FatCow áttekintés – Frissítve 2020

FatCow áttekintés

Vessen egy pillantást a FatCow webtárhelyre, amely egy non-nonsens hosting cég, amely véleményünk szerint a legmegfelelőbb kezdőknek vagy egyszerűen azoknak, akik nem akarnak hosszú távú befektetést. A tapasztalt felhasználók azonban bosszantani fognak annak lassú sebességén; olvassa el a teljes FatCow áttekintést a részletekért.

A FatCow egy újabb webhely a Endurance International Group-tól, amely egy webtárhely-konglomerátum, amely a Bluehost és a HostGator felügyeletét is végzi. A testvérekhez hasonlóan a FatCow sem rossz ajánlat, de nem is a legjobb webtárhely-anyag. Ebben a FatCow áttekintésben magyarázatot adunk a miért.

Bár nem szörnyű, a FatCow nem rendelkezik élelemmel, hogy felálljon a legjobban teljesített szolgáltatóink előtt. A sebesség közepes, az ár magas és a szolgáltatások hiányoznak. Ennek ellenére sok integráció van más platformokkal, ami vonzóvá teheti a kezdők számára.

A WordPress webhely elindítását követően a FatCow megosztott tárhely-tervével fogunk beszélni tapasztalatainkról. Mindeközben az ítélet meghozatala előtt arról beszélünk, hogy mi tetszett és mi nem tetszett a szolgáltatásokban, az árazásban, a biztonságban, az adatvédelemben és más területeken..

FatCow-Slider1

FatCow-slider2

FatCow-slider3

FatCow-slider4

FatCow-slider5

Előző

Következő

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a FatCow-hoz

Jellemzők

A FatCow könnyű funkciókkal rendelkezik, annak ellenére, hogy készen állnak a hihetetlen marketing kreditekre és építési eszközökre. A szolgáltatások inkább más EIG-termékek hirdetéseinek tűnnek, és ez azon alapvető szolgáltatások költségén jelentkezik, amelyek miatt a csomagok jobban érzik magukat..

Attól kezdve, amit kapsz, a FatCow 100 dollárt kínál a Google Ads és a Bing számára, ami az olcsó házigazdák számára gyakori. Ezek a kreditek keveset fognak megszerezni, de ha keresni kíván a keresőmotorokon keresztül, a FatCow lendületet ad.

Az építési szerszámok lenyűgözőbbek. Csak a WordPressre, a FatCow webhely készítőjére vagy a Weeblyre korlátozódik, hacsak nem akarsz egy platformat manuálisan telepíteni, de a Weebly hozzáadása nagy ügy. Ez az egyik legjobb weboldal-készítő, amelyet felülvizsgáltunk, és hosszú funkciókkal és többszörös integrációval rendelkezik (olvassa el a Weebly áttekintésünket).

weebly felület

Végül megkapja a Constant Contact-ot, amely e-mail marketing eszköz, amely meglepő módon az EIG tulajdonában van.

Annyi alapvető tulajdonság azonban hiányzik. Például a napi biztonsági mentéseket nem tartalmazza. Noha a FatCow szolgáltatási listája kimondja, hogy a kiszolgálóról napi biztonsági másolatot készítenek, meg kell vásárolnia egy biztonsági másolatot, és vissza kell állítania a kiegészítőt annak eléréséhez..

Ugyanez vonatkozik az SSL / TLS tanúsítványokra. A FatCow azt állítja, hogy tartalmaz egy ingyenes, megosztott SSL / TLS tanúsítványt a tervvel, de a tanúsítványok kezelőpaneljén található fülre kattintva a termékoldalra küld.

Sajnos ez a téma a FatCow-nál. Vannak maradványok a host korábbi verziójáról, amelyeket a modern frissítések nem írtak felül. Elvonatlannak és nehéz navigálni, ami különösen fontos a pénztárnál. A legfontosabb funkciók hiányoznak annak ellenére, hogy a FatCow megígéri őket.

