mivel a legtöbb dolog, amellyel a kezdők el akarnak zavarni, a fő kezelőpanelről érhető el. Ennek ellenére, ha szeretné kezelni az adatbázisokat, vagy bele akészülni a fájlkezelőbe, a cPanel is elérhető.  

A WordPress telepítése előtt elindultunk a teszttartományunkhoz, ahol egy “hamarosan megjelenő webhely” oldal üdvözölte. Noha ez normális, és őszintén szólva, szép látnivaló gesztus, az alsó láblécben a „Bluehost által üzemeltetett webhely” felirat olvasható.

Kutatásainkat végezzük, tehát tisztában vagyunk azzal, hogy a JustHost és a Bluehost ugyanazon EIG esernyő alatt vannak. De eddig eddig a pontig nem láttuk meg a keresztszennyezés ilyen szintjét. A látott eredmények alapján feltételeztük, hogy az EIG-es árnyékban lévő márkák függetlenül működnek, de a lábléc üzenet azt sugallja, hogy nem.

Valójában a JustHost a Bluehost másolatát jelenti, amely ebben a szakaszban jó dolog. A vezérlőpult mély integrációt kínál a WordPress-szel, lehetővé téve témák és plug-inek megtekintését és kezelését anélkül, hogy bejelentkezne a WordPress háttérrendszerébe.

Amikor a WordPress háttérrendszerére lép, sok szolgáltatás található, amelyek nagy részét a „Bluehost” fülön helyezik el. Miután beszéltünk a JustHosttal, megerősíthetjük, hogy a Bluehost kiszolgálókat használja a WordPress tárolásához, ami elmagyarázza a WordPress fülét és az átmeneti oldal láblécét..

Tárhely típusok

A JustHost megosztott, VPS-t és dedikált tárhelyet kínál. Habár hiányzik a felhő, a viszonteladói és a kezelt WordPress tervek, a felállás továbbra is szilárdnak tűnik, különösen a JustHost kezdő központú megközelítésében.

A megosztott tárhely azonban egyértelműen kenyér és vaj, mivel a VPS és a dedikált tervek a weboldal láblécében vannak rejtve. A JustHost három szintű megosztott tárhelyet kínál a webhelyek számától, a tárhely nagyságától és a szükséges extráktól függően.

Általában a megosztott tárhely a legjobb belépési pont az új webhelyek számára. A webgazda több webhelyet egyesít ugyanazon a szerveren, és megosztja őket az erőforrásokkal. Ezzel a webgazda pénzt takaríthat meg a futtatásához szükséges kiszolgálók számán, és átadhatja ezeket a megtakarításokat Önnek. Ennek megfelelően, mivel megosztja az erőforrásokat, problémák merülhetnek fel gyorsasággal vagy üzemidővel.

A három megosztott tervön kívül a JustHost Pro-tervet kínál. Bár továbbra is megosztott struktúrát használ, kevesebb webhely található a szerveren, azaz minden webhelynek nagyobb darabot kell tartalmaznia a pitehez. A JustHost dedikált IP-címet, ingyenes SSL / TLS tanúsítványt, domain adatvédelmet és automatikus webhelymentést kínál a Pro terveihez.

Ha inkább dedikált erőforrás-készletet szeretne, a JustHost VPS-terveket kínál. Noha a VPS tervei továbbra is megosztott struktúrát használnak – mivel ugyanannak a kiszolgálónak több webhelye van -, de erre a célra külön erőforrásokat kap magadnak. Ha a megosztott tárhely lakásban él, akkor a VPS hosting városi házat vásárol.

Tetején vannak a dedikált tervek, amelyek kiszolgálót és annak összes erőforrását biztosítják. A JustHost három dedikált csomagot kínál, három-öt IP-címtől és 500 GB-tól 1 TB-ig terjedő RAID 10 tárolóig. Nem fogunk belejutni a RAID 10-be – elolvashatja mi a RAID útmutató erre -, de a webes tárhelyhez a legjobb, mert a RAID 0 sebességét és a RAID 1 redundanciáját kínálja.

Noha nem hagyjuk ki a kezelt WordPress-terveket, mivel a WordPress hány funkciót kínál a JustHost számára, a felhőalapú hosting hiánya zavaró. Ha erre keres, akkor nézd meg a JustHost EIG testvérét, a HostGator-t (olvassa el a HostGator-áttekintésünket).

Sebesség & üzemidő

Üres WordPress-webhelyet indítottunk a JustHost alapvető megosztott tervével a sebesség tesztelésére. A tesztek elvégzéséhez a domainünket a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact segítségével futtattuk, amely két szempontból adhat nekünk a JustHost teljesítményének megítélésére..

Mivel a JustHost Bluehost szervereket használ, nem meglepő, hogy a teljesítmény szilárd, még akkor is, ha rosszabb, mint az A2 Hostingé (olvassa el az A2 Hosting áttekintésünket). A Pingdom Speed ​​Testből 100-ból 90-et szerzett, ami jó, de nem nagyszerű. Ennek ellenére a JustHost kiemelkedik a WestHost oldalról, amikor a Pingdom Speed ​​Test pontszámra vonatkozik (olvassa el a WestHost áttekintésünket).

justhost-review-sebesség-teszt

A Pingdom Speed ​​Test szilárd alapot nyújt a szolgáltatók közötti összehasonlításhoz, de ez egy egyedi adatpont. Annak felmérésére, hogy a JustHost mennyire teljesít terhelés alatt, a Load Impact-ra fordultunk. Öt perc alatt 50 virtuális felhasználót küldött szerverünkre, megmérte a teljesített kérések számát és az egyes felhasználók válaszidejét.

Sajnos a JustHost rossz teljesítményt nyújtott a Load Impact tesztben. Bár az egyes virtuális felhasználók válaszideje viszonylag konzisztens volt, sok HTTP-hiba volt a teszt során, ami arra utal, hogy a szerver teljesítménye korlátozott (olvassa el a GreenGeeks áttekintésünkben egy másik példát).

justhost-review-terhelés-hatás

Ez azt jelenti, hogy nem teljesített kérések vagy lassú a valóságban. Valószínűleg túl sok webhely található az alaptervben, amely forrásokat keres, és a JustHost nem képes kielégíteni mindegyiket. Ha érdekli a JustHost, javasoljuk, hogy válasszon drágább tervet, vagy váltson másik szolgáltatóra.

Ami az üzemidőt illeti, a JustHost nem garantál semmit azon kívül, hogy „elkötelezett amellett, hogy biztonságos és megbízható tárhelyi környezetet biztosítson”. A tudásbázis-oldal, amely róla beszélik, egyszerűen azt mondja, hogy a kiszolgálóknak leállások lennének, és hogy a JustHost mindent megtesz a problémák gyors megoldása érdekében..

Vannak okok, amelyek miatt nem bízunk meg az üzemidő garanciáján, de nem lenni rossz. Noha a tesztelés során nem tapasztaltunk leállást, jó garancia lenne a rendelkezésére álló garancia bevezetésére.

Biztonság

A JustHostnak rendkívül sok a biztonsága, szerény megjelenése ellenére. Noha a biztonsági funkciók nem érik el a terveket, a felállás továbbra is jól lekerekítettnek tűnik, a webhely alapvető biztonsági szolgáltatásaival, mint például az SSL / TLS tanúsítvánnyal, a rosszindulatú programok ellenőrzésével és az automatikus biztonsági mentésekkel.

A JustHost minden tervhez tartalmaz SSL / TLS tanúsítványt. A tanúsítvány alapvetően azt mutatja, hogy a böngésző csatlakozik az Ön webhelyéhez, hogy Ön vagy, akit mond. Ezzel a böngésző titkosított kapcsolatot nyithat közte és az Ön weboldala között, védve az összes érzékeny adatot, amelyet a felhasználó továbbít..

A JustHost által biztosított tanúsítvány a legtöbb weboldalra kiváló, de az e-kereskedelem kiépítésének biztonságosabbá kell válnia. Szerencsére a JustHost magasabb szintű SSL / TLS tanúsítványokat kínál a piacon.

Minden tervhez tartozik a SiteLock alapvető verziója, amely nem meglepő, tekintve, hogy EIG márkanévvel rendelkezik. A SiteLock alapvetően antivírus az Ön webhelyén, ám ellentétben a legjobb víruskereső szoftverünkkel, az alapkonfigurációjában nem távolítja el a rosszindulatú programokat. A SiteLock Lite, amelyet JustHost ad Önnek, kizárólag szkennelésre készült.

Ez azt jelenti, hogy képes azonosítani a problémákat, de nem tudja azokat megjavítani. Ennek ellenére, ha úgy találja, hogy webhelye fertőzött rosszindulatú programokkal, frissítheti a SiteLock magasabb szintjére a probléma megoldása érdekében.

Lehet, hogy nem kell, ha megvásárolja a Choice Plus megosztott tervet. Ez magában foglalja a CodeGuard Basic előfizetését, amely minden nap biztonsági másolatot készít webhelyéről. Ezeket a biztonsági mentéseket redundánsan tárolják, ami azt jelenti, hogy mindig képesnek kell lennie megtalálni őket, és egyetlen kattintással visszaállíthatók..

A JustHost nem fejti ki a legkevésbé a biztonsági funkciókat, de elegendő ahhoz, hogy összetartó csomagot hozzon létre. Azonosíthatja a SiteLock problémáit, megvédheti a felhasználói adatokat SSL / TLS tanúsítvánnyal, és biztosíthatja, hogy nem tönkreteheti webhelyét a CodeGuard segítségével. Ha valaha több energiára van szüksége ezekben az eszközökben, a JustHost megkönnyíti a frissítést is.

Magánélet

A magánélet általában VPN-véleményeinket érinti, de amint azt más EIG márkákkal láttuk, ez szintén egy webtárhely-probléma. A JustHost ugyanazzal az adatvédelmi politikával rendelkezik, mint az EIG égisze alatt működő összes társaság, ugyanolyan adatvédelmi szempontból barátságtalanná téve, mint a többi házigazda, amely megosztja azt..

A hálózat többi márkájához hasonlóan a JustHost csak akkor kínál ingyenes domain-adatvédelmet, ha Ön Pro-előfizetést vásárol. A domain adatvédelem helyettesíti azokat az információkat, amelyekkel regisztrálja webhelyét a regisztrátornál. Bár ez kicsinek tűnik, a WHOIS nyilvántartása nyilvánosan elérhető az interneten, vagyis bárki megtudhatja, ki vagy, hol él és még sok más.

A legtöbb házigazda nem kínál domain-adatvédelmet, de olyan szolgáltatók, mint a DreamHost és az 1&1 IONOS vezet a díj ellen (olvassa el a DreamHost áttekintést). Nehéz elvárni a domain adatvédelmét az EIG-től, de jó lenne látni.

Sajnos a domain adatvédelemnek a legkevésbé kell aggódnia. Az EIG aggasztó adatvédelmi politikájával rendelkezik, amely kifejezetten biztosítja az információ megosztását és eladását nagyobb harmadik felek számára.

A listán a Facebook, a Google AdWords, a Google Maps, a WPBeginner, a Bing, a Yahoo, a Verizon és a többi. Megértjük a személyes adatok megosztását a jobb szolgáltatás biztosítása érdekében, de nem adhatunk ésszerű magyarázatot a fenti márkák számára, kivéve a reklámozást.

Ezenkívül az EIG megoszthatja személyes adatait a hálózat többi márkájával. Már tudjuk, hogy a Bluehost és a JustHost kétszer meríti fel személyes adatait, de ugyanúgy, mint a SiteLock, a MOJO Marketplace, a CodeGuard és a Constant Contact, még akkor is, ha nem használja ezeket a szolgáltatásokat.

Ahogyan azt más, az EIG-hez kapcsolódó véleményekben elmondtuk, adatait árucikkként kezelik. Noha a JustHost nem osztja meg vagy nem osztja el, az anyavállalata az, amely meleg vízbe hagyja Önt mint felhasználót.

Támogatás

Más EIG márkákhoz hasonlóan a JustHost éjjel-nappal élő csevegést és telefonos támogatást kínál. A támogatás minősége jó, gyors és hasznos válaszokkal, de a képviselők távol vannak. Eltérően a SiteGround-től, ahol nevet adhat arcnak, a JustHost használatával csak szövegrész látható (olvassa el a SiteGround áttekintést).

A támogatással kapcsolatos tapasztalataink azonban nem voltak rosszak. Kérdésekkel feltettük a kapcsolatot a szerverrel, annak konfigurálásával és annak ellenére, hogy miért láttuk a Bluehost minden sarkon. Nagyon meglepő, hogy az előzetes repülők képesek voltak alaposan megválaszolni a kérdéseinket. Sok esetben a bonyolult kérdésekre azért van szükség, hogy a rep kérjen egy felügyeletet vagy irányítson téged.

Az élő csevegés és a telefonos támogatás azonban a legjobb módszer a segítségre. A tudásbázis, bár hasznos, egy keltezett rendetlenség. A JustHost nem rendelkezik böngészési kategóriákkal vagy cikkek hierarchiájával. Inkább a legnépszerűbb cikkek listája és a keresősáv található.

justhost-review-tudásbázis

Nyilvánvaló, hogy a tudásbázis a weboldal egy korábbi verziójára is épül, a fejlécekben, például a „webtárhely” és a „miért mi” továbbra is a főmenüben vannak. Ezeket a linkeket is megszakítják, az otthoni linken kívül is. Plusz, bár visszatérhet a kezdőlapra, onnan nem juthat el a tudásbázishoz.

Ennek ellenére a cikkek jól megírtak és áttekinthetőek. Ki kell ásnia, hogy megtalálja, amire szüksége van, de hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy a tudásbázis nem volt hasznos.

Az ítélet

A JustHost tisztességes a sebességnél, nagy tulajdonságokkal rendelkezik és elhanyagolja az adatvédelmet. A jó keveredik a rosszkal, de ez igaz a legtöbb EIG-termékre. A JustHost azonban több mint a legtöbb lenyűgöző, különösen a WordPress-szel folytatott mély integráció és a biztonsági szolgáltatások hosszú listája miatt.

De a közmondásos elefánt a szobában magánélet. Noha ez nekünk nagy ügy, valószínűleg nem számodra, és ha nem, a JustHost sokkal lenyűgözőbben néz ki..

Mit gondolsz a JustHostról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map