HostPapa áttekintés – kanadai webtárhely – Frissítve 2020

HostPapa áttekintés

A HostPapa jó internetes házigazda, nagy magánélettel, tisztességes építővel és több funkcióval, mint amire képes rázni. Az egyetlen dolog, amely megakadályozza, hogy teljes nyertes legyen, a lassú sebesség, amint az a HostPapa teljes áttekintésében olvasható.


A HostPapa egy független, kanadai internetes házigazda, amely több mint egy évtizede működik az üzletben. Bár a vállalat irodákká nőtte ki magát szerte a világon, a tervek felállítása mindenkinek mindig tartalmaz valamit. Ennek ellenére a kis sebesség és az ügyetlen felhasználói élmény azt jelenti, hogy nem rendelkezik elegendő számmal, hogy lábaktól-lábujjig menjen a legjobb web hosting szolgáltatóinkkal..

Ennek ellenére érdemes megfontolni, különösen egy szilárd adatvédelmi politikával, a funkciók smörgåsbordjával és a tisztességes weboldalkészítővel. Ebben a HostPapa-beszámolóban mindent és még többet megvizsgálunk, megvitatva a szolgáltatásunkkal kapcsolatos tapasztalatainkat, miután elindítottuk a legolcsóbb megosztott tervű WordPress webhelyet..

Ez a tapasztalat nagyrészt jó volt, de volt néhány tévedés a HostPapa végén. Noha pénzt sokat kap, az ár magas, és tekintve, hogy a HostPapa jobban tudna működni a sebességi osztályon, ez nem nagyszerű.

Hostpapa-Slider1

Hostpapa-slider2

Hostpapa-slider3

Hostpapa-slider4

Hostpapa-slider5

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a HostPapa számára

Jellemzők

A HostPapa mocsári szabvány, amikor az árképzésről van szó, de szerencsére nem a szolgáltatásokról. Az egyes termékoldalak hosszú összehasonlítási táblázata csöpög az ínyencekkel, amelyekkel a webhely-tárcsázók számára fogak süllyedhetnek. Valójában annyira, hogy könnyű elhanyagolni néhány olyan alapvető funkciót, amelyek megkönnyítik az internetes tárolást.

Annak ellenére, amit kapsz, a HostPapa mindent megpróbál mintavételhez. A cPanel semmilyen módon nem van fenntartva, azaz hozzáférést biztosít a szerver naplófájljaihoz, a könnyen használható WebFTP-hez, AWStats-hoz és a Softaculous alkalmazástelepítőhöz..

Ide tartozik a Cloudflare ingyenes terve. Amint az a Cloudflare útmutatóban olvasható, bármely webhely beállíthatja a tartalomszolgáltató hálózat ingyenes verzióját, ám az újoncok valószínűleg eltévednek a DNS hoopla-ban. A mi a DNS-rekordok útmutató segíthet ebben, de azoknak, akik nem szeretik az egyedi névszerverek beállítását – vagy az olvasást – az integráció a get-go-ból működni fog..

A cPanel mellett megtalálható egy véletlenszerű biztonsági funkció, amelyről az alábbiakban beszélünk. Ennek ellenére bár bárki eljuthat a redundáns hálózatok és a webalkalmazások tűzfalai mögé, a HostPapa hiányzik valami kritikus szempontból: napi biztonsági másolatok.

A világosság kedvéért napi biztonsági másolatot kínálunk, de a tervek között nem. Ha úgy dönt, hogy nem ugor a megosztott vagy a WordPress tárhely legmagasabb szintjére, a biztonsági mentések további 40 dollárt fizetnek Önnek évente. Ez magas ár valamiért, amit ingyen be kell venni.

HostPapa webhelykészítő

Minden tervhez tartozik a weboldalkészítő ingyenes verziója. Rendben, de semmi olyasmi, amiről otthont kell írni. Mint a legjobb weboldal-készítők, itt is megtalálhatók az alapvető jelentőségű weboldalak. Felvehet szöveget, képeket és egyebek egy oldalra, és mozgathatja az elemeket. Ennek ellenére a HostPapa nem ugyanazzal a finomsággal kezeli, mint a mi kedvenc építőink.

Hostpapa-review-website-építők

Röviden: a weboldal készítője nem adhat el téged a HostPapa-on. A Wix a lista tetején helyezkedik el (olvassa el a Wix áttekintésünket).