A FatCow funkcióinak áttekintése

FatCow logówww.fatcow.com

375 dolláron kezdődik, minden tervtől kezdve

Szerver típusok

Közös tárhely

VPS tárhely

Kezelt WordPress

Cloud tárhely

Dedikált tárhely

Viszonteladói tárhely

Usablity

FTP hozzáférés

SSH hozzáférés

cPanel
cPanel

Root Access

Napi mentések
Fizetett

Weboldal-készítő

Szolgáltatások

SEO

értékesítés

Weboldal tervezés

Biztonság

Domain adatvédelem

SSL titkosítás
Fizetett

Malware eltávolítása

Webes alkalmazás tűzfal

Két tényezős hitelesítés

DDoS védelem

SFTP

Támogatás

E-mail támogatás

Telefonos támogatás

Élő chat támogatás

oktatóanyagok

Felhasználói fórum

Tudásbázis

24/7 támogatás

Árazás

A FatCow olcsónak tűnik, de ha olcsó webtárhelyet keres, akkor nem fogja meghozni. A kiindulási ár alacsony, és a FatCow nagylelkű, hogy többféle választási időt ad Önnek, de a megújítás aránya, amelyet csak a weboldal sötét sarkaiban tisztáznak, sokkal magasabb, mint a verseny.

A megosztott vagy a FatCow tárhely, ahogy azt nevezik, havonta 5 dollárral kezdődik. Szerencsére ez folytatódik, függetlenül attól, hogy melyik időtartamot választotta. Havonta, évente, kétévente és háromévente kínálják, csak enyhe engedménnyel, ha áttér a többéves tervre. Az ördög azonban a részletekben van, és ez különösen igaz itt.

A havi tervek megközelítőleg 15 dollár körül megújulnak, tehát bár a FatCow még olcsóbbnak tűnik, mint a Hostinger (olvassa el a Hostinger áttekintésünket), a megújítás keményebb a pénztárcáján. A FatCow csak a kezdeti idő eladására törekszik, és könnyen áttekintheti az átlagnál magasabb megújítási arányt, amikor kijelentkezik.

A WordPress tervei furcsa. A többi terv árazásához használt kerek számok helyett a FatCow más árazási rendszert és fizetési oldalt használ. Valószínűleg az EIG-től származik, mert a hálózat többi márkája, például a Bluehost, ugyanazon az áron terveket tervez (olvassa el a Bluehost áttekintésünket).

FatCow-review-wordpress-tervek

A VPS és a célzott tervek őszintén szólva, rosszak. Az árak elég alacsonyak, de a műszaki adatok nem hatnak, főleg ha nincs néhány kezelt menedzsment nélküli menedzsment lehetőség. Javasoljuk az A2 tárhelyet, ha VPS-t vagy dedikált terveket keres (olvassa el az A2 tárhely áttekintését).

Noha a FatCow olcsónak tűnik, sokkal drágább, mint a többi piac. Havonta 15 dollár egy közös tervért szinte hallgathatatlan, annak ellenére, hogy nagyvonalú kedvezményt kapsz a kezdeti időtartamra. A pénz-visszatérítési garancia sem befolyásolja azokat a szolgáltatókat, mint az InMotion Hosting, amely a FatCow által nyújtott 30 napos időtartam háromszorosát kínálja (olvassa el az InMotion Hosting áttekintésünket).

Egyszerű használat

A FatCow sokat oszt meg az Arvixe-vel a könnyű használat szempontjából, és ha elolvasta az Arvixe-véleményünket, akkor tudja, hogy ez nem jó dolog. A weboldal keltezett, a tervek közötti navigálás nehéz és a fizetés meglepően bonyolult. Bár a vezérlőpanel kiváló, a FatCow-val kapcsolatos minden más harc.

Miután kiválasztott egy tervet, a rendszer felkéri a domain regisztrálására. Fontos megjegyezni, hogy a domain regisztrálása nélkül felkérést kell kérni a saját felvétele nélkül. Emiatt fel kellett lépnünk a támogatással, hogy teszttartományunkat hozzáadjuk a fiókhoz a kijelentkezés után.

FatCow-review-pénztár

Örökkévalóvá válik az elérhető domainek keresése is. A FatCow webhelye lassú, ami nem jó jel a webtárhely vásárlásakor.

A fizetés után e-mailt kap a véletlenszerűen létrehozott felhasználóneveddel és a jelszó beállításához mutató hivatkozással. Noha a Kinsta befogadó beállítását részesítjük előnyben (olvassa el a Kinsta-áttekintést), a FatCow e-mail rendszere nem túl rossz.

A kezelőpanel megegyezik az iPageéval, ami nem meglepő, tekintve, hogy mindkettő EIG márka (olvassa el az iPage áttekintésünket). Az iPage-hez hasonlóan a FatCow megkérdezi, hogyan építi ki webhelyét, amikor először landol a vezérlőpulton. Ez egy szép gesztus, különösen kezdőknek, akik esetleg nem tudják az összes lehetőséget.

