GoDaddy áttekintés – frissítve 2020-ig

GoDaddy áttekintés

A GoDaddy szinte szinonimája a webtárhelynek, de összességében nem vagyunk óriási rajongók. Nagyon drága, ha összehasonlítjuk a versennyel, és van néhány kisebb kérdése is. Mégis, ha egyablakos ügyintézésre van szüksége, akkor még rosszabb is lehet, amint azt a GoDaddy teljes áttekintésében leírtuk.


A GoDaddy nagy név a webtárhely-iparban, és bár az általa nyújtott szolgáltatás tisztességes, nem fogja a legjobb webtárhely-útmutatónkat készíteni. A magas árat nem indokolt, mivel hiányzik az olcsó csomagok szolgáltatásai, és bár rengeteg extrát meg lehet vásárolni, ezek többet fizetnek, mint a többi piacon..

Ennek ellenére a sebesség nem rossz, és a GoDaddy minden egyben rendszere vonzó lehet Önnek. Ebben a GoDaddy beszámolóban részletesen bemutatjuk tapasztalatainkat, miután elindítottunk egy webhelyet a Economy megosztott tárhelyével. Az ítélet meghozatala elõtt az árképzésrõl, a szolgáltatásokról, a használhatóságról, a biztonságról és egyebekrõl is beszélünk.

A GoDaddy remek választás a webtárhely számára, de többet szerezhet pénzével. Tekintettel arra, hogy hány szolgáltatást kínál, valószínűleg megéri a többletköltséget, ha mindent kéznél van.

GoDaddy-Slider1

GoDaddy-slider2

GoDaddy-slider3

GoDaddy-slider4

GoDaddy-slider5

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a GoDaddy-hez

Jellemzők

A GoDaddy sok funkcióval rendelkezik, de lehet, hogy nem fogja használni őket, ha olcsó terv mellett dönt. A hirdetések támadása, hogy szolgáltatásaikat hozzáadják az Ön tervéhez, idegesítő, különösen akkor, ha sok extrém alapvető jellemzője, amelynek minden hosting csomaghoz mellékelnie kell.

Például az első két megosztott terv nem rendelkezik SSL / TLS tanúsítvánnyal, és a megosztott tervek egyikében sem található napi biztonsági másolat. Hasonlóképpen, nincs semmilyen rosszindulatú program beolvasása vagy eltávolítása. Ezek a szolgáltatások elérhetőek, de csak izgalmas díj ellenében.

A webhely biztonsági másolata havonta 3 USD, a rosszindulatú szoftverek szkennelése további 6 USD havonta, az SSL / TLS tanúsítvány pedig 7 USD havonta. Ha már elmondták és elkészítették, a webtárhely-díjat háromszor vagy annál többet költheted az extrákra.

Ennek ellenére a leginkább bosszantó mulasztás a weboldal készítője. A GoDaddy rendelkezik egy megfelelő weboldal-készítővel, amelyről a GoDaddy GoCentral áttekintésünkben olvashat. De nem tartalmazza a tárhelyet. Láttuk, hogy a HostGatorhoz hasonló szolgáltatók tartalmazzák az építő korlátozott verzióját (olvassa el a HostGator áttekintésünket), ám úgy tűnik, hogy elrejteni egy fizetőfal mögött, készpénzes megragadás.Úgy tűnik, hogy ez a téma GoDaddy-vel. Amint azt a felülvizsgálat során láthatjuk, mindennek van kikötése, és bár a funkciók bőségesek, még egy fillért fizetnie kell, mielőtt látná őket.

A leglátványosabb funkciók a weboldal készítőjétől származnak, és a tárhelycsomagok összehasonlításban érzettelenek. Kivételt képeznek a WordPress tervek, mivel illeszkednek a rosszindulatú programok ellenőrzéséhez és eltávolításához, az ingyenes napi biztonsági mentésekhez, a keresőmotor optimalizálási varázslóhoz, az egyedi témákhoz és még sok máshoz. Azt mondta: ha WordPress-tárhelyet szeretne, az ár meredek.