A HostPapa szolgáltatások áttekintése

HostPapa logówww.hostpapa.com

Kezdődik: $ 299 / hónapHavi tervek

Szerver típusok

Közös tárhely

VPS tárhely

Kezelt WordPress

Cloud tárhely

Dedikált tárhely

Viszonteladói tárhely

Usablity

FTP hozzáférés

SSH hozzáférés

cPanel

Root Access

Napi mentések
Fizetett

Weboldal-készítő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Biztonság

Domain adatvédelem

SSL titkosítás

Malware eltávolítása

Webes alkalmazás tűzfal

Két tényezős hitelesítés

DDoS védelem

SFTP

Támogatás

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Élő chat támogatás

oktatóanyagok

Felhasználói fórum

Tudásbázis

24/7 támogatás

Árazás

A HostPapa nem túlságosan magas, de hasonló a Bluehost-hoz abban, hogy nem lesz biztos benne, mit fizet, amíg eljön az ideje megnézni (olvassa el a Bluehost áttekintést). A közös tervek többéves árengedményekkel járnak, de csak egy évre vagy annál elérhetőbbek, így a végső fizetési ár sokkal magasabb, mint amit a termékoldal javasol..

A megosztott tervek egy, két vagy három éves időtartamra készülnek, és mint sok HostPapa versenytársának, a havi ár emelkedik, mivel az időtartam rövidebb lesz. Szerencsére nem büntetik azért, mert rövidebb időtartamra halad egy olyan drágán havonta, mint amilyen az Arvixe-nél (olvassa el az Arvixe áttekintésünket), de az promóciós arány az egész.

Nyilvánvaló, hogy a fedélzet a HostPapa javára van rakva, mert az ár mindig úgy tűnik, hogy magasabb, mint a termékoldal javasolja. Ez igaz a legtöbb internetes házigazda számára, de láttuk, hogy a szolgáltatók, mint például a Hostinger és a Hosting24 többéves promóciós díjakat használnak nagyszerű hatás elérésére, így nincs oka annak, hogy a HostPapa ezt nem tudja megtenni (olvassa el a Hostinger és a Host24 áttekintést ).

Ráadásul az árazás zavaró, ami katasztrófa receptje lehet, amint azt a LunarPages áttekintésben láttuk. Például vannak webhely-készítő tervek, de hozzáférhet a webhely-készítő ingyenes verziójához, a szokásos megosztott tárhely használatával. Az online áruházak tervei a weboldal készítőjét is használják, ám saját árképzési struktúrájuk van.

Mi inkább az 1-es nonszensz megközelítést részesítjük előnyben&1 IONOS, amikor az árképzésről van szó. Ahogy az 1-ben olvashat&1 IONOS beszámoló, frissítheti az árat a termékoldalon az időtartama alapján, tehát a pénztárnál nincs meglepetés. Ugyanakkor nem feltűnő, hogy termékeit hozzáadja szolgáltatásához.

A HostPapa ugyanakkor több, mint a legtöbb webes házigazda ugyanazon az áron. A legolcsóbb megosztott terv például két webhelyet támogat, 100 GB szilárdtestalapú meghajtó tárolással. A legtöbb webtárhely csak egyetlen domaint és mintegy 50 GB tárhelyet kínál a legalapvetőbb megosztott csomagban.

A visszatérítés megszerzéséhez 30 nap áll rendelkezésére, hogy meggondolja magát a HostPapa segítségével, ha többéves tervet vásárol. A havi előfizetéseket kínáló tervek, például a VPS tárolása, csak 48 órát tesz lehetővé, hogy meggondolja magát. Összehasonlítva a Kis Narancs 90 napos visszatérítési ablakával, a HostPapa nem lenyűgöző (olvassa el az A kis narancs áttekintést).

Egyszerű használat

A HostPapa használatának megkezdése nehezebb, mint kellene. A webhely nem olyan keltezésű, mint a FatCowé (olvassa el a FatCow áttekintésünket), de túl sok termék van túl kicsi helyen. A GoDaddy-hoz hasonló sorsot szenved, mivel minden szolgáltatásnak egyenlő súlya van a felső menüben, ami megnehezíti a kívánt csomag megtalálását, mint szükséges (olvassa el a GoDaddy áttekintésünket).