FatCow-review-cpanel

A hagyományos cPanel helyett a FatCow visszakerül (olvassa el a legjobb webtárhelyet a cPanel útmutatóval). Bár a navigáció egyszerű, úgy érzi, hogy a FatCow több védőkorlátot állít fel, mint amennyire szüksége van. Fontos feladat az olyan alapvető területek, mint például a domainkezelés, megtalálása, és a cPanelben lévő korlátozott számú alkalmazás kényszerítheti egy olyan platformon történő használatára, amelyet nem akar.

Ráadásul nincs Softaculous alkalmazástelepítő. A WordPress, a Joomla és még sok más telepítésére használták fel a legtöbb webtárhelyen, de a FatCow telepítéseit a MOJO Marketplace-en keresztül kezeli, amely egy másik EIG márka. Az ugyanazt a rendszert használó Arvixe áttekintésekor problémák merültek fel a WordPress telepítésével a MOJO Marketplace-en keresztül, és itt fennmaradtak.

A vezérlőpult nem rossz, de nem nyújt rugalmasságot a teljes cPanel-megvalósítás vagy a védett formatervezés, például a Kinsta vagy a DreamHost’s számára. Ezen kívül a pénztár folyamata lassú és zavaró, amit a későbbi weboldal kialakítása nem tesz jobbá.

Tárhely típusok

A FatCow háromféle hostingt kínál: megosztott, VPS és dedikált. Vannak WordPress tervek a webhelyen, de egyszerűen megosztják a terveket az előre telepített WordPress-szel, valamint néhány témával és beépülő modullal..

A legtöbb felhasználó számára a megosztott terveknek értelme van. A megosztott tárhelynél több webhely üzemelik ugyanazon a szerveren. A webhelyek megosztják a szerver erőforrásait. Noha a webhely elindításának nagyszerű módja, a megosztott tárhely gyakran kevésbé következetes az üzemidővel és a sebességgel, mivel a kiszolgálón más webhelyek ugyanarra az erőforráskészletre törekszenek.

A WordPress tervek a megosztott architektúrát használják, de néhány WordPress-specifikus funkcióval rendelkeznek. A WordPress előzetesen telepítve lesz a domainjében, a kurátorainak listájával együtt. A FatCow olyan alapvető WordPress-bővítményeket is tartalmaz, mint például a W3 teljes gyorsítótár és a Jetpack, amelyekről a WordPress használatának kezdő útmutatójában olvashat..

Egyik sem rossz, de a WordPress webhelyének legjobb webtárhely-útmutatója jobb kiindulási pont, ha ezt a platformat szeretné használni.

A VPS a virtuális magánszervert jelenti, ami azt jelenti, hogy webhelye megosztott szerveren van, de megkapja a saját erőforrásait. A fizikai kiszolgálón van egy virtuális szerver, amely lényegében megadja a számítási teljesítmény bizonyos százalékát. A FatCow VPS tervei nem rosszak, de a szerver specifikációi nem tisztázottak.

A dedikált tervek áttekintést nyújtanak arról, hogy mi lehet a szemüveg. A megosztott tárhelytől eltérően a dedikált tárhely kiszolgálót nyújt Önnek. Ezt a szervert egy vagy több webhelyhez is lehet használni, de az erőforrásait Önnek szentelték.  

FatCow-preview-dedikált hosting

A FatCow legdrágább dedikált csomagjában megtalálható az Intel Xeon E3-1230V2, amely bár méltó előadó, de nem a legjobb processzor a szerverek számára. Ennek ellenére a dedikált tervek többnyire összhangban állnak azzal, amit más internetes házigazdák kínálnak.

Hiányzik a felállás azonban a felhőtárhelyről. Az ilyen típusú tárhely továbbra is kiszolgálót ad Önnek, de a kiszolgáló a hálózat többi kiszolgálójának erőforrásait használja fel, hatékonyan korlátlan forrásokat biztosítva. Ha ez az, amit keres, olvassa el a Pagely áttekintést.

Sebesség & üzemidő

A FatCow sebességét a Pingdom Speed ​​Test és a Load Impact segítségével teszteltük. A teszteket a WordPress üres telepítésén futtattuk a FatCow megosztott tervén. Ily módon felmérhetjük a legolcsóbb csomag teljesítményét, és összehasonlíthatjuk azt a többi eredményünkkel.