A GoDaddy szolgáltatások áttekintése

GoDaddy logówww.godaddy.com

Kezdődik: $ 299 / hónapHavi tervek

Szerver típusok

Közös tárhely

VPS tárhely

Kezelt WordPress

Cloud tárhely

Dedikált tárhely

Viszonteladói tárhely

Usablity

FTP hozzáférés

SSH hozzáférés

cPanel

Root Access
VPS

Napi mentések
Fizetett

Weboldal-készítő
Fizetett

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Biztonság

Domain adatvédelem
Fizetett

SSL titkosítás
Fizetett

Malware eltávolítása
Fizetett

Webes alkalmazás tűzfal

Két tényezős hitelesítés

DDoS védelem

SFTP

Támogatás

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Élő chat támogatás

oktatóanyagok

Felhasználói fórum

Tudásbázis

24/7 támogatás

Árazás

A GoDaddy rengeteg tárhelytípust kínál, tehát mielőtt a vastagba kerülnénk, tisztázni szeretnénk a fenti táblázatot. Az árat a legolcsóbb rétegre sorolják a leghosszabb távon. Például a webtárhely havi 2,99-ról 12,99-ra halad, a választott szinttől függően, és ahelyett, hogy minden szintet felsorolnánk, ami körülbelül 25 bejegyzés lenne, kategóriákba osztjuk őket.

Ez figyelmen kívül hagyja a Windows tárhelyét, amelynek saját külön árstruktúrája van. Elegendő azt mondani, hogy ha egy adott terv árát keresi, akkor a legjobb, ha megnézi a GoDaddy webhelyét.

Az árak egyébként sem rendkívül kedvesek. A GoDaddy drága, főleg azzal, hogy az alacsonyabb szintű tervek mennyire korlátozottak. A gazdaságosabb tárhely, amely a legolcsóbb ajánlat, havonta körülbelül 3 dollárral kezdődik, ha három éven át vásárol, és havonta körülbelül 8 dollárra megújul. Ez a legtöbb webes házigazda számára szokásos, azzal a különbséggel, hogy csak egyetlen domaint enged meg, és hiányzik olyan funkciók, mint a napi biztonsági másolatok.

Összehasonlításképpen: a DreamHost egydomainen terve körülbelül az ár felére esik (olvassa el a DreamHost áttekintésünket). Ráadásul a terv tartalmaz egy ingyenes SSL / TLS tanúsítványt, domain adatvédelmet és automatikus biztonsági mentéseket.

A GoDaddy bosszantó szokása, hogy kevesebb, mint egy éven át tartó szolgáltatásért töltsön fel többet. Megosztott tárhelyet is megvásárolhat három hónap, egy év, két év és három év időtartamra, és bár a többéves tervek havi 8 dollárra megújulnak, a három hónapos terv havonta 11 dollárt futtat..

GoDaddy WordPress tervek

A WordPress tervei jobbak a szolgáltatások szempontjából, ám ezek még mindig drágábbak, mint a verseny. Ha szeretné hostolni a WordPress-t, olvassa el a WordPress webhelyünk legjobb útmutatóját. A SiteGround a legjobb választás (olvassa el a SiteGround áttekintést).

A drágább tárhelytípus nem rossz, de még mindig úgy érzi, hogy a GoDaddy megpróbálja leüríteni a pénztárcáját. Olyan sok kiegészítő van, amelyek nem tartoznak ide, tehát a már magas ár kétszeresét fogja fizetni, csak annak érdekében, hogy teljes host csomagot kapjon. Ha olcsó tárhelyet szeretne, olvassa el a Hostinger vagy az iPage véleményt.

A visszatérítési politika is szar. A GoDaddy visszatérítési politikája ugyanúgy hasonló, mint a rendelkezésre állási garancia – amelyhez később belekerülünk – a GoDaddy visszatérítési politikája. Minden tárhely-terv visszatérítendő, de az időkeret rövid. Az egy vagy annál hosszabb időtartamra szóló terveknek a tranzakció időpontjától számítva 30 napos visszatérítési időtartam van. A rövidebb időtartamú tervek csak 48 órás ablakot kapnak.

Plusz, akkor csak akkor kaphat visszatérítést, ha felhívja a GoDaddy ügyfélszolgálatát és kéri egyet. Vegye figyelembe, hogy a visszatérítéseket kifejezetten telefonos kérések útján bocsátják ki. A fiók lemondása után nem kérhet visszatérítést.