Ennek ellenére, ha megtalálta a kívánt csomagot, a pénztár folyamata zavartalan. A HostPapa fényes, élénk pénztároldalán könnyű átjutni, de figyelni kell a pénztárnál kiválasztott kiegészítőkre. A legolcsóbb megosztott csomag megvásárlásakor előre megválasztottuk a Protection Power webhely biztonságát és az automatikus napi biztonsági mentéseket.

Hostpapa-review-pénztár

A pénztár három lépésből áll, ami sokkal kevésbé bosszantó, mint a Namecheap látszólag végtelen lépései (olvassa el a Namecheap áttekintésünket). A rendszer felkéri a megadott új domain vagy pont megadására, majd adja meg személyes adatait és fizetési módját.

Érdemes megjegyezni, hogy a pénztár folyamata a választott tervetől függően eltérő lesz.

Tesztelés céljára megosztott tárhelyet vásároltunk, tehát tapasztalataink ezen alapulnak, de úgy mentünk át a folyamaton, mintha VPS-tervet is vásárolnánk. A pénztár oldala sokkal keltesebb, de mégis ugyanolyan egyszerű és ugyanúgy, mint a megosztott tárhelyen történő kijátszás, ébernek kell lennie, hogy eltávolítsa a nem kívánt kiegészítők jelölését..

A fizetés feldolgozása után a HostPapa azt mondja, hogy üljön szorosan. Bosszantóan visszakerül a kezdőlapra, miközben várja az üdvözlő e-mailek sorozatát a fiók hitelesítő adatainak megadására. Ráadásul ezek az e-mailek nem érkeznek meg azonnal.

HostPapa irányítópult

A HostPapa kliens területe zavaró. Az irányítópult kezdőképernyőjén láthatók az esedékes számlák és a legutóbbi jegyek, de az oldal nagy részét új domain regisztrációk felajánlására fordítják. Az irányítópult honlapján még nem található olyan szakasz, amelyben a domain vagy szolgáltatás elérhető.

Hostpapa-review-műszerfal

Szolgáltatásait a felső menüben érheti el, ami önmagában zavaró. Három lap használható fel webhelyének kezelésére: „my cPanel”, „my services” és „my weboldal”. Kiderül, hogy a szolgáltatások fül csak azt mutatja, amit vásárolt, és a webhely fül utal a webhely készítőjére.

Az egyetlen lap, amely a webhely kezelésére utal, a cPanel lap. Összességében a rendszer nem rossz, de nem hatékony. Ahelyett, hogy az ügyfélterület honlapját kitölti egy további domain megvásárlására szolgáló hirdetéssel, a HostPapa felhasználhatja ezt a helyet, hogy könnyebben megismerje és kezelje szolgáltatásait..

Ehelyett az ügyfélkör elválaszthatatlannak és feleslegesnek érzi magát. Például a szolgáltatások és a számlázási lapok többnyire ugyanazt az információt szolgáltatják, míg a webhely lap nem releváns azok számára, akik nem használják a webhely készítőjét. A műszerfal mögött láthatja a gondolkodási folyamatot, de a végeredmény nem ideális.

HostPapa cPanel

A felhasználóbarátság megtakarító kegyelme a cPanel, amely – ahogy a cPanel útmutató legjobb webtárhelyén olvashatjuk – a kedvenc módja a webtárhely kezelésének. Ennek ellenére az irányítópulton belüli ablakban van, amely kínos módon simítja az interfészt. Például az a hasznos szerverinformáció, amely általában a cPanel jobb oldalát tölti be, az aljára ragadt.

Hostpapa-review-cpanel

Bár lényegében ugyanaz a cPanel, a tapasztalat más. A keskeny ablakban felfelé és lefelé görgetés nem a cPanel lényege, tehát a tapasztalat csökken. Az összes lehetőség megtalálható – hozzáférhet a fájlkezelőhöz, a Softaculous alkalmazástelepítőhöz és még sok minden máshoz -, de a legkisebb ablakba rabolás nem a legjobb.

Tárhely típusok

Mint már említettük, a HostPapa weboldala nem a legkönnyebb átjutni. Ennek oka az, hogy hosszú szolgáltatások listáját kínálja. Annak ellenére, hogy sok tárhelytípusnak tűnik, ennek ellenére csak kettőt kínál: megosztott és VPS. Ennek ellenére többféle terv létezik az egyes tárhely típusok között, amelyek lehetővé teszik, hogy testreszabja a tárhely csomagját a használt platformon.

