HostMonster áttekintés – Frissítve 2020

HostMonster áttekintés

A HostMonster furcsa tárhely-szolgáltató, mivel sok háttér-megosztással rendelkezik a Bluehost-rel, ám nagy testvére szolgáltatásai és támogatása nélkül. A végeredmény egy szolgáltatás, amelyet érdemes elkerülni egy jobb lehetőség mellett. A részletekért olvassa el a HostMonster teljes áttekintését.


A HostMonster lenyűgöző webtárhely-szolgáltató, annak keltezésű webhelye ellenére is. Ennek ellenére számos erős pontja úgy tűnik, hogy az egyik legjobb web hosting szolgáltatónk, a Bluehost együttes vonalain fut. Ennek is értelme van, tekintve, hogy mindkettő a webhely-konglomerátum, az Endurance International Group tulajdonában van.

Ha olcsó webtárhelyet keres, akkor nem fogja megtalálni itt. A HostMonster magas árat, foltos támogatást és az eltérő funkciókat több hátrány jellemzi, mint az előnyeit, annak ellenére, hogy megosztja a Bluehost kiváló belekkel. Tekintettel arra, hogy drágább, mint az EIG csillaggyerek, kevés ösztönzés van a HostMonster választására nagyobb testvére felett.

Ennek ellenére azért vagyunk itt, hogy elkészítsük a HostMonster áttekintést, amelyben részletezzük tapasztalatainkat egy webhely elindítása után, a legolcsóbb megosztott tervvel együtt. A döntés meghozatala előtt beszélünk a cPanelről, a webmailről, a szolgáltatásokról, a sebességről és egyebekről.

Hostmonster pénztár

Hostmonster-vezérlő-panelt

Hostmonster-cpanel

HostMonster terhelés-hatás

HostMonster sebességű teszt

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a HostMonster számára

Jellemzők

A HostMonster ugyanaz, mint a Bluehost szinte minden szempontból, és tartalmaz funkciókat. A lista hosszú, különösen a WordPress felhasználók számára, de a magas árcímke miatt egyes szolgáltatások elveszítik fényességét.

A közös tervek, amelyek a felállás nagy részét képezik, lenyűgöző finomságokkal járnak. Minden réteg SSL-tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyet jó látni, de a Plusz vagy annál magasabb szintre kell ugrani, hogy a szolgáltatások listája önálló legyen. A Choice Plus terv, amely a felállás tetején található, tartalmazza a spammegelőzést, a domain adatvédelmet, a CodeGuard biztonsági mentéseket, a marketing ajánlatokat és még sok más.

Nem törődünk azzal, hogy a HostMonster egyes funkciókat elrejti a fizetési fal mögött, mivel nem tartjuk elengedhetetlennek a marketing jóváírásokat vagy a spam megelőzését. Az alapokat több réteg fedezi, beleértve a teljes cPanel biztonsági másolatot és az SSL tanúsítványt, tehát elégedettek vagyunk.

HostMonster WordPress szolgáltatások

Bár nem kínálunk WordPress-specifikus terveket, a HostMonster sokat tartalmaz mindenki kedvenc tartalomkezelő rendszeréhez. Ahogy az alábbiakban a „Könnyű használat” szakaszban tárgyaljuk, a HostMonster megkérdezi, hogy válasszon egy témát egy fiókra való feliratkozás után, amelyet a webhely által használt WordPress előtelepített példányában fog használni..

Ha azonban nem akarja használni a WordPress-t, problémák merülnek fel. A HostMonster a Bluehost kiváló WordPress vezérlőpultja és a MOJO Marketplace körül épül, amely témákat árusít a WordPress számára, ahogyan azt kitalálta. Más telepítők is vannak, de a HostMonster a WordPress felhasználókra összpontosít.

A HostMonster szolgáltatások áttekintése

HostMonster logówww.hostmonster.com

Kezdődik 495 USD-tól minden hónapban

Szerver típusok

Közös tárhely

VPS tárhely

Kezelt WordPress

Cloud tárhely

Dedikált tárhely

Viszonteladói tárhely

Usablity

FTP hozzáférés

SSH hozzáférés

cPanel

Root Access

Napi mentések

Weboldal-készítő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Biztonság

Domain adatvédelem
Bizonyos szintek

SSL titkosítás

Malware eltávolítása

Webes alkalmazás tűzfal
n / a

Két tényezős hitelesítés

DDoS védelem
Ismeretlen

SFTP

Támogatás

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Élő chat támogatás

oktatóanyagok

Felhasználói fórum

Tudásbázis

24/7 támogatás

Árazás

Amint ezt az áttekintés során láthatjuk, a HostMonsternek sok közös vonása van EIG testvére, a Bluehost. Valójában szinte minden tekintetben azonosak. Ennek ellenére, bár a HostMonster kölcsönzött a Bluehost néhány megtévesztő árazási taktikájából, az ára még magasabb.