Van egy ablak, bár nem olyan hosszú, mint az InMotion Hostingé (olvassa el az InMotion Hosting áttekintésünket), de a probléma az a karika, amelyen a GoDaddy átvált. Úgy tűnik, hogy a rendelkezésre álló blokkokhoz hasonlóan a rendelkezésre álló garancia is a kifizetett pénz korlátozásának kísérlete, és azt gondoljuk, hogy kevés visszatérítést hajtanak végre ténylegesen.

Egyszerű használat

Ha webhelyet épít, úgy tűnik, hogy nincs semmi, amit a GoDaddy kínálna. Honlapja tele van izgalmas funkciókkal, és bár a csillogás felhívhatja a figyelmét, a gyakorlatban túl figyelmeztetőnek bizonyul. Nem könnyű megtalálni, amire szüksége van a GoDaddy webhelyén, ami néhánynál több problémát okoz a fizetéskor.

Először azonban meg kell találnia egy tervet. A GoDaddy legfelsõ menüje furcsa módon osztja el a szolgáltatásokat, sok átváltással a kategóriák között. Például a „webhelyek” lapon van a weboldal készítője, de a WordPressről is beszél, annak ellenére, hogy van „WordPress” lap.

GoDaddy-review-tárhely-csomag

A szolgáltatások sűrűsége nagyon magas, és mindegyikük azonos értékű a GoDaddy webhelyén. Nehéz megtalálni a szükséges hostolási tervet a megvásárolható kiegészítő szolgáltatások között.

Ez továbblép a terv kiválasztásához. Például, ha a „webtárhely” lehetőséget választja, akkor egy tervek felsorolását és egy fület fog látni az internetes, üzleti és viszonteladói tárhely közötti navigációhoz. Ha azonban az üzleti tervekre kattint, a lap eltűnik. Ez egy olyan szétesett formatervezés, amely a weboldalon átterjed.

A GoDaddy webhelye nem néz ki rosszul, de úgy tűnik, hogy sok olyan darab van ragasztva, amelyek nem működnek. Ez megzavarhatja a terv felépítésének megértését, még kevésbé a navigációt.

A fizetés nem szörnyű, de a GoDaddy bosszantó csapdába esik, amikor előkészíti az ön számára a kiegészítőket. Ennek ellenére a kiegészítőket minimálisra kell csökkenteni, és rengeteg magyarázat van az egyes termékek kísérésére.

GoDaddy-review-pénztár

Más hostokkal ellentétben a GoDaddy nem azt kérdezi tőled, hogy melyik domainbe vásárol webtárhelyet. Inkább a tárhelyet kell hozzárendelnie az irányítópult egy domainjéhez. Még egyszer, ez egy visszafelé haladó módszer annak elvégzéséhez, amelynek egyszerűnek kell lennie.

Ha valaha is vásárolt domaint, a GoDaddy irányítópultjának ismerősnek kell lennie. Az elrendezést sokkal könnyebben lehet megemészteni, a szolgáltatásait összecsukható kategóriákba osztva. A tárhely kezeléséhez keresse meg a kiválasztott domaint, majd kattintson a „Kezelés” gombra.

GoDaddy-review-műszerfal

Itt található a fiók megújításának dátuma, a szerver IP-címe, az alkalmazástelepítő és még sok más, de a legfontosabb a link a cPanelhez (olvassa el a legjobb webtárhelyet a cPanel útmutatóban). A cPanel a megtakarítás kegyelme a használhatóság szempontjából. A terv megválasztása nehéz lehet, de a tárhelyed kezelése nem más.

GoDaddy-review-cpanel

A GoDaddy a cPanel készletkészletét használja, amely ebben az esetben világít. Megnézheti webhelyének statisztikáit, hozzáadhat szolgáltatásokat és haladó konfigurálást végezhet. Noha nem olyan mélyen integrálódik a WordPressbe, mint a Bluehost cPanel verziója (olvassa el a Bluehost áttekintést), elegendő a GoDaddy készletépítése.

Tárhely típusok

Mint már említettük, a GoDaddy szolgáltatásai sűrűek, és mindent kínálnak a domainektől az üzleti telefonszámokig. A webtárhely felállítása szintén bonyolult, de hiányzik néhány kulcsfontosságú tárhelytípus.