Ha kíváncsi, hogy mit jelent a megosztott vagy a VPS-tárhely, olvassa el a tárhelytípusok áttekintését.

A megosztott tervek, amelyeket egyszerűen „webtárhelynek” neveznek, három rétegűek. A szintek közötti különbségek nagyon hasonlóak, mint az A2 tárolás (olvassa el az A2 tárhely áttekintését), ezért javasoljuk, hogy nézd meg a HostPapa átfogó összehasonlítását a részletekért. Röviden: a magasabb szinteknek több funkciója van és jobb teljesítményük van.

Vannak webhely-készítő tervek is. Ha ugrott előre, tekintse meg a weboldal készítőjével kapcsolatos gondolataink „szolgáltatások” szakaszát. Ingyenesen tartalmazza a megosztott tárhely csomagját, de ha teljes mértékben ki akarja használni a webhely-készítő előnyeit, akkor frissítenie kell a HostPapa négy webhely-készítő szintjére. Hasonlóképpen, négy szint található az online áruházakban.

HostPapa WordPress

A HostPapa WordPress terveket kínál, amelyek csak drágább megosztott tervek a WordPress szolgáltatásokkal. Nem ellenkezzünk azzal, hogy ilyen módon kínáljuk a WordPress tárhelyet – olvassa el az InMotion Hosting áttekintésünket, és tudjon meg többet egy jól működő szolgáltatótól, de ez nem ideális.

A WordPress rugalmas, de általában a rá épített webhelyek a lehető legtöbb szemet akarják összegyűjteni (olvassa el a WordPress használatának kezdő útmutatóját a népszerű webhelyek megtekintéséhez, amelyek a tartalomkezelő rendszert használják). A Jetpack integráció és az automatikus WordPress frissítések szépek, de a HostPapa által használt megosztott struktúra megnehezíti a WordPress webhelyek méretezését.

Ehelyett szeretjük a felhő tárolását a WordPress számára, és néhány webtárhely, például az MDDHosting és a Kinsta, erre specializálódtak (olvassa el az MDDHosting és a Kinsta áttekintést). A felhőalapú hosting a WordPress-választáshoz tartozó legjobb webtárhelyünk között, mivel rugalmasságot, redundanciát és biztonságot kínál olyan módon, amellyel a hagyományos tárhely nem képes.

HostPapa VPS

Ha több juice-t keres a WordPress vagy bármely más webhely számára, akkor a VPS tervei megfelelnek a számlának. A HostPapa öt szintű VPS-tárhelyet kínál, amelyeket kizárólag kezelnek. Ha nem kezelt VPS-tárhelyet keres, az A2 Hosting egyike azon kevés házigazdáknak, amelyek ezt kínálják.

Az ár a különböző szinteken magas, de a jellemzőkkel és a jellemzőkkel együtt. Plusz, bár a HostPapa kezeli, root hozzáférést kínál a használt VPS-hez, azaz telepítheti a kívánt alkalmazásokat. Emiatt, ha akarod, viszonteladhatja a VPS-fiókját, de a HostPapa dedikált viszonteladói terveket is kínál.

Sebesség & üzemidő

A weboldal sebességét teszteljük a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact segítségével. Ezek az eszközök lehetővé teszik számunkra, hogy kipróbáljuk egyetlen felhasználó tapasztalatait, valamint azt is, hogy a webhely hogyan fog teljesíteni terhelés alatt. Tesztelésünket a WordPress üres verziójával végezzük a legolcsóbb terv szerint. Ily módon csökkenthetjük a weboldalak betöltési idejéhez kapcsolódó változókat.

Ráadásul a WordPress telepítésén kívül semmit nem teszünk a webhelyhez. Ha gyorsítótárazás vagy tömörítés zajlik, akkor a webgazda adta hozzá, nem mi. Ezek azok a lépések, amelyeket minden weboldalnak meg kell tennie. A webhely betöltési idejének javításáról szóló útmutatóban megtudhatja, hogyan valósíthatja meg a gyorsítótárazást és a tömörítést a webhelyén.

A Pingdom Speed ​​Test kevesebb eredményt hozott. Webhelyünk 100-ból 90-et szerzett, ami, bár jól néz ki, nem nagyszerű. Ne feledje, hogy a tesztoldalunkon semmi nem szerepel rajta, tehát a pontszámok kis eltérései változást okoznak. Ebben az esetben hiányzik a gyorsítótárazás, ami fontos a webhelyek betöltési idejének javítása érdekében.