Sajnos a FatCow nem teljesített jól. A Pingdom Speed ​​Test 100-ból 84-et adott, ami közepes a WordPress üres példányához. Az alábbiakban bemutatott részletekbe való áttekintéskor az átlagnál sokkal hosszabb várakozási időt észleltünk, amely azt méri, hogy meddig tart a szervernek az adatok küldése a böngészőbe.

FatCow-review-sebesség-teszt

Az eredmények alapján nyugodtan mondhatjuk, hogy a FatCow felelős a sebességért. Valószínűleg azért, mert a gyorsítótárazás nem szerepel a tervben a szerver vagy az ügyfél oldalán. Ha igen, akkor megnövelheti a sebességet, de a FatCow további optimalizálásához szükséges, hogy a sebesség par.

A Load Impact azonban a vártnál jobb teljesítményt nyújtott. Öt perc alatt 50 virtuális felhasználót küldött a tesztoldalra, szimulálva, hogy a szerver hogyan reagál a terhelés alatt. Sok olcsó megosztott gazdagéptől eltérően a FatCow feltartotta, és nem tett HTTP-hibákat a tesztelés során.

zsír-review-terhelés-hatás

Ez azt sugallja, hogy a szervereket nem szabad kitölteni. A HTTP hibák általában a számítási erőforrások hiányát jelzik, jelezve, hogy túl sok felhasználó van a kiszolgálón. Noha a FatCow semmiféle visszatérítést nem kapott, mégis némi ellentmondás volt a felhasználói terhelés növekedésével. Ennek ellenére jobban teljesített a terhelési tesztünkben, mint a GreenGeeks (olvassa el a GreenGeeks áttekintést).

A tesztelés során nem tapasztaltunk leállást, de ez nem jelenti azt, hogy webhelye mindig élő lesz. A FatCow nem rendelkezik működési garanciával, tehát ha webhelye lemerül, akkor szerencsétlenség van. A gyenge sebesség miatt nem tartjuk vissza a lélegzetünket a FatCow kiváló üzemidejéhez.

Biztonság

A biztonság gyenge pontja a FatCow számára, még a fenti szakaszok némelyikének gyenge teljesítményéhez viszonyítva. Hiányzik az alapvető biztonsági funkciók az összes tervben, annyira, hogy a szolgáltatás összeállításakor úgy tűnik, hogy a biztonságot nem vették figyelembe.

Az SSL / TLS tanúsítvány elengedhetetlen minden webhelyhez, és sajnos a FatCow nem tartalmazza. Annak ellenére, hogy azt állította, hogy megosztott igazolást tartalmaz a szolgáltatások oldalára, nem szerepel benne, vagy legalábbis nem úgy tűnik, hogy valójában. A tanúsítvány engedélyezésekor egy termékoldalra átirányítottunk.

Ugyanez vonatkozik a napi mentésekre. A FatCow ismét a termékoldalán azt mondja, hogy a napi biztonsági mentéseket is tartalmazza, de amikor a weboldalt áttekintették, egy másik képernyővel találkoztunk, amelyben felszólítottuk, hogy vásároljunk.

Ráadásul nincs rosszindulatú program beolvasása vagy eltávolítása. Mint EIG márka, a FatCow gyors hozzáférést biztosít a SiteLock-hez, amely alapvetően antivírus az Ön webhelyén. Még az alapvető szkennelési tervet sem tartalmazza a tárhely. Ez furcsa, különösen, ha más EIG-házigazdák ingyenesen tartalmazzák.

Magánélet

A FatCow az EIG része, és ha elolvasta más EIG márkákról szóló véleményeinket, akkor tudja, hogy a magánélet nem erős pont számukra (példaként olvassa el a HostGator áttekintését). Személyes adatait árucikkként használják fel, és kereskedelemben részesülnek, és több, a magánélethez nem barátságos márkának adják el.

Először azonban a domain adatvédelmet kell megvitatnunk. A domain regisztrálásakor nyilvántartásba kell vennie személyes adatait. A WHOIS-feljegyzés, ahogy hívják, olyan információkat tartalmaz, mint például a neve, telefonszáma és címe, és nyilvánosan elérhető az interneten.

A domain adatvédelem helyettesíti ezt a rekordot a regisztrátorral kapcsolatos információkkal. Néhány webtárhely ingyenesen beilleszti azt, például a DreamHost (olvassa el a DreamHost áttekintésünket), és ezt az irányt szeretnénk látni más szolgáltatók számára. A FatCow sajnos díjat számít fel a domain adatvédelemért.