Az átlagos felhasználó számára a megosztott tárhely a legmegfelelőbb. A webgazda több webhelyet helyez el ugyanazon a kiszolgálón, és megosztja őket az erőforrásokkal. Ezzel több webhelyet üzemeltet, kevesebb kiszolgálóval, ami mindenki számára csökkenti a költségeket.

A GoDaddy négy közös tervet kínál, és bár az első kettő megfelel a versenynek, a magasabb szintek drágábbak, miközben alig többet kínálnak, mint a többi piac.

A WordPress tervek olyanok, mint a megosztott tervek rögzített változatai. Miközben továbbra is négytervű felállással rendelkezik, a GoDaddy kezelt WordPress-ajánlatai alapvető funkciókat tartalmaznak, mint például a napi biztonsági mentések és a rosszindulatú programok észlelése. Mivel kezelik őket, élvezni fogják az automatikus WordPress frissítéseket és az ingyenes migrációt is.

GoDaddy üzleti tárhely

Ezután a dolgok trükkösek. A GoDaddy üzleti tárhelyet kínál, amely szerint virtuális magánszervert használ. A VPS tervek egy dedikált szerver hatalmát biztosítják többletköltség nélkül, ha virtuális gépet használnak egy megosztott szerveren. A GoDaddy emellett rendelkezik független VPS tervekkel.

Ez a VPS két négyszintű tárolókészlete, amely, amit meg tudunk mondani, ugyanazt csinálja. Gondoljuk, hogy ez egy kísérlet a keresett kulcsszavak kiaknázására, ám ez mégis zavaró a webhely böngészésekor.

A tetején dedikált szerverek vannak, de nem ajánljuk őket. A magas áron kívül a műszaki adatok nem is nagyok, az egyetlen különbség a RAM-ban lévő négy réteg és a tárhely között. A GoDaddy processzor többszintű rétegeket használ – az Intel Xeon E3-1220 v3 -, kiváló teljesítményt nyújt, de a drágább tervekhez egy marhahúsabb CPU szükséges..

Hiányzik a felhőtárhely, különösen a WordPress számára. A Kinsta például a Google Cloud menedzselt felhő WordPress-tárhelyét kínálja, hosszú funkciókkal és gyorsasággal elindulva (olvassa el a Kinsta-áttekintésünket).

Sebesség & üzemidő

A GoDaddy Economy megosztott tárhelyét teszteltük a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact segítségével. Tesztelőhelyünk egyszerűen csak a WordPress üres telepítése volt, és semmi más nem volt rajta. Sajnos tervünk gazdasági jellege megmutatta. Annak ellenére, hogy a sebesség nem volt rossz, a GoDaddy megosztott szerverek ellenálló képessége sok kívánnivalót hagyott maga után..

A Pingdom Speed ​​Test 100-ból 90-et adott, ami jó, bár nem olyan magas, mint az A2 Hosting besorolás (olvassa el az A2 Hosting áttekintésünket). Az összehasonlítás lényege az Arvixe, mivel mindkettő 90-et ért el, és hasonlóan ehhez a szolgáltatáshoz, a GoDaddy betöltési idejének többsége a várakozási mutatónak köszönhető, amely megmutatja, hogy meddig tart a böngésző az adatok fogadásához (olvassa el az Arvixe áttekintését).

GoDaddy-review-sebesség-teszt

A GoDaddy gyorsabb is lehet, de mivel a legolcsóbb megosztott tervet teszteltük, a teljesítmény jó volt. Másfelől a terhelési tesztünknek problémái voltak. A terhelést úgy szimuláltuk, hogy öt virtuális felhasználót 50 perc alatt elküldtünk webhelyünkre, megmérve a válaszidőt és a hibák számát, amelyek mindegyikét a felhasználók kaptak.

A konzisztencia szempontjából nem küzdött – olvassa el a GreenGeeks áttekintésünket, hogy megnézze, hogyan néz ki -, de a GoDaddy több HTTP-hibát adott vissza, mint az átlag. A teszt célja a szerver igénybevétele, de nem arra a pontra, hogy bármi megszakad. Az enyhe nyomás azonban túlságosan bebizonyosodott, és a HTTP-kérelmek mintegy 20% -ánál voltak hibák.