Hostpapa-review-sebesség-teszt

Hasonlóképpen, a terhelési hatástesztünk kiábrándító eredményeket adott. Öt perc alatt 50 felhasználót küldtünk a szerverre, és megmértük a válaszidőt és a mindegyiknél teljesített kérések számát. A HTTP kéréseink körülbelül egynegyedében hiba történt, ami arra utal, hogy a szerver teljesítménye korlátozott.

Hostpapa-review-terhelés-hatás

Ennek ellenére a tervét egy 99,9% -os rendelkezésre állási garancia alátámasztja. A HostPapa azt állítja, hogy kínál egyet a „miért a HostPapa” oldalon, de azt mondja, hogy a részletekért olvassa el a szolgáltatási feltételeket. Nem tettünk semmit. A szolgáltatás feltételeiben nem említik az üzemidő garanciát vagy a szolgáltatási szintű megállapodást, amely ugyanolyan jó, mint ha nincs üzemidő garancia.

Biztonság

A HostPapa weboldalán külön „biztonsági” szakasz található, de nem kell meglátogatnia, ha alapvető webhelyet működtet. A három alapvető biztonsági elem, amelyet keresünk, a tervek között megtalálható, és rengeteg fizetett frissítést kínál, ha le akarod zárni a nyílásokat.

Sok minden történik, amit azonban nem fogsz látni. A HostPapa által használt Apache szerverek ModSecurity webalkalmazás-tűzfallal, brutális erő észlelésével, elosztott szolgáltatásmegtagadási támadások megelőzésével és Patchman-szkenneléssel vannak biztosítva. Ráadásul adatait RAID-10 konfigurációban tároljuk (olvassa el a mi RAID útmutatót), és redundáns hordozókon továbbítsuk.

Sajnos az automatikus biztonsági mentések nem szerepelnek minden tervben. Csak a legmagasabb szintű Business Pro megosztott tervek tartalmaznak 1 GB tárhelyet az automatikus, napi mentésekhez. A biztonsági másolatot manuálisan is elkészítheti – a WordPress biztonsági másolatának készítéséhez olvassa el az útmutatást -, de frissítenie kell, hogy automatikusan megtörténjen..

Alternatív megoldásként napi biztonsági mentéseket is hozzáadhat az alacsonyabb szintű tervek egyikéhez. A SiteLock, amely felismeri és eltávolítja a rosszindulatú programokat az Ön webhelyéről, valamint a Protection Power, amely többnyire ugyanazt teszi, miközben olyan funkciókat is tartalmaz, mint például a CDN és a rosszindulatú programok eltávolításának támogatása, szintén elérhetők.

HostPapa Ingyenes SSL

Bár szeretnénk látni napi biztonsági másolatot a tervekről, legalább a HostPapa mindenkinek tartalmaz egy ingyenes SSL tanúsítványt. Ez egy Let’s Encrypt tanúsítvány, ami azt jelenti, hogy nem nagyszerű, ha fizetéseket vagy sok személyes információt gyűjt a webhelyén, de elkerüli a rettegett böngésző figyelmeztetéseit..

Alapvetően az SSL tanúsítvány azt fogja mondani, hogy bízhat benne, hogy bízhat benne a webhelyet böngésző böngésző, és ez arra készteti a titkosított kapcsolat megnyitását a webhely és a felhasználó között (erről többet megtudhat az SSL vs. TLS útmutatóban)..

A tervhez mellékelt tanúsítvány titkosítja az adatokat, de nem alkalmas magas szintű alkalmazásokhoz. Szerencsére néhány magas szintű terv prémium Wildcard tanúsítványt nyújt, beleértve a Business Pro megosztott tervét.

Magánélet

A legtöbb internetes házigazda figyelmen kívül hagyja az Ön személyes adatait, különösen azokat, amelyek a Endurance International Group tulajdonában vannak (a példát olvassa el a HostGator áttekintésünkben). Szerencsére a HostPapa jobban hasonlít a DreamHost-ra, mint a HostGator-ra az adatvédelem érdekében. Mint látható a DreamHost áttekintésünkből, az adatvédelem nem jelent sok webgazda számára aggodalmat, de néhány esetben, például a HostPapa esetén, könnyen pihenhet..