A HostMonster azonban nem olyan drága, mint az Arvixe. Az Arvixe áttekintésünkkel összehasonlítva megmutatjuk, hogy a HostMonster az árképzés szempontjából nem ment el a mélypontból, ám 1- $ 2 dollárral fog többet költeni, mint amennyit a piacon sok megosztott opcióval tennél..

Nem ellenkezzünk azzal, hogy többet költenek, ha a szolgáltatás megéri – a Kinsta, a Pagely és az MDDHosting ebbe a kategóriába tartozik -, de a HostMonster nem használja fel extra érme hasznát. A tervek ugyanazok, mint a Bluehost műszaki jellemzői és jellemzői, csak egy vagy két dollár drágább.

Ez figyelmen kívül hagyja, hogy megosztott tárhelyet is kaphat olcsóbban. 1&1 Az IONOS például egy átfogó megosztott csomagot kínál a HostMonster árának mintegy felére (olvassa el az 1 – et&1 IONOS-értékelés).

A HostMonster nem túl túlságosan magas, ám nehéz megmagyarázni, hogy néhány dollárval többet költene, mint amennyit a Bluehostnél tenné, ha a két szolgáltatás annyira azonos. Még a domainek drágábbak is, a HostMonster körülbelül 5–6 dollárral többet fizet a .com domainért, mint a GoDaddy (olvassa el a GoDaddy áttekintésünket).

Függetlenül attól, hogy 30 napig fedezi Önt, ha úgy dönt, hogy egy host csomagot felvesz a HostMonsternél. Annak ellenére, hogy az InMotion Hosting három hónapos visszatérítési ablaka (olvassa el az InMotion Hosting áttekintésünket), a legtöbb webes házigazda egy hónap.

Egyszerű használat

A HostMonster ugyanaz, mint a legtöbb EIG testvére. Választhat egy tervet, beléphet egy saját vagy regisztrálni kívánt domainbe, kitölti személyes adatait, és várja meg, amíg a fizetés feldolgozásra kerül. Ennek ellenére a folyamat bosszantóbb, mint mondjuk a Bluehost esetében.

Ennek oka az, hogy a HostMonster világos betűtípust használ sötét háttér előtt. Bár az esztétikai aggodalmak jóval a pénztár előtt megkezdődnek, a szemfeszítő kontraszt megnehezíti annak megállapítását, hogy hol van a teljes összeg, ez a mérőszám különösen fontos, mivel a HostMonster a pénztárnál előre kiválasztja az extrákat..

hostmonster felülvizsgálati pénztár

Miután a pénztárcába merítették, a rendelés megerősítésére szolgáló oldalra küldik, és felkérik a jelszó megadására. Noha inkább egy olyan frissített fizetési élményt szeretnénk, mint amilyet a Host24-vel kapunk (olvassa el a Hosting24 áttekintést), a zárt rendszer, a HostMonster jól működik.

Ezt követően bejelentkezhet a cPanelbe vagy a webmailbe a domain és jelszó használatával. Alternatív megoldásként, ha a Google egyszeri bejelentkezés lehetőségével regisztrált, akkor így jelentkezhet be.

Ha úgy dönt, hogy közvetlenül a kezelőpanelre jelentkezik be, akkor egy képernyőre kap, amely felkéri egy téma kiválasztására. Bár a HostMonster ezt nem tisztázza, a tárhely-csomag automatikusan beállítódik a weboldal készítőjénél, ha egy témát választ ki. Szerencsére kihagyhatja ezt a lépést, és folytathatja a cPanel használatát.

HostMonster cPanel

Dátumú weboldal vagy sem, a HostMonster fontos pontokat nyer, amikor a vezérlőpultot érinti. Ugyanazt a felületet használja, mint a Bluehost, amely egyidejűleg a használhatóságra és testreszabhatóságra összpontosít, és ezt a kombinációt nehéz eltávolítani.  