GoDaddy-review-terhelés-hatás

Ez azt sugallja, hogy a szerverek szélére vannak töltve. Amikor egy webhely elkezdi a HTTP-hibákat visszatérni terhelés alatt, a kiszolgálón általában elfogynak az erőforrások, ezért ne várja el, hogy a GoDaddy megosztott tervei továbbra is hatalmas forgalomszint alatt álljanak fel.   

Az üzemidőt illetően a tesztelésünk rendben volt. A GoDaddy a tervezett karbantartáson kívül maradt. Van rendelkezésre állási idő garancia arra az esetre, ha valami rosszra fordul, de az különösen. A garancia garantálja a rendelkezésre állás 99,9 százalékát, és ha a GoDaddy ezt nem tudja fenntartani, akkor egy hatalmas 5 százalékos jóváírást kap a havi tárhelydíjért.

Valószínűtlen, hogy a GoDaddy ezt valaha megfizeti. Az üzemidő garancia szerint az állásidőt kizárólag a GoDaddy határozza meg, és nem foglalja magában a javításokat vagy karbantartást (ütemezett vagy nem), FTP vagy e-mail leállásokat, bizonyos programozási környezetekkel kapcsolatos leállásokat, vagy harmadik fél által készített alkalmazások telepítésének leállását. Röviden: van egy garancia, de nem garantálja sokat.

Biztonság

A GoDaddy-nak sok biztonsági funkciója van, ám egy nagyon fillért nem fogsz nekik fizetni. Noha örülünk, hogy oly sok lehetőség van, a GoDaddy még az alapvető biztonsági funkciókat is elrejti a fizetési fal mögött. Ez megnehezíti ezt a részt, mivel az összes lehetőség megtalálható, de előfordulhat, hogy nem látja őket anélkül, hogy több pénzt meghamisítana.

A rosszindulatú programok megfigyelését és eltávolítását kínáljuk, amely alapvetően antivírus az Ön webhelyén (olvassa el a legjobb víruskereső szoftver útmutatónkat). A tervek az alapvető szkenneléssel és eltávolítással kezdődnek, és felfelé haladnak egy tartalomszolgáltatási hálózat, a webalkalmazás tűzfala és egyebek között (olvassa el a Cloudflare útmutatót, amely megtudja, mi a CDN).  

GoDaddy-review-malware-eltávolítás

Noha nem olyan drága, mint a SiteLock, a GoDaddy rosszindulatú programjainak eltávolítása költséges, és legalább az alapszkennelést olcsóbb terveken át akartuk látni..

Van is egy webhelyről készített biztonsági mentés, amelyet ismét nem minden terv tartalmaz. Sajnos ez drága, mivel az alapterv csak 5 GB tárhelyet tartalmaz. Ha nagy webhelyed van, akkor jobb, ha manuálisan készít biztonsági másolatot egy felhőalapú tároló szolgáltatóval. Olvassa el az felhőalapú tárolóról szóló ajánlásainkat.

SSL / TLS tanúsítványokat kínálnak, de a GoDaddy sajnos nem tartalmazza az olcsó tárhelyű tanúsítványokat. Noha ez egy ütköző, a GoDaddy fejlett tanúsítványokat árul. Sokat fognak vezetni, de a magas szintű tanúsítványok fontosak lehetnek, különösen akkor, ha online értékesít.

A GoDaddy biztonsági felépítése jó, ám itt aggodalomra ad okot az ár. Nincs más, mint pozitív dolog mondani, ha olyan alapvető biztonsági funkciókat, mint például az alacsony szintű SSL / TLS tanúsítvány és a napi biztonsági másolatok szerepeltek-e az alapvető megosztott tárhelyen. Látva, hogy mivel nem, a GoDaddy-nak alacsonyabb pontszámot kell elszámolnia.

Magánélet

A GoDaddy jobb, mint a legtöbb, amikor az adatvédelemről van szó, de nem tartalmazza ingyenesen a domain adatvédelmét, mint például a DreamHost. A domain regisztrálásakor létrehoz egy WHOIS rekordot, amely személyes információkat tartalmaz, például a nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét és egyebeket.

Ezt az információt helyettesítheti a regisztrátor által a domain adatvédelem megvásárlásával. A probléma a költségek. Noha a GoDaddy többségében abban rejlik, hogy a domain magánéletének díját számolja fel, reméljük, hogy a web hosting ipar mozog az ingyenes integráció felé. Azt mondta: a GoDaddy nem vezeti a csomagot.