Valószínűleg az EIG-től származik. Más EIG márkák, például az Arvixe, beépítették az ingyenes domain adatvédelmet, mielőtt azokat a konglomerátum felbomlotta..

Ami az adatvédelmi politikát illeti, a FatCow ugyanazzal az irányelvvel rendelkezik, mint az összes többi EIG márka. Alapvetően lehetővé teszi a vállalati vezető számára, hogy annyi adatot gyűjtsön, amennyit csak akar rólad, és megossza azt. Noha az irányelv szerint a személyes azonosító információkat csak meghatározott harmadik felekkel osztja meg, a lista aggályos.

A listában a Google AdWords, a Facebook, a Salesforce, a Verizon, a WPBeginner és a Yahoo található. Bár néhány bejegyzés, például a PayPal és a Google Maps API, értelme van egy weboldal létrehozásának, a fent felsorolt ​​partnerek nem. Az egyetlen dolog, amit feltételezhetünk, az, hogy személyes adatait marketing célból értékesítik vagy megosztják.

Ráadásul az információk megoszthatók belsőleg. Az EIG egy hatalmas társaság, több domain regisztrátorral, webtárhelyen és perifériás szolgáltatással. Emiatt valószínűleg megosztják a FatCow-tól származó személyes adatait a MOJO Marketplace, a SiteLock és más szervezetekkel..

Az adatvédelem nem aggodalomra ad okot a FatCow vagy az EIG számára, és bár a legtöbb webes házigazda eltemetti az önről gyűjtött információkat, az EIG gyakorlata különösen sértő. Nem tudunk felidézni ésszerű magyarázatot a partnerek listájára, és saját tapasztalataink alapján megerősíthetjük az EIG-hirdetések jelentős bumpját az egyik szolgáltatásának áttekintése után.

Támogatás

A támogatás tisztességes, mint minden más EIG márka esetében. A testvérekhez hasonlóan a FatCow éjjel-nappal élő csevegéssel is rendelkezik, amelyet örömünkre tettünk, hogy kipróbáljuk webhelyünk felállítását. Funkcionális, de távoli. Eltérően a SiteGround-től, amely nevet ad az arcnak, egyszerűen csak egy szövegblokkot bámul a FatCow-val (olvassa el a SiteGround áttekintést).

Telefonos támogatás is létezik, de furcsa módon nincs e-mail. Ez ellentmond a FatCow elismerten sajtos, heifercratikus esküjének, amely szerint élő chat, e-mail és telefon segítségével éjjel-nappal válaszol. Ismét úgy tűnik, hogy ez a FatCow korábbi formájának maradványa.

Az önsegítség vonatkozásában létezik egy tudásbázis. Nos, valójában két tudásbázis létezik. Tesztelésünk során ugyanazon tudásbázis különböző változataira kerültünk, attól függően, hogy miként érjük el őket. Ha az újabb kinézetűre találkozik, akkor egyszerűen átirányít téged a régira.

FatCow-review-tudásbázis

Miért áll a FatCow ilyen módon? Ha egy kategóriára kattint az új tudásbázisban, akkor nem irányítja át a régi kategóriába. Csak átirányítja Önt a kategóriaválasztó képernyőre.

A navigáció nem a legjobb, mivel a FatCow elfogadja a szokásos bal oldali témák listáját és a cikkek hosszú menüjét. A cikkek rövid, de mégis elegendő részlettel vannak feltöltve, hogy hasznosak legyenek. Néhány mélyebb témának képernyőképei is vannak, amit jó látni.

Az ítélet

A FatCow nem feltétlenül rossz, de a magas árcímke semmi esetre sem igazolt. Lassú, nehezen navigálható és drága, azaz sokkal többet érhet el pénzével. Erõsségei vannak az integrációkkal kapcsolatban, ugyanakkor lehetõvé teszi, hogy tisztességes tárhelyet kapjon, miközben olyan platformon épít, mint például a Weebly.

Ugyanakkor jobb lehet, ha ugrik egy olyan weboldal-készítő, mint a Wix, ha belefér a táborba (olvassa el a Wix-áttekintésünket). Ha nagyobb rugalmasságot szeretne a tárhelyen, akkor olvassa el a többi web hosting véleményünket.

Mit gondolsz a FatCow-ról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mint mindig, köszönöm az olvasást.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me