HostMonster-review-kezelőpanel

Ha elhagyta a téma kiválasztását, a HostMonster beállítja a WordPress-t egy ideiglenes tartományon. Ez a webhely fokozatos változata, vagyis módosíthatja azt, mielőtt az adatokat továbbítja az élő domainbe. Amíg ezt megteszi, az élő domain egy „hamarosan megjelenő” oldalt jelenít meg.

A kezdéshez nem kell bejelentkeznie a WordPressbe, de a kezelőpanel közepén lévő nagy, lila gomb használatával megkönnyíti ezt. Ehelyett a vezérlőpulton keresztül tallózhat a témákban és a bővítményekben, lehetővé téve ezzel a webhely beállítását anélkül, hogy foglalkozna a valószínűleg ügyetlen WordPress háttérrel..

Ha szeretne mélyedni a cPanel részleteire, megteheti. A „haladó” lapon a klasszikus cPanel megjelenés látható, amely a Bluehost helyet kapott a legjobb web hostingban a cPanel útmutatóval.

HostMonster-review-cpanel

Az e-maileket másutt kezelik, annak ellenére, hogy van egy „e-mail & iroda ”fület a kezelőpanelen. A fülre kattintva megjelenik egy pár hirdetés a Microsoft Office 365 és a Google G Suite számára, valamint lehetőség nyílik e-mail címek létrehozására a domainjén. A webmail eléréséhez vissza kell lépnie a vezérlőpultból.

HostMonster Webmail

Kijelentkeznie kell a webmail eléréséhez, ha a HostMonster webhelyén kívánja ezt megtenni, amit nem ajánlunk, tekintve, hogy folyamatosan nem sikerült bejelentkeznie. Ehelyett a legjobb, ha megtalálja a webmail fiókjának címét és a naplót közvetlenül. Alternatív megoldásként webmail alkalmazást is használhat.

Ezt a vezérlőpulton keresztül állíthatja be az „e-mail címen való navigálás révén & iroda ”fülre, és kattintson a„ megfelelő e-mail ellenőrzése ”linkre. Megnyitja a webmail beállítási oldalát, ahol konfigurálhatja a Horde, a Roundcube vagy a SquirrelMail szolgáltatást. Számos helyi e-mail klienshez, többek között a Thunderbird, a Microsoft Outlook és a Postbox, telepítési utasítások is vannak.

Tárhely típusok

A HostMonsternek többféle tárhely van, de ez először nem nyilvánvaló. Mint az EIG testvére, az iPage (olvassa el az iPage áttekintésünket), a HostMonster csak a honlapján mutatja meg megosztott terveit. A többi, a VPS-t és a dedikált tárhelyet kínáló terveket a weboldal láblécébe vonják.

Ha nem ismeri a tárhely típusait és azok jelentését, olvassa el a tárhelytípusok áttekintését.

Mint a legtöbb kezdő felé orientált webhely esetén, a HostMonster a megosztott tervekre összpontosít (olvassa el a másik példát a JustHost ismertetőnkben). Három szintű megosztott tárhely van – Basic, Plus és Choice Plus -, amelyek tükrözik a Bluehost megosztott felállásának elnevezési rendszerét és általános specifikációit..

A Bluehost-nal ellentétben azonban a HostMonster ára magas. Amint azt a Bluehost áttekintésből elolvashatja, problémáink vannak még az árával kapcsolatban is, így a HostMonster extra prémiumja nem tűnik nagyszerűnek a megosztott tervek számára.

Bár a tervek elnevezési sémája és elrendezése megegyezik a Bluehostéval, a lengyel nem az.

A HostMonster három szintű megosztott tárhelyet is kínál, amelyeknek hirdetése van a „go pro” -hez, amely egy dedikált IP-címet és nagy teljesítményű szervert ad hozzá. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a HostMonster elfelejtette frissíteni a marketing példányt, mivel a hirdetés szerint a terv mindent tartalmaz, amelyet a HostMonster Prime csomag tartalmaz. Az a Prime csomag nem létezik.

HostMonster VPS és dedikált tárhely

A megosztott felállás nem lenyűgöző, és tekintve, hogy a HostMonster erre összpontosít, feltételeztük, hogy a VPS és a dedikált tervek ugyanolyan középszerűek lesznek. Szerencsére nem erről van szó. Noha a HostMonster nem biztosítja az A2 tárhely rugalmasságát a VPS tervekkel kapcsolatban (olvassa el az A2 tárhely áttekintését), ők nem túl kopott.

Elsősorban azért van, mert a HostMonster felhő VPS-terveket kínál, amelyek biztonságát és gyorsaságát segítik az Ön webhelyén. Az MDDHosting és a Kinsta felhő-központú megközelítése jobban működik (olvassa el az MDDHosting áttekintést és a Kinsta áttekintést), de ha a HostMonsterrel szeretne részt venni, akkor a VPS-kínálata nem rossz.

Ugyanez nem mondható el a dedikált tervekről. Nem rosszak, de ugyanazt a dalt és táncot láttuk ugyanazon az áron, mint más szolgáltatók. Sőt, még ennél is rosszabb, hogy a dedikált szerverek a merevlemez-meghajtók helyett a hagyományos merevlemez-meghajtókat használják, amelyek a webes hostok körében egyre gyakoribbak.

Ha dedikált tárhelyet keres, akkor a WebHostingBuzz nagyszerű módja annak, hogy olcsón szerezze be, mert havi 50 dollárnál alacsonyabb kiindulási kiszolgálókat kínál (olvassa el a WebHostingBuzz áttekintést). Alternatív megoldásként, ha több energiát keres, elolvashatja a LunarPages áttekintést, de figyelmeztethetjük Önt, hogy izgalmas prémiumot fog költeni erre az erőre.

HostMonster által kezelt WordPress

Annak ellenére, hogy a HostMonster több lehetőséget kínál, mint megosztott, hiányzik a kezelt WordPress csomagok. Ezek a tervek, amelyek a WordPress-válogatás legjobb webhelyei között vannak, lehetővé teszik a WordPress-webhely elindítását anélkül, hogy aggódnia kellene annak telepítése vagy naprakészen tartása mellett..

A felhő VPS tervei természetes otthont jelentenek számára, mivel láttuk, hogy a szerkezet kiváló teljesítményt nyújt a DreamHost DreamPress terveivel (olvassa el a DreamHost áttekintést). Sajnos ezt nem kínálják.

Ha kezelt WordPress-megoldást keres, van néhány lehetőség. Tetszik nekünk a SiteGround, mert átfogó, kezelt WordPress csomagot kínál kevesebbnek, mint a legtöbb (olvassa el a SiteGround áttekintést). Ennek ellenére, ha több energiára van szüksége, akkor olvassa el a Pagely áttekintést.

Sebesség & üzemidő

A sebesség teszteléséhez a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact paramétereket használjuk. Mindkét eszköz felhasználásával átfogó képet kaphatunk a sebességről és az üzemidőről. A Pingdom Speed ​​Test lehetővé teszi számunkra, hogy behatoljunk egyetlen felhasználóba, és milyen sebességet tapasztalhatnak meg, és a Load Impact megmutatja, hogy a szerver hogyan teljesít stressz alatt.

Nem meglepő, hogy a HostMonster hasonlóan teljesített, mint a Bluehost. A JustHost áttekintésekor támogatással beszéltünk a hasonlóságokról a Bluehost és a Bluehost között. Noha a képviselő elkerülte a kérdést, egyértelmű volt, hogy a JustHost által használt építkezés bizonyos részét a Bluehost birtokolta és üzemeltette..

Úgy tűnik, hogy ez a helyzet a HostMonster esetében is, ha figyelembe vesszük, hogy ugyanazokat az eredményeket értük el, mint amit a Bluehost tesztünkben tettünk ugyanazon a tárhelyszinten, valamint a tükrözött vezérlőpulton. Szerencsére ezek az eredmények jók, legalább az egypontos tesztünk esetében. A HostMonster a 100-ból 94-et szerzett, ami nem olyan gyors, mint a Hostinger (olvassa el a Hostinger-áttekintést), de gyorsabb, mint a legtöbb.

HostMonster-review-sebesség-teszt

A Load Impact más történetet mesél el, csakúgy, mint a Bluehost esetében, bár a mélypontok még alacsonyabbak a HostMonsternél. A Load Impact eszközt használjuk stressztesztelő eszközként, amely öt perc alatt 50 virtuális felhasználót küld a weboldalra, hogy megnézze, hogyan működik. Azt találtuk, hogy ezek a számok a legmagasabb az alacsony szintű megosztott tervek esetében.

Néhány HTTP-hiba vagy elmulasztott kérés nem nagy ügy, de a HostMonster tesztelésekor a sajátunk több mint felénél találkoztak hibákkal (olvassa el a GreenGeeks áttekintését egy másik szolgáltatónál, amely ezzel küzd).