Ennek ellenére az adatvédelmi politika nem rossz, annak ellenére, hogy a weboldal láblécében az erre mutató hivatkozás megszakadt. A GoDaddy, akárcsak az összes internetes házigazda, összegyűjti az Ön személyes adatait, és felhasználja a webhelyek elemzésének figyelésére és a célzott hirdetések elősegítésére..

Ez nem jó dolog, de a web hosting iparágban jelenlegi állapotban van. A GoDaddy nagyon nyitott az ön személyes adatait illetően, de eljut olyan adatvédelmi központ felállításához, ahol a közös kérdésekre válaszolnak.

Nem vagyunk elragadtatva a személyes adatok eladásáról a reklámozás érdekében, de nehéz hibáztatni a GoDaddy-t, amikor minden más internetes házigazda ugyanazt csinálja. Részben felelősséget vállalunk, mivel mindannyian internetes házigazdák vagyunk, és az adatvédelmi irányelvek nyitottságának köszönhetően kissé növelik a pontszámot..

Támogatás

Nagyon sok olyan terület van, ahol a GoDaddy hiányzik, de a támogatás nem tartozik ezek közé. A tudásbázis tiszta, alapos és hozzáférhető, amely a FatCow zsúfolt rendetlenségének áttekintése után frissítő (olvassa el a FatCow áttekintésünket). Ennek ellenére az önsegítés tűnik a legjobb útnak, mivel a támogatás felkutatása időigényes és nehézkes folyamat lehet.

Felveheti a kapcsolatot a GoDaddy-vel telefonon vagy élő chat-en. Az előbbi globálisan elérhető éjjel-nappal, de a különféle vonalokkal a világ minden tájáról elérhetők. Az élő csevegést viszont hétfőtől péntekig egész nap kínálják, de mindig elérkezett egy „csevegés elfoglalt” értesítéssel, amikor megpróbáltunk elérni.

Nincs olyan e-mail támogatás, amely többet csíp, mint amennyit kellene adnia, ha a várólistaba beszéltünk. Jó lenne, ha üzenetet hagyhat a GoDaddy számára – küldhet e-mailt -, és értesítheti Önt, amikor egy ügyfélszolgálat elvégezheti a kérését..

Szerencsére az önsegítő erőforrások bőségesek, tehát valószínűtlen, hogy sokat kell elérnie. A tudásbázis úgy van felépítve, mint egy bemutató, és az alapoktól kezdve a fejlett funkciókig vezet több kategóriába. Minden kategóriához tartozik egy hibaelhárítási szakasz, amely segíthet a gyakori hibák megoldásában.

GoDaddy-review-tudásbázis

Nagyon tetszik a formátum. A tudásbázis nemcsak támogató eszközként szolgál, hanem tanulási erőforrásként is. Még egy „útmutatás” szakasz is található, amely tippeket ad a webhely elindításához, létrehozásához és bővítéséhez.

A legfontosabb azonban a fórum. Nehéz megtalálni egy olyan webhelyet, amely fórumot kínál, még kevésbé aktív. A GoDaddy sikeresen fejlődik, és minden nap néhány maroknyi üzenet megy fel az egyes szálakba. Ráadásul a közösség válaszol, és azt sugallja, hogy a fórum nem csupán egy üreges héj, ahol a kérdések meghalnak.

GoDaddy-review-fórum

A GoDaddy más területeken is küzdhet, de a támogatás kiváló. Noha a közvetlen kapcsolatfelvételi lehetőségek javulhatnak, az önsegítő erőforrások hihetetlenek. A webes tárhely megtanulásától a hibaelhárításig a GoDaddy felkínálta Önnek a támogatást.

Az ítélet

A GoDaddy nem egy rossz internetes házigazda, de a nikkel és az időzítés megszerzésével foglalkoznia kell, ha használni szeretné. Az ár magas, és bár a szolgáltatások és a tárhely típusa bőséges, a fizetendő végső számla több mint a legtöbb. Ennek ellenére, tekintettel a GoDaddy által kínált szolgáltatások sokaságára, az all-in-one csomag megéri a többletköltséget.

Meg tudnál csinálni sokkal rosszabbat, de jobban is meg tudsz csinálni.

Mit gondolsz a GoDaddy-ről? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map