Ennek ellenére a HostPapa nem olyan aggódik, mint a DreamHost, amikor a domain adatvédelemről van szó. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy elrejtse azokat a személyes információkat, amelyekkel regisztrál egy domaint, mivel ez az adatgyűjtés és a spam elsődleges célja. Csak a megosztott tárhely legfelső szintje kínál ingyenesen. Ha máshol szeretné, évi 10 dollárt fog fizetni.

A domain adatvédelemért való fizetés nem ideális, mert a domain regisztrálásakor ezt bele kell foglalni. Végül is láttuk, hogy olyan házigazdák, mint a DreamHost, a Midphase és a WestHost, ingyenesen bevonják a terveket (olvassa el a Midphase és a WestHost áttekintést).

Ennek ellenére ez egy kis gond, ha a HostPapa többi magánélete kiváló. Az adatvédelmi politika feljogosítja a HostPapa-t arra, hogy összegyűjtse számlázási adatait, IP-címét, böngészőjét, hozzáférési idejét és egyebeket, és bár zavart okoznánk, ha ez lenne a VPN-értékelésünk egyikének, ez a legtöbb webes házigazda számára jellemző..

Fontosabb az, hogy ezeket az információkat hogyan használják fel. A HostPapa csak akkor oszt meg információkat harmadik felekkel, ha szolgáltatást nyújtanak Önnek. Ezenkívül korlátozza az átvitt adatok körét, azaz a harmadik fél nem használhatja, tárolhatja vagy oszthatja meg ezeket az adatokat senkivel tovább.

Ellentétben például a Site5 adatvédelmével, az érték egyértelmű (olvassa el a Site5 áttekintését). A HostPapa egyértelműen tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, és bár ez nem tartja távol a nyilvántartástól, néhány webtárhely.

Támogatás

A HostPapa bármilyen módon felveheti a kapcsolatot a támogatási csoporttal. Élő csevegés, e-mail és telefonos támogatás áll rendelkezésre, ahogyan azt bármelyik internetes gazdagértől elvárhatják, de faxon vagy jó ol-csiga-levélben is kapcsolatba léphetnek, bár nem biztosak vagyunk benne, hogy bárki meg fogja tenni. Ennek ellenére is vannak lehetőségek, ami elég számunkra.

Az ügyfélszolgálat azonban sok információval szolgál a szolgáltatás igénybevételéhez. Itt ellenőrizheti a hálózat állapotát, böngészhet a video oktatóprogramok listájában, elindíthatja az élő csevegést és kereshet a tudásbázisban.

Hostpapa-review-ügyfél-care-center

Ami az eszköz használatát illeti, a video oktatóanyagok hasznosak, de keltesek. Mégis nagyon sok van ezekből, amelyeket ritkán látunk a webgazdaktól. Hasonlóképpen, van egy csomó tudásbázis-cikk. A HostPapa több mint 2000 támogatási cikkel rendelkezik a böngészéshez, beleértve a fiók beállításától az egyes alkalmazásokig.

Ráadásul a cikkek részletesek, annak ellenére, hogy ilyen sok van. A legtöbb esetben azt tapasztaljuk, hogy a nagy tudásbázisok a cikkek minőségének hiányához vezetnek, amely szerencsére nincs erre a helyzetre.

Ha továbbra is segítségre van szüksége, beállíthatja a HostPapa heti webinarját, vagy ütemezhet egy 30 perces beszélgetést egy támogatási képviselővel. Ez az egy-egy munkamenet ingyenes minden HostPapa-ügyfél számára, függetlenül a képzettségi szintjétől. Ha további hívásokra van szüksége, ők is csak 40 dollárt jelentenek.

Az ítélet

Rossz, keltezett és látszólag félrevezethető HostPapa sokkal jobban tudott volna csinálni. Van egy nagyszerű internetes házigazda csontjai, kiváló támogatási rendszerrel, nagylelkű ajánlatkínálattal és tisztességes adatvédelmi politikával. Ugyanakkor a nehézkes kezelőpanel, a páratlan webhelyinformációk és a lassúság nagyon sok kívánnivalót hagynak.

Ha a HostPapa olcsóbb lenne, akkor otthoni futtatású lenne, de tekintettel arra, hogy ugyanúgy futtat téged, mint vezető webgazda, a szabvány más.

Mit gondolsz a HostPapa-ról? Szeretné kipróbálni? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map