36 felhasználó után a válaszidő nullára esett vissza, vagyis a webhelyet senki sem töltötte be ezen a ponton. A megnövekedett HTTP hibák száma arra utal, hogy túl sok felhasználót tárolnak ugyanazon a szerveren.

HostMonster-review-terhelés-hatás

Az előadás megegyezik a Bluehostéval, és így garantáljuk az üzemidőt is. Vagyis nincs ilyen. Valójában az uptime-re vonatkozó tudásbázis-bejegyzés közvetlenül a Bluehost másolása és beillesztése, amely azt mondja, hogy a HostMonster megpróbálja megőrizni a rendelkezésre állást 100% -ban, de nincs garancia.

Biztonság

A HostMonster három fő biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyeket keresünk: SSL tanúsítvány, napi biztonsági másolatok és rosszindulatú programok ellenőrzése. A Bluehostnek is van ez a trifektája, és csakúgy, mint az ottani tapasztalatunk, nem tudtuk ellenőrizni az Apache szerverek biztonságát..

Szinte az összes áttekintésünk során támogatást kérünk a szerver biztonsági szolgáltatásairól, amelyek között szerepel az elosztott szolgáltatásmegtagadás-védelem, a ModSecurity, a BitNinja és így tovább. Mindezek a szolgáltatások szükségesek a webtárhely-kiszolgálók védelmének megőrzéséhez, és bár feltételezzük, hogy a Bluehost-kiszolgálóknak vannak ezek közül néhány, nem tudjuk biztosan tudni.

A „Bluehost szervereknek” való hívás szintén nem helyesírás. Amint a „támogatás” részben beszélni fogunk, a HostMonster képviselője, amellyel beszélgettünk, így utalt a szerverekre, és azt sugallta, hogy a HostMonster csak a Bluehost resinkinált, drágább verziója..

HostMonster SSL

Emellett a biztonsági elemek lenyűgözőek. Ingyenes SSL-tanúsítványt kap, amely lehetővé teszi, hogy a webhelyét látogató böngészők tudják, hogy biztonságos. Ez lehetővé teszi a böngésző számára, hogy titkosított kapcsolatot hozzon létre az Ön weboldala és a felhasználó között, és ezzel védi a közöttük átadott információkat.

Ezen felül napi biztonsági másolatot kap a cPanel-fiókjáról, amelyet egyetlen kattintással és a SiteLock alapvető verziójával lehet visszaállítani. A SiteLock olyan, mint egy antivírus az Ön webhelyén, védve az esetleges számítógépes bűnözéstől. A mellékelt Lite verzió alapszkennelést biztosít, de nem távolítja el a rosszindulatú programokat az Ön webhelyéről.

Ennek ellenére is örülünk annak, hogy ez a három biztonsági elem jelen van. Frissítheti a SiteLock verzióját, vagy vásárolhat további biztonsági másolatokat a CodeGuard segítségével, de a HostMonster elegendő biztonsági funkcióval rendelkezik a tervek között, hogy tartalmak lehessenek.

Magánélet

A HostMonster az EIG tulajdonában van, ami rossz jel a magánélet védelme szempontjából. Ha elolvasta a HostGator áttekintését, akkor tudni fogja, hogy az EIG web hosting cégekkel rendelkezik, de az Ön adatainak értékesítésével foglalkozik..

A kisebb kérdéssel kezdve a HostMonster nem foglalja magában a domain adatvédelmét olyan tervek között, mint a WestHost (olvassa el a WestHost áttekintésünket). Ennek ellenére a HostMonster jobb, mint a legtöbb abban, hogy magában foglalja a domain adatvédelmet a kiválasztott megosztott tervekkel. A két első szint a domain adatvédelmét kínálja, így bár a tervek szerint inkább ezt részesítjük előnyben, nehéz panaszkodni.

A domain adatvédelem elrejti az Ön személyes adatait a tömeges adatgyűjtőktől azáltal, hogy a WHOIS nyilvántartásában tárolt információkat helyettesíti a regisztrátor adataival. Ez az első lépés az Ön személyazonosságának megóvásában egy webhely elindításakor, és láttuk, hogy a WestHost és a DreamHost, például a szolgáltatók ingyenesen bevezették weboldalukba.

Ennek ellenére ez egy kis aggodalom az EIG adatvédelmi politikájához képest. Az adatvédelmi politika feljogosítja az EIG-t az Ön adatainak bármilyen módon történő megosztására és értékesítésére, ami különösen aggasztó, tekintettel az ismert partnerek listájára..

Az adatvédelmi politika szerint az EIG értékesítheti személyes adatait a Google Ads, a Bing, a WPBeginner, a Verizon és más szervezetek számára. Valójában az ismert partnerek listája olyan hosszú, hogy a nyomtatás kb. Hat oldalba telik.

Ez figyelmen kívül hagyja a folyamatban lévő belső kereskedelmet. Az EIG sok márkával rendelkezik, amelyek közül sok webszolgáltatást nyújt. Például valószínűleg növekszik a SiteLock és a MOJO Marketplace hirdetései miután megvásárolta a host csomagot. Legalább anekdotikus bizonyítékként a recenzens bizonyosan rendelkezik.

Támogatás

Az áttekintés során beszéltünk arról, hogy a HostMonster milyen hasonló a Bluehosthez, de a támogatás tesztelésekor minden bizonnyal megkaptuk a választ. Arról a szerver biztonságáról kérdeztünk, amelyre hasonló válasz érkezett, amikor feltettük a kérdést a Bluehost felé. Ez azt mondta, hogy egy megfelelő összegű kíváncsiskodás után a támogató képviselő a szervereket „Bluehost szervereknek” hívta.

HostMonster-review-live-chat-

Az élő csevegőablak tetején található név eltérő, de úgy tűnik, hogy a válaszadó válaszol a HostMonster és a Bluehost (és valószínűleg a JustHost is) kérdéseire is. Tudva ezt, a következtetésünk ugyanaz. A HostMonster azonnali támogatást nyújt telefonon és élő csevegésen keresztül, de az érdekeltek inkább kisebb magyarázatok nyújtására törekszenek, mint hogy segítsenek a webhely hibaelhárításában..

De a súgó nem ugyanaz. Nagyon tetszik a Bluehost súgója, tehát itt látni nem lenne rossz. A HostMonster úgy döntött, hogy nem lopja el a tudásbázist. Ehelyett nehezen olvasható és navigálható a cikkgyűjtemény.

HostMonster-review-tudásbázis

Ráadásul a HostMonster nem rendelkezik a Bluehost támogatási erőforrásaival. Csak néhány információs adatbázis található, és bár szilárd részletekkel és útmutatásokkal rendelkeznek, a Bluehost rendelkezésére álló video oktatóanyagok, webináriumok és áttekintési útmutatók sokkal hasznosabbak..

Ez nem egy Bluehost és HostMonster összehasonlító darab (elolvashatja a DreamHost és a Bluehost mérkőzést), ha a ringben szeretné látni). Ennek ellenére nehéz nem meghatározni az alapvárakozást, ha a két szolgáltatás nagyrészt azonos. A támogatásról sajnos a HostMonster testvérének gyenge pontjait az erős testületek nélkül fogadta el.

Az ítélet

A HostMonster a Bluehost – erre nincs lehetőség -, de egy kissé nehézkes és drágább verziója. Noha értékeljük a szolgáltatásokat, különösen a biztonsági oldalon, néhány negatív túl nagy ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyhassa. A Bluehost-hoz képest a HostMonster nem megfelelő.

Mint minden EIG márka esetében, az adatvédelem és a támogatás gyenge pontok, de a HostMonster sebessége jobb, mint a legtöbb testvére..

Mit gondolsz a HostMonsterről? Csak a Bluehost újjáéledt változata? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

HostMonster GYIK

 • Mi a HostMonster??

  A HostMonster egy web hosting szolgáltató, amely a Endurance International Group tulajdonában van. Megosztott, dedikált és VPS-tárhelyet kínál az Apache szervereknél a cPanel segítségével.

 • Miért nem fogja a HostMonster Load??

  A HostMonster küzdött nehézségekkel a stressz-tesztelés során, arra utalva, hogy túl sok felhasználó van a szerveren, és nincs elegendő erőforrás. Ez miatt a HostMonster által üzemeltetett webhelyek nem töltődhetnek be.

 • Hogyan továbbíthatom az e-mailt a HostMonster programban?

  Az e-mail továbbítást a HostMonster vezérlőpulton állíthatja be az „e-mail” gombra kattintással & iroda ”, és új címet adunk hozzá. A cPanel dokumentációjának elolvasásával megtudhatja, hogyan állíthatja be továbbításra.

 • Hol található a HostMonsterben a domain névkezelés??

  A domain névkezelő területet a HostMonster vezérlőpult „domainek” fülére kattintva találhatja meg. Itt felvehet egy SSL-igazolást, kezelheti a domaint és így tovább